Ideje za tetoviranje: otroci, otroci, starši in materinstvo

Imam trinajst tetovaž. Mislim, da so'vsi ste zelo kul (in zagotovo ne'ne izpolnjuje pogojev za "slaba kvaliteta").

(vse fotografije vljudnost bmezine)

(vse fotografije vljudnost bmezine)

bmezine

Mati je Bog v otrokovih očeh

Morda na svetu ne obstaja večja ljubezen kot ljubezen med materjo in otrokom. Kako pogosto smo slišali, da ljubezen ni't logično, da ne gre za razum ali racionalizacijo? Ljubezen ni't možgani; to's krvjo. Ko dve osebi s svojim telesom ustvarita otroka, počneta nekaj, česar se nikoli več ne da ponoviti na povsem enak način. Natančna kombinacija barve in kože je edinstvena le za vašega otroka.

Mama, ko se oblikuje, devet mesecev nosi svojega otroka v sebi in mu nudi hrano in zavetje, neguje, raste, pomaga, ljubi. In ko dojenček izide zdrav, ob prvem vdihu zajoka na vrhu pljuč in se z materjo prvič srečata, se v tistem trenutku vzpostavi povezava, ki je nikoli ni mogoče prekiniti.

Vpliv rojstva otroka

Videl sem, kako si ljudje zaradi otroka spreminjajo življenje. Videla sem, da so najstniki, ki so bili zgolj otroci, takoj, ko je prišlo do nosečnosti, nenadoma, ko so bili še v srednji šoli, odrasli. Vedno znova sem videl ženske, ki so se odpravile na pot in se odločile opustiti svoje prejšnje načrte in prepisati scenarij svojega življenja, ko je zraven prišel otrok.

Moja mati je zanosila z mano, ko je bila stara osemnajst let in je bila tik pred maturo. Takrat ni bila poročena in ni bila zaročena, čeprav se je njen fant zavzel za splav, rekoč on'če bi ostala z njo, je zbrala notranje vire, ki jih ni'sploh nisem vedel, da jo ima, in ga potisnil naravnost skozi vrata. Sama me je vzgojila s pomočjo starih staršev, zato je vez, ki jo delimo, neprekinjena.

Tetovaže, ki praznujejo starševstvo

Je to sploh čudno "Mama" so tetovaže tako priljubljene? Kakšen boljši način umetniško počastiti žensko, ki vam je dala življenje? Prav tako je običajno, da starši – tako matere kot očetje – rojstni dan svojih otrok praznujejo tako, da svojega otroka napišejo s črnilom'ime ali datum rojstva na njihovem mestu.

Vedno bodo obstajale tradicionalne tetovaže z imenom, ki so lepe same po sebi. Toda starši nenehno izumljajo vse bolj edinstvene metode, kako del kože nameniti otrokom, ki so jih ustvarili. Tukaj je nekaj od številnih načinov za to.

  1. Tetovaže za otroški odtis
  2. Napisati otroka's Ime
  3. Dojenček's Začetnice
  4. Kanji
  5. Otroci' Risbe
  6. Družinska srca
  7. Tvoj otrok's horoskopskim znakom
  8. Tetovaže otroških portretov

Spodaj ti'našel bom galerijo fotografij, polnih idej, ki vas bodo navdihnile.

1. Tetovaže z otroškim odtisom

2. Pisanje otroka's Ime

3. Dojenček's Začetnice

4. Kanji

5. Otroci' Risbe

6. Družinska srca

7. Vaš otrok's horoskopskim znakom

8. Tetovaže otroških portretov

Drugi načini spoštovanja rojstva otroka v tetovaži

Komentarji

James 23. marca 2020:

Koliko sem bil, ko sem gledal te tetovaže

julie.a 26. septembra 2012:

kdo to počne in kdo je bil

Samo jaz 6. junija 2012:

Za mumof2boys ….. To bi bilo odvisno od tega, kako blizu ste s pastorko. Mi ne bi'nočem, da misli, da se trudiš. Če pa si zelo blizu, bi zagotovo dobil njeno ime poleg imena tvojih fantov.

Iščem si tetoviranje otroških imen in rojstnih dni na notranji strani rok (verjetno podlaket)

lol 6. maja 2012:

No, kakovost slovnice in te tetovaže resnično kažejo stopnjo inteligence, ki jo imajo ljudje s tetovažami kot skupina.

valerie 4. maja 2012:

ima kdo ime Justin??

