Ideje za tetovaže: besede in besedne zveze

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

Tetovaža čarovništva Angele Jolie na Paliju je napisana v kmerskem jeziku

Angelina jolie's Pali incantation tattoo je napisana v kmerskem jeziku

Od 13 tetovaž, ki sem si jih za vedno nanesel na kožo, štiri vsebujejo besede ali besedne zveze. Tam's samo eno besedo na spodnjem delu trebuha, ki izvira iz vilinskega jezika, ki ga je v sagi Gospodar prstanov ustvaril J.R.R. Tolkien. "Zbudite svoje sanje" je na mojem vratu, "Hočem šele zdaj" se nahaja na spodnjem delu hrbta in poljski citat to pomeni "Vse, kar bi si lahko želel, sem že imel" ovija moj zgornji biceps. Kot navdušen bralec in obsesivni pisatelj sem ohranil ljubezen do pisane besede, odkar sem se pri štirih letih naučil brati. Ne glede na to, kolikokrat si povem, "V redu, moja naslednja tetovaža bo slika", Zdi se mi, da vedno dobim več besed.

Z besedami prenašamo pomen in izražamo željo, dajemo tolažbo in tolažbo, vplivamo in navdihujemo. Dobiti nekoga'tetovirano ime je lahko trajni spomin na ljubljeno osebo, ki je umrla; pisanje začetnic vašega partnerja'ime na vašem telesu lahko predstavlja vašo večno zavezanost drug drugemu; citat iz najljubše knjige ali filma lahko služi kot dnevni opomnik za življenje idealov, izraženih v tem izreku.

In s toliko različnimi jeziki na svetu so možnosti neskončne. Znana igralka Angelina Jolie ima Pali zagovor, napisan v kmerskem jeziku, maternem jeziku njenega posvojenega sina'rojstni kraj, Kambodža. Drugi izberejo japonske kanji znake, ki predstavljajo besedo ali besedno zvezo, ki jo želijo prikazati. Ne pozabite pa, da če boste tetovažo naredili na drugem mestu, ki je zlahka vidno mimoidočim, boste vedno znova in znova vedno znova postavljali isto vprašanje: "Kaj pomeni vaša tetovaža?"

Če ti'Ko razmišljate o tem, da bi postali tat, ne pozabite, da so ideje v vsakem trenutku okoli nas. Če imate najljubšo besedilo pesmi, namesto da bi dobili prave besede, pomislite na ustrezne glasbene note ali zavihke za kitaro. Če ti'vas zanima, da bi dobili svojega ali koga drugega's imenom, izberite privlačno pisavo, kot je stara angleščina, da bo zanimiva. Binarne in tetovaže s črtno kodo so prav tako trenutno zelo priljubljene, ker imajo spletna mesta všeč Nickciske.com lahko uporabite za pretvorbo besed in besednih zvez v vrsto številk, ki jih boste razumeli le vi. Nenehno iščem nove ideje za tetoviranje, trenutno pa razmišljam predvsem o dveh: citatu umetnika Kurta Halseyja, ki si ga je na zapestju tetoviral "smo več, kot jih bo večina vedela" ali povzetek dr. Seussa' otroci'knjiga Lorax, ki se glasi "razen če je nekomu, kot ste vi, vseeno grozno, nič ne bo bolje-to'ni."

Tukaj je nekaj primerov številnih stvari, ki jih lahko naredite s tetovažami z napisom, zahvaljujoč izjemno priljubljenemu Bmezine.com.

Komentarji

matias 18. junija 2013:

hola gente, queria escuchar un consejo … mi historia es la siguiente, hace muy poco tuve la descgracia de perder a mi mama por causa de una enfermedad .. quisiera hacerme un tattoo en su honor, tenia pensado una cruz con sus iniciales arriba o una frase qe diga "el cielo no supo esperar" o algo parecido .. no tengo ninguno echo y no se como ni que hacerme .. espero alguna ayuda, gracias por su tiempo!

