Ideje za oblikovanje tetovaže konjev

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Tetovaža skupine konj teka, oz

Tetovaža skupine konj teka, oz "Faraon's Konji"

Ljubezen do tetovaže konjev

Če ti'ste ljubitelj konj in radi jahate in skrbite zanje, veste, kako enostavno se jim je približati in kakšen velik del vašega življenja so lahko.

Marsikdo si ne samo natisne tetovaže konjev, ampak včasih naredi celo svojega najljubšega konja; govoriti o predanosti.

Konji so ena od tistih tetovažnih tematik, ki so primerne tako za odlične samostojne tetovaže bodisi jih je mogoče vključiti pri jahaču, kar v mnogih primerih resnično prispeva k podobi in oblikovanju.

Zame so fantazijski kolesarji še posebej privlačni in tisti oblikovalci in umetniki tetovaž so v večini primerov resnično nadarjeni in z njimi odlično opravljajo svoje delo..

Še en edinstven dizajn tetovaže konja, na katerega občasno naletite, je, ko tečeta skupaj, kot je zgornja tetovaža. Imate občutek, da so'ostro dirkata in se ne nameravata umakniti.

Tetovaže glave konjev

Naslednjih nekaj tetovaž konjev bodo konjske glave in oni'ste zelo dobro in podrobno opisani. Nekateri od teh so med najljubšimi konji ljudi, ki sem jih omenil prej, nekateri pa so le dobre tetovaže konjske glave.

Tretji v seriji je moj najljubši, saj detajl ujame moč konja, vidne pa so žile in mišice, ki izstopajo.

Tetovaže konjev celega telesa

Naslednjih nekaj tetovaž konjev ima celotno telo konja, ena pa izgleda tako'teče po vetru. Tudi tetovaža prepriča, da verjameš!

Pri drugem se konj brcne po zadnjih nogah bodisi v napadu jeze ali pa se samo zabava, ko se igra, kot je znano nekaterim konjem.

Tetovaže konjev z jahači

Tetovaže konjev z jahači so med mojimi najljubšimi, še posebej tiste, na katerih so fantazijski bojevniki. Dva vključena tukaj sta zame izredna.

Tudi tisti z vitezom, ki jaha na konju, čeprav ni tako kakovostno oblikovan, je edinstven in všeč mi je konj, ki stoji na zadnjih nogah z njim v sedlu.

Velika tetovaža konja Pegaza

Ta zadnja tetovaža konja Pegaza je med najboljšimi, če ne zaradi drugega, kot zaradi Pegaza. Kljub temu bi barve naredil drugače, vendar v tetovaži ujamete občutek veličastnosti in to'je s takšnim konjem pomembnejši od vsega.

Tetovaža Pegaza

Tetovaža Pegaza

Edinstvene tetovaže s konji

Verjetno sem pri vseh teh tetovažah konja cenil le to, da je imela vsaka res svoj poseben videz in celo tetovaže konja'Oblikovanje in občutek so izgledale res drugače.

Na splošno dobra galerija tetovaž konj oblikovalcev tetovaž.

Komentarji

ruben 19. oktobra 2011:

čudovite tetovaže

About the author