Ideje za tetovaže: rožnati trakovi za ozaveščanje o raku dojk

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

Tetovaže z rožnatim trakom simbolizirajo ozaveščenost o raku dojke.

Tetovaže z rožnatim trakom simbolizirajo ozaveščenost o raku dojke.

Ko sem bil v začetku devetdesetih let osnovne šole, se spomnim, da sem videl sosede, ki so okoli dreves na svojem dvorišču vezali rumene trakove. Moji stari starši so mi povedali, da podpirajo naše čete, ki so se v tujini borile v operaciji Puščavska nevihta. V srednji šoli sem začel opazovati rdeče trakove, pripete na srajce sošolcev, in izvedel, da so simbol ozaveščenosti o aidsu, obarvan rdeče, ker'je barva strasti. Trak je od takrat simbol zavedanja.

Leta 1991 je fundacija Susan G. Komen udeležencem v New Yorku podelila roza trakove'tekma za preživele raka dojke. Kasneje so trakove razdelili v različnih veleblagovnicah v New Yorku. Po Wikipediji, "Charlotte Hayley, ki se je borila z rakom dojke, je izdelala trakove breskve barve. Prodala jih je z razglednico, "Letni proračun Nacionalnega inštituta za raka znaša 1,8 milijarde ameriških dolarjev, le 5 odstotkov pa gre za preprečevanje raka. Pomagajte nam prebuditi naše zakonodajalce in Ameriko, tako da nosite ta trak." Na koncu je bilo odločeno, da bo trajna barva traku roza. Hitro je postal mednarodni simbol ozaveščenosti o raku dojke.

Vsako leto rak dojke po vsem svetu ubije več kot 500.000 moških in žensk, čeprav je rak dojk pri moških 100 -krat manj verjeten kot rak dojk pri ženskah. Je druga najpogostejša vrsta raka in peti najpogostejši vzrok smrti zaradi raka.

Ključno je zgodnje odkrivanje in preprečevanje. Najboljša stvar, ki jo lahko naredi ženska, je, da si vsaj enkrat na mesec opravi pregled dojk, da odkrije grudice okoli tkiva dojk, in enkrat letno obišče obdelovalca. Samopreglede dojk bi morali začeti opravljati že pri 20 -ih letih. To'To je enostavno narediti, traja pet minut in zgodnje opazovanje grudice bi vam lahko popolnoma rešilo življenje. Za podrobna navodila, kako opraviti samopregled dojk, si oglejte to

Oktober je mesec ozaveščanja o raku dojk, v tem času pa je na tisoče izdelkov okrašenih s simbolom rožnatega traku z namenom, da bo majhen del izkupička namenjen preprečevanju ali raziskavam raka dojke. Zlasti v tem mesecu se nosi roza trak, ki prepozna boj, s katerim se morajo soočiti bolnice z rakom dojke. Tisti, ki so zaradi bolezni izgubili ljubljeno osebo, si vse leto in vseživljenjsko priznanje privoščijo tetoviranje roza traku. Tetovaža z rožnatim trakom je enako uporabna za tiste, ki so imeli ljubljeno osebo zaradi bolezni, a so preživeli, pa tudi za tiste, ki so se sami hrabro borili z rakom dojke – in zmagali.

Tetovaže z rožnatim trakom

Preprosta, standardna tetovaža z rožnatim trakom bi bila popolnoma jasna, vendar sem vedno presenečen nad drugimi ustvarjalnimi načini, kako ljudje izrazijo čustva. Spodnje tetovaže so lepe. Eden zvije roza trak v obliki srca; še en roza trak je obdan s plemenskim dizajnom metulja, ki ga spremljata roza in črna barva. Moj najljubši je angelski, krilati roza trak s halo na vrhu. Obstajajo neskončni načini prilagajanja modelov roza trakov in hitro iskanje v Googlu vas bo pripeljalo do spletnih mest, polnih idej.

Ustvarjalne tetovaže z rožnatim trakom

Komentarji

Sallie 13. junija 2014:

Moja sestra je umrla 24. junija 2013. Imela je 40 let in za seboj pustila čudovitega moža in 2 čudovita otroka 6 in 8. Bila je najmočnejša ženska, kar sem jih kdaj poznal. Rak dojke se je razširil na pljuča in nato na kosti. Iščem trak za raka dojke z angelskimi krili. lahko'ne najdem takega, ki mi je všeč. Če kdo pozna spletno mesto, naj mi prosim sporoči. Tetoviram se 24. junija 2014, na enoletno obletnico njene smrti.

Phil rochat 11. junija 2014:

Moj najboljši prijatelj, moje desetletno dekle je od raka dojke minilo 1. maja. Ne razumem'Nimam tetovaž, vendar iščem ideje. V mislih imam umetnika/tetovatorja, vendar potrebujem pomoč pri gojenju ideje

LisaMarie 23. januarja 2013:

Borim se z rakom dojke. Iščem pravo tetovažo. Prosim, da se vsi pridružimo boju za iskanje zdravila. Upam, da se letos vidimo na sprehodu. Bog blagoslovi vsakogar, ki se bori s to boleznijo, pravim don'ne obupajte v boju. Poiščite upanje !

tožiti 16. marca 2012:

Te tetovaže so super. Sam sem ga iskal. Sem preživela raka dojke in bi rada tetovažo simbolizirala mojo.

angela 04. februarja 2012:

Živjo, moje ime je angela.I'm 29 letna Latinka … in danes sem 3 leta opravila rakavi trak. Moja mama je preživela rak materničnega vratu, 2. Moja babica ima raka v krvi in ​​zdravniki so nam povedali, da ima 8 mesecev življenja. In 3. Diagnosticiran mi je bil rak v maternici … ampak verjamem v boga, da bo vse v redu .god blagoslov vsem.

