Ideje za tetovaže Harryja Potterja

Imam trinajst tetovaž. Mislim, da so'vsi ste zelo kul (in zagotovo ne'ne izpolnjuje pogojev za "slaba kvaliteta").

Harry Potter

Harry Potter

Med mojimi potovanji pred mnogimi leti sem videl veliko panojev, ki so zlovešče razglašali, "Harry Potter 7, 2. del – vse se konča 7.15." Čeprav sem videl prve tri filme in v tretjem radikalno užival, se v serijo nisem nikoli spustil tako, kot je to storila večina ljudi okoli mene. Moj najboljši prijatelj in njen mož sta fanatika Harryja Potterja. Kupili so si vstopnice za polnočno predstavo Harryja Potterja in zavetja smrti 2. del in nekaj dni obsesivno ponovno gledali prejšnjih sedem filmov v pripravah na otvoritev. Bil sem pri njihovi hiši, ko sta bila sredi maratona, in slučajno ujela začetek Harryja Potterja in Ognjenega pehara. Zaljubil sem se. lahko'ne razumem zakaj nisem'Ta pojav se lahko zatakne že v zgodnjem življenju. Pripravil sem se na zadnji sedem filmov. Knjige o Harryju Potterju J.K. Rowling in osem filmov, ki so sledili, so zelo priljubljeni in številni oboževalci imajo tetovaže, ki to dokazujejo.

Tetovaže Dark Mark

Temna oznaka je simbol, ki je tetoviran na roki vsakega Smrtožderja. Ker Smrtožderji lorda Voldemorta'S ponudbo je blagovna znamka kača, ki štrli iz ust lobanje. Kača je simbol hiše Slytherin, ene od štirih hiš v šoli čarovništva in čarovništva Hogwarts. Ko mora Voldemort poklicati Smrtožderje, njegovi služabniki to čutijo v svoji tetovaži, kača na rokah se začne premikati in vedo, da morajo takoj priti do njega. Isti simbol je mogoče pričarati v zraku z uporabo uroka Morsmordre.

Tetovaže za darove smrti

Darovi smrti so legenda, znana znakom Harryja Potterja kot Mother Goose in Ezop'Bajke so znane v resničnem življenju. Vsak otrok odrašča in mu pripovedujejo pravljico. Darovi smrti se nanašajo na tri posebej močne čarobne predmete, ki jih je ustvarila smrt: starejša palica, kamen vstajenja in plašč nevidnosti. Legenda pravi, da kdor ima vse tri predmete, bi postal gospodar smrti in v bistvu postal nepremagljiv. Nihče ni imel v lasti vseh treh Hallows hkrati. Čeprav jih je imel Harry Potter vse, jih nikoli ni imel več kot dva hkrati. Darove smrti simbolizirajo preprosto krog in ravna črta znotraj trikotnika. Navpična črta predstavlja starejšo palico, krog je kamen vstajenja, trikotnik pa je plašč nevidnosti.

Harry Potter citira tetovaže

Večina najboljših citatov o Harryju Potterju, tako iz filmov kot iz knjig, je malo dolgih in se odvijajo v pogovoru med dvema ali več liki. Navedki, kot so ti, so verjetno preveliki za povprečno velikost tetovaže, razen če'ste dovolj posvečeni seriji, da pokriva celoten hrbet ali stegno. Tukaj je le majhen vzorec odličnih citatov o Harryju Potterju, ki bi naredili odlične ideje za tetovaže:

  • "Preveč pomena dajete tako imenovani čistosti krvi! Ne zavedate se, da ni pomembno, kdo je rojen, ampak tisto, kar postanejo!" –Albus Dumbledore, Harry Potter in ognjeni pehar
  • "Čas nas spet dela norca." –Albus Dumbledore, Harry Potter in polkrvni princ
  • "Poskušati se ne smemo potoniti pod svojo tesnobo, Harry, ampak se borimo naprej." –Albus Dumbledore, Harry Potter in polkrvni princ
  • "Seveda se to dogaja v tvoji glavi, Harry, toda zakaj bi to moralo pomeniti, da ni resnično?" –Albus Dumbledore, Harry Potter in relikvije smrti
  • "Naše odločitve kažejo, kaj v resnici smo, veliko več kot naše sposobnosti." –Albus Dumbledore, Harry Potter in skrivnostna soba
  • "Srečo lahko najdemo tudi v najtemnejših časih, če se le spomnimo prižiganja luči." –Steven Kloves (scenarij), Harry Potter in zapornik Azkabana

Harry Potter urok tetovaže

Najbolj priljubljen in najbolj znan urok Harryja Potterja se zdi expecto patronum, ki je klasična latinščina za "Čakam na zaščitnika". Zapor Azkhaban varujejo Dementorji, zla bitja, ki obstajajo samo zato, da iz vas izsesajo srečo. Expecto patronum je težko urok, vendar ob pravilnem klicu oddaja polje sile, ki vas obdaja in ščiti pred dementorji. Urok vključuje priklic vašega najsrečnejšega spomina v mislih, nato pa ga potisnite v zaščitni prostor okoli sebe. Predstavlja dobre spomine, zaščito, vaši prijatelji in družina pa vas varujejo.

