Ideje za tetovaže: citati o moči, stiskah in pogumu

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

"Brez napora ni napredka."

Pravijo, kaj ne gre'če te ubijem, te samo naredi močnejšega in tujega. Če to'res je, potem ne bi'ne želite trajnega opomnika na dejstvo, da ste preživeli?

Pri tetovažah s citati si morate zapomniti, da lahko'ne bo predolgo. Razen če imate velik prostor kože, ki ga nameravate posvetiti tat (kot podlaket ali celoten hrbet),'Bomo morali izbrati citat, ki pove veliko v čim manj besedah. Za vas mora biti pomemben, vendar dovolj kratek, da se prilega majhnemu območju.

Nekaj ​​let nazaj si je moja bivša želela v roko napisati nekaj, kar sem ji napisala. Citat, ki ga je želela, je bil dolg 21 besed in želela ga je nekje na notranjih podlaktih. Ker je bila že precej močno tetovirana, ni bilo kriterijev, na primer, da bi jo morali postaviti na mesto, ki bi ga bilo po potrebi enostavno skriti.

Na koncu ji je po dolžini tekla po roki ob besedi DEVOJKA, ki je že bila tam. Imela je srečo. Večina ljudi ne ve'nimajo enake prilagodljivosti. Morda je vaše delo preveč profesionalno za tetoviranje in piercing ali pa ne'nočeš, da bi to videla tvoja mama. Če to'V tem primeru je tetovaža z navedbami lahko izziv za iskanje prostora.

Druga napaka je razmišljanje, da se lahko prilega celotni pesmi (razen če je's haikujem) na zapestju, tako da črke skrčite na pisavo velikosti 5. Dobri tetovatorji vam bodo dovolili, da so črke tako majhne, ​​saj vedo, da se tetovaže sčasoma mešajo, zbledijo in krvavijo. Manjša kot je pisava, večja je verjetnost'10 let bom ostal brez pomena.

Osebno nisem vzel svojega tetovatorja'nasvet, ko sem na podlaket dobil svoj poljski citat in zdaj, 10 let kasneje, kar sem nekoč rekel "Cokolwiek je ponad pozadanie ja tomam" zdaj pravi "cokdlksdfzdjaoma."

Pred kratkim sem prelistala več kot 2000 komentarjev, ki jih imam na druge članke o tetovažah, in poskušala opredeliti najpogostejše teme, ki so jih ljudje prosili, ko so prosili za pomoč pri predlogih za citiranje. Poleg tega, da sem požrešen bralec, sem'citate zbiram v zvezkih in revijah že od svojega 13. leta, zato imam na črno ogromno navdiha.

Če pa imate kakšno idejo ali bi radi delili svoj najljubši citat, vas prosimo, da komentirate! Primeri I.'Izbrani za ta članek morda ne bodo odmevali pri vseh. Lahko ga preberete in iz tega ne boste imeli ničesar. Upam pa, da bo nekje nekje nekaj odmevalo in da vas bodo tukaj napisane besede navdihnile za korak, ki ga sicer niste storili.