Bradley 28. marca 2013:

Želim si nekakšen scenarij na rebrih, imen samo 16, zato me skrbi, da se bo sčasoma raztegnil, če ima kdo kaj informacij o tem? ampak razen tega si res želim kratek scenarij na rebrih verjetno v italijanščini, ali ima kdo kakšno idejo za navdihujoče/ motivacijsko citiranje ali besedilo?

charlotte 23. novembra 2012:

zdravo

imam že 4 izbrane tetovaže in imam samo devet!!!

1. jokajoče oko na notranji strani levega zapestja. predstavlja, da morate včasih tvegati in če jim to ne uspe, ne obupajte in ne jokajte.

2. stavek na notranji strani moje leve roke, ki pravi "življenje ne čaka" kar pomeni, da se morate počutiti svobodno in delati, kar želite, kadar želite.

3. "ššššš" grem gor po levem prstu, da lahko po potrebi enostavno shhh ljudi!!!

4. diamant ob koncu življenja komaj čaka, da pokaže svoj uspeh v življenju.

lev 29. avgusta 2012:

samo Bog mi lahko sodi

April 19. julija 2012:

Živjo, ja'naslednji teden naredim prvo tetovažo'Že nekaj mesecev in mesecev sem imel idejo 'Sreča je potovanje, ne cilj' okoli hrbta na desnem boku, v idealnem primeru bi želel daljši citat (le nekaj besed dlje) … ima kdo podobne citate … všeč so mi tisti, ki ne čakajo, da nevihta mine, pleši v dežju . kakršne koli ideje mi pišite prosim 🙂 [email protected]

dev 8. junija 2012:

tetovaže so moje življenje

Samantha 18. maja 2012:

Živjo, želim si narediti tetovažo metulja na nogi. Točno vem, kaj si želim in sem jo oblikoval, dokler me moj tetovator ne pusti na cedilu. Ali kdo pozna dobrega oblikovalca tetovaž? Ali mi lahko pošljete e -pošto s podrobnostmi na [email protected]

Hvala

hj 16. maja 2012:

jaz'tetoviram si žepno uro in zvitek, v zvitku želim nekaj smiselnega o času/življenju/opravljanju takšnih stvari, vendar samo 2 besedi.

kdorkoli želi pomagati?

angleško ali italijansko/špansko,

hvala 🙂

CTill 7. maja 2012:

[email protected] "Samo močni preživijo"

Ashh 17. aprila 2012:

Ker sem želel prvo tetovažo za svojega sina, se je rodil prezgodaj in se boril za svojo pravico do življenja, bi rad nekaj kratek stavek, ki bi se spraševal, če imate kakšno idejo, kaj bi lahko dobil, in simbol ali podobo, do katere bi lahko prišel iti z njim? Hvalax

Tim 17. aprila 2012:

"In lepota je enostavnost, ki jo potrebujete, da razumete en sam okvir animacije"

becauseilive (avtor) od N.J. 12. aprila 2012:

@mentalmel – Gotska angelska krila zvenijo čudovito! Všeč mi je, da je tat povezan z latinskim citatom. Ljubi, ljubi, ljubi vse o tem. Ali obstaja kakšen način za vas'bi bil pripravljen deliti sliko? jaz'sem avtor tega vozlišča in imam še eno središče o latinskih tetovažah. Če želite, bi rad predstavil sliko svoje tetovaže'pripravljeni na to. Sporočite mi 🙂 – [email protected]

mentalmel 11. aprila 2012:

imam gotska angelska krila po celotni dolžini hrbta z latinsko frazo "alis volat propiis" – "leti s svojimi krili" lahko tudi pomeni "leti" imam tudi 6 drugih in trenutno se odločam za novo tetovažo ….. ena od edinih stvari, ki so resnično naše od umetnika do groba ljubim svojega!!!!

Welmaster 5. aprila 2012:

Bil sem v prometni nesreči in sem izgubil dedovo križno ogrlico, ki sem jo nosil od mladih nog. zato nameravam dobiti "Po veri, ne po pogledu" s preprostim križem. dobro ali slabo?

lou 3. aprila 2012:

med lopaticami imam tat. " čutite strah, a vseeno to storite"

Tay 23. marca 2012:

Judje4lyfe

kaycee 17. marca 2012:

Pozdravljeni, o tej tetovaži razmišljam že 4 časa, krila na sredini na hrbtu z besedami- dokler ne razpreš kril, ne boš vedel, kako visoko lahko letiš.

