Ideje za tetovaže: Words & Shelley Jackson’s SKIN Project

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

tattoo_ideas_words__shelley_jackson_skin

Shelley Jackson's PROJEKT KOŽE, nezdružljiv madež

Shelley Jackson's "Koža" Projekt Ineradicable Stain, ki poteka od leta 2003. Jackson, objavljeni avtor, je razpisal prostovoljce, ki bi si rokopis tetovirali na kožo, ena beseda na udeleženca.

Roman ne bo objavljen nikjer v knjižni obliki in bo znan le prostovoljcem, ki bodo po koncu prejeli vsak izvod. Izraz "dokončanje," je pa za interpretacijo. Ko je Jackson prvič odprl svojo spletno stran in predlagal idejo, je izjavila, da če se ne bo javilo dovolj prostovoljcev za dokončanje prve (in edine) izdaje, bo nepopolna različica veljala za dokončno.

Besede so prostovoljcem dodeljene v vrstnem redu, v katerem podpišejo obrazec za sprostitev. Dodeljena beseda je lahko poljubne velikosti (prostovoljec se odloči), vendar mora biti tetovirana s črnim črnilom v klasični pisavi knjige. Beseda je lahko postavljena kjer koli na telesu, če prostovoljec ni prejel besede, ki imenuje del telesa. V tem primeru si lahko tetovira besedo kjer koli, razen na tem delu telesa. (Na primer beseda "roka" ni mogoče tetovirati neposredno na nekoga'z roko.)

Na svoji spletni strani pojasnjuje tudi, da udeleženci niso nosilci besedila, ampak so besede same, utelešenje koncepta. Če bi katerikoli prostovoljec želel prikriti ali odstraniti besedo na svojem telesu, bi to spremenilo večje delo in spremenilo njegov pomen, vendar bi le dejanska smrt udeležencev odstranila njihove besede iz besedila. Jackson je šel tako daleč, da je rekel, da se bo poskušala udeležiti pogreba njenih besed.

Sliši se samovšečno? Morda je tako in morda se zdi, kot da Jackson svojim udeležencem odstranjuje avtokracijo in delovanje, vendar to ni tako't ustavilo 2.095 prostovoljcev.

Tu je nekaj primerov Shelley Jackson's projekt SKIN skupaj z nekaj drugimi, ki uporabljajo umetnost pisanja za posredovanje sporočila, ki je najbolje izraženo z besedami in ne s slikami.

Projekt kože

Spodaj ti'Našel bom nekaj drugih primerov, ki uporabljajo umetnost tetoviranja za posredovanje sporočila z besedami, narekovaji in stavki namesto s slikami.

Besedne tetovaže

Tetovirane fraze

Tetovirani citati

Povezave

© 2007, ker živi

Komentarji

iiiliivvv 23. decembra 2012:

v levo roko sem napisal v latinščini- imamo omejitve, ker se bojimo…

Katia 18. oktobra 2010:

Te tetovaže so precej neverjetne, razen tiste pod pazduho

michelle 9. marca 2010:

Všeč mi je napis v da tatt

(Sčasoma bo tudi to minilo):]

Shannon 7. septembra 2009:

http://www.flickr.com/photos/tiangotlost/386884001…

Shannon 7. septembra 2009:

To tetovažo sem si naredil pred nekaj tedni. To pomeni "ljubezen je povsod," ali bolj dobesedno, "ni kraja, kjer ljubezen ne bi obstajala." Moja prijateljica, katere prvi jezik je kitajščina, mi je to napisala … prezrite komentar'slovnično nepravilno.

Sammy 4. avgusta 2009:

Res mi je všeč 'tišina je nevaren zvok' jaz'Zdaj razmišljam o naslednji tetovaži, toda moja prva tetovaža bo vedno moja najljubša 'držite se svojih sanj'

Nega kože 17. julija 2009:

kul tatosi.

Savy 7. aprila 2009:

^rofl!

se pa strinjam.

Anon 21. decembra 2008:

Kje so te fotografije'prihaja iz …. eden od teh je moj dober prijatelj ("Temno se bo sčasoma spremenilo v svetlobo'bo v redu")

starrkissed iz Arizone 27. julija 2008:

ljubim te!

About the author