tattoo-ideje-citati-moč-stiske-pogum

Citati o boju, moči, stiskah in pogumu

 • "Ko se zbudite, ne boste imeli interesa soditi tistih, ki spijo." – James Blanchard
 • Bolečina je neizogibna. Trpljenje ni obvezno.
 • Naj bom večno hvaležen, da včasih nisem dobil tistega, kar sem si resnično zaslužil.
 • Spremenite svoje rane v modrost.
 • Morda ležim v žlebu, ampak jaz'gledam v zvezde.
 • "Kdor ima zakaj živeti, lahko prenese skoraj vse." – Friedrich Nietzsche
 • "Morda so vsi zmaji našega življenja princese, ki samo čakajo, da nas enkrat vidijo lepe in pogumne." – Rainer Maria Rilke
 • Na koncu bo vse v redu. Če je'ni v redu'ni konec.
 • Naj vaše veselje kriči čez bolečino.
 • Trnje in piki In take stvari Samo okrepijo krila našega angela.
 • Bog je dal bremena, tudi ramena.
 • "Če veter ne bo služil, pojdite na vesla. Zame je vsaka ura svetlobe in teme čudež." – Walt Whitman
 • "Minirajte temo: poglejte po poti, ki jo pustite za seboj." – Andy Young
 • "In prišel je dan, ko je bilo tveganje, da ostanemo tesni v brstu, bolj boleče kot tveganje, da je zacvetelo." – Anais Nin
 • "Življenje se zmanjšuje ali širi sorazmerno z enim'pogum." – Anais Nin
 • "Življenje sem dal, da postanem oseba, ki sem trenutno. Ali je bilo vredno?" – Richard Bach
 • "Kar gosenica imenuje konec sveta, mojster imenuje metulj." – Richard Bach
 • "Ne hodite tja, kamor lahko vodi pot. Namesto tega pojdite tja, kjer ni poti in pustite sled." – Ralph Waldo Emerson
 • "Kar je za nami in kar je pred nami, so majhne zadeve v primerjavi s tistim, kar je v nas." – Ralph Waldo Emerson
 • "Človek mora še vedno imeti kaos v sebi, da lahko rodi plesno zvezdo." – Nietzsche
 • Prikazal se bo skok in mreža.
 • Zmaji se proti vetru dvignejo najvišje.
 • "Kopajte tako, kot koren kopa, dokler ne najdete motiva za rast." – Casey Haymes
 • "Pridite na rob," rekel je. Rekli so, "Strah nas je." "Pridite na rob," rekel je. Oni so prišli. Potisnil jih je in odleteli so. – Apollinaire

© 2008, ker živi

Komentarji

Linda 16. februarja 2019:

"Zapisano v zvezdah"

Lyn 19. januarja 2018:

Citat, ki ga imam rad in si ga res želim tetovirati, je "s pogumnimi krili leti". jaz'pred tem si nikoli nisem tetoviral, zato sem'še vedno razpravljam o tem ali ne.

Simi 29. junija 2017:

Močnejši sem od svojih preizkušenj

— Dan Wells (serija Partials)

Lepe gospe dne 27. septembra 2013:

Moj sin je bil marca letos v prometni nesreči in je bil mrtev, ko so ga našli. Ko so ga izrezali, je začel kazati znake življenja. Zdaj okreva po hudi travmatični možganski poškodbi, ki kljubuje diagnozi in utemeljitvi vsakega zdravnika, ki ga je videl. Mislijo, da si bo zdaj dovolj opomogel, da se vrne na vojaško službo, kar je v bistvenem nasprotju s tem, kar so nam povedali takoj po poškodbi – da se moramo pripraviti na njegov pokop.

Njegova prva tetovaža, ki si jo je naredil sam, se je izkazala za preroško in navdihujoče zanj in zame: "Dirka ni dana hitrim niti močnim, ampak tistim, ki bodo zdržali." To si je imel tetovirano na prsih in ko sem ga opazoval v komi, bi to gledal in molil. Ker sem se moral raje osredotočiti, ko nisem mogel'ne bi bil ob njegovi postelji, sem imel "Vedno je upanje" tetoviran na desni podlakti (sem desničar), tako da sem lahko nenehno pogledal to in se umaknil stran od čustvenega roba.

Za njegovo okrevanje bom takoj, ko pride domov, dobil lobanjo s kopico metuljev in ptic, ki so odletele od nje, da bi označile njegovo ponovno rojstvo in kako je prevaral smrt. Mislim, da bom dobil lobanjo na lopatico, nato pa metulje in ptice prečkal proti in čez nasprotno ramo.

Si 26. septembra 2013:

" Smrt je svoboda "

Tedi 31. avgusta 2013:

Veliko sanj … En namen!

ellie 4. avgusta 2013:

za Lidijo: Hej, razmišljala sem o tetovaži zase, ker sem se samopoškodovala, sem pomislila

-"vse stvari morajo miniti, tudi to mora miniti"

"v življenju ni obžalovanja, le lekcije"

"vera" na zapestju (kliše vem)

" srečo lahko najdemo tudi v najtemnejših krajih, če se le spomnimo prižiganja luči"- okoli zapestja kot zapestnica- ta citat'Avtor: Harry Potter

Jemima dne 10. julija 2013:

Živjo,

Iščemo študije primerov, ki bi bili pripravljeni preizkusiti revolucionarno NOVO lasersko odstranjevanje tetovaž z enega od svetovnih svetov'vodilni proizvajalci estetskih laserjev.

Imaš kakšno tetovažo bivšega'te preganja od razhoda? Ali pa ste morda kakšno opravili na muhavost, na počitnice in v trenutku, ko ste stopili z letala, ste obžalovali? Ne glede na razlog, vam lahko pomagamo znebiti se te drobtine!