Monique 19. januarja 2012:

Te tetovaže so neverjetne! Veliko sem razmišljal, da bi si z možem naredil drugo tetovažo; to bo njegov prvi.

Pri 22. tednu nosečnosti so mi diagnosticirali rak dojke 4. stopnje, s katerim se jetra in kost spojijo.

Zelo bi bil ponosen, da bi trajno nosil trak ozaveščanja…

Diana 18. januarja 2012:

Rak dojke so mi odkrili julija 2011. Imam in še vedno hodim skozi zdravljenje in kmalu bom začel sevati. Iščem tudi tetovažo. Imel sem dva anuta, ki sta umrla zaradi raka, zato je ta rak tekel v naši družini in povedali so mi, da nosim gen za raka. Zato je to zelo strašljivo, vsak dan molim, da se najde zdravilo. Tvoje tetovaže so super & dajte mi ideje. Najlepša hvala & Bog vas blagoslovi.

Mina 11. januarja 2012:

Te tetovaže so lepe. Rak dojke se v moji družini ne pojavlja, a je moj oče leta 2008 umrl, ko sem bil star 17 let, zaradi raka debelega črevesa. Pogled na te tetovaže mi daje navdih, da si ga nabavim.

rhonda 3. januarja 2012:

moji mami je bil junij 2011 diagnosticiran rak dojke, izgubili pa smo jo oktobra 2011 .. prosim, spodbudite vsako žensko v svojem življenju, vključno s samim seboj, da opravi letni pregled dojk … prosim .. spopadanje z izgubo mame je bolečina jaz ne bi'ne želim si najhujšega sovražnika…

Devan 2. decembra 2011:

Moja babica je preživela rak dojke in ji je težko pomagala pri tem. Zanima me, ali obstaja kakšna ideja za tetoviranje z rožnatim trakom z vrtnico? Načrtujem si tetoviranje na materinski dan z babico in potreboval sem nekaj idej in slik. Mimogrede, vse te tetovaže so lepe.

april marie 8. novembra 2011:

izgubil sem mamo zaradi raka na dojki leta 2005, 24. novembra, na dan zahvalnosti in spremljal njen boj, da ostane živa eno uro po tem, ko smo izklopili njen dihalni aparat, vse življenje sem bolan, vendar je bila mama vedno tam, samo sem šel skozi druga operacija možganov, da bi odstranili še en tumor, je bilo zelo težko, ker mama ni bila tam, da bi me držala za roko, kot je to vedno storila tudi skozi moje hrbtenice, ko sem imela dve leti, spomnim se celo njenih natančnih besed, ko mi je držala moje male in si podrgnil glavo "močnejši aprilski stisk, tako da čutim, da mi roke vijoličijo" v tistem trenutku sem moral trdo uporabiti obe roki brez mame, vendar imam svojo sestrico in skupaj se je spomnimo, v letu, ko je umrla, je bil najtežji božič za mojega brata, sestro in jaz, moja mama je nakupovala vse leto, ko je umrla pravzaprav smo ji vsi odprli darila, nikoli je ne bom pozabil, nasmeh, nasmeh, objem lol ali hrbet po praskanju naših nočnih pogovorov ali njeno petje njenega čudovitega obraza ljubim te mamica za vedno in vedno

Andrea dne 27. oktobra 2011:

Hvala, ker ste jih dali tukaj. Imamo sestrično, ki ji je bil ravnokar diagnosticiran rak dojke 4. stopnje. Jutri se nas bo nekaj tetoviralo s trakom. Te slike so zelo pomagale!!

braxton 23. oktobra 2011:

trpel sem zaradi dveh mojih družinskih članov, ki so preboleli rak dojke, moja babica je umrla zaradi tega, nikoli je nisem spoznal, ampak všeč sta mi tatuji, ki me spominjajo, da je več ljudi izgubilo družinske člane, ne samo mene! ~ !! !!!!!!! jaz sem samo 11

Jill w 31. avgusta 2011:

Čez 3 tedne bom končal kemoterapijo, začel sem junija. Ves ta čas sem razmišljal o

tetovažo, ki sem si jo želel narediti, to je bil del mojega življenja, za katerega čutim, da ga imam pod nadzorom. Po ogledu teh sem še toliko bolj navdušen, da bom svoje opravil! Rekel bo ljubezen za vso ljubezen in podporo, ki mi je pri tem pomagala!

Donna 4. julija 2011:

Vem, da je to mesto raka dojke, vendar so mi diagnosticirali raka maternice in iščem tetovažo, ki bi simbolizirala mojo pot. Te tetovaže so lepe, vendar me zanima, če kdo pozna druga mesta za tetovaže raka, razen potovanj, na katera se vsi odpravljate.

lisa 3. julija 2011:

diagnosticiran sem bil aprila 2011 in si želim narediti tetovažo, ki bo to simbolizirala

Brynda dne 30. junija 2011:

To so lepe tetovaže in dale so mi čudovite ideje za mojo lastno tetovažo. Želim to narediti za svojo sladko mamo, ki je izgubila boj proti raku dojke po dolgih 8 letih.

Bog blagoslovi vse tiste, ki se borijo, so se borili ali ljubili nekoga, ki se bori s tem grozljivim rakom.