Samantha 2. maja 2012:

Živjo, star sem 16 let in na 17. rojstni dan si tetoviram mojo sinko Kenric. Res sem se odločil za eno stvar in zdaj sem videl druge stvari, ki sem jih želel dobiti, potem pa je mama rekla No, kaj pa, ko boš starejša in če boš imela drugega otroka. V enem mesecu si naredim tetovažo in ne vem'ne vem, kaj naj storim, želel sem, da bi me sinovi držali na rami z njegovim imenom, a kaj, če bom imel več otrok? Potrebujem pomoč!!!

Trang dne 22. aprila 2012:

HVALA za super ideje! Pridobiti hčerko'ime z odtisom stopal

BeyondMax iz Sydneyja v Avstraliji, 14. aprila 2012:

Življenjski krog je moj najljubši! Ljubezen. =) Odlično!

vanessa 20. marca 2012:

jaz'res sem radoveden in me zanima kdo'to počne deklica s tetovažami.

Prebadanje s svetlo kožo pripada samo želim, da se ta nauk konča

Janez 8. marca 2012:

obožujem ideje za tattoo

www.acrepairpensacola.com

Kenija 8. marca 2012:

Želim si narediti tetovažo imena svojih božjih sinov in rojstnega dne, majhno, kam naj jo dam?

sara 7. marca 2012:

zanima me samo, če je kdo naredil kaj nižjega bk in kako hudo boli?

Tiffany 26. februarja 2012:

Moj mož si je dal svoja tetovaža z imeni in datumom poroke in izgleda zelo lepo

Cori 20. februarja 2012:

Ljudje ne smejo vedeti, kaj je žig potepuha. Žig tramp je tetovaža na zelo zelo spodnjem delu hrbta (nad zadnjico). To'Imenuje se žig tramp, ker lahko fant, ko gre v pasji slog, prebere vašo tetovažo. Torej, ja, se strinjam s takim žigom s tvojim otrokom'ime je slabega okusa in slabe umestitve. Mike ne misli, da je vsaka tetovaža žig potepuha. Ta postavitev se imenuje tramp žig. Nisem vedel, da ljudje ne'ne vem kaj je to bilo lol.

Všeč so mi tetovaže stopal. Videl sem enega z ročnim odtisom in tudi res je bil srčkan. Všeč mi je hči'rokopis, zelo luštna ideja.

parkers.mamy 11. februarja 2012:

Všeč mi je tisti, ki piše hčerke. Verjetno bi ga dobil še kje drugje poleg zapestja, vendar mi je ideja všeč!

Velikonočni 04. februarja 2012:

Pozdravljeni vsi, imam 3 otroke in potrebujem tetovažo, kakršne koli ideje prosim za pomoč. Pošljite mi mail na [email protected]

Katrevious dne 27. januarja 2012:

Zadnji štirje imajo'ste zelo ustvarjalni

Momof2boys 23. januarja 2012:

Naj vas vprašam … Če imate pastorko in imate potem tudi dva lastna otroka … ali imate na sebi ali samo na svojih otrocih tetovirane pastorke?

poshtotsdesigns 9. januarja 2012:

Resnično si želim tetovirati svojega sina'ime po lastni pisavi. Ta ideja mi je zelo všeč. Samo ne razumem'ne vem, kje bi si ga tetoviral na telesu…

Mamica 02. januarja 2012:

Lepo je, obožujem portrete! jaz'm tri moje fantovske obraze dobivam na hrbtni rami kot tri stoje !! Lahko'ne čakaj

Chellington iz Yorkshirea v Angliji 30. decembra 2011:

Kakšne lepe ideje!

Odkar sem otrok, se vedno poznam'hotel sem svoje otroke'imena na moji desni roki nekje in nekako (prihajajo iz 'jaz'd dal bi desno roko zate' stavek).

Ko sem bila noseča, sem razmišljala o hčerki'ime na hrbtni strani moje desne rame, spodaj njen dejanski odtis roke in datum rojstva na dnu. Seveda v roza barvi, saj jo princesa obožuje roza!

Vendar se je rodila prezgodaj zaradi odtrganja posteljice in se je morala roditi, preden jo je pričakoval nujni carski rez.

Ob rojstvu so jo morali oživiti, saj ji je srčni utrip padel na nič. Povedali so nam, da bi se, če bi se rodila le dve minuti naprej, ne'danes ne bo z nami.

To ji je dalo ime, 'Franchesca Faith' – tako da ne glede na to, kaj življenje prinaša, bo vedno imela vero, kot sem jo imel jaz na dan njenega rojstva. Tudi zato, ker je moja mama religiozna in 'Vera' je bila zanjo nekaj posebnega.

