Ideje za tetovaže: Besedila o ljubezni

Jaclyn je navdušena bralka in pisateljica iz New Jerseyja, ki obožuje življenje in se prepušča vsemu, kar ponuja.

The Beatles -

The Beatles – "Ljubezen je vse, kar potrebujete"

Ljubezen. Najmočnejše zdravilo od vseh. Kdo na tem svetu včasih ne more reči'slišal sem čudovito pesem s počasno, valjano intenzivnostjo, ki prehaja v naraščajoč crescendo in vsebuje navdihujoča besedila, ki razkrivajo bolečino izgube ali radost ljubezni in se NI dotaknila solz?

To'se imenuje Stendhal's sindrom in to'je občutek, ki te prevzame, ko se nenadoma soočiš z neizmerno lepoto v naravnem svetu. Prava besedila v kombinaciji s pravo glasbeno spremljavo imajo moč, da v nas vzbudijo čustva, ki so jih prej držala pod površjem. Glasba je pomemben del naše kulture in v veliki meri narekuje naše interakcije. Glasba je lahko odličen pokazatelj združljivosti med prijatelji ali potencialnimi partnerji.

Spomnil sem se številke revije Cosmopolitan, kjer je Pauly D. iz "Jersey Shore" slava je imela funkcijo, ko je dajal nasvete o zmenkih. Običajno bi naredil nasprotno od vsega, kar je predlagal Pauly D, vendar je na vprašanje, kaj, povedal nekaj'je najpomembnejša stvar, ki jo išče pri dekletu. Rekel je, da bo to njen glasbeni okus. To'Res je, da ko srečamo nekoga, katerega glasbeni okus se ujema z našim, se nam zdi, kot da so se planeti uskladili v našo korist. Kasneje obvladamo mešanice in sezname predvajanja, da tej osebi sporočimo, da je naša ljubezen do nje eksponentno rasla, daleč preko ravni prijateljev in v kraljestvo romantike. Če on'pronicljiv, prepozna skrit pomen, ki ga vsebujejo besedila pesmi, ki smo jih izbrali, in če življenje deluje tako, kot bi moralo, so naši občutki vzajemni.

Zberemo se in se zaljubimo in zelo hitro prepoznamo »svojo pesem«, tisto eno naključno izbiro, ki odlično opiše naš odnos. Ta besedila bomo objavili na straneh z beležkami, ki dokumentirajo zgodbo o nas, in morda se leta kasneje odločimo za to pesem, na katero bomo zaplesali na poročni dan. Polni pomena in spomina nas inštrumentali ganjejo in besede, ki spremljajo glasbo, so brezčasne.

Ne glede na to, ali so eksplicitna, implicitna, dobesedna ali simbolična, lahko besedila govorijo o ljubezni (pomislite na Celine Dion ali klasično Whitney Houston) ali o veri, navdihu, vztrajnosti. Lahko so družabni ali politični komentar (pomislite na Rage Against the Machine ali Anti-Flag) ali pa nosijo versko sporočilo ali podton (pomislite na krščanske rock skupine, kot sta Attack Attack! Ali P.O.D.)'je pesem, ki ustreza vsem čustvom, ki bi jih lahko kdaj čutili, in vsakemu občutku, ki bi ga kdaj želeli izraziti. To'Ni čudno, da so besedila tako priljubljena izbira tetovaže.

Love Lyrics Tattoo Fotografije

© 2010, ker živi

Komentarji

Sammy 02. aprila 2012:

Tisti, ki ne'nimaš nalepke na kateri piše "Hej, neljubi, ljubil te bom," se imenuje pesem "Nekateri bodo iskali odpuščanje, drugi pobegnili" avtor Underoath.

Erin Bower iz Gruzije 23. junija 2011:

Lepa besedila!

Odlične tetovaže 18. septembra 2010:

Nekaj ​​odličnih modelov !

http://www.greattattoos.net/

riyan 22. julija 2010:

super post.touching tetovaže.

http://tatt2gallery.blogspot.com

2pretty2sweat z Long Islanda 14. julija 2010:

čudovito vozlišče, se mi je dotaknilo srca!

Zac828 iz Anglije 30. junija 2010:

Lepo, všeč mi je bil tvoj uvod in slike so bile navdihujoče. Na robu sem še ene tetovaže in zatočišča'res nisem razmišljal o besedilih. Zdaj je morda to nekaj. Razen če se izkažem prav glede sebe in izberem banalno pesem, ki nima nobenega pomena, ali pa izberem pesem, ki mi popolnoma ustreza in kako vidim svet. V mojih mislih je izziv! Odlično središče.

Hub Love iz Združenih držav 30. junija 2010:

Čudovite ideje!

Susan Hazelton iz Sončne Floride 30. junija 2010:

Izbrali ste nekaj lepih izrekov.

dkrainwater iz Sheridana, Wyoming, 29. junija 2010:

Zelo lepo vozlišče. Isn'Je zadnji fant malce mlad za tetovažo? 🙂

About the author