Ideje za tetoviranje cvetja

Brittany rada gleda ideje za tetovaže in deli najboljše modele z drugimi.

Cvetlična tetovaža

Ali to'Če je vaša prva tetovaža ali dodatek k vaši zbirki, je tetovaža cvetja preprosto ljubka! Upoštevati je treba veliko cvetja, slogov, velikosti in umestitev; odločitev je lahko velika.

Zaradi nežnosti, vitalnosti in milosti, ki jo predstavljajo rože, in močnega prikaza ženskosti in šarma, ženske tetovaže pogosto izberejo. Toda cvetlične tetovaže imajo dolgo, zapleteno zgodovino in lepe pomene, zaradi česar so odlična, tradicionalna možnost tudi za moške.

Medtem ko se mnogi ljudje tetovirajo preprosto zaradi lepote same umetnosti, imajo tetovaže veliko pomena v različnih kulturah. Tetovaže s cvetjem niso izjema. Na primer, cvet lotosa je pogosto povezan z življenjem, znanjem, razsvetljenjem in razumevanjem. Tetovaže češnjevega cvetja so tesno povezane z japonsko kulturo, v kateri predstavljajo lepoto in krhkost življenja.

Tetovaže vrtnic imajo v ameriški kulturi tetoviranja dolgo zgodovino. Pogosto so povezani z lepoto, ljubeznijo in upanjem. Dodajanje trnja vrtnici ima lahko nasproten učinek in prikazuje sporočilo izgube ali brezupa. Poznavanje pomena, ki ga nosi vaša tetovaža, je pomembno. Umetnost je lepo opazovati, toda sporočilo je tisto, kar očara dušo.

Tradicionalne tetovaže

Velik, drzen, lep. Tradicionalne tetovaže so narejene tako, da zdržijo preizkus časa! Svetle barve in občutljive črte bodo v starosti zbledele in postale gneče, vendar drzne linije in svetle, globoke barve trajajo! Najpogostejša od tradicionalnih cvetličnih tetovaž je seveda vrtnica.

V tridesetih letih prejšnjega stoletja so jadralci pogosto tetovirali vrtnice, ki so jih spominjali na posebno damo doma. Zato je vrtnica postala simbol ljubezni ali upanja. V naslednjih desetletjih se je širša javnost začela obarvati s svetlo, drzno vrtnico. Pogosto je bilo dodano ime v spomin na ženo, punco ali mater.

Igrajte se z geometrijskimi vzorci

Geometrijski vzorci postajajo vse bolj priljubljeni v skupnosti tetovaž. Z nekaj preprostimi nastavitvami in dobro postavljeno črto lahko preprosta tetovaža cvetja postane izredna!

To'Težko je verjeti, da tak eksploziven trend dejansko izvira iz bogate in duhovne preteklosti. Ti modeli so prisotni že od antičnih časov in vključujejo simbole in oblike, ki temeljijo na naravi. Druge geometrijske oblike temeljijo na veri. Priljubljena Mandala na primer temelji na hindujski in budistični tradiciji in predstavlja popolno ravnovesje harmonije in enotnosti. Oblike, kot so kocke, naj bi predstavljale stabilnost in element zemlje. Tetraeder je pogosto povezan z ognjem, medtem ko je ikosaeder povezan z vodo in "iti s tokom."

cvet-tattoo-navdih

Lepa tetovaža vrtnic

Ta tetovaža se morda zdi precej drzna, vendar lahko vedno spremenite njeno postavitev za bolj subtilen učinek. Pri izbiri prve tetovaže se boste morda počutili bolj udobno z zadnjico ali stegnom in ne s predhodno tetovažo spodnje roke.

cvet-tattoo-navdih

Osupljivo, zabavno oblikovanje

Čeprav je črno -siva vedno osupljiva in bo zdržala preizkus časa, je barva tako čudovit dodatek k botanični tetovaži! Še posebej pri tem zabavnem dizajnu! Upoštevajte, da se bo te barve sčasoma morda treba dotakniti. Bleda koža je najboljša za barvo!

Črna in siva z izbruhom barve

Če ne'če ne želite celotne barve, se igrajte z nekaj več oblikovalskimi možnostmi! Skrbno postavljena barva doda tetovaži razsežnost in pritegne oči.

Lepi pasteli

Pastelne in akvarelne tetovaže so tako lepe! Umetniki so lahko izjemno ustvarjalni s svojimi vodnimi barvami. Od tankega tulipana do drzne dalije; možnosti so neskončne!

Drzen pol rokav

Zakaj se ne bi igrali z negativnim prostorom? Morda je za prvo tetovažo nekoliko ekstremno, če pa'iščete preprost, a eleganten kos izjave, je to morda popolna možnost! To'je odlična alternativa bolj tradicionalnemu pol rokavu.

© 2018 Brittany Mayfield

About the author