Ideje za majhne tetovaže: modeli v velikosti kosa

Imam veliko izkušenj pri negi svojih tetovaž – najprej jih pozdravim, nato pa, da bodo videti dobro.

Majhna tetovaža je lahko diskretna, super in smiselna. Raziščite nekaj drobnih modelov, od srčkov do pikapolonic.

Majhna tetovaža je lahko diskretna, super in smiselna. Raziščite nekaj drobnih modelov, od srčkov do pikapolonic.

waktattoo

The Tiny Tattoo: Itty Bitty Awesomeness

To ste storili, odločili ste se in vi'ste pripravljeni na prvo tetovažo, a vas je strah. Kaj pa če boli? Kaj si bo mislila tvoja mama? Kaj pa vaše delo? Kaj pa, če vam čez eno leto ne bo všeč? Dobra vprašanja, odkrito povedano, če ste tako prestrašeni, boste morda morali to poudariti iz salona za tetoviranje in še malo razmisliti.

Če pa si še vedno peklensko prizadevate, da bi si naredili tetovažo, da bi lahko postali najhladnejša oseba vseh časov, zakaj ne bi začeli tako, da namesto v celo levo nogo potopite roza prst v črne vode stalnosti? Za vas, prijatelji, bi lahko predlagal majhno bitjo, ki je drobna tetovaža? Ne norčujte se – odlične stvari so v majhnih pakiranjih, zakaj torej ne tetovaže?

Stvari, ki jih morate upoštevati pri majhnem tetoviranju

  1. Je dizajn primeren za miniaturne velikosti? Poskusite biti preprosti. Pred kratkim sem videl, da je majhna tetovaža postala zelo slaba, ker so poskušali vnesti preveč linij in barv v prostor velikosti drobiža.
  2. Umestitev: Če bi majhno tetovažo postavili v velikansko kožo, bo morda videti bolj kot madež kot umetnost. Poiščite ravno pravega loputa za vašo črnilo.
  3. Gradbeni potencial: Tetovaže so kot krompirjev čips; to'težko je imeti samo enega. Če si ne bi dali malo prostora za dihanje'ste pripravljeni narediti korak naprej s svojo zasnovo v prihodnosti?
  4. Umetnik: Vsi tetovatorji niso enaki. Vsak ima svojo posebnost, na primer medicino. Na primer, imam enega umetnika, ki se ukvarja s fino iglo, a ni't tako močno s senčenjem in polnjenjem. Če ti'greš majhen, pokukaj na svojega umetnika'portfelja, da bi dobili predstavo o njihovem nadzoru nad iglami. Morda boste šli majhno in preprosto, vendar to ne gre'ne pomeni, da bi to moral narediti le kdorkoli.

Oblikovalska galerija za tetovaže v velikosti Dime

Zdaj pa si oglejte nekaj super srčkanih modelov in idej, ki vam bodo pomagale začeti vašo majhno avanturistično tetovažo.

  1. Pikapolonica
  2. Sladka poslastica
  3. Srce
  4. Moram Bee Me
  5. Za ušesom
  6. Zapestje

Majhna tetovaža pikapolonice.

Majhna tetovaža pikapolonice.

1. Pikapolonica

V mojih precej mlajših dneh pred tetoviranjem se nas je nekaj odpravilo na prebadanje in tetoviranje skupaj kot način povezovanja. Tretjič in zadnjič sem si prebodel nos (dolga, neumna zgodba), drugi prijatelj pa mi je prebil bradavico, česar mi nikoli več ni treba videti. In moja punca se je odločila, da si bo naredila prvo tetovažo: drobna, občutljiva pikapolonica.

Takrat mi je bilo to malo razodetje, da ni nujno, da so vse tetovaže velikanske, trubeče lobanje. Seveda se je trznila in jokala, kot bi imela tetovirano velikansko lobanjo, vendar niso vsi pragi bolečine enaki. Končni rezultat je bil ženstven, lep in viden le od blizu.

Diskretne sladice.

Diskretne sladkarije.

2. Sladka poslastica

Oh, kako bi si želel, da bi o tem razmišljal kot o ideji pri načrtovanju lastnega umetniškega dela. Imam velik sladek zob in mi je všeč ideja, da bi imel nekje na svojem telesu skriven piškotek ali liziko. Okusno in srečno za tistega, ki ga najde.