Prosim, stopite v stik, če to zveni kot vi. V idealnem primeru išče žensko, staro od 19 do 55 let, mora biti pripravljena deliti slike pred in po njej, posneti glavo in se z njo pogovarjati z novinarjem.

Alex 4. julija 2013:

Seamos realistas, pidamos lo nemogoče

Harley 23. junija 2013:

Ljubi me najbolj, ko si najmanj zaslužim. saj je takrat, ko ga najbolj potrebujem

Thomas dne 22. junija 2013:

Živjo,

Oče me je zapustil, ko sem bil star 3 mesece in od takrat ga nisem več videl ali slišal, zdaj pa imam 25 let. Nimam ga namena iskati, vendar je moje otroštvo občasno pretreslo mojega novega očeta. Če bi kdo lahko pomagal z izrekom o otroštvu in odraščanju, bi bilo to neverjetno??

Leah 21. februarja 2013:

Pravkar sem imel fantka in potrebujem ideje o tem, kako naj si napišem njegovo ime. Imam tudi hčerko, ki jo imam poimenovano med smrtjo pred sramoto, vendar ni prostora za njegovo ime, potrebujem nekaj takega, kot je ta citat, lahko kdo pomagaj mi

Bett G8S 19. februarja 2013:

Tisti, ki se v življenju vedno opečejo in udarjajo, so najmočnejši … kajti najmočnejša moč lahko izvira le iz ponarejanja

Sortimo 19. januarja 2013:

Dajte vsakemu dnevu priložnost, da postane najboljši v vašem življenju-

življenje je pravi trenutek

Vsi smo popotniki na tej zemlji. Naše srce je polno čudenj in naše duše so globoko v sanjah

pustiti'je bežen in ne' kdaj pogledat nazaj

Mir se začne z nasmehom

yaritza dne 16. januarja 2013:

yaritza

Brad 9. januarja 2013:

Moč; To je tisto, kar izvira iz norosti, ki jo preživimo.

Hannah 8. januarja 2013:

Poleti me je udaril avto in si zlomil stegnenico. Želim tetovažo, ki je povezana s tem. To je bil dodge Durango, zato sem pomislil, da je morda kaj v zvezi s tem, zdaj pa želim samo citat na boku v zvezi s tem. Kaj idej?

Erick 28. decembra 2012:

majhen citat, ki mi leži na prsih

Erick 28. decembra 2012:

Jaz sem amaterski boksar, ki se bo boril v marcu, rad se borim, ko mi sparing partner da vojno, ki jo ljubim, zaradi česar se počutim, kot da sem premagal zelo težko oviro, želim citat, ki se lahko nanaša na boks, ker želim, da ga napišem jaz naslednji teden za boj vse ideje?

rooomms 18. decembra 2012:

"Vaša preteklost ni vaš sovražnik" mislim, da'je zelo navdihujoč citat. In Justinu; upam, da se spremeniš "potem" do "kot" drugače bi bilo čudno.

Connie 5. decembra 2012:

"Svobodni duh"

Ashley 2. decembra 2012:

"daj mi moči, ko bom'stojim in verjamem, ko padem"

Ciera 1. decembra 2012:

želim si narediti tetovažo na strani moje noge, kjer je njen lok, vendar lahko'Ne odločite se, kateri izrek želim: Ostanite močni in jih sprašujte, kako ste'še vedno se smejiš ali. nihče ne ozdravi brez boja. lahko'ne izbiraj !!

taylor dne 30. novembra 2012:

moji najljubši citati so:

"živeti za trenutek, ker je vse drugo negotovo"

"živi življenje, zabavaj se in bodi napačen"

in moja najljubša besedila pesmi je:

"razširi svoja krila" iz kril po majhni mešanici

cindy 24. novembra 2012:

Pozdravljeni, cindy

Vaš ljubezenski urok ima ogromne moči! Ne morem verjeti, kaj'se mi dogaja! To'minili so le 3 tedni, odkar si naredil ta urok, in Victor je že za mano. Od zadnjega vikenda je telefoniral vsaj 5-krat. Verjamem, da se zaveda svojih napak. To'res se dogaja, kot si rekel !! Hvala vam! Vaše delo mi tako pomaga … Brez vas bi se počutila tako osamljeno in nesrečno … Hvala! [email protected]

Lidija 23. novembra 2012:

jaz'že nekaj časa iščem ponudbo za tetovažo, jaz'm 16 čez nekaj mesecev in ga nameravam kupiti za rojstni dan. jaz'do sedaj sem imel res težko življenje in zadnjih nekaj let je bilo težko, zaradi česar sem se samopoškodoval in zdaj imam brazgotine na zapestju. "Nikoli ne boste sami."rapala okoli zapestja, da bi pokazala, da čeprav se trenutno počutim sama, da sem'm ne..

