Ideje za tetovaže: Svetopisemski verzi

Imam trinajst tetovaž. Mislim, da so'vsi ste zelo kul (in zagotovo ne'ne izpolnjuje pogojev za "slaba kvaliteta").

1. Janezov 4:10

1. Janezov 4:10

Vzgojen sem bil v zelo katoliški družini, ki je vadila zaupanje, odpuščanje in brezpogojno ljubezen. Moja babica, ki je bila moje vodilo skozi vse življenje, je bila pobožno verna ženska, ki bi postala nuna, če si ne bi tako obupno želela ustanoviti družine. Bila je trdno poročena z mojim dedkom 56 let, imela je 4 otroke in 11 vnukov in vsakega od nas je vzgajala v močne, zveste odrasle osebe.

Na dan mojega prvega svetega obhajila mi je botra dala Sveto pismo, babica pa enega izmed tistih malih zaznamkov, ki vam pove, "Če se počutite brezupno, preberite 2. Korinčanom 4: 16-18." Tudi kot otrok z omejenim razumevanjem sveta sem še vedno čutil napade bolečine, depresije in strahu, zato sem se pogosto obračal na ta zaznamek, bral in ponovno bral besede, ki bi me spodbudile, da grem naprej. To'minilo je 20 let in še vedno imam isto Sveto pismo in isti zaznamek. To's stran so dobro obrabljene, kolikokrat sem'Odprli smo se za posebne verze, ki iščejo tolažbo, zlasti Korinčanom in Psalmom.

Nekateri kristjani trdijo, da je v nasprotju z Gospodovo besedo, da vam kar koli izreže v meso; pravijo drugi kristjani, "Zakaj ne? Zakaj ne bi ponoreli za Bogom?" Namesto da bi morali najti Sveto pismo in odpreti svojo najljubšo stran ali jo recitirati po spominu, zakaj si ne bi preprosto tetovirali citata nekje na svoji koži? Tako ga lahko vedno vidite, ko ga najbolj potrebujete.

Tetovaže psalmov

Knjiga psalmov je sestavljena iz 150 pesmi v krščanski Bibliji. Izraz psalmi se prevaja v "pesem" ali "pesmi" iz hebrejščine in grščine. Domneva se, da je večina psalmov napisanih v zgodnjih časih starega Izraela, verjetno v prvem tisočletju pr..

Najboljši navdihujoči verzi psalmov

  • Tvoja beseda je svetilka mojim nogam in luč za mojo pot. (Psalmi 119: 105)
  • Naj bodo besede mojih ust in meditacija mojega srca sprejemljive v tvojih očeh, Gospod, moja moč in moj odrešenik. (Psalmi 19:14)
  • Gospod je moj pastir; Nočem. Prisili me, da se uležem na zelene pašnike: vodi me ob mirne vode. Obnavlja mojo dušo: vodi me po pravičnih poteh za svoje ime's sake. Ja, čeprav hodim po dolini smrtne sence, se ne bom bal nič hudega; kajti ti si z mano; tvoja palica in tvoja palica me tolažijo. (Psalmi 23: 1)
  • Bog je naše zatočišče in moč, zelo prisoten v težavah. Zato se ne bomo bali, čeprav bo zemlja odstranjena in čeprav bodo gore odnesle sredi morja. (Psalmi 46: 1)

Knjiga Genesis Tattoos

Knjiga Geneza je prva knjiga hebrejske Biblije. Iz grškega pomena "izvor," Knjiga Geneze opisuje, kako je prvi dan Bog ustvaril nebesa in Zemljo. Nadaljuje z ustvarjanjem Adama in Eve (z Adamovim rebrom)'s telesom) in jim da za življenje celoten raj na zemlji. Opozarja pa jih, naj se držijo stran od enega določenega drevesa, ki se mu ne morejo upreti kača, ki živi v njem. Izdajo Boga in so izgnani iz rajskega vrta. Knjiga Prve Mojzesove knjige podrobno opisuje zgodbo o Noetu in skrinji ter rodoslov več generacij potomcev Adama in Eve, Kajna in Abela ter Abrahama.

Knjiga Genesis Verses

  • Tako je Bog ustvaril človeštvo po svoji podobi, po Božji podobi jih je ustvaril; moški in ženska jih je ustvaril. (1. Mojzesova 1:27)
  • “Dokler bo zemlja zdržala, čas semena in žetev, mraz in toplota, poletje in zima, dan in noč ne bodo nikoli prenehali.” (1. Mojzesova 8:22)
  • »Iz tebe bom naredil velik narod in blagoslovil te bom; Naredil bom tvoje ime veliko in ti boš blagoslovil. Blagoslovil bom tiste, ki te blagoslovijo, in kdorkoli te bo preklinjal, bom preklinjal; in vsa ljudstva na zemlji bodo po tebi blagoslovljena. ” (1. Mojzesova 12: 2)

Več tetovaž biblijskih verzov

Komentarji

ebenovine 25. junija 2012:

Da v waldorfskem Marylandu

diogeni iz Velike Britanije in Mehike 19. marca 2012:

Kakšne dobre ateistične naokoli?

Bob

About the author