Ideje za tetovaže za horoskopske znake: Bik (zemeljsko znamenje)

Imam trinajst tetovaž. Mislim, da so'vsi ste zelo kul (in zagotovo ne'ne izpolnjuje pogojev za "slaba kvaliteta").

Bik (bik) zodiakalni simbol kot tetovaža.

Bik (bik) zodiakalni simbol kot tetovaža.

O Biku (21. april – 22. maj)

Bik je drugo znamenje v astrološkem zodiaku in ga predstavlja simbol bika. Je zemeljsko znamenje, rojenim pod tem znakom pa vlada planet Venera (ki vlada tudi Tehtnicam). Ko je ponazorjen, je simbol Taurean krog, na vrhu katerega je ukrivljena oblika U, ki tvori videz bika z rogovi.

Ključne značilnosti Bika

Biki, ki so nastanjeni pod znakom bika, so značilno trmasti, odločni in močni ter verjamejo, da se zavzemajo za to, kar je prav. Čeprav so'pogosto so krivi, da so svojeglavi, Biki'Trma je včasih pravzaprav upor.

Bik se močno zaveda svoje notranje vrednosti in je zelo občutljiv na trenutke, ko je premalo cenijo kot punco, hčerko ali prijateljico. Bik je miren, ravnodušen in prizemljen, sposoben objektivno pogledati vse strani problema. Prav tako so zelo čustveni in so ponavadi sramežljivi, zadržani in vase zaprti. So ustvarjalni posamezniki, ki cenijo družino, zaupanje, poštenost, doslednost in stabilnost. Nihče ne ljubi hrane bolj kot Bik, hkrati pa so lahko precej izbirčni.

Ljubezen in intimnost

Bik je najbolj čutno znamenje v zodiaku – za to lahko odgovori njihov vladajoči planet Venera, boginja ljubezni. Taureans doživljajo življenje predvsem prek vseh petih (včasih tudi šestih) čutov, ki so vsi močno okrepljeni. So zvesti in globoko romantični. Hrepenijo po dotiku, naklonjenosti in interakciji in pogosto menijo, da njihovo življenje ni popolno brez prave intimnosti. Te intimnosti pa ne delijo prav z nikomer.

Preden se Bik prosto preda. Ko pa so pripravljeni dati to ljubezen – pozor! Pripravljeni ga bodo dati za vedno. Zelo občutljivega in sentimentalnega bika lahko prelepi sončni zahod premakne do solz. Bik'Spolnost je močna. Uživajo v ljubezni, še posebej, če obstaja'v ozadju predvaja glasbo, ki ustvarja razpoloženje, in verjamejo v zdravo in zaokroženo spolno življenje.

Varnost

Bik je eden od štirih stalnih znakov v zodiaku, zato si želijo varnosti, čeprav ne nujno finančne. Čustvena varnost jim je veliko pomembnejša. Ker so fiksni znak, se nagibajo k temu, da vedo, da deluje, v nasprotju s pogostim poskusom novih in drugačnih stvari.

Telesne dele upravlja Bik

Taurus vlada naslednje:

  • vratu
  • grlo
  • ušesa
  • spodnja čeljust

Ženske Biki imajo tradicionalno čudovite ključne kosti in ljubke, vitke izreze. Mnogi so fenomenalni pevci. Slaba stran je, da so nagnjeni k težavam, povezanim z grlom, kot so ponavljajoči se primeri vnetja žrela, prehladi, ki se usedejo v grlu, kašelj, vztrajni bolečine v ušesih, otrdeli vratovi in ​​druge poškodbe.

Vpliv negativne polarnosti

Bik je polarnosti negativen (skupaj z Rakom, Devico, Škorpijonom, Kozorogom in Ribi). Negativni znaki so na splošno introvertirani in introspektivni. Veliko bolj verjetno bodo gledali navznoter, pri čemer bodo črpali lastne notranje rezerve moči in modrosti, namesto da bi gledali navzven proti zunanjim dražljajem.

Negativni znaki so seveda bolj negovalni kot pozitivni znaki (Oven, Dvojčki, Lev, Tehtnica, Strelec in Vodnar). Slaba stran je, da so negativni znaki bolj previdni in odporni kot pozitivni znaki. Bolj kot kateri koli drug znak se Bik tiho duši in čustva drži pod strogim nadzorom.

Galerija tetovaž Taurus

© 2008, ker živi

Komentarji

Christina dne 16. decembra 2011:

O moj bog! To sem jaz cel dan!

Saige 3. septembra 2011:

To me je tako dobro opisalo, kot da sem bil prestrašen. Ne razumem'res ne verjamem v horoskope ali njihovo natančnost, a potem ko sem prebral to sveto sranje !!! Nekdo me je zasledoval. Mislim, da sem vernik zdaj wow

About the author