Jess Maree 13. marca 2012:

Pozdravljeni vsi'm 17 skoraj 18 in jaz'Že nekaj let razmišljam o tem, da bi si naredil tetovažo za 18., vendar ne'nočem ga dobiti, dokler ne'100% prepričan sem'razmišljal sem o tem, da bi dobil

'vse se zgodi z razlogom' pa ne vem kje ali morda kaj podobnega 'verjeti ali upati ali sanjati' vse ideje bi bile super!!

stephensoham 12. marca 2012:

poskusite znova …… pozdravljeni vsi, kot faza " Danes te bolj pogrešam kot včeraj " v latinščini..in kako to reči

stephensoham 12. marca 2012:

Pozdravljeni, veste, da vas faza 2 pogrešam danes bolj kot včeraj" v latinščini..in kako to reči

ZoeLouise 9. marca 2012:

imam 18 let in jih že imam "Ljubi življenje ki ga živiš & Živi življenje, ki ga ljubiš" po roki. Zvezde na obeh rokah. Loki na hrbtu od mojih nog. znak dvojčka na mojem vratu. zvezde na nogi in mama na levem boku & očka na desnem boku, ive desgined obremenitev več, kar hočem lol

Margaret..Grčka 6. marca 2012:

imam "Svojim sovražnikom vedno odpustite, vendar nikoli ne pozabite na njihova imena" na hrbtu in "Lepo vzgojene ženske nikoli ne pridejo v zgodovino" na rebrah ….. mislim na drugo tetovažo z "skrivnost" beseda notri pa še nimam pojma…

prosim pomagajte…

Hannah Mckibbin 3. marca 2012:

Pozdravljeni, dober citat je

Živiš samo enkrat, ampak če to počneš prav, je enkrat dovolj.

Daniela 3. marca 2012:

zdravo

jaz'm 18 in i'razmišljam, da bi si naredil tetovažo na desnem zapestju in rekel "podpluten, a nikoli zlomljen". to'predvsem zaradi zdravstvenih težav, ki sem jih imel kot otrok (skoraj sem umrl s tumorjem v možganih), lahko pa jih uporabimo tudi za nekatere trenutke v življenju.

veliko ljudi mi govori, naj počakam in razmislim o tem, ker je za vse življenje, toda jaz'razmišljam od januarja in res želim to narediti. kaj misliš?

Daniela 28. februarja 2012:

Razmišljam o besedi Vera … kateri del telesa bi to moral narediti … pomagaj mi., .. =)

Kxo 21. februarja 2012:

Tudi jaz hočem citat o meni Marlin Monroe, ki pravi, da je nepopolnost lepota, norost je genij, bolje je, da je preveč smešno kot popolnoma dolgočasno, to si želim zame, vendar ne vem, kje na mojem telesu. moje telo??

Kxo 21. februarja 2012:

Stara sem 23 let, na desni notranji roki imam ime svojih hčera z njenim srednjim imenom, na hrbtu nog dva ujemajoča se roza steznika, ker sem si jih vedno želela, in lilijo z zvezdico v levi lopatici, njeno najljubši cvet moje mame.

kate 68 14. februarja 2012:

hej moj fant in jaz imam tetovažo ni me bolelo in i lyk 2 pogled na to tetovažo je njen asome

Aurelie 12. februarja 2012:

Živjo, jaz'm francoščina in jaz'm 16. V zapestju že imam tetovažo, ki predstavlja moje starše, in želim izreči stavek "glasba se nikoli ne ustavi" v križu.

Se vam zdi to dobro? Ali druge ideje ?

In oprosti, če moj angleški jezik ni dober.

