Ideje za napis tetovaže: Odločitev, kaj kupiti

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

Ideje za tetoviranje

Tetovaže so oblika samoizražanja in človeško telo je prazno platno. Lahko ga pobarvate, prebodite, blagovno znamko in poudarite s kovino, črnilom in številnimi drugimi modifikacijami karoserije. Večina ljudi dobi idejo v glavi, nato pa obiščejo tetovatorja, ki jim bo pomagal oživiti svojo vizijo na svoji koži. Drugi oblikujejo svoja umetniška dela ali napise. Toda spet drugi, čeprav se vneto zavedajo svoje želje po tetoviranju, pravzaprav nimajo pojma, kaj točno želijo dobiti. To pa ne utiša želje po črnilu in tega ne bi smeli'naj vas ne odvrne od vašega končnega cilja.

Navdih za tetovaže lahko pridobite na več načinov, da svoje ideje pretočite. Ne pozabite, da bi morala biti tetovaža nekaj posebnega za vas, nekaj, kar ima osebno pomen. Don'ne skrbite, če bo zmagal'nikomur drugemu – tebi, ni smiselno'svojega telesa ne okrasite nikomur drugemu's, zato razumevanje razlogov za vašo izbiro ni pogoj za sprejetje in hvaležnost.

"Darovalno drevo" avtorja Shel Silverstein

Najljubše knjige

Oglejte si vse svoje najljubše knjige v svojem življenju. Don'Ne osredotočite se le na knjige za odrasle, ki jih imate'sem bral pred kratkim, vendar otroci'tudi knjige. Pri roki imejte zvezek in tako kot vi'ponovno listate citate ali fraze, ki vam skočijo. Če je'je otrok'knjigo, zapišite številko strani, ki vsebuje sliko, ki jo cenite. Čeprav so namenjene otrokom, so pri otrocih pogosto zasluge'knjige, ki govorijo tudi odraslim. Priljubljeni zvezki, kot je Shel Silverstein's Giving Tree, Velveteen Rabbit Margery Williams in The Lorax Dr. Seuss ponujajo univerzalna sporočila upanja in učenja. Za več navdiha idej si oglejte Literarne tetovaže.

Besedila Bjork

Besedila Bjork

Priljubljene pesmi

Besedila pesmi naredijo odlične tetovaže s črkami. Vsak ima vsaj eno pesem, ki mu sledi povsod. Pomislite na melodijo, ki je navdihnila vašo ustvarjalnost ali igrala v ozadju, ko ste preživeli težko obdobje. Preden si tetovirate, se prepričajte, da iščete besedila, da se prepričate'imam vse besedilo pravilno. Če uživate v klasični glasbi, kot sta Beethoven ali Mozart, ki nima besedil, razmislite o tem, da si priskrbite ustrezne glasbene note. Glasbeni štapi izgledajo odlično oviti okoli nadlakti, zapestja ali gležnja. CD albumi ali naslovnice plošč so še eno odlično mesto za iskanje navdiha. Mnogi od njih vsebujejo neverjetna dela grafičnega oblikovanja, ki se razlikujejo po velikosti, obliki in preprostosti. Logotipi ali simboli trakov, kot je krilati netopir AFI ali H.I.M.'Srčni program sta dve zelo priljubljeni izbiri. Kliknite tukaj za več primerov glasbenih tetovaž.

Citat Gandalfa iz

Citat Gandalfa iz "gospodar prstanov" napisano v Tengwarju [geocities.com/therealteng]

Najljubši filmi

Filmi so odličen vir navdiha, saj so polni dialoga in možnosti so'Nekje sredi tega govora bo neverjeten citat. Če lahko'Če se ne spomnite natančnega besedila na vrhu glave, poiščite Google "Citati Večno sonce brezmadežnega uma" na primer ali poiščite film na IMDB in si oglejte razdelek nepozabnih citatov.

Če ti'če imate srečo, boste morda lahko iskali in našli popolno kopijo filma'Scenarij na spletu. Po scenariju lahko poiščete dobre odlomke. Nekateri so mrtvi pri ponovitvi citata, kot je zapisano v filmu, drugi pa so zadovoljni z parafraziranjem ali izpuščanjem tistega, kar menijo, da je "nepomembno" besede zaradi kratkosti. To še posebej velja, če območje vas'iščem tetovažo je majhna. Druga možnost je, da iz citata vzamete najpomembnejšo besedo in si jo sami tetovirate. Moja prijateljica Megan je na primer želela svetopisemski verz, v katerem Jezus svetuje Petru, naj odpusti nekomu, ki ga je prestopil ne le sedemkrat, ampak sedemdesetkrat sedem. Ker pa je bilo mesto, kjer se je želela tetovirati, na zapestju, se je odločila, da ga bo dobila "70 x 7" namesto celotnega verza.

© 2007, ker živi

Komentarji

bruno_jr dne 18. oktobra 2007:

tukaj je nekaj lepih idej. S svojim najboljšim prijateljem sva si privoščila ustrezne tetovaže in irske Claddaugh, ki bi jih sčasoma želela razširiti, in prišla sem na idejo, da bi imela beseda ljubezen, zvestoba, prijateljstvo tetovirana nad njo v gealici, vendar sem'težko najdem zanesljiv prevod in razširitev gealskega pisanja po starem slogu, ki bi ga uporabil kot predlogo. Če mi lahko kdo pomaga, bi ga res cenil.

Odlične tetovaže iz San Joseja 15. oktobra 2007:

Odlični viri za ideje. Všeč mi je, da so knjige seveda beseden tip človeka!

taylorblue iz Kanade 15. oktobra 2007:

Super ideje … hvala!

About the author