Ideje za tetovaže: citati o sanjah, upanju in prepričanju

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

Vse slike z dovoljenjem bmezine.com

Vse slike z dovoljenjem bmezine.com

Potem ko sem napisal več kot dva ducata člankov o idejah za tetovaže, ki so predstavljale slike kot večino vsebine, sem začel opažati, da je velik del komentarjev pri ljudeh, ki sprašujejo, kaj naj rečejo, ne toliko o tem, kako to povedati..

Zanimivo pri citatih tetovaž je, da jih lahko devetkrat od desetih'ne bo predolgo. Razen če imate ogromno kože, ki jo nameravate posvetiti tat -u, kot podlaket ali celoten hrbet,'Bomo morali izbrati takšno ponudbo'je dovolj kratek, da se prilega majhnemu območju.

Pred nekaj leti je moje dekle želelo, da bi si v rokopis tetoviral nekaj, kar sem ji napisal. Citat, ki ga je želela, je bil dolg 21 besed in želela ga je nekje na notranjih podlaktih. Ker je že precej močno tetovirana, ni bilo kriterijev, na primer, da bi jo morali postaviti na mesto, ki bi ga bilo po potrebi enostavno skriti. Ona'ima srečo. Na koncu ji je po dolžini tekla po roki ob besedi DEVOJKA, ki je že bila tam. Večina ljudi ne ve'nimajo enake prožnosti kot ona.

Morda je vaše delo preveč profesionalno za tetoviranje in piercing ali pa ne'nočeš, da bi to videla tvoja mama. Če to'V tem primeru je tetovaža z navedbami lahko izziv za iskanje prostora. In če mislite, da mislite'bo ustrezal celotni pesmi (razen če's haiku) na zapestju, tako da črke zmanjšate na pisavo velikosti 5'zmotili ste se. Dobri tetovatorji vam bodo dovolili, da so črke tako majhne, ​​saj vedo, da se tetovaže sčasoma mešajo, zbledijo in krvavijo. Manjša kot je pisava, večja je verjetnost'deset let naprej bom ostal brez pomena. Čeprav obstaja na milijone čudovitih citatov o lepoti ljubezni, sem'Poskušali smo sestaviti le tiste, ki so na krajši strani, hkrati pa so še vedno smiselni.

Prelistala sem vseh 2000+ komentarjev svojih prejšnjih člankov in poskušala opredeliti najpogostejše teme, ki so jih ljudje prosili, ko so prosili za pomoč pri predlogih za ponudbe. Poleg tega, da sem požrešen bralec, sem'citate zbiram v zvezkih in revijah od svojega 13. leta.

tattoo-ideje-citati-o-sanjah-upanje-prepričanje

Citati o sanjah, upanju in prepričanju

 • Vse, kar vidimo ali se nam zdi, so le sanje v sanjah. – Edgar Allan Poe
 • Verjemite, da ni omejitev, razen neba. – Cervantes
 • Bodite sprememba, ki jo želite videti v svetu. – Gandhi
 • Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. – Eleanor Roosevelt
 • Samozavestno pojdite v smeri svojih sanj. Živite svoje življenje'sem si zamislil. – Thoreau
 • Čez dvajset let vas bodo stvari, ki ste jih naredile, bolj razočarane'ne storite kot tisti, ki ste jih storili. Odvrzite torej črtice, odplujte stran od varnega pristanišča, ujamite pasat v jadra. Raziščite. Sanje. Odkrijte. – neznano
 • Dvomite v vse. Poiščite svojo svetlobo. – Buda
 • Z gotovostjo ne vem ničesar, a pogled na zvezde me sanja. – Vincent Van Gogh
 • Razen če nekomu, kot ste vi, ni zelo mar, ne bo nič bolje. To'ni. – "Lorax"
 • Edino, kar razbija sanje, je kompromis. – Richard Bach: "Most čez ves čas"
 • Odidi, človeški otrok! V gozdove in vode divje s pravljično roko v roki, Za svetove, ki so bolj polne joka, kot lahko razumete. – W.B. Yeats
 • To je trenutek. Ko vse sanje, spletka in kričanje postanejo eno.
 • Odličnost lahko dosežete, če: skrbite bolj, kot drugi mislijo, da je pametno; tvegati bolj, kot drugi mislijo, da je varno; sanjajte bolj, kot se drugim zdi praktično; pričakujte več, kot drugi mislijo, da je mogoče.
 • Mi smo ustvarjalci glasbe in sanjači sanj. – Arthur O.' Shaughnessy
 • Blokirate svoje sanje, ko dovolite, da vaš strah postane večji od vaše vere. – Mary Manin Morrissey
 • Če so vaše sanje dovolj velike, dejstva ne držijo't šteti.
 • Upanje so sanje budne duše. – Francoski pregovor
 • Sanjajte nemogoče sanje, borite se proti nepremagljivemu sovražniku, s svojim zadnjim pogumom si prizadevajte doseči nedosegljivo zvezdo.
 • Verjemite v svoje sanje in morda se bodo uresničile; verjemite vase in uresničile se bodo.

Komentarji

elftribe 27. maja 2012:

Imam tetovažo Poe "Iz mojih knjig presežek žalosti" v. To je linija iz Raven.

Adele 2. maja 2012:

jaz'iskal sem citat o tetovaži o upanju in pravkar sem ga našel v latinščini, ki pravi Dum spiro Spero ….. prevedeno pomeni, medtem ko diham, upam …… X

Usoda-Maya 25. januarja 2012:

želim si narediti tetovažo na kateri piše "živi vsak trenutek, smej se vsak dan, ljubi brez besed." ampak ne vem'ne vem, kje bi dobil kakšno idejo hvala = D x

[email protected] 24. januarja 2012:

Pišem pesmi in ena od mojih vrstic je 'če povem po resnici, nikoli nisem vedel, kaj je ljubezen, nikoli nisem vedel, dokler te nisem našel.'

jon 20. januarja 2012:

"

"Nikoli ne nehaj sanjati"

Moja zgodba se začne intenzivno

zmeda med nami

kdo ve, kdo ima prav, kdo ve

Vem

martha 19. januarja 2012:

Potrebujem mnenje o citatu.