Zaradi tega sem hotel vključiti neke vrste 'čudežna stran' ali 'angelska stran' v mojo tetovažo. Še vedno bom prišel do neke vrste zaključka, kako bom to storil. jaz'Želim si oblikovati tetovažo, da bi bila še posebej posebna (haha, umetniška stran prihaja tu! I'se šele lotim tablice za umetniško risanje). Če ima kdo kakšno idejo, kako lahko vanj vključim nekaj tako posebnega, kot je navedeno zgoraj, bi to rad slišal!

To sem jaz'očitno nočem hiteti, kot jaz'Želim si, da bi bilo popolno, in upam, da me bo še dolgo spominjalo – jaz sem devetnajst let, ona pa 15 tednov.

Kakorkoli, mislim, da sem'Odločil sem se, da dobim njeno roko in odtis na sprednji strani desne podlakti z običajnim črnim črnilom, z njenim imenom v pisavi in ​​datumom rojstva (in nekako sklic na čudež / angela) in podobno … in samo upam Ne razumem'ne sledim staršem, da bom imel deset otrok (mislim, da mi bo zmanjkalo rok!)

Tam'ni nič tako posebnega kot družina in označiti svojo ljubezen do njih na svoji osebi je preprosto popolno.

Bob 25. decembra 2011:

Geto!

mons 24. decembra 2011:

Bmunson se strinjam !! In Page, mislim, da je tvoj razlog, da si narediš tetovažo, res poseben in trajen odtis tako pomembnega dela v tvojem življenju je tisto, kar bi morala biti tetovaža. V fazi tetoviranja sem zamudil, vendar sem s tem zadovoljen, saj 2, ki jih trenutno imam, gre za stvari, ki so mi spremenile življenje za vedno. Rad sprašujem o nečijih tetovažah in dobim pomemben spomin. Moja prva tetovaža je bila oznaka zvezde pod mojim kotom, rahlo spremenjena v S, ki predstavlja moj zvezdni znak in moža, ki je prav tako sag (kot sem jaz) in mojega otroka (mojega psa), ki se obe imeni začneta s S …. meni so spremenili življenje na toliko načinov. Moja druga tetovaža je bila po rojstvu mojega sina, kar smo morali sprejeti, da se morda nikoli ne bo zgodilo … zato sem zanj imela – LJUBEZEN, SMEH, ŽIVO v obliki podkve in v sredini so bile njegove začetnice JRS in všeč mi je predstavlja novo poglavje in premočno ljubezen, ki je še nikoli nisem doživel, besede pa so moje sanje za njegovo prihodnost. Pravkar sem imel deklico, ki je bila še en blagoslov in želim ji še eno majhno smiselno tetovažo, vendar spet želim nekaj, kar bi izrazilo moje želje po njenem potovanju v življenju.'toda na tej stopnji se ne odločim, kje bo. Toda tetovaže, ki govorijo o doživetju, ki spreminja življenje, ali o nečiji globoki strasti do nečesa, so posebne in si zaslužijo, da so tam vse življenje.

papež 7 dne 13. decembra 2011:

lepa tetovaža

Jhan Oven dne 13. decembra 2011:

nica tatoo

Mel 8. decembra 2011:

Naredil sem si tetovažo, ki se je ovila okoli gležnja tako z mojim kot z mojim sinom's EKG ritmi. (Pri delu sem jih priklopil na srčnega montorja & jih natisnili) Fantje so izbrali svoje najljubše modre barve & zelena za EKG'je končano, jaz pa sem za svojega izbrala temno roza. Ker sem EMT, sem imel ritam'se združim z EMS Star of Life na zunanji strani gležnja. Druga ideja za nekoga drugega bi lahko bila povezava ritmov EKG z začetnicami itd. To je moja simbolika, kako so bili moji fantje nekoč del mojega telesa & naša srca bijejo drug ob drugem. Za vedno bom imel njihov utrip s seboj. V čast mojega prvega sina, ki se je rodil prezgodaj & živel sem samo 11 dni, na levo ramo sem dal angela. Upam, da bo nekaterim od vas v pomoč pri idejah. Na koncu je pomembno le, kaj tetovaža simbolizira za vas. Zato pozabite na vsa negativna stališča.

Emily 28. novembra 2011:

Tisti z otrokom'umetnost je tako sladka in tako super ideja. Moj problem ni v tem, da želim čakati dovolj dolgo, da začne risati lol.