Tammy Lynn dne 30. junija 2011:

Moja mama je preživela raka dojke! Jemlje vse: celo raka! Rekel sem ji, da želim pokazati svojo podporo s tetovažo in ideja ji je všeč. Trenutno sem v procesu oblikovanja, ko sedim tukaj in berem pričevanja neverjetnih žensk na tem spletnem mestu. Vsi ste navdih in pokazali ste mi, da je tam še toliko neverjetnih žensk, kot je moja mama. Ko se zamenjam z njo ali jo primerjam, se mi zdi to največji kompliment, ki bi ga lahko naredili! Je najmočnejša ženska, ki jo poznam, in zelo sem počaščen, da jo imenujem MAMA! Za tiste, ki ste zaradi te bolezni izgubili ljubljeno osebo, vas prosim za srce in molitve! Tudi Bog potrebuje močne ženske okoli sebe!

opustošen dne 10. junija 2011:

Moja mama je bila nedavno diagnosticirana z rakom dojke visoke stopnje (2. stopnja) in je imela levo mastektomijo. Vse se je zgodilo tako hitro, brez opozorilnih znakov, brez zgodovine! Težko jo je gledati skozi to & Želim jo počastiti s tetoviranjem roza traku. Razmišljal sem, da bi to naredil nekje v predelu leve dojke, vendar nisem prepričan o lokaciji. Želim, da se to vidi, ko je mimogrede zunaj, a ni vidno pri delu. Kakšen predlog?

Samantha 5. junija 2011:

Bako sem izgubila zaradi raka dojke pred tremi leti, ko sem bila v zdravstveni šoli. Bila je tako ponosna, da sem postala medicinska sestra. Šla je mimo, preden me je videla diplomirati. Po diplomi sem šel in dobil medicinski simbol z rožnatim trakom. V čast moje grame!

jackie m 23. maja 2011:

to nocoj mi je zelo pomagalo. sam sem poskušal nekaj narisati, vendar ni bilo tisto, kar sem iskal. moja mama, babica, teta in dve sestri v zakonu, ki sta se borili z rakom. moja mama in babica sta izgubili boj. Ko sem bil star 18 let, sem šele ob koncu srednje šole odstranil prvo izboklino. jaz'm 42 zdaj in odstranili smo skupaj 5 grudic, zato razumem, kako se počutite, in se želite spomniti vseh svojih bližnjih. zahvaljujem se vsem, ki ste delili svoje zgodbe in slike. pojdi blagoslovit

Lou 17. marca 2011:

To mi je resnično pomagalo izbrati nekaj idej za mojo tetovažo. Rad bi nekaj spomnil na mojo Nan, ki je umrla pred dobrima dvema letoma. jaz'imam 16 let in jo še vedno zelo pogrešam. Imela je rak dojke in je umrla komaj pri 65. Pomenila mi je svet in želim ji pokazati, kako zelo jo ljubim. Xxx

Bri 17. februarja 2011:

Mama mojih nekdanjih fantov je aprila 2010 umrla zaradi raka na dojki.

Rak dojke mora biti najtežje skozi. Pravzaprav vse vrste raka. Izguba ljubljene osebe ni'ni lahko in zato sem jaz'Ponosen sem, da sem si na svojem telesu tetoviral roza trak. Za tiste, ki so umrli, tiste, ki so preživeli, tiste, ki se s tem spopadajo, in tiste, ki niso bili dostojanstveni s tem.

Cindy 10. februarja 2011:

Sem preživela in tetovažo sem si naredila 25. septembra, takoj ko sem opravila s Susan G Komen "tekma za ozdravitev" sprehod, skupaj s hčerko in dvema najboljšima prijateljicama. Ne morem z besedami povedati, koliko mi je pomenilo, da so se trije z mano tetovirali z rožnatim trakom!!!

alana mauldin 04. februarja 2011:

moja mama je pravkar umrla zaradi raka dojke in hotel sem si narediti novo tetovažo !!!!!!!!!!!!! Umrla je v petek, 28. januarja, in ravno sem razmišljal, kako bi si lahko naredil novo tetovažo

Jean Wolf dne 30. januarja 2011:

pravkar sem dobil roza trak, prikazan tukaj, moje zapestje (tisto, prikazano na dveh nogah), prijatelj pa je dobil ustreznega

Jendo 26. januarja 2011:

Hvala za te ideje, moja najboljša prijateljica je pri 19 letih umrla za rakom, zato sem želel nekaj, kar bi simboliziralo, kako močna je bila, hvala za slike.

mechas42 11. decembra 2010:

yo odio el melanoma porque me quito mi hijita de 22 el 25 de noviembre

904 glina 11. decembra 2010:

Pravkar sem si na nogo dal roza trak, ki je podpiral taščo pri boju proti raku dojke. Prva ideja o traku na tej strani je tista, ki sem jo dobil samo brez scenarija. Zato se vam zahvaljujem za vse odlične ideje, med katerimi lahko izbirate.

MAMI1 dne 20. novembra 2010:

Moji mami je bil 27. septembra 2010. diagnosticiran rak dojke. Imela je masaktomijo in stvari so šle odlično. Potem pa se je od takrat začelo spuščati navzdol. Pred kratkim so ji odstranili žolčnik in slepo črevo, v četrtek pa so nam povedali, da so na slepiču našli celice raka dojke. Z bratom, možem in jaz sva se pogovarjala o tem, da bi si naredila tetovažo, a zdaj, ko je tako resna, jo nameravamo narediti naslednji mesec. Piše MAMA, O pa trak, ki pove upanje, ljubezen in vero. Super je in všeč mi je

Ko jo dobimo, jo nameravamo pokazati. Ne pozabite, dame vedno pregledujejo. Stara sem 26 let in kmalu bom imela prvo mamografijo. Negujte svojo mamo in jo brezpogojno ljubite. Spomnite se dobrih stvari in pozabite stvari, ki jih ne't pomembno. Mamo ljubim z vsem srcem in ona to ve. Povej mami, da jo ljubiš!!!