Rio 7. februarja 2012:

Zdravo vsi

Stara sem 18 let in želim si narediti tetovažo … moja babica je umrla zaradi raka in bila je kot moja druga mama .. Želim si dobiti nekaj lepega, kar me spominja nanjo … Ne moti me, če je citat, češ karkoli bo do..plus ne vem kje bi ga dobil

Če imate kakšno idejo, vam bodo resnično pomagale. ali spletno stran. Hvala vam

Hannah 04. februarja 2012:

moj je:

življenje pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj

Jessica M. 29. januarja 2012:

Iščem tetovažo, ki predstavlja spremembo in iskanje sebe. Raziskoval sem, da kačji pastir to pomeni, vendar se težko trudim odločiti, kje ga želim dobiti. Prav tako poskušam najti majhen citat o spremembah, kakršne koli ideje?

Sigurjón Halldór 29. januarja 2012:

Na desni roki imam, "ne dovolite, da vam preteklost ukrade sedanjost" me spomni, ko to naredim

Jacob 28. januarja 2012:

Moj oče je umrl 12.6.2011. Stara sem 15 let in jaz'tetovirati se bom za 16. rojstni dan. Besede, ki jih uporabljam, so " Za vedno odšel, a nikoli pozabljen"

annie' 19. januarja 2012:

"Pazi, kaj govoriš, dekle si zapomni vse" v bokih

SMB 18. januarja 2012:

: Še naprej sanjajte, tudi če vam zlomlja srce.

Kača 15. januarja 2012:

ali lahko kdo prevede ta budov citat v japonščino ? "Bolje je osvojiti sebe kot zmagati v tisoč bitkah, ker zmaga je vaša, ne morejo vam jo vzeti angeli ro demoni, nebesa ali pekel"

Cory Mason 14. januarja 2012:

Na hrbtu imam zvitek, ki pravi, da se v življenju vsi odločamo, a na koncu nas odločajo

Puška! dne 12. januarja 2012:

Ne sovraži me, ker me ne znaš !! besede r jst besede, tvoj cn pomeni ničesar, sicer nič ni res, vse je odpuščeno ….. haha, jaz sem samo naredil dat!

hunterblood 11. januarja 2012:

mi lahko kdo prevede ?"Ne morete jemati ničesar samoumevnega in ničesar ne morete jemati" v vilinščini?

nikki c dne 10. januarja 2012:

Kmalu bom dopolnil 18 let in'želim si tetovirati na boku/rebra. jaz'nisem še čisto prepričan kaj si želim jaz'nekako razmišljam, da želim citat ali kaj podobnega ali morda rože. ampak jaz'samo nisem prepričan. če bi mi lahko dali kakšno idejo, to'd biti super! mi lahko pošljete e -pošto na [email protected]

Courtney 9. januarja 2012:

zato sem raziskoval in iskal, ker si želim tetovažo, in to me je pripeljalo do te strani, ki se mi zdi najbolj podobna temu, kar si želim. želim pa le eno ali dve besedi, ki opisuje citat, kot sta modrost ali vedrina. citat mi je res všeč "na koncu bo vse v redu če ni v redu, ni konec" in "če želite biti nenadomestljivi, morate biti vedno drugačni" toda ta dva sta zame dolga, želim preprosto besedo ali dve. kaj idej? Pošljite mi e -pošto na [email protected]

greg 8. januarja 2012:

Kaj menite o 'jokati, ko je treba, smejati se, ko je mogoče' mi je zapisal roko kot staro angleško pisavo?

julija 7. januarja 2012:

Odločil sem se, da bom zaklad preteklosti s spomini, ki mi bodo vedno ostali v roki

mel 6. januarja 2012:

obožujem guote,

Ti'd beter pomeni nekaj ali vas'padel bom na karkoli*

kaj misliš!?

Bret 02. januarja 2012:

Mogoče razmišljam…

"Opazoval sem, kako zaspim, nato pa sem odletel…"

"Živeti je enostavno z zaprtimi očmi in napačno razumeti vse, kar vidite…"

"Včeraj so se mi vse težave zdele tako daleč…"

"V deželi prepričanja, da ne'ne verjameš vame…"

"tako daleč sem se spet znašel, spet stran od sonca…"

Kakšne ideje?