Amber 1. novembra 2012:

"Morda nisem šel tja, kamor sem nameraval, a mislim, da sem končal tam, kjer sem moral biti"

gev 31. oktobra 2012:

myeeeeeeeeeer myaaaaaa myeer myeer

kaj dobrega?

Lorna 25. oktobra 2012:

jaz'iščem citat o svojem obstoju in čudežu in obsegu vsega, kar me obdaja, zato sem razmišljal o očitnem

'Cogito Ergo Sum' – mislim, torej sem

ampak jaz'nisem prepričan če je to'zame je dovolj smiselno.

jaz'res iščem samo idejo. mislim, da sem'Všeč mi je v majhni pisavi na levi strani prsnega koša, tako da lahko'ne bo prevelika

shorty 24. oktobra 2012:

imam " Eno življenje Ena priložnost na 1 roko & " Ljubezen & Zlom " na drugi

Rae 11. oktobra 2012:

Svet potrebuje sanjače in svet potrebuje ustvarjalce. Predvsem pa svet potrebuje sanjače.

~ Sarah Ban Breathnach, Enostavno obilje: Dnevna knjiga udobja in radosti, 1996

bellasmama733 10. oktobra 2012:

V zadnjem letu sem doživel toliko. Avgusta 2011 sem zanosila s svojim fantom, starim skoraj 3 leta in približno 1 mesec ali 2, potem ko me je odšel ven, prevaral, nato pa prišel domov in me premagal. Tako močno me je stisnilo v grlu, da sem omedlela (ja, medtem ko sem bila noseča 2 meseca). Že prej me je udaril, a nikoli hudo … Še vedno se moram veliko boriti, toda moja hči, ki se je rodila maja 2012, je resnično REŠILA MOJE ŽIVLJENJE! Nikoli ne bi odšel, če ne't zanjo! Želim si tetovirati njene odtise in želim dodati precej dekliško nekaj, kar simbolizira življenjsko varčnost in citat! Vedela bo, da sem za vedno hvaležen! Vsi predlogi PROSIM I'zaljubljen sem in jaz'tetovažo bom naredil v enem mesecu.

[email protected]

stacey 9. oktobra 2012:

Pozdravljeni, nekaj težkih let sem bil pred kratkim v dvakrat slabih odnosih, kjer sem prišel močnejši, vendar sem bil dolgo časa depresiven. zdaj sem odhajajoča, živahna oseba in polna življenjske ljubezni, da grem ven in živim življenje v polnosti. Že 7 let sem dovolj trpel in jim želim pokazati, da sem zmagal .. mi lahko kdo pomaga s citatom, da pokažem, da sem prišel nasmejan in zmagal proti njim, pa tudi, da pokažem, kdo sem, hvala fantje..!!!!!

Carlzburg1985 9. oktobra 2012:

Živjo, pravkar sem se preselil v 3 zvezne države od kraja, kjer sem odraščal, kjer so vsi moji družinski prijatelji in prijatelji, ker zaradi mojega bivanja ni bilo več varno biti tam.

Moral sem oditi, ker je bil ustno žaljiv, me je prijel in potisnil itd.

