Ideje za emo tetovaže: zvezde, srca in drugo

Kitty sicer ni strokovnjak za tetovaže, ima pa nekaj svojih. Uživa v izmenjavi idej o tetovažah, ki jih navdihujejo različne teme.

Emo Star tetovaže

Kaj si vsaka emo punca želi na svojem telesu? Tetovaže z emo zvezdo! Zvezda je eden izmed najbolj priljubljenih simbolov sveta emo in v trgovinah po vsej Združenih državah je veliko zahtev zanje! Spodaj sem objavil svoja dva priljubljena.

Prva je v teh dneh zelo srčkan in priljubljen dizajn tetovaže emo star za dekleta. Zvezde so različnih velikosti in se začnejo pri dojkah, ukrivijo se do vratu. Lahko bi celo dobili isti dizajn na drugi strani prsnega koša, da bi dobili ta simetričen videz, ki ga želijo dobiti številna dekleta emo (drugi primeri te simetrije so ujemanje lastovk na vsaki rami ali ustrezne puške na vsakem boku).

Druga je tetovaža emo zvezd z bokom ob strani s muhastimi tankimi črtami med tistimi, ki se zdijo padajoče zvezde. Zelo ženstvena cvetlična tetovaža krasi vrh. Zvezde lahko naredite večje ali manjše. Dodajte barvo sredi zvezd – modro, rumeno ali celo rdečo! To idejo bi lahko uporabili za svojo tetovažo emo srca.

deset-emo-tattoo-ideje-za-dekleta-emo-zvezde-emo-srca-in-še-emo-tetovaže-ženstvene-emo-tetovaže deset-emo-tattoo-ideje-za-dekleta-emo-zvezde-emo-srca-in-še-emo-tetovaže-ženstvene-emo-tetovaže

Tetovaže emo srca

Srca nikakor niso nova oblika. Pravzaprav so'bil priljubljen že od začetka 20. stoletja. Zdaj, ko imamo emo otroke, obstaja veliko emo različic srčnih tetovaž.

Emo srca niso vsa rožnata, vesela, pikantna in romantična: vključujejo tudi temno plat ljubezni. Vzemite klasično srce v tradicionalnem slogu, zabodeno z bodalom in transparentom z ljubljeno osebo'ime ali vezano srce, vezano na odmrlo drevo. Ali kako bi bilo s krvavim anatomskim srcem s krili ali zlomljenim srcem ali srcem, ki štrli iz njega? Klasični emo.

deset-emo-tattoo-ideje-za-dekleta-emo-zvezde-emo-srca-in-še-emo-tetovaže-ženstvene-emo-tetovaže

ubiti

deset-emo-tattoo-ideje-za-dekleta-emo-zvezde-emo-srca-in-še-emo-tetovaže-ženstvene-emo-tetovaže

Ljubitelj kombija iz 70 -ih

deset-emo-tattoo-ideje-za-dekleta-emo-zvezde-emo-srca-in-še-emo-tetovaže-ženstvene-emo-tetovaže

Ricardo Almeida

Emo pesem & Tetovaže pesmi

Druga velika zasnova za otroke emo je, da si tetovirajo pesem ali smiselno pesem nekje na telesu. Tetovaže pesmi so odličen način, da se izrazite … samo ne pozabite izbrati pesmi, ki vam bo pomenila do konca življenja.

Besede svoje najljubše pesmi lahko spremljate z glasbenimi notami. Če ne'če si ne želite besed, razmislite o glasbeni noti s trojnimi ključi in notami, ki plešejo po hrbtu in do ramen. Možnosti je neskončno!

To dekle ima pesem, ki je tetovirana v kurzivu na zadnji strani ramen in zgornjem delu hrbta.

To dekle ima pesem, ki je tetovirana v kurzivu na zadnji strani ramen in zgornjem delu hrbta.

Tatoo pesmi.

Tatoo pesmi.

Druge emo tetovaže za dekleta

Obstaja veliko drugih modelov, ki jih lahko izbere emo punca. Pomislite, kaj vas navdihuje ali s čim imate globoko čustveno povezavo. Zame to'sončnice, ker me spominjajo na otroštvo. Kaj pa roža, ki vas spominja na otroštvo ali morda nase? Vrtnice pomenijo ljubezen, hibiskus predstavlja ocean in srečo, marjetice pa predstavljajo nedolžnost. Krvavljena vrtnica je najpomembnejša tetovaža emo cvetja. Namesto da bi iz vaše emo rože izkrvavela, bi jo lahko tudi jokali.