Crumbrah dne 30. decembra 2011:

Izrazi, besede in citati, ki so vam pomembni, so odlični za smiselne ideje za tetovaže. Na spletnem mestu najdete tudi druge pomembne ideje za tetoviranje http://www.meaningfultattooidea.com

Selbzz 28. decembra 2011:

dobivam "bomo zmagali" okrog mojega zapestja! v spomin na mojega prijatelja, ki je umrl zaradi raka, in vsi smo izdali skupine, ki bi zaradi njega zmagale.

Amber dne 22. decembra 2011:

Na rebrni kletki imam tetovažo, ki pravi "čeprav hodim po dolini sence smrti, se ne bom bal nobenega zla" in jaz'želim dodati oblikovanje … Vse ideje?

Jossan dne 16. decembra 2011:

Okej, veliko sem razmišljal o tem, kakšno besedno zvezo ali besede bi rad dobil. jaz'razmišljam "za vedno mlad" na vratu. Kaj menite fantje? Želite nekaj besed, nekaj malega, vendar z velikim pomenom. Na kaj pomislite "grem tja, kamor me pelje srce" na rebrih?

Prosim, dajte mi nekaj odziva, noro me čaka, da počakam na prvo tetovažo in v areni mojih staršev'ni tako v pomoč.

Leila. dne 15. decembra 2011:

Hej fantje, torej jaz'kmalu dobim naslednjo tetovažo. jaz'Dobim tri rože hibiskusa po moji strani in želel sem pod vsako rožo dodati besedo. Nekaj ​​podobnega "življenje gre naprej" ali "življenje gre naprej" jaz'Odprt sem za druge jezike, samo želim videti, kakšne ideje imate. Hvala 🙂

gary 14. decembra 2011:

Pred letom dni sem si na hrbtu na vrhu na sredini tetoviral dve roki, ki sta molila z rožmarinovimi kroglicami, posiljena okrog njih, moja babica in dedek že dolgo nista minila, spodaj pa želim malo pesmi in res potrebujem nekaj idej, prosim

Hvala vam

Temna zvezda dne 13. decembra 2011:

jaz'kmalu naredim tetovažo številka 5. Hočem besedila " Don'ne izgubljajte časa ali pa vas bo čas zapravil" storjeno na moji roki. To'iz pesmi Knights of Cydonia avtorja Muse 🙂

Bailey dne 13. decembra 2011:

Imam tri, delam na četrtem. Prva je bila nezrela trajna nesreča, v kateri sem se zaljubil "mir & moč" po vratu v kanji, 2. je bil "leti z lastnimi krili" vse do hrbta v latinščini in tretjič "spremeni svoje rane v modrost" čez mojo ključno kost.

juliee dne 10. decembra 2011:

moja mama je umrla na moj rojstni dan, ime ji je bilo rose iam, ki si je želela tetovirati roko o nečem, kar je povezano z rose Maybee, pesem, vendar ne tako dolgo, kot je na moji roki

Gary 8. decembra 2011:

imam " ne zaupaj nikomur" na levem zapestju in "nič se ne boj" pri pisanju sem tudi dobil " Nebesa'ni samo kraj, kamor greš, ko umreš, ampak'je tudi tisti trenutek v življenju, ko se končno počutiš živ" po rebrni kletki !

Freddie Layne 5. decembra 2011:

Na levi strani imam skript, ki pravi 'Illegitimus Non Carborundum' Kar pomeni 'Don't Naj vas pankrti zmeljejo'

maska 29. novembra 2011:

imam "Za vse obstaja sezona" si tetoviral moj desni trup. Izhaja iz cerkve 3: 1. Mislim, da če imaš samo eno tetovažo, pojdi velik ali pojdi domov.

corinne 28. novembra 2011:

živjo, vedno sem bil bolj zaskrbljen in zelo nervozen, a vsak dan sem se vedno bolj potiskal. želim si narediti tetovažo na notranjem zapestju z eno besedo ali kratko frazo in težko si jo izberem. nameraval sem verjeti ali verjeti, vendar nisem prepričan..všeč mi je dan ne, ampak tudi danes. idk. samo iščem kakšno idejo, če mi lahko kdo pomaga. moj e -poštni naslov je [email protected], če želim pomagati.