Hotel sem pod prsi ali rebrom dobiti kratek izrek ali citat, ki predstavlja, da sem močan in se premikam naprej, začenjam novo življenje, verjamem vase, da zmorem, ljubim življenje, da sem prost vseh predlogov

Plz email

[email protected]

Lauren dne 30. septembra 2012:

hej, jaz'm 17 let, ki sem aprila aprila dopolnil 18 let, sem si vseeno želel narediti svojo sekundno tetovažo (moja prva je zvito osebje glasbenih not, ki mi gredo na glavo, saj rad igram kitaro), da bi bil citat, nimam pojma, kaj mi je všeč biti. Moj očim, ki je bil vedno podoben mojemu pravemu očetu, želi dobiti ustreznega in se mi zdi všeč, da bi bil za oba, da pokažemo, kako se imamo radi, kot družina.

podlaket callum18 dne 30. septembra 2012:

bliža se mi 18. rojstni dan in želim si tetovažo s pestjo, želim napis na desni podlakti, vendar nimam pojma, kaj naj dobim. Ima kdo kakšno idejo, prosim, komentirajte z mojim imenom, tako da vem, če mi odgovarjate ali ne 🙂 hvala lepa

Daniel 7. septembra 2012:

Razmišljam, da bi si naredil tetovažo .. kot na sliki 11 .. verjetno bi dobil drugačno besedilo s to zasnovo. Pozna kdo kakšno dobro tetovažo, kjer bi to lahko naredil? na območju New Yorka in New Jerseyja ?

Cristina 1. septembra 2012:

jaz'm 19 in i'Ta citat dobim kot prvega na svoji strani:

"Ne bom zlomljen, ne potrebujem shranjevanja. jaz sem močna"

To'samo nekaj sem si izmislil zaradi vsega, kar sem'sem šel skozi in vendar sem'še vedno se borim…

carlos 31. avgusta 2012:

"Z BOGOM SO VSE STVARI MOŽNE"

asdasd 29. avgusta 2012:

asdsa

bedak 27. avgusta 2012:

Jaz sem pravi Gaay !!!!

Ashers 23. avgusta 2012:

oko za oko naredi ves svet slepim

burt 18. avgusta 2012:

Rob – nimaj te tetovaže – spomnila te bo le na najnižjo točko v življenju! v naslednjih letih vas bo popeljal tja.

osmislili boste to obdobje, se sprijaznili in na koncu bili srečni – ko se boste tetovirali

srečno kolega

Rob dne 12. avgusta 2012:

Živjo, žena me je pred kratkim pustila od nikoder po 4 letih in šele 2 tedna zatem se je že povezala z drugim moškim. To me je uničilo, ona je bila moje življenje. Rada zapišem svoja čustva, ko sem'žalostno ali karkoli, to se je izkazalo.

"Besede ženske, ki ste jo nekoč ljubili, zdaj padejo na tla bolečine. Prepričanje, ki vam ga je vlila pred leti, je zdaj ostalo gniti v prsih, kjer je nekoč z veseljem počivalo vaše srce. Bolečina, izdaja, njena sebičnost so vse, kar ostane in me bo za vedno spominjalo … Ne zaupaj b ****"

Dolga je, a mi gre na hrbet. Nočem nikogar užaliti, če ti'se vam je oseba, ki ste jo ljubila, kdaj krivila'bom razumel. To je mogoče spremeniti tudi za žensko v istem položaju. Za kakršne koli misli ali predloge se obrnite na e -pošto [email protected]

Jonathan 28. julija 2012:

Živjo, že približno 2 leti si želim tetovirati ponudbo na roki. To je bil citat, ki sem ga slišal v filmu, vendar se filma ne spomnim in me zanima, če mi lahko pomagate. Citat gre nekaj podobnega

"Določilni trenutki vašega življenja so vedno najtežji" ali kaj podobnega, kar se nanaša na to, da sem izgubil očeta, ko sem bil star 13 let. Če bi mi lahko pomagali, bi bilo super, da je moj e -poštni naslov [email protected]

Annette 24. julija 2012:

"Tudi najboljši včasih padejo dol."

"Noben živ človek ne pozna bojev i'sem preživel"

"Če je'vredno je tvegati, vzemite padec. In če je'to hočeš, to'vredno je vsega."

Adam 20. julija 2012:

jaz'Iščem citat, ki je lahko kratek ali dolg, vendar nekaj, kar bi pokazalo mojo moč, da izgubim dedka, razpade družino in izgubim družino

Ideje mi lahko pošljete po e -pošti na [email protected]

dassa 20. julija 2012:

"Av' to!"

melanie 20. julija 2012:

zdravo, tukaj sem nov … kakršna koli pomoč, prosim … pomislim na drugo tetovažo … en citat … v preteklosti sem bil tako poškodovan, da še vedno ne morem zaupati in se bojim .. v svojem življenju ne najdem sreče … kakršna koli pomoč pls: ((

Matej 18. julija 2012:

Tisti, ki ga želim, je "Nikoli ne obžalujte ničesar, ker je bilo nekoč točno to, kar ste želeli"

Bree. 17. julija 2012:

Sem 17 -letnik, ki je splavila pri 16 letih.

