Hellboy tetovaže

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Tetovaže za vse, tudi Hellboy

Če obstaja'zanimivo je povedati'zanimivo oblikovanje tetovaže in to'resnica je s kultnim junakom Hellboyem, ki je stalnica med oboževalci, ki ga poznajo že nekaj časa.

Njegova edinstvena rdečkasta koža mu daje odlično priložnost za umetnike in oblikovalce tetovaž, saj je enobarvna videti odlično, če je vključena v tetovažo, pa tudi če je črno -bela. Lik'slika se ne'ne trpim v nobenem primeru, čeprav menim, da črno -belo v večini primerov bolje deluje s kakršnimi koli tetovažami, saj lahko desni dotik omejenih barv, vključenih v črno -belo, resnično izbriše sliko.

Kar zadeva tetovaže Hellboy, zaradi edinstvene enobarvne barve, povezane z njim, omogoča oblikovanje črnila veliko barve, zaradi česar je v mnogih primerih tetovaža boljša.

Zdaj mi je tako ali tako všeč v primeru Hellboya, ker tam'ni veliko drugih barv za dodajanje, ki bi lahko motile in naredile obliko tetovaže preveč zasedeno in ne izgleda dobro.

Hellboyeva tetovaža, kako drži pištolo

hellboytattoosphotogallery

Črno -bela tetovaža Hellboy

hellboytattoosphotogallery

Ron Perlman igra Hellboya

V filmski različici je igralec junakov Ron Perlman igral Hellboya in se odlično odreže liku..

Ta velika roka se imenuje "Desna roka pogube," in to'je v bistvu neranljiv in močno, naravno orožje za Hellboya, ki ga je ustvaril Mike Mignola.

Zelo kul tetovaža Hellboy

hellboytattoosphotogallery

Guillermo del Toro Režiral in napisal Hellboy Films

Guillermo del Toro, ki je znan po Panu's Labirint in Blade 2, je režiral in scenarij napisal filme Hellboy.

Oblikovanje tetovaže Abe Sapien Tattoo

Še en zanimiv lik v seriji Hellboy je Abe Sapien (obožuje to ime), ki je trgovec in sodelavec Hellboya. Zanimiv lik je zaradi svojih podvodnih sposobnosti in med drugim spreten v telepatiji. Spodaj si lahko ogledate njegovo tetovažo.

Fotografija tetovaže Abe Sapien

hellboytattoosphotogallery

Tattoo trg za skoraj vse njihove vrste ali znake

Obstaja tetovaža za skoraj vse vrste tem ali likov, tam pa se prikažejo tetovaže Hellboy'je trg za skoraj vse vrste. 

Odlična tetovaža Hellboy za hrbet

hellboytattoosphotogallery

Umetnost in oblikovanje sta moja najljubša vidika tetovaže

Ko oni'če ste naredili prav, lahko vidite, tudi če ne bi'Ne pomislite, da bi imeli na sebi nekaj tetoviranega, cenite umetnost in oblikovanje tega, kar je glavna motivacija mojega uživanja in pisanja o tetovažah.

Komentarji

Fabian dne 20. decembra 2010:

Pozdravljeni, najprej želim povedati, da sta tvoja stran in predstavljena umetnost zelo kul. Hvala lepa za to. Drugič: Danes sem začel s svojim novim spletnim mestom Hellboy: The Complete Hellboy Archive, ki si ga lahko ogledate na www.CompleteHellboy.com. Našli boste tudi povezavo do svojega spletnega mesta. Vesel bom izjave.

Nadaljujte s hladnim delom

fabian

About the author