SamanthaLynn 28. novembra 2011:

Zdravo! to se mi zdi koristno spletno mesto in me zanima, če bi kdo prevedel kako naj to rečem "Brez skrbi" v grščino?

hvala 🙂

Ashley 24. novembra 2011:

Na nogi imam eno tetovažo .. Citat je "sanjati pomeni verjeti", prevedeno v italijanščino "sognare e credere" Kakšen predlog, kaj naj storim, da temu dodam? Zdi se mi dolgočasno, a spet'navajen sem ga videti .. Kakšne ideje/predlogi? 🙂

Kelsey 23. novembra 2011:

Želim tetovažo, na kateri piše, "za tiste, ki so mi stali ob strani, ste vi zgodba, ki jo pripovedujem" hočem pa v drugem jeziku. kakršne koli ideje ali prevajalce?!

Dale dne 20. novembra 2011:

Žal sem mislil [email protected]

Dale dne 20. novembra 2011:

Stara sem 18 let in kaj naj si zbudim na sprednji roki, pa tudi nekaj, kar bi predstavljalo moje družinske člane, ki so imeli raka?'s 3 od njih … vse ideje prosim komentirajte ali mi pišite na [email protected], jaz'sem fant. Kako dolgo se lahko ozdravi majhen tat na sprednji roki?

Ezio 19. novembra 2011:

Obožujem "Nič ni res. Vse je dovoljeno."

Morilec's Creed igre so ODLIČNE !!!! mislim, da sem'bom to dobil na drugačen način.

paige dne 17. novembra 2011:

Hej fantje! stara sem 19 let in prvo tetovažo sem dobila pri 17 letih "živi kot da umiraš" na boku z glasbenimi notami okoli. Zdelo se mi je zelo navdihujoče 🙂 všeč mi je!

Leanny Fanny dne 12. novembra 2011:

''Ljubezen je vojna zase''

''POSKUSITE.

in nato poskusite znova''

Kirra 9. novembra 2011:

ta mi je všeč…

Želim si, da bi bil tukaj

jammy 4. novembra 2011:

vse jih imam rada

imej jih rad

imej jih rad

imej jih rad

D. Blok 3. novembra 2011:

im do 7 tattov in delam na več …. im tako pridobivam "zbudi svoje sanje" ampak tukaj je za vse vas……"prave oči prepoznajo prave laži"

stevie 3. novembra 2011:

všeč mi je tole, kaj mislite?

'sanjamo svoje sanje sami brez oaze upora

stevie dne 2. novembra 2011:

rad bi živel ustvarjalno življenje, izgubiti moramo strah pred napako. kaj misliš?

Lindsey dne 30. oktobra 2011:

Želim si narediti tetovažo na nogi z napisom "Moj angel na nebu" v spomin na mamo, ki je umrla pred dvema letoma, vendar ne vem, v kakšnem slogu pisave bi jo dobili. Hvala vam

Parkour 29. oktobra 2011:

"être et durer " (biti in trajati)

Sreča dne 17. oktobra 2011:

Hej fantje … Tako sem pred 6 tedni rodila prvega otroka (fanta) in jaz'Iščem resnično navdihujoč citat v eni vrstici, ki v bistvu pove, kako močan sem in kako sem na drugi strani postal boljši človek, ker nimam družine zaradi zapuščenosti in sem se moral že od mladih nog naučiti skrbeti za številko ena potem, ko sem v svojem življenju doživel marsikaj'končno sem resnično srečna s svojim sinom in mojo novo družino in ne morem se spomniti citata, ki bi bil dovolj močan, da bi to dosegel pri vseh idejah ?? Res bi bil vesel vsakega predloga 🙂 hvala!

chloelouise dne 17. oktobra 2011:

ob strani nog imam tetovažo, ki pravi v živo, smeh, ljubezen. imam tudi tetovažo na boku, ki pravi: nima smisla jokati včeraj. Bi pa imela rada nekje tetovažo, ki pravi, da me lahko presodi samo bog: D

Resnica dne 15. oktobra 2011:

Na desnem zapestju imam tetovažo … beseda " Grešnik " z angelskimi krili in Halo. Pravi, da jaz'Nisem popoln in se ga ne bo last. Nihče ni popoln.