Mattie dne 17. novembra 2011:

te so lepe !!!! hočem enega na zapestju za svojega sina … imel sem ga pri 17 in ga vzgajam sam'se mi zdi, da ne najdem pravih besed …. ali mi lahko kdo pomaga??

Andy 14. novembra 2011:

jaz'hočem tetovažo in ogrlico za pse z oznako ameriški vojsko'ne najdem nobenih modelov, dobil sem 6 vnukov in za vsakega bi lahko napisal oznako, kot bi bila, bi mi lahko kdo pomagal

bmunson dne 13. novembra 2011:

Don't ljudje nimajo boljšega početja, kot da ponižujejo druge ljudi. Ti ne'sploh ne poznate njih ali njihovega položaja, zato ne sodite. Večina teh ljudi se tetovira za nekakšen spomin na izgubljenega otroka ali otroke, za katere so hvaležni in jih ljubijo iz vsega srca in si želijo, da bi svet videl. Stara sem 44 let in prvič si tetoviram sina, ki je v vojski in tvega življenje, da bi vsi imeli svobodo. Prav tako bom dobil še enega z imenom moža, ker mu želim pokazati, koliko mi pomeni. Moj mož ima raka v možganih in nikoli ne vem, kaj se bo zgodilo. Torej, če nimate ničesar lepega za povedati, ne povejte ničesar in pojdite hudiča s te strani!

Tat 3. oktobra 2011:

nisem'ne vidim nič dobrega, dobre ideje ja, vendar je bilo delo pri 95% njih grozljivo

Jess050622 23. septembra 2011:

Mislim, da psička govori sranje NE'Če imate to osebo, NE bi govorili o tem, da so matere/očetje neumni, ker imajo ali želijo tetovaže svojega otroka/otrok. Jasno je, da je ta zaljubljena oseba ljubosumna in si le želi, da bi imeli lepo lil, ki bi jo lahko hranili in cenili za vedno! Imam 3 male, stare 4,3 in 2 leti. V dveh letih in pol sem imel 3 otroke, vse jih imam tako rad, da bi zanje naredil karkoli. Ljudje radi govorijo sranje in tečejo po ustih, ker si le želijo, da bi imeli tisto, kar ima kdo drug. Odlično delo na večini tatov, toda iskreno, nekaj jih je izgledalo, kot da jih je opravil nekdo z manj izkušnjami kot drugi.

chloes'smoma 22. septembra 2011:

hočem dobiti hčerko na nogo, razmišljal sem morda o njenem imenu in nekaj padalcih, vendar nisem videl nobene padajoče zvezde, ki bi sploh izgledala prav. kaj idej?

babyfootprinttattoos dne 2. septembra 2011:

Tetovaže z otroškim odtisom lahko naredite na katerem koli delu telesa. Lahko jih nanesemo na hrbet, ramena, prsni koš ali na zapestje.

karly 24. avgusta 2011:

Obožujem to

ben 13. avgusta 2011:

zadnje leto sem poskušal razmišljati o idejah, imam dve hčerki, vsaka ideja bo cenjena

anna dne 12. avgusta 2011:

Ljubim vse tetovaže. Njihovo grozno razmišljam o tem, da bi jih dobil

Tereza 7. avgusta 2011:

Mislim, da so vsi zelo kul. Pravzaprav sem iskal tetovažo, da bi dobil ime svojih hčera in bi lahko v prihodnje dodal imena drugih otrok, mi lahko pove kakšen predlog 🙂

Mark 2. avgusta 2011:

Resno razmišljam o dokončanju imenskih blokov, ime mojih hčera je Rileigh, mislim, da bi bilo videti zelo super!

liz 31. julija 2011:

iščem ideje za ime mojega vnuka in vnukinja nekaj lepih tetovaž

andrew 28. julija 2011:

ive je pravkar imela prvo čilirano punčko ime emily-jade imam tudi 5 let staro hčerko želim, da moje hčere ročno natisnejo in moje hčere na nogah natisnejo in tetovirajo s pesmijo, vendar ne't ni pesmi, vsa spletna mesta z dobrimi pesmimi od očeta do hčere ali hčera bi bila gr8 hvala [email protected] p.s. te tetovaže so mete in ljudem, ki so žalostni, da dajo ppl, ges bodisi ne'nimaš otrok ali svojih otrok, ki imajo zaradi koristi samo otroke !!