Izzabella Phelps 14. novembra 2010:

Pred letom dni je moja babica uživala v raku dojke. Leto dni je potrebovala, da je to premagala. Toda v zadnjem času je bila dobra. Pogrešam jo tako zelo daleč, res te pogrešam, babica.

Sam dne 25. oktobra 2010:

Hvala, ker ste prikazali vse to. jaz'lotil sem se dobrega dizajna. Izgubila sem zelo bližnjega prijatelja, ki mi je bil kot mati zaradi raka na dojki, drugi prijatelj pa se z njim bori že tretjič.

Staci Staley dne 22. oktobra 2010:

rojstni dan, 31. v tem mesecu, s hčerko dobivata ustrezne tetovaže roza traku. sem preživela in bila je ena mojih največjih podpornikov'Odločil sem se, kako jih želimo, vendar jih bom pokazal, ko bodo končali.

mama1 19. oktobra 2010:

No, grem na bolj zelene pašnike, da vidim, če ima kdo sveže in NOVE ideje. Hvala, ker ste zeleli in reciklirali iste ideje. Naj Bog blagoslovi tiste, ki trpijo za rakom, in da moč tistim, ki so njihovi za borce proti raku! Ljubezensko upanje v živo.

angel dne 15. oktobra 2010:

moja naslednja tetovaža bo trak ozaveščanja o raku dojke in jaz'dobil ga bom na desno dojko, ker je babica zaradi raka izgubila desno dojko, vendar je to preživela in moja mama bo naredila isto, naše tetovaže bodo drugačne, vendar'jih dobivam na istem mestu in iz istega razloga, da se spomnim te neverjetne ženske, ki je preživela, umrla je leta 1996, vendar ne zaradi raka, njena močna volja živi skozi mene in mamo danes, ona je moj junak in jaz bo to pokazal skozi to tetovažo

mama1 6. oktobra 2010:

Živjo Debi, ta ideja mi je nekako všeč, ker sem razmišljal o svoji objavi in ​​se vedno znova pojavljam pri vedno več ljudeh, ki jih poznam z rakom. Ne razumem'tudi ne želim kup zmenkov povsod. Lepa preprosta tetovaža. Če sem iskren, se ne ukvarjam s tetovažami zase, ampak želim način, da častim tako pogumne ljudi. Samo najti je treba barvo. Lahko't slika roza za moške v mojem življenju! 🙂

Debi dne 04. oktobra 2010:

Ko sva s prijateljem dopolnila 50 let, sva začela s seznamom želja. Njena želja je bila tetovaža. Dobil sem roza trak, obdan s trto. Na trti imam 9 listov. Ena za vsakega preživelega, ki ga poznam. Zdaj moram dati še 4 liste. Upam, da bom do takrat imel grm. Minilo je 7 let. Tatoo si še ni naredila.

christa 3. oktobra 2010:

Moja sestra gre zdaj skozi kemoterapijo. Pošiljam ji to sporočilo. Bodi močna sestra .. vsi smo tu zate in za tvojo močno neverjetno osebo. xoxo

c

mama1 dne 2. oktobra 2010:

Moja mama in moj dedek sta umrla za rakom in razmišljam o tetovaži, ki bi predstavljala oba. Nisem prepričan, od katerega raka je prešel moj dedek, vendar res ne'ne želim, da bi ga predstavljal roza trak, in ne'nočem dveh tetovaž. Ali kdo pozna kakšen srečen medij, ki bi prikazal oba?

Thania 1. oktobra 2010:

Frizerski salon Regis el cajon c.a 16. oktobra 2010 od 9.00 do 21.00 "Posnetek za ozdravitev" velik dogodek 15 dolarjev zmanjšanje pečenje prodaja nagradne igre in obrti ves izkupiček gre za ozaveščanje o raku dojk in zdravljenje … Vsi imamo žensko v svojem življenju nam je drago prosim pridite in podprite…

za več informacij pokličite Regis @ 619-590-1333

Carissa 23. septembra 2010:

Moja teta se trenutno bori z rakom dojke in ne gre samo na slabše, zato bi jo rada dobila, preden umre.

di 22. septembra 2010:

Pred kratkim sem bil diagnosticiran z rakom dojke, moja hči pa je imela včeraj tetovažo z rožnatim trakom. Hvaležni smo za podporo v kakršni koli obliki

Lisa 21. septembra 2010:

Diagnosticiran mi je bil rak dojke 10. avgusta. Ti modeli so pomagali, saj so vsi moji družinski člani namesto mene naredili tetovažo s trakom. Preživelega bom dobil nase.

Domi dne 15. septembra 2010:

Te tetovaže so neverjetne! Sem otrok, ki je preživel rak Hodgkinovega limfoma v otroštvu. Naredil bom tetovažo preživelega. Samo zatočišče sem'še se nisem odločil, kakšna bi morala biti zasnova. Te slike so pomagale (:

Cheri dne 12. septembra 2010:

Holly, obstajajo različne barve, ki predstavljajo različne vrste raka. Hčerki so diagnosticirali levkemijo in oranžna barva je zato, zato imam oranžni trak. Na googlu lahko najdete trakove ozaveščanja in njihove barve ter pomen.

holly 4. septembra 2010:

ali lahko trak stoji več kot rak dojke ali lahko stoji za vse vrste raka ?

angel lynn 28. avgusta 2010:

Pozdravljeni, tudi jaz sem pred kratkim končala svojo bitko z rakom dojke. Diagnozo so mi dali 2 tedna po 30. rojstnem dnevu. Trenutno delam na svoji rekonstrukciji. Imam 3 deklice. Danes sem si šel tetovirati na zadnji del vratu in si nameravam kdaj narediti še kakšno drugo. Trak za rak dojke sem obrisal v črno in obarval z preživelim, pod njim pa datum diagnoze 24. 9. 2008! To je bila moja druga tetovaža in moram reči, da bolečina ni nič takega, kar smo mi borci kdaj doživeli! Močni smo in ponosni .. JAZ SAM PREŽIVELA !! Bog požegnaj

Amber 23. avgusta 2010:

Moja babica je imela rak dojke, ko sem bila stara 9 let, zato sem bila zelo mlada, vendar se spomnim, kako težko se je spopadala z njo. Toda v boju se je vrgla in skoraj 7 let je bila brez raka. jaz'stara sem samo 17 let, ampak jaz'kljubovalno si naredim tetovažo raka dojke, ki bi bila podobna njej. Zelo jo pogrešam, ampak jaz'z veseljem rečem, da ni umrla zaradi raka. 🙂 Všeč mi je to spletno mesto'je neverjetno in mi je dalo še več ideje'je tisto, kar želim dati v svojo tetovažo.

Courtney Smith 29. julija 2010:

Mislim, da so ljudje, ki si te tetovaže naredijo, najbolj neverjetni ljudje na svetu. Izgubila sem teto zaradi raka dojke in vsak dan jo pogrešam, bila je najlepša oseba na svetu in ljudi, ki dajejo skupnosti raka dojk, je treba spoštovati in ljubiti hvala, ker delate to, kar počnete, da je znanost o raku lepa!!!!!!!!!!!!!

Rhonda 24. julija 2010:

Hvala vsem za objavo teh fotografij, ko kupujem dizajn, da dobim a.s.a.p. Rak dojke so mi diagnosticirali leta 2004, 2006, 2008 in zdaj spet leta 2010. Zaradi bolezni sem leta 2008 izgubil tudi mamo. Rad bi se imel na kaj spomniti in tudi označiti svoje bitke. Vaše fotografije so bile navdihujoče.

Rachel 13. julija 2010:

Hvala za čudovite tetovaže z rakom dojke, dobil sem eno in želel sem si ogledati nekaj primerov. 30. junija 2010 sem pravkar izgubil zakonsko sestro, bila mi je zelo draga in čeprav se je 13 let dobro borila, so jo poklicali v nebesa.

Nič več trpljenja, čas je, da zasije in bo spet cela.

Jenell dne 12. julija 2010:

Živjo, moje ime je Jenell, stara sem 19 let in imam raka na dojki. Ni res, če je resno ali le manjše, ker sem šele ugotovil, vendar se zdravniki zelo trudijo, ker sem pri 8 letih izgubil mamo zaradi raka dojke. Imam tudi punčko, ki je stara 1 leto in me skrbi, da se bo bala mame, ker se mi zdi, da mi je vsak dan vse bolj slabo. Vsa moja družina govori o tem, kaj se bo zgodilo z mojo hčerko, če bom kdaj šla mimo. Kar se bom boril, da bom ostal tukaj z njo. Obožujem te tetovaže in si jih želim dobiti. Rad bi dobil dva, enega v spomin na mojo mamo, potem pa, ko to preživim, lahko to oblečem pozneje na SURVIVOR.

Sid 9. junija 2010:

Moja teta ima neozdravljiv rak dojke in vsi zdravniki so rekli, da večina ljudi s to vrsto nikoli ne živi v zadnjih 18 mesecih. Oktobra 2007 je bila častna in se še vedno bori. Doslej je minilo 32 mesecev. Ta prizor sem našel, ko sem iskal modele za slikanje na otrocih v življenju releja 4. Ta spletna stran je veliko pomagala. Imam nasvet za borce proti raku, nikoli ne obupajte. Upaj.

Maria Perez dne 2. junija 2010:

vse te tetovaže so lepe in zelo smiselne..odkrili so mi raka..boj, ko se pogovarjamo … druga stopnja … čaka me še 7 tretmajev … blagoslovljen vsem tistim, ki so izgubili, zmagali in še naprej se borite v bitki … vedno v mojih molitvah … ko sem v remisiji … nameravam si narediti tetovažo, da se spomnim na to stisko v svojem življenju..

Christopher Dolph 21. maja 2010:

Moja mama je decembra umrla po 7 -letni bitki z rakom dojke. Vedno je bila proti kakršnim koli tetovažam, a po operaciji je dobila angela z rožnatim trakom na roki. Rad bi dobil eno na roko v spomin nanjo. Če ima kdo kakšne umetniške sposobnosti, bi rad plemenski angelski dizajn. Prosim za pomoč, to bi mi pomenilo svet. [email protected]

Stephanie 13. maja 2010:

Vse tetovaže so mi zelo všeč. Tudi sam poskušam priti do nekaj idej. Rad bi enega, ki predstavlja rak dojke, ker sta ga preživeli dve moji teti, ena od tet pa ga ne bo preživela. Prav tako bi rad, da bi eden predstavljal otroški rak, ker je moj sin imel raka pri osmih letih, zdaj je dvanajst. Nisem prepričan, kaj bom dobil, vendar so mi tetovaže, ki sem jih videl, dale nekaj idej. Zahvaljujem se vsem, ki ste jih delili.