Kristy 14. oktobra 2011:

Ni usode, ampak tisto, kar naredimo

Nikoli ne reci nikoli

Zbudite svoje sanje

Eno življenje ena priložnost

MB 11. oktobra 2011:

@becauseilive

Hvala za prijazne komentarje, ja'rad bi vam dovolil, da jih vidite. Boste pa morali dati nekaj navodil, kako objaviti!!

Ime imam tudi v kitajščini ali japonščini (lahko'Ne spomnim se, kateri jezik !!) na moji nadlakti, vendar nisem preveč navdušen nad tem slogom. Tudi jaz imam nekaj slikovnih tetovaž, vendar se mi zdi, da se vedno vrnem k besedilu'To je res zanimivo, saj vsi vedno želijo vedeti, kaj je to's pravi in ​​zakaj sem ga imel.

Karkar 10. oktobra 2011:

Hej … v redu, zato si želim narediti tetovažo na zapestju. Razmišljal sem in iskal približno 6 mesecev in nič ni zvenelo popolno. Želim pa si na zapestju citat ali simbol, ki simbolizira celoto, zavito v eno. Želim, da ne pove, da sem močan, da ni nič slabega, da sem dovolj trd, da premagam vse ovire, ki mi pridejo na pot. Vedno držim glavo in sledim svojim sanjam. Samo opomnik, ki ga lahko vidim vsak dan in mi lahko pove, da to zmorem! 🙂

Torej kakršni koli predlogi! Prosim pomagajte

[email protected]

Thnx xoxox

becauseilive (avtor) od N.J. 10. oktobra 2011:

@Mb – jaz'rad bi videl slike svojih tetovaž! Imam vozlišče, namenjeno izključno latinskim tetovažam, in drugo za vilinske tetovaže. To'd super bi bilo, če bi lahko svoje slike dodali v galerijo. Imam vilinsko besedo lumenn (kar pomeni "blesteti") tetovirano name, in to mi je všeč.

Tukaj'v primeru, da imaš povezave'ponovno zanima.

Latinske tetovaže: https://tatring.com/tattoo-ideas-meanings/Tattoo_I…

Vilinske tetovaže: https://tatring.com/tattoo-ideas-meanings/Tattoo_I…

Mb 9. oktobra 2011:

Na prsih imam tetoviran Mors nos non disiungit, kar pomeni, da nas smrt ne bo ločila, Amor vincit omnia na mojem zapestju, kar pomeni, da ljubezen premaga vse, pa tudi ime in dob mojih sinov v vilinskem na podlakti.

Tudi na podlahti želim bodisi numquam moribimur, kar pomeni, da smo'll never die or ut amem et foveam, kar pomeni, koga ljubim in negujem (čeprav ima težave s slednjim, David David Beckham ga ima, zato je morda čavvy?

hayleeee 8. oktobra 2011:

@bethany, žal mi je brati o tvojem bratu, ampak to'to je lepa ideja, on'ponosen sem nate 🙂

Hayleeee 8. oktobra 2011:

@zaack

všeč mi je tvoj zvok's "živi naprej, brez obžalovanja"

razmišljal sem, da bi dobil "Obžalovanje je ničvredno" nekje na meni; ljudje veliko obžalujejo odločitve in svoja dejanja v preteklosti; ampak mislim, zakaj bi obžaloval kaj takega'je že bil in odšel, to se je zgodilo z razlogom & raje razmišljajte o prihodnosti in ne o obžalovanju preteklosti 🙂

Charlotte 8. oktobra 2011:

jaz'm 20 in pristanišče'nimam tetovaže'še nekaj, vendar imam v mislih nekaj, kar so mi všeč, večinoma citate. ljubim

'Ko je gosenica mislila, da je sveta konec, je postal metulj'

'Brez obžalovanja' mogoče pa prevedeno v drug jezik

'Kar naj bi bilo, bo'

in morda nekaj besedil, ki jih obožujem

'Nihče ne zmaga, ko vsi'izgublja' in

'Odgovor bo, naj bo'

Želim tudi trojni ključ.