Shelly 24. julija 2011:

Všeč so mi odtisi 🙂 zelo lepi

Heather Davies 9. julija 2011:

te tetovaže so osupljive,

iščem punčko s svojimi štirimi otroki

brandon 8

Daniel 7

ben 5

Emily 2

želite nekaj drugačnega, a osupljivega, prosim za kakšno idejo

[email protected]

hvala za kakršno koli pomoč ali posredovana spletna mesta,

Ces 23. junija 2011:

Tisti z mamo, ki drži otroka, je lep ….. ima pomen

Kankansmommy 23. junija 2011:

Sinove odtise od rojstva sem imel na nogi, kot bi stal pred dvema letoma'Želim si, da bi bila njegova roka na hrbtni strani moje nadlakti z njegovim imenom nekako vključena. Vse ideje bi bile super!!

Sarah 26. maja 2011:

Stara sem 43 let in vedno sem razmišljala o tetovaži, vendar so te grde. Oprosti ampak to'je samo moje mnenje.

danielle 17. maja 2011:

Maja lani je bil moj brat blagoslovljen s svojim prvim otrokom … LEPO punčko. Toda prišlo je do zapletov in rodila se je 3 mesece prezgodaj. Moja ljubka mala nečakinja je živela le 2 tedna in en dan. kmalu bo njen rojstni dan in želela sem si narediti tetovažo v njeno čast. Bila je tako neverjeten borec in nam je vlila upanje. Če ima kdo kakšno idejo, bi bil zelo hvaležen. Hvala.

amanda 5. maja 2011:

Zelo sem užival ob ogledu teh tečajev. Imam 3 otroke'imena v cvetnih lističih, ki padajo iz orhideje na mojem levem ramenu.

zadetkov dne 27. aprila 2011:

ha ha ha – to je nekaj najslabših tetovaž, ki sem jih kdaj videl … tako mi je žal teh ubogih ljudi. na primer Jake z raketo … odrasel bo in iz raket poznaš LOL

Anna dne 16. aprila 2011:

Najprej bi se rad zahvalil Newmanu. Rekel si skoraj vse, kar sem mislil! Ne razumem'ne vidite nič narobe s tem, da si natetovirate ljudi ali stvari, ki so vam všeč. Zakaj ne bi vsem povedali, koliko vam je mar za njih? Imam enoletnega dečka in ga imam zelo rada. Želim, da vsi vedo, koliko, zato mu bom nekje naredil tetovažo. jaz'Nisem prepričan, kaj želim dobiti ali kje, vendar bo to storjeno v naslednjih nekaj mesecih. (Preden moj mož odide na morje) Želimo jih zbrati. Ima kdo kakšno idejo, ki bi jo lahko dobili skupaj? Ne'ne morajo biti enaki, vendar je prednostno podobno. (Zelo so mi všeč bloki, zato morda mi'bom naredil kaj podobnega) Prosim za pomoč. [email protected]

Hvala,

Anna

Tonia dne 12. marca 2011:

Všeč mi je tetovaža z imenom sinova, napisana z otroškimi kockami

stran 7. marca 2011:

bila sem noseča in sem novembra izgubila otroka.moje telo se je porodilo in ime mu je bilo brady.. želim si majhno tetovažo z njegovim imenom in morda odtise stopal ali kaj podobnega na zapestju. kake ideje?

mollie 14. februarja 2011:

mislim, da so to sceryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

novinec 10. februarja 2011:

veliko teh je res lepih, sploh prva portretna !!! Imam 3 otroke, 4 -letnega sina (joshua) in 2 -letna dvojčka, fanta in deklico (kaylin in kayson), želim nekaj drugačnega in edinstvenega, vendar lahko'res ne najdeš in ne razmišljaš o ničemer! Morda bi se kar držal tistega, kar bi vedno bilo, čeprav bi bilo srčkano … 3 nekakšna majhna srčka, samo obrobljena v črni barvi z nekaj senčk in sredi njih imena, imena bi bila modra za moje fante in roza za mojo punčko! želim si ga na zapestju, da bo lahko'ne bo prevelika! ima kdo kakšno idejo?!? grem ta vikend zato … POHITI !!! hehe! in do ljudi, ki so tako nesramni … RES?!? ja, LOKACIJO KAKRŠNE koli tetovaže mnogi imenujejo tramp tramp, toda nekateri imajo radi tetovaže, nekateri pa imajo celo radi imena otrok! Jaz ne bi'ne stori tam, če pa tako'tisto, kar jim je potem všeč … to'prelepa je !!! Mislil sem, da so ti komentarji zlobni, a nekako smešni … dokler nisem prebral Jenny's, TO je bilo smešno !!! dajanje nekoga, ki je po njihovem mnenju naredil tisto, kar se jim je zdelo srčkano in so na to ponosni, bolj umazano kot katera koli tetovaža kjerkoli! in res mi ni bilo všeč, kako si dal pikolov v svoj mali komentar! to so ČUDOVITI psi! in brez otrok … samo ne razumem'ne razumete, kaj poskušate povedati, če je to tisti, ki bi dobil malo svojih otrok' imena so neumna … zakaj potem sploh v F si tukaj in ali si res toliko časa in truda res porabila, da komentiraš kaj takega TUKAJ?!? WOW … nekateri ljudje živijo zelo dolgočasno! oh in zakaj sem pri tem … oseba, ki je rekla, da hočeš tetovažo imena svojih mamic in želiš, da je seksi, lahko'ne najdem kje sem to videl, ampak … ummm……?!?