Shauna 7. maja 2010:

Hvala, ker delite svoje ideje. V čast moji mami, Beverly J.C., ki se je 14 let borila z rakom dojke in 9 let z možganskim rakom. 7. februarja 2010 ob 12:26 sem izgubil angela. Ljubim te, lepa dama !!!!!!!! Srečna mati'dan je !!!! Povej očetu "zdravo" Kmalu bosta oba 🙂

Lil Mac 25. aprila 2010:

Pred 15 meseci (pri 27 letih) so mi odkrili rak dojke in po mastektomiji, ki ji je sledila kemoterapija in obsevanje, sem bil 5 mesecev brez raka. Iskal sem nekaj idej za tetoviranje s svojim psom'ime, ki je odkril raka in je resnično moj angel varuh! Hvala za slike, vse so lepe! Moč in pogum vsem tistim, katerih življenja je prizadel rak dojke.

brenda 19. aprila 2010:

želim reči, da bog blagoslovi vsakega izmed vas, ki ga je prizadel rak dojke. moja mama je lani februarja umrla po 7 -mesečni bitki z rakom dojke, ki je pravkar dopolnila 49 let, dva meseca po diagnozi mojih mamic moja 37 -letna sestra je bila diagnosticirana in je imela dvojno masaktomijo. doslej je brez raka. želim si narediti tetovažo z rožnatim trakom v spomin na mamo in v podporo moji sestri. bog blagoslovi tiste, ki se še borijo.

Napaka pri denarju iz Teksasa 17. aprila 2010:

Pozdravljeni, to vozlišče sem odkril med vzdrževanjem svojega vozlišča z naslovom Tattoos for Breast Cancer Survivors. Želel sem vas obvestiti, da sem tukaj dodal brezplačno povezavo za dodatne informacije o idejah za tetoviranje trakov za ozaveščanje o raku dojke. Upajmo, da bo v nekaj dneh oboje ustvarilo več prometa. 🙂

Hvala MG!

Sandy 19. marca 2010:

Avgusta 2007 so mi odkrili raka dojke. Imela sem dvojno mastektomijo in takojšnjo rekonstrukcijo z bradavicami. Zelo sem zadovoljen s svojo izbiro in ostajam brez raka. Moja hči želi praznovati z mano in se tetovirati. Mislim, da'super ideja in hvala vsem za ideje! Stara sva 43 in 21 let!

Libby 3. marca 2010:

Te tetovaže so res super. jaz'poskušam najti enega, ki ima povezana dva trakova. En roza in en teal. Sem preživela tako raka dojk kot zelo napredovalega raka jajčnikov. Ko sem bil plešast, sem si na glavo tetoviral angela, trakove in vrtnice, kar mi je pomagalo preživeti težke čase. Veliko ljudi me je vprašalo, kaj pomenijo moje tetovaže na glavi, zato sem jim lahko pomagala pri izobraževanju o obeh rakih, zlasti na jajčnikih. Moja zadnja kemoterapija je bila pred skoraj dvema letoma. Te tetovaže so odličen način za prepoznavanje in pridobivanje podpore drug od drugega.

rdnkwmn 2. marca 2010:

Naslednji torek grem na teat kot pakt, sklenjen z dvema mojima prijateljicama, ki sta preživeli rak dojke, skupaj nas bo šlo sedem žensk, ki že vedo, kaj hočejo, vendar potrebujem pomoč. 30 let brez raka, saj sem imel melanom, ko sem bil star 12 let, kar je bilo 3 leta po tem, ko je oče umrl z melanomom, je rak dojk vzel 5 žensk na obeh straneh moje družine in želim narediti nekaj ženskega spoštovanja obema vrstama raka kakršne koli ideje bi bile zelo koristne.

mala Linnie 26. februarja 2010:

Obožujem te tetovaže, iskal sem tisto, ki mi ustreza. Dvakrat preživim raka. Imel sem raka ledvic in dojk. 28. novembra 2009 sem končal zadnje zdravljenje. Torej jaz'vesel sem, da je drugim mar.

Sonček 23. februarja 2010:

Oktobra lanskega oktobra sem pravkar končal obsevanje po dvostranski mastektomiji in rekonstrukciji. Ne bom delal rekonstrukcije bradavic, ampak namesto navadnih tetoviranih areol dobivam metulje s trakom raka dojke! Hvala, ker ste objavili vse te čudovite slike in mi pomagali izbrati popoln način, da pokažem, da sem ROŽNI BOJNIK!!!

Jill 20. februarja 2010:

Samo zapomni si'niso samo ženske zbolele za rakom dojke. Tudi moških je treba zapomniti. To je tako poln pomen, pa tudi vsi rakavi trakovi. Na kratko, RAK SOSI!

MAČKA 20. februarja 2010:

Užival sem v ogledu te strani. Šele 4 tedne so mi odkrili raka dojke.

Lindsey 1. februarja 2010:

vse te tetovaže so res lepe, moja mama je šele novembra 2009 izvedela, da ima raka na dojki, res je bilo težko, jutri ima operacijo fed2 2010, jaz in moja lil sestra in moja mama pa imamo na nogah tetovaže raka dojke, ki jih imamo oče nam riše.

alana 23. januarja 2010:

moje ime je alana in moja mama je imela raka na dojki 28. avgusta 2008, zdaj pa ima raka na kosteh in to je najtežja stvar, ki sem jo doživela z njo in prav vesela sem, da imate te tetovaže'ki so res smiselne

kathy 23. januarja 2010:

pravkar sem izgubil svojega bratranca raka, moja babica je umrla za rakom na brestah, zdaj pa moja sestrična, zato sem za rožnate trakove vse do konca, želim si dobiti tetovažo z rožnatim trakom, da bi rad hodil na te dni tudi te dni hočem samo pustiti vse ljudi ven, da mi je srce pri vseh ljudeh, naj ostanejo močni

ginette 9. januarja 2010:

mislim, da so vse tetovaže lepe … tudi sama sem lani prebolela rak dojke in razmišljam, da bi jo naredila … saj sem res preživela raka na dojki!

lorena 8. januarja 2010:

Želim samo povedati, da so te tetovaže tako lepe, da sem si želel dobiti nekaj idej, ker so mi pri starosti 25 let pri 8 letih diagnosticirali raka na dojki in se še vedno borim, zato se resnično želim opravičiti za vse, ki so šli skozi to ali pa so izgubili nekaj ena od teh je grozna stvar, ki jo je treba preživeti. bog blagoslovi vsakogar, ki nas pri tem podpira, res šteje, če imamo za nas družino in prijatelje! ja, torej bom dobil eno od teh, ko bom očiščen, zato se ti zahvaljujem za te čudovite tetovaže!!!

susan 31. decembra 2009:

moj mož mi je rezerviral termin za tetovažo kot božično darilo. čudno, kar lahko rečete, toda pri 48 letih sem dvakrat preživel rak dojke, ki je zajemal zadnjih 13 let, in vedno sem rekel, če bom svetu pokazal, da sem preživel, bi bila tetovaža z rožnatim trakom popoln način.

barbara 25. decembra 2009:

Obožujem te tetovaže, pravkar sem izgubil mamo 7. decembra po 2 -letni bitki z rakom dojke in si želel narediti tetovažo v spomin nanjo. po ogledu teh tetovaž sem se odločil za roza trak raka z angelskimi krili in aureolo z mamo, napisano na traku. star sem 43 let in to je moja prva tetovaža, ki mi je všeč, ker je to nekaj, kar sem naredil v čast svoji mami in jaz se mi zdi, da je to darilo tako njej kot meni!

Jill dne 24. decembra 2009:

Te slike so super! Sem preživela in iskala sem ideje za novo tetovažo. Tudi moj mož želi dobiti identično tat, zato je lahko puhasto cvetlični rožnati trak preveč. lol. Imela sem dvojno mastektomijo skupaj s takojšnjo rekonstrukcijo pri 36. letu. Vse mlade ženske spodbujam k mami, še posebej, če se to sranje pojavlja v vaši družini kot v moji. Plačajte iz svojega žepa, če morate, sem to storil in rešilo mi je življenje. Zdaj sem star 45 let.

erica 9. decembra 2009:

moja sestrična ashley je pred nekaj tedni umrla zaradi raka na dojki in tudi moja babica jo ima, ampak želim si narediti idealno tetovažo, obožujem te tetovaže

kaylee 8. novembra 2009:

Všeč so mi te tetovaže, ki mi raznesejo misli. misliš da lahko poveš kdo jih je naredil !!!!!!! če ne, so super, 6. mi je zelo všeč

TexasTee 28. oktobra 2009:

Moji mami so pred dvema tednoma diagnosticirali raka dojke, imam teto, ki je bila diagnosticirana pred leti in so ji odstranili dojko, želela sem si narediti tetovažo v čast obema in ob pogledu na to stran sem dobila nekaj odličnih idej … Odločil sem se, da bom dobil kegljišče z rožnatim trakom na telesu … moja mama obožuje kegljanje … Bog blagoslovi vse preživele in družinske člane, ki so bili z njimi vse skupaj … in moje molitve pojdi ven družine, ki so izgubile ljubljeno osebo … nekega dne bo zdravilo … poimenuj to in to bo naše….

Tanja dne 27. oktobra 2009:

Moja mama je bila avgusta diagnosticirana in je imela dvostransko mastektomijo. Ko je bila na operaciji, sem šel narediti tetovažo, da bi jo presenetil. Ona misli, da sem'nor sem, ampak globoko v sebi mislim, da se res zaveda …. lol. Vsako leto ima temo za božič, v začetku tega leta pa se je odločila, da bo njena tema upanje, ne da bi vedela, kaj bo avgusta. Odlično ji gre in nismo mogli zahtevati boljšega izida. Svojo sliko bi rad objavil tukaj, če me bo kdo obvestil o postopku.

Hvala, ker ste mi dovolili deliti svojo zgodbo.

lupina dne 17. oktobra 2009:

Pri Johnnyju je veliko odličnih tetovaž's tattoos.com (mislim, da je to to). Prvi bom dobil takoj, ko bom opravil dvojno mastektomijo, da proslavim konec zelo dolge neravnine. Svojega sem že izbral'je sladki metulj in telo je rožnati trak. Barve so zelo živahne..

Vso srečo vsem ženskam, ki ste to preživele, preživele ali imele ljubljeno osebo, ki jo ima ali jo preživlja.

Morgan 23. septembra 2009:

Moja hči je pravkar dopolnila 18 let in si je želela tetovirati. Predlagali so ji, da bi dobila tisto, ki bi imela pomen. Ker sta moja mama (njena babica), ki sta bila trikrat diagnosticirana, in jaz, samo enkrat, oba obolela za rakom dojke, se je odločila narediti roza trak z dvema srcema, eno za gm in eno zame. Tudi sam razmišljam, da bi šel naprej. To je edinstven način, da izrazimo vse, kar smo vsi prestali v svojem boju, da bi premagali to grozno bolezen. Vsak dan molim, da se ji ne bi bilo treba ukvarjati s tem.

Hvala in naj Bog blagoslovi

Morgan

Nicole dne 15. septembra 2009:

Podpiram raka dojke zelo močno! Iščem si enega na ramo v čast mami in babici. Oba sta preživela 6 let. Skoraj vsako leto hodim po štafeti za življenje. jaz'razmišljam o tistem, v katerem je napisala mama, pa se sprašujem, če bi lahko dobil tudi babico.