Ali pa pomislite na svojo najljubšo knjigo kot otrok … Nancy Drew ali dr. Seuss bi naredila kul in edinstven dizajn. Ideja sta tudi Sesame Street in Fraggle Rock. Iz svojega otroštva naredite cel pol rokav likov … naredite si svojega!

deset-emo-tattoo-ideje-za-dekleta-emo-zvezde-emo-srca-in-še-emo-tetovaže-ženstvene-emo-tetovaže deset-emo-tattoo-ideje-za-dekleta-emo-zvezde-emo-srca-in-še-emo-tetovaže-ženstvene-emo-tetovaže deset-emo-tattoo-ideje-za-dekleta-emo-zvezde-emo-srca-in-še-emo-tetovaže-ženstvene-emo-tetovaže

© 2011 Kitty Fields

Komentarji

kila 22. januarja 2012:

To so neverjetni modeli in nikoli nisem videl ničesar podobnega

sagar 24. decembra 2011:

ni emo

ava 1. novembra 2011:

lepa tetovaža

anuja 24. oktobra 2011:

super modeli!!

Jess 29. septembra 2011:

Prvo tetovažo sem naredil pri 19 letih in bil sem presenečen, ko se ni'ne boli, ampak ne'ne obžalujem, da sem ga dobil in jaz'Veselim se, da bom naredil še eno tetovažo za vse družinske člane, nekaj pa zame, ko sem bil star 17 let in sem jo še vedno imel.

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 29. septembra 2011:

Hvala.

angelica 29. septembra 2011:

lepo

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 22. avgusta 2011:

Hvala mamice & F – Cenim vaše komentarje. 🙂

mame 22. avgusta 2011:

Kul emo tetovaže za dekleta.

f 19. avgusta 2011:

Nekaj ​​zelo zapletenih umetnin.

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 11. avgusta 2011:

Ne razumem'ne vem, kaj ima to veze s tem vozliščem, ampak hvala!

poceni oakley sončna očala 26. julija 2011:

Dober članek nenehno napreduje, hvala delite, kopičenje znanja je, da se še naprej učite, pozornost je začetek bogastva.

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 23. julija 2011:

Ebower – Da, zvezde so zelo srčkane. Hvala za glasovanje!

Erin Bower iz Gruzije 23. julija 2011:

Obožujem zvezdniške tetovaže! To so zelo zanimive možnosti; Za to sem glasoval in je koristno!

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 19. julija 2011:

Pozdravljeni, dr. Aaron LeBauer! Lepo vas je spoznati na Hubpagesu. Ja, vsi so zelo lepi in vsekakor emo! 🙂 Hvala za branje.

Aaron LeBauer iz Greensbora, NC, 18. julija 2011:

Odlično središče,

Všeč so mi modeli, vsi so zelo lepi, popolnoma Emo.

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 14. julija 2011:

prasetio30 – Najlepša hvala! jaz'vesel sem, da ti je bilo všeč. Tetovaže so na svoj edinstven način umetnine.

Moda – ne razumem'ne vem, da se strinjam, da so VSE tetovaže umetniško delo … nekatere so zanič. Ampak vse to je lepo'zato sem jih izbral. Hvala, da ste se spet oglasili!

moda 14. julija 2011:

Skoraj vsi modeli tetovaž so lepi in izgledajo kot umetniško delo. Hvala za skupno rabo.

prasetio30 iz Malang-Indonezije 9. julija 2011:

To je bilo tako lepo. Obožujem umetnost in to je postalo odlično umetniško delo. Hvala, ker delite z nami. Glasujte!

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 8. julija 2011:

Matt in Jax – Najlepša hvala! Medtem ko jaz'Nisem več emo, mislil sem, da so to čudovite možnosti emo tetovaže za dekleta emo.

Matt v Jaxu iz Jacksonvillea, FL 8. julija 2011:

Lepo oblikovano pesto in tat.

About the author