Rad bi tetoviral v spomin na to, kar bi lahko bilo.

Tudi nekaj pravi, da ne bo nikoli pozabljeno, ampak da pokažem moč, ki sem jo moral prebroditi.

Prosim pomagajte.

[email protected]

shaneD 14. julija 2012:

Živjo, jaz sem 21 -letni fant, ki obožuje šport in sem tiho nadarjen, vendar veliko trpim zaradi poškodbe kolena. Pravkar sem bil na operaciji in sem na rehabilitaciji, želim, da tetovaža simbolizira pridobljeno poškodbo'me ne ustavi ali kaj, kar pravi, da nikoli ne obupam? res potrebujem nekaj navdihujočega, da me premaga dolga pot do okrevanja !! Zelo bi bil hvaležen za vse predloge, moj e -poštni naslov je [email protected]

lexi dne 12. julija 2012:

jaz'sem imel depresijo in sem preživel zelo zahtevne čase. Želim si majhno tetovažo na zapestju. Citat o moči in pogumu. nekaj edinstvenega. Pošlji mi email! [email protected]

Azza dne 12. julija 2012:

Hej fantje, pravkar sem naredil rebra z dvema rokama, ki držita rožni venec, in želim, da bi citat tekel ob strani roke od leve do desne.

Želim citat, ki se nanaša na

družina (na splošno)

ali

nekaterim je všeč, da vas bo vaša družina ljubila ne glede na vse in bodo težki časi in nekaj lepih.

[email protected] je moj e -poštni naslov

res bi vesel kakšnih predlogov

Olee 10. julija 2012:

Življenje me je rešilo s slabimi kartami

Igram se s tem, kar'imam

dan 8. julija 2012:

Ali menite, da vsi iščemo filozofijo ali besedno zvezo, ki bo izboljšala naše neizpolnjeno življenje?

ali moramo res to napisati na svojo kožo?

samo misel

Darkoviath 7. julija 2012:

nikoli ne glej na slabe stvari v življenju, ker te je vse, kar se je zgodilo, naredilo to, kar si danes

Don'če se ne naučiš sovražiti, se naučiš ljubiti samega sebe

samo nekatere poznam'drugo dobim na prsih

BMC dne 30. junija 2012:

Vojna ne't določiti, kdo je pravi, le kdo je levi.

LTFC dne 30. junija 2012:

JUNAK UMRI SAMO ENKRAT, KAVKAVA TISEMAT

Nicole dne 27. junija 2012:

moja babica, s katero živim zadnjih 6 mesecev, zdaj umira za rakom. Zdravniki pravijo, da ne morejo storiti ničesar več. Želim si narediti tetovažo, ki me bo opomnila, naj bom močna in pogumna. želim nekaj sentimentalnega, kar mislim, da je ona'd love, kakšna ideja? pošljite jim e -pošto na [email protected]

Ace 22. junija 2012:

pravkar sem slišal super citat – "nikoli nismo izgubljali, samo učili smo se zmagovati"

dan 22. junija 2012:

Deja – zelo mi je žal slišati za tvojo izgubo

Cheryl 21. junija 2012:

Na kazalcu imam tetovažo, na kateri piše ''ljubezen'' v španščini in stavek na ključni kosti: Uživajte v vožnji…

deja 20. junija 2012:

navdihnilo me je veliko prebranih zgodb. Im 19 nikoli nisem imel tetovaže, nikoli nisem niti pomislil na to, dokler moja mama nepričakovano ni umrla zaradi krvnega strdka, ki je pred nekaj več kot mesecem dni povzročil veliko kap. Vedno je bila tako polna življenja in me je poskušala prepričati, da sem enaka. Poskušam se sprostiti in živeti življenje, kot me je poskušala naučiti tukaj na zemlji. Razmišljal sem, da bi si naredil tetovažo, na kateri piše….

Moja najgloblja žalost je moj najdragocenejši odrešenik

Prosim, povejte mi, kaj mislite

pasme 17. junija 2012:

tazz – ne skrbite, bodite srečni

tazz 16. junija 2012:

imel sem težko otroštvo in nisem'res se ne povezujem s starši …. nekako sovražim svoje življenje…

PROSIM! predlagaj citat ali kaj podobnega..