Beverly 13. septembra 2009:

Všeč mi je ta spletna stran, ker sem poskušal najti lepo obliko tetovaže raka dojke. Načrtujem, da prijateljica nariše, kaj mi je všeč. Podpiram raka dojke. Moja prijateljica ima eno, vendar je ena faza. drugi moj prijatelj bo kmalu na kemoterapiji. Sam želim eno tetovažo, ker podpiram RAK DOJK !! Blagoslovite vse, ki imate raka dojke. Objem

mamica's punca dne 12. septembra 2009:

Imamo srečo, da praznujemo 10 -letnico moje mame, ki je preživela raka dojke. Obupno želim narediti nekaj, da bi zaznamovali to srečno priložnost za nas & od tu imam nekaj odličnih idej. HVALA VAM!!!!

blagoslovljena hči 18. avgusta 2009:

Na zapestju imam trak za raka dojke za mamo, ki je preživela. Všeč mi je, vsak dan me spominja, kako srečna je moja družina, da ima v svojem življenju tako močno voljo!!

PattyTampa 15. avgusta 2009:

Prvo tetovažo sem si naredila pred enim mesecem'm 48 in jaz'm hodim 3 dni v raku dojk v Tampi. Med enim izmed naših sprehodov smo govorili o tetovažah. No … 1 uro kasneje sem jaz'Sedim v trgovini s tetovažami (v lasti enega od naših sprehajalcev'mož) in dobil zapestnico za gleženj s 7 barvnimi trakovi raka. To je super tetovaža in ne razumem'ne obžalujem Ima pomen & Upam, da bo moja hoja in zbiranje denarja za zadevo nekoč našla zdravilo za nas in naše otroke. Zgornje tetovaže so čudovite in zdaj, ko jih vidim, pomislim na drugo, a ena je ravno dovolj.

Alyssa 7. avgusta 2009:

Bog blagoslovi vse močne ženske, ki se borijo v tej bitki. Moja mama je bila pravkar diagnosticirana … Vse moje sestre in jaz nameravamo tetovirati v njeno čast .. Hvala za to spletno stran!

Lance Mason 27. julija 2009:

Moja mama je pred kratkim umrla od raka na dojki 10. julija 2009, iščem tetovažo, da bi si jo zapomnila, vendar nočem, da izgleda kot dekle….

purplecrzy2 7. julija 2009:

imela sem raka dojke in komaj čakam, da si s traku naredim tetovažo na zapestju, vesela sem, da vidim, da nisem edina, ki si želi tetovažo raka dojke

Dina 4. julija 2009:

Sem preživela 9 let. Diagnosticiran sem bil pri 39 letih, iskal sem simbol svoje poti, hvala vsem za vaše ideje in Bog vas blagoslovil'''

strašno 24. junija 2009:

jaz'imela sem dve operaciji dojk in zdaj bi bila kot tetovaža, zdaj pa hočejo narediti še eno operacijo na moji naj totalno mastektomijo i'strah me je, kaj naj naredim, je moj doktor, šarlant, ali imam na levi strani tetovažo, da bom pogumna?'ne vem, če me več skrbi.

natasha dne 2. junija 2009:

zadnja 2. je LEPA!

moja teta je dobila diagnozo in želim ji nekaj pomagati pri tem =]

Amy 28. maja 2009:

Prva slika tetovaže s trakom raka dojke je pravzaprav moja na desni notranji podlakti 🙂 Najboljši prijatelj moje matere, ki je bila zame druga mama, je imela raka, ki ji je po kemoterapiji dojk kmalu pustil 4 tumorje v možganih jo na koncu ubiti. Umrla je le nekaj tednov pred svojim 52. (kot so prikazani datumi na sliki) in vsak dan pogledam svojo tetovažo in se spomnim, kako neverjetna je bila in kako močna sva bila z njo takrat. Dame, poskrbite zase. Nikoli ni prepozno.

Vanessa 9. maja 2009:

Vse te ideje so lepe..!

Moj

Carmen B. Mills 8. maja 2009:

Moja mama je preživela raka dojke. Tatoo sem si naredil samo zato, ker sem čutil, da je to nekaj, kar moram narediti. Ker imava z mamo rada čevlje, sem na zadnji strani pete oblikovala rdečo stilito z roza trakom. To'tako smo mi!!

Jan 18. aprila 2009:

Za tiste med vami, ki ste prestali obsevanje dojk, veste, čemu služijo tetovaže treh markerjev. Metulji bi bili kot nalašč za postavitev na te točke! Hvala za idejo!

christina dne 13. aprila 2009:

enega imam na zapestju za babico =)

meni se zdijo lepe

Monika dne 12. aprila 2009:

Moja mama je umrla pred manj kot mesecem dni, potem ko se je 6 let borila proti raku dojke. Želim si, da bi si tetovažo naredil, preden je umrla, da bi si jo lahko ogledala, zdaj pa je tatoo v njeno čast ena mojih glavnih prioritet in te oblikovalske ideje mi veliko pomagajo. Moj največji strah je pred iglami, vendar to verjetno ni nič v primerjavi s tem, kar mora'počutim se zadnjih 6 let. Moje srce gre vsem vam, ki se borite/ste se borili s to grozno boleznijo. Naj bo odgovor na raka.

Šeri dne 12. aprila 2009:

Pozdravljeni vsi. Vse so lepe. odkar je umrla moja babica, sem si želela tetovažo raka dojke; pomenila mi je vse. Želim nekako umestiti glasbo v tetovažo, saj mi je z glasbo napolnila življenje in je še vedno velik del mojega življenja. Razmišljal sem morda o glasbenih notah okoli njega ali o osebju za trakom …. kakršne koli ideje/slike??

Sharay 11. aprila 2009:

trpijo vse družine, ki so morale videti ljubljeno osebo. Te tetovaže so ODLIČNE!

About the author