Drugi zanimivi in ​​smiselni uroki vključujejo: colloportus (iz latinske besede porta, kar pomeni "vrata"), ki zapre vrata in jih zaveže tako, da jih ni mogoče odpreti; fidelius (iz latinskega pomena "zvestoba"), zelo močan urok, ki omogoča skrivanje skrivnosti v duši skrivnega čuvaja; incendio, prižiganje ognja; protego (latinska beseda, ki pomeni "zaščititi"), ki ščiti uporabnika in pošlje urok nasprotniku.

Anime tetovaže Harry Potter

Umrli oboževalci morda ne bodo cenili ustvarjalne interpretacije ljubljenega glavnega junaka, ampak jaz'sem slabec vsega srčkanega, zato nisem mogel'Ne upirajte se predstavitvi teh HP -jevih anime tetovaž.

Tetovaže Hogwarts

Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry je britanski čarobni internat, ki se nahaja na Škotskem. Tam Harry Potter in njegovi najboljši prijatelji, Hermiona in Ron, med tisoči drugih študentov obiskujejo tečaje, kjer se usposabljajo v čarovniški umetnosti. Greben Hogwartsa, kot grb, ga prikazuje'moto "Draco dormiens nunquam titillandus", kar pomeni "Nikoli ne žgečkajte spečega zmaja", skupaj s simbolom štirih hiš v Hogwartsu. (Študenti Hogwartsa so razdeljeni v štiri ločene skupine: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw in Slytherin.)

Komentarji

kalyn 13. junija 2012:

Na levem zapestju imam tetovažo smrtnih darov!

thedarklord666 27. marca 2012:

Kul človek 🙂 Ampak zamudil si eno ključno točko! Lord Voldemort ne'nimam tetovaže. To'samo za smrtonoše. Zakaj sicer mislite, da je v četrti knjigi poklical jedce smrti s tetovažo črvov? 😉

hruške iz Vancouvra 23. marca 2012:

Citati o Harryju Potterju bi naredili tudi čudovito tetovažo!

http://www.glamquotes.com/celebrity/harry-potter-q…

»Očetova kost, nehote dana. Meso služabnika, voljno žrtvovano. Sovražnikova kri, prisilno odvzeta. Temni Lord bo spet vstal. “

~ Črva

“Ali mislite – ali mislite, da dajem – NE MENI, kaj vse morate povedati!” Je zavpil Harry. “Nočem slišati ničesar, kar imaš povedati!”

~ Harry Potter

“Zdaj ponavljaj za mano … brez palic prosim …. Ponovi za mano, Riddikulus!”

~ Profesor Lupin

Rachel 10. februarja 2012:

Hvala! Všeč so mi bile ideje za tetovaže in vaša predanost temu, da to sestavite! Moram pa reči, da ste veliko teh citatov napačno umestili. Kot strašen bralec serije HP bi si želel, da bi govornika poimenovali iz dejanske knjige in ne iz filma … to bi bil natančnejši vir.

Stephanie Moulton 9. septembra 2011:

Večina teh je res super in mi je dala nekaj idej…

funmontrealgirl iz Montreala 5. septembra 2011:

Vau, nekatere od teh so veliko bolj kul, kot sem mislil, da bi lahko bile. Ni slabo!

AlabamaGirl86 18. avgusta 2011:

Super tati, všeč mi je. Daje mi misliti. Hvala za deljenje.

TattooGuy 29. julija 2011:

Ti si ena super dama, to mora biti najboljši kos tetovaže, kar sem jih prebral, in bog, te tetovaže so super, ti si dekle Jacqueline, uživaj v vikendu !

poceni oakley sončna očala 26. julija 2011:

Hvala, ker ste ob tej priložnosti razpravljali o tem, o tem se goreče počutim in rad se učim o tej temi

Danielle 22. julija 2011:

Ja to'z mojo nogo tam gor prva HP anime tetovaža!!!

Melisa 21. julija 2011:

Zadnja mi je všeč ^^

angie ashbourne 13. julija 2011:

Živjo! ker živi WOW! Odlično središče! Angie

About the author