Hvala.

vmes 13. junija 2012:

Žleb/zvezdice so običajno napačno citirane. Prvotni citat je napisal Oscar Wilde:

Vsi smo v žlebu, nekateri pa gledamo v zvezde.

Lord Darlington, dejanje III

buv dne 10. junija 2012:

@irish harry,

kaj pa če, – 'moja glava se mora skrčiti'

Sean Penney 3. junija 2012:

Živite, da ljubite ljubezen, da živite

irski harry 2. junija 2012:

jaz sem 23 -letni Irec, odšel sem od doma, ko sem bil star 17 let, delo pa je živel in potoval po Veliki Britaniji, Avstraliji in na Novi Zelandiji. in topel značaj hkrati, iv sem dvakrat in še enkrat skozi pekel in neverjetno, kako deluje um, iv je vse to naredil sam, a vendar sem človek! iv sem se naučil življenjskih lekcij in se v trenutku naučil vsega o tem kdo sem … mi lahko kdo podari citat, ki izstopa in označuje, kako veliko je moje srce in kako močan je um ?? 🙂

larsen 31. maja 2012:

Moč, ki jo najdem, ko kopam globoko v sebi

Še vedno sem v tem boju in jaz bom zadnji, ki bo stal!

Premaknem se, ko mi srce reče premakni se, Močan kot lev, Ničesar za dokazati

Pridobimo moč, ki smo jo premagali.

Koliko lahko veste o sebi, če'nikoli se nisva sprla?

nihče se ne more vrniti in začeti povsem novo, kdorkoli lahko začne od zdaj in naredi povsem nov konec

Če ti'greš skozi pekel, nadaljuj

scott86 30. maja 2012:

'Vsi ti trenutki se bodo izgubili v času, kot solze v dežju.'

Izvira iz Blade Runnerja, vendar ga želim prevesti v latinščino, da se bo glasil:

'in omnibus momentis peribit sicut pluvia in lacrimis'

[email protected] 30. maja 2012:

Smrt je lahka, a življenje je težko, zaradi česar boste fizično, psihično in čustveno prestrašeni

[email protected] 30. maja 2012:

Smrt je lahka, a življenje je težko, zaradi česar boste fizično, psihično in čustveno prestrašeni

Lily 29. maja 2012:

Tukaj je latinski izrek

Prišel, videl, zmagal.

To pomeni, da sem prišel, videl, premagal.

To'je eden mojih najljubših rek.

fay 29. maja 2012:

Živjo fantje, razmišljam, da bi si naredil tetovažo z mojimi družinskimi imeni … imate kakšno idejo za citate o bogati družini ali morda o življenju … ampak od nekoga znanega .. npr .: Oscar wild ali kaj podobnega !! hvala aaa veliko !! prosim po e-pošti .. [email protected]

Samantha 28. maja 2012:

Živjo, potrebujem nekoga, ki bi mi oblikoval tetovažo, saj me je moj tetovator razočaral. točno vem kaj hočem in imam slike. Sporočite mi, [email protected]

Hvala vam!

Justin 26. maja 2012:

"Najmočnejši sam" ali "jaz'd Raje umrite na nogah, nato pa živite na kolenih" kaj misliš

Mary 25. maja 2012:

Potrebujem ideje ali citate, ki razlagajo bolečo in bolečo preteklost, vendar ste jo premagali in vi'ste močnejši. Pomemben mora biti zame. Ni neki citat, ki bi ga vsi poznali. Mora biti globoko. ampak ne predolgo. hvala! piši mi na @ [email protected]

jamie 22. maja 2012:

Živjo fantje, moj sin se je rodil s cerebralno paralizo in sem iskal nekaj, kar bi mu lahko prišlo na roko? prosim, pišite mi, če imate kakšne ideje [email protected]

Rodriguez 21. maja 2012:

Živjo, jaz'stara sem skoraj 16 let in jaz'razmišljam o 2 tetovažah, ki jih želim.

Prvi je nekaj z mojim stricem; on je imel največji vpliv v mojem življenju in je umrl zaradi pljučnega raka..

Moj drugi bi bil nekaj o moji družini in o tem, kako smo'zlepili smo se ne glede na vse. Pomenijo mi vse in želim, da to vedo..