Obožujem to spletno stran in berem kakšno tetovažo'imajo drugi ljudje in kaj hočejo!

zaack dne 07. oktobra 2011:

imam "Živi naprej' Brez obžalovanja" na desnem zapestju in všeč mi je

Giorgi dne 07. oktobra 2011:

spoštovanje, jaz'moj fant ))

Giorgi dne 07. oktobra 2011:

Kaj menite o besedi "Nekega dne…" na mojem notranjem zapestju?

Lou 4. oktobra 2011:

Razmišljal sem, da bi si na rebrih ali zapestju naredil tetovažo, na kateri bi pisala tvoja zvezda na nebu, in jaz sem tvoje jabolko. Razlog je v tem, da sem letos februarja izgubil očeta, zato je on moja zvezda, jaz pa njegovo jabolko. Samo nisem prepričan, kje bi ga imel. Kaj idej.

darren 3. oktobra 2011:

Ko besede ne uspejo Glasba govori

Glasba je moja droga

Cami dne 2. oktobra 2011:

Pozna kdo prevod "viva la vida" (španski) v arabski?!

Prosim za pomoč !! Hvala!!

Fiona dne 30. septembra 2011:

Obožujem to spletno stran

Ali lahko kdo prevede "Prebudite svoje sanje" v arabščino zame prosim?

Jutri si naredim tetovažo

Casey 29. septembra 2011:

Imam življenje, kot da gledam val na hrbtu za stare starše, kupili so mi prvo desko za deskanje in to je moja najljubša stvar, ocean pa je kraj, kjer jih najbolj čutim ob sebi.

Iščem ponudbo, vendar zatočišče'ne najdem tistega, v katerega se zaljubim. ne predolgo, preprosto in bistveno

šibki dne 27. septembra 2011:

kar je dober citat, je življenje, vendar nenavadno?

ollie 26. septembra 2011:

Ko sem gledal v nebesa, sem videl strani svojega življenja.

Takrat sem spoznal, da ostajaš zraven mene.

Ko so se začeli zbirati oblaki in je deževalo,

Poskušal sem najti samo en odtis stopal na tleh.

Če dobim to v arabščini čez rebra, imam že 38 ur tetovaže

amy 22. septembra 2011:

jaz'imam že tri tetovaže- moj horoskopski znak na boku, roža na nogi in metulj na zapestju. zdaj jaz'm po citatu na spodnjem delu hrbta, kaj mislite

'nikoli se ne boj pustiti'

kakšne druge predloge???

Jess 21. septembra 2011:

Hočem tetovažo, ampak jaz'Nisem prepričan, kateri citat naj uporabim…

Nič, kar je vredno imeti, ni enostavno

Nikoli ne obupaj

Nič ne traja večno

Ali pa so ti neumni?

Bethany 20. septembra 2011:

nameravam si na zapestje narediti tetovažo, na kateri piše, da je moj preživeli ….. to je za mojega brata z rakom in se z njim bori že 4 leta in še vedno je močan! ima aplastično anemijo in lahko'ne najdem nekoga z istim kostnim mozgom … ampak on je precej moj junak!

donnatello 20. septembra 2011:

Pozdravljeni, iščem ideje za tetovažo v spomin na mojega očeta, ki je lani umrl za rakom … že imam očeta na vrhu hrbta in za vedno ob meni, vendar želim nekaj, kar bi šlo navzdol, nekaj smiselnega … ljubim kaj opraviti z angeli oz. vile..na voljo pa bo le za štiri besede .. prosim za kakšno idejo? xx

gabrielle. 19. septembra 2011:

Hej, razmišljam, da bi si naredil tetovažo, ki se mi bo začela v zadnjem delu ušesa & konča na vrhu mojega hrbta & želim dodati vzorce s frazo; kaj mislite: nikoli ne izgubite dneva" če imaš kakšno drugo idejo, ki pomeni kaj takega, povej, da si res želim napisati besede 🙂

About the author