Majhna tetovaža srca.

Majhna tetovaža srca.

3. Srce

Kaj bi lahko bilo lepše in primernejše poklon kot imeti majhno, preprosto srce, vtisnjeno na tvojo kožo v živo rdečo barvo ali tvoj l'najljubša barva? Če ti'Če ste pripravljeni vsaj malo povečati velikost, lahko celo pritisnete začetnico.

Čebela z besedo

Čebela z besedo "Jaz" natisnjeno na njem.

CT

4. Moram me čebelati

Eden mojih najljubših "skoraj" drobne tetovaže pripadajo moji čudoviti sestrični, ki je močno pobarvana, vendar je uspela najti dom za sladko čebelo z besedo "Jaz" v. Leži na njenem zapestju kot opomnik, naj ostane zvesta sebi. Namesto majhne je šla na majhno stran, vendar bi lahko ta koncept preprosto poenostavili in skrčili na majhno velikost.

Tudi v morju tetovaž lahko pravilna postavitev naredi majhno tetovažo resen vpliv. Morda bi ji moral to idejo ukrasti in dobiti svojo čebelo.

Za ušesom je ljubko, skrivno mesto za majhno tetovažo.

Za ušesom je ljubko, skrivno mesto za majhno tetovažo.

5. Za ušesom

Kakšno odlično mesto za majhno tetovažo. Na tem mestu sem videl karkoli od začetnic do majhnega peresa in sem si privoščil enega svojih. Ko bi se le lahko pomirila s svojo lobanjo, ki vibrira eno uro ali dve, medtem ko to naredim.

Tetovaža na zapestju je lahko tudi diskretna, na primer ta muhasta očala in brki.

Tetovaža na zapestju je lahko tudi diskretna, na primer ta muhasta očala in brki.

6. Zapestje

Še eno idealno mesto za drobne tetovaže. Vsekakor se zdi, da je to priljubljeno mesto zvezdnikov in ljudi, ki želijo malo potisniti ovojnico. To mesto je vidno, vendar je'ni v vašem obrazu, tetovažo pa lahko preprosto skrijete z uro ali zapestnico'šel sem dovolj majhen.

Nekateri se na tem mestu odločijo za besedo ali začetnico; Britney Spears se je slavno odločila za elegantne roza kocke, ki bi ustrezale njenemu tedanjemu možu'je modra. jaz'sem velik na muhavosti, zato mi je ta, ki je na sliki, zelo všeč.

Veselo črnilo!

Torej, tukaj je nekaj odličnih idej za drobne tetovaže, ki vas bodo pripeljale na pot. Verjemite mi, nekaj tako majhnega in srčkanega nikoli ne more biti slaba stvar. Veselo črnilo!

© 2012 Catherine Taylor

Komentarji

Catherine Afra iz Gloucestershireja v Veliki Britaniji 18. januarja 2013:

Kakšni ljubki mali modeli – jaz'Vedno sem si želel narediti skrivno tetovažo samo zase, če le zberem pogum, da se soočim s strašljivimi črnilnimi iglami! Odlična ideja.

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade, 9. septembra 2012:

Hvala mama Kim in učiteljica. Zelo sem ljubitelj teh drobnih fantov. Včasih ima nekaj malega večji učinek kot nekaj velikega.

Dianna Mendez 9. septembra 2012:

Obožujem to malo srce! Tako je sladko. Mislim, da so majhne tetovaže veliko bolj privlačne od tistih, ki so večja umetniška dela.

Saša Kim 8. septembra 2012:

Očarljivo. Všeč mi je prostor za ušesi. Resnično želim priti več. Moja prva in edina sta bili dve tetovaži podlakti 2,5 cm x 1 palec. Imam še vsaj 2, ki bi jih rad zagotovo dobil, ki so veliko večji. Odlični nasveti, glasovali!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade, 8. septembra 2012:

Hvala BB. Napisali ste roman! Barva me je navdušila.

Bill Holland iz Olimpije, WA 8. septembra 2012:

Ljubim tetovažo pikapolonice … v edinem romanu, ki sem ga doslej napisal, je žvižgajoča pikapolonica eden glavnih junakov. 🙂 užival v vozlišču!

About the author