Če poznate citate, mi pišite @

[email protected]

Laurie 21. maja 2012:

res, res ne želim nekaj, kar mi daje moč in pogum, ne samo zaradi tega, kar se je zgodilo pred kratkim, ampak ker sem seveda zelo negotova oseba, ki ne verjamem vase,'rad bi nekaj, kar govori pozitivne stvari in lahko gledam in se nasmehnem, ne nujno, da bi mi pomagal premagati bolečino v srcu, bolj, da se zavem, da sem močan in lahko počnem kar hočem x

zed 21. maja 2012:

to pomeni, da nimate stalnega opomnika na slab čas v svojem življenju. vsakič, ko naslednjih 30 let gledaš to tetovažo, te vrnejo nazaj v temno mesto, kjer si zdaj. preboleli boste srčni utrip – naredite si tetovažo, ko bo vaš srečen x

J 21. maja 2012:

Prišel sem do…

"Intuicija vodi mojo dušo"

Laurie 21. maja 2012:

Všeč mi je tudi rek 'po vsaki nevihti je mavrica' ampak mislim, da to ni latinski citat, ampak je želel nekaj alnog teh vrstic

Laurie 20. maja 2012:

hvala za tega Zed, kaj to pomeni?

zed 20. maja 2012:

@Laurie

Harpes lycrierium obendintis

pove vse

Iskreno 19. maja 2012:

"Nikoli ne štej dni, naj štejejo dnevi" v bistvu kar najbolje izkoristi vse, kar ti pride na misel, rabim dober citat, prosim za pomoč

Laurie 18. maja 2012:

Resnično upam, da mi lahko kdo pomaga, iščem navdihujoč citat ali po možnosti v latinščini rečem, da lahko imam čez podlaket (torej ne predolgo), pravkar sem se ločil od dolgotrajne zveze (oče mojih dveh otrok) in ugotovil odšel je k drugemu, ni treba posebej poudarjati, da mi je pri srcu. Želim kratek citat, ki v bistvu pomeni biti močan, pogumen in videti luč na koncu tunela, nekaj, kar lahko pogledam, kar mi daje upanje in moč za nadaljevanje, vsaka pomoč bo res cenjena! x

dan 17. maja 2012:

Tukaj sem, zajček srčnega fanta, zamrznjenega v luči.

Moram postati človek levjega srca, pripravljen na boj.

dsa 17. maja 2012:

@Manveet – kaj narediti?

Manveet 16. maja 2012:

zgledajo malce grozljivo

Pozdravljeni, spet me 15. maja 2012:

ne bom zapustil upanja

upam, da me ne bo zapustil

za ollie 15. maja 2012:

hi hun its andy ……….. živi 2 dni upanje za 2morrow

Michaela 13. maja 2012:

jill kako je vsak na svoj način popoln ?

Ollie 11. maja 2012:

Pozdravljeni, jaz sem trenutno zelo mlad, vendar iščem svojo prvo tetovažo, moji mami so pred nekaj meseci diagnosticirali raka in iščem tat, ki bi predstavljal, kaj je/ bo šel skozi. mislil sem nekaj takega 'Bori se še naprej' nisem pa prepričan, če bo videti prav. želim ga na področju podlakti/zapestja in bo precej majhen. kaj idej???

theville740 9. maja 2012:

vse jaz'nisem me naredil vsega kar sem

isla 9. maja 2012:

Kaj menite o tem citatu:

"Izkoristite vsako življenje najbolje"

becauseilive (avtor) od N.J. 7. maja 2012:

@Roxanne – iskreno vam čestitam za enoletno obletnico treznosti! Vsekakor ni'ni enostavno narediti in tega mejnika ne morejo doseči vsi. Od izbrane droge (heroin) imam sedem let čistega in uživam v vsakem trenutku, ko sem živ. Če ti'kot si jaz, imaš verjetno milijon knjig, pesmi in pesmi, ki simbolizirajo tvoj boj. Mislim, da'd kul bi bilo izbrati vrstico ali besedilo iz enega od njih.

Lahko si ogledate tudi moje drugo središče, ki govori predvsem o temi treznosti: https://discover.hubpages.com/style/Tattoo-Ideas-Q…

Tudi na tem področju je nekaj dobrih citatov. Še enkrat čestitke in veliko sreče.

dimplesponge 7. maja 2012:

mea karma cucurrit mea dogma

About the author