"sanjaj pri srcu"

bi bilo to smiselno? Želim, da bi bila moja tetovaža na moji notranji podlakti lovilca sanj z majhnim citatom in zanimalo me je, ali bi bil ta citat smiseln.

Prosim za povratne informacije! 🙂 dodaj še to! 🙂 vse bi mi pomagalo.

Jayde ljubi Eminema 3. januarja 2012:

hočem citat, ki ima nekaj opraviti z mano. ker se mi zdi, da ne moreš zaupati nikomur razen sebi, in ko so me vsi zapustili, imam še vedno sebe. don'res nimaš pojma..

hp 1. januarja 2012:

kul človek.

felix 18. decembra 2011:

hočem nekaj takega

"Verjemite vase, kajti če ne't nihče ne bo"

ali "Ljubi sebe…

Nicole 3. decembra 2011:

ali imate še kakšen kratek citat o prepričanju/prepričanju? ljubil sem "verjemite, da ni omejitev, razen neba"

Lee dne 25. novembra 2011:

Potrebujem kratek citat za zaščito /varovanje /ljubezen svojih otrok. kaj idej?

tami 19. novembra 2011:

jaz'plesen. 41 let … Vsak dan vidim ljudi, ki nekaj potrebujejo. Delam najbolje, kar lahko. Kaj počne večina ljudi? Poglejte z druge strani. Mojega moža jezi, ker ga ne razumem't. Nekdo, ki hodi ob cesti, nekdo na kratko o računu za živila. če imam sredstva, zakaj je narobe, da pomagam ????? Moram razumeti naše države' pohlep, sebičnost in osredotočenost nase. Zakaj smo to postali "stvar" to potrebuje več???

Katiee. 18. septembra 2011:

@Jason I love your qoute .. im 17 let in res si želim tetovaže za mamo. moja družina je bila zelo huda .. moja mama je v svojem življenju naredila veliko napak in te napake so imele posledice .. vseeno na kratko povedano moja mama bo res dolgo zaprta in res si želim tetovažo simbolizirati, da i'vedno jo bom imel rad, ne glede na to, skozi kaj me bo vodila .. kakšen citat ali kaj podobnega s tem in/ali hčerko hčerke matere. ima kdo kakšno idejo??

Jason 20. marca 2011:

Upanje je tisto, kar nas naredi močne. Zato smo tukaj. S tem se borimo, ko je vse ostalo izgubljeno

ashleigh 4. marca 2011:

Zdravo jaz'iščem ponudbo za vero, bankomat I'Nisem dobro in rad bi imel nekaj zelo pomembnega, da mi ne bi bilo dobro, da bi si lahko vsak dan ogledal, da mi bo uspelo. Prvotno sem mislil, da bi verjel tetovažo za ušesom v latinščini, toda jaz'sem dekle z 9 tatts atm, tako omejeno za prostor, vendar mi je všeč ideja o 4. sliki navzdol in ko sem'Bolje je, da si tudi pogledam in pomislim da, če verjamem, da bom lahko boljši, potem lahko le verjamem. Če je to smiselno. Vse ideje bi bile v veliko pomoč 🙂 xx

Purple-Starr dne 13. decembra 2010:

Živjo, kmalu želim svojo tretjo tetovažo'bi mi bilo všeč pod trebuhom (boki) ali na nogi, ampak jaz'Nisem prepričan, kaj naj dobim'rad bi imel nekaj podobnega, kot so smiselni citati, ki vključujejo sanje, želje, vero ali/ in upanje … kakršne koli ideje??

Hvala

Jamie 1. novembra 2010:

@shivani – jaz bi imel 'Živi svoje življenje' v obliki mavrice, nato pa ime ali začetnice spodaj naravnost po možnosti manjše velikosti ali drugačne pisave.

shivani 5. oktobra 2010:

poskušam si oblikovati tetovažo. hočem 'živi svoje življenje' na lopatici in želim, da je vanjo privezan moj brat, ki je umrl pred nekaj meseci. mislim na začetnice v zvezdi? ali spodaj. vseeno nisem prepričan. všeč so mi ideje prosim 🙂

Jaz 29. septembra 2010:

To'tvoja ljubezen me ohranja pri življenju.

Sodišče dne 16. junija 2010:

"niti uspeh in neuspeh nista nikoli dokončna"

kurba 26. novembra 2009:

fml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dan dne 27. oktobra 2009:

sledite svojim sanjam, kajti kot sanjate, boste postali.

Kaila dne 10. septembra 2009:

jaz'iskal sem način, kako bi rekel sanje, da bi spomnil na moje želje, da bi bil igralec … Shakespearov citat je črta iz sanj sredi poletnih noči, ki jih je napisal lik. Koga sem igral, dvakrat.

Keanna 17. avgusta 2009:

Ti citati so super!

naslednji citat je pravzaprav Mark Twain.

Čez dvajset let boste nad stvarmi, ki ste jih naredili, bolj razočarani'ne storite kot tisti, ki ste jih storili. Odvrzite torej črtice, odplujte stran od varnega pristanišča, ujamite pasat v jadra. Raziščite. Sanje. Odkrijte. -Neznano

Vanessa 4. marca 2009:

te citate imam zelo rad. moja najljubša je zadnja slika!

About the author