Rachel 22. januarja 2011:

Mislim, da so te tetovaže neverjetne ……. tetovaže so osebne in pomenijo nekaj za osebo, ki jih ima debele …. koga briga, kaj pravijo drugi … VAŠE TELO JE VAŠE PLAŠČE …. Ime mojega sinova imam na vratu. Dodajam tudi njegov odtis roke in odtis nog … Ljubim svojega sina … za mamo imam grajsko okno, ki z mamo izgleda kot križ. jaz

objavila bo RIP in njene zmenke …. VSI POKAŽITE UR LJUBEZEN NA UR UMETNOSTI IN LJUBITE SEBE

Weaths dne 15. januarja 2011:

ray, kako je z odtisi rok, ki se zdi, da imajo vsi te dni te dni.

na vsaki podlakti imam odtise za prvo in sledi za drugo.

žarek 13. januarja 2011:

Potrebujem pomoč. Imam tri fantke, rad bi si dal imena z odtisi stopal na meni, a ne'ne vem, kam ga dati, prosim za pomoč

BREZ DASE dne 12. januarja 2011:

Zakaj ne'Ali se vzreditelji vztrajate pri poskusu staršev, namesto da bi bili videti še bolj trapasti, kot ste že? Zato se obnašata BRATLIEGH in SHITFORD (ali ne'se ne obnašajo) tako, kot se obnašajo!

Janez 5. januarja 2011:

kaj'je ime pisave, kjer pišejo začetnice in tam je rdečelaska s črko na vratu, druga slika pa so 3 črke, ki gredo navzdol na moški tricep na vsaki roki. Potrebujem pisave iz obeh slik. Prosim!

Justin 3. januarja 2011:

Vem, da sem popolnoma iskren, da ljudje dobijo nekaj tetovaž, zaradi katerih so videti trapasti, kako jih predstavljaš, ampak tudi izbira oseb, če je mama mojih sinov prišla k meni in rekla, da bom tetoviral ime naših sinov na spodnjem delu hrbta veš, kaj bi rekel, srček'dobro je don't da bo videti kot tvoja kurba, pa naj povem tako, da je tvoje telo platno, naj bo lepo'vseeno mi je, kdo ste, vsak potrebuje vsaj 1 veliko tetovažo, ki mi jo lahko napišete, kar hočete, a glejte, nikoli mi je ni všeč, vendar sem videl nekaj LEPEGA dela na mami svojih sinov in veste, da imam oklep za vrat leva noga in moja rebra, vse je v zvezi s sinom, ki me je prijel za rebra in vrat. don'Ne sodite o tetovažah drugih ljudi, ko ste lahko neumni.

Justin

Jenny 19. decembra 2010:

Odlična ideja, kako obrniti svojega otroka'ime v skitniški žig! Mislim, da boš dal svojega otroka'ime s črnilom na istem telesu, kjer ste prav tako pisali vse, s katerimi ste kdaj spali, je resnično elegantno. Ali sta pitbull in meta brezplačna ali pa morate plačati dodatno?

Mislim, da bi vaši otroci imeli denar, porabljen za varčevalno obveznico … tako da lahko odraste več kot oseba, ki izgleda, kot da je pravkar prišel iz zapora in imel svojega otroka'imena, ki so mu tetovirana na telesu, da bi naredila vtis na sodnika. To je TACKY.

Chy dne 14. decembra 2010:

V redu, zato moram deklice dvojčici Jolie in Kaylee razmišljati o tem, kje dobiti njihova imena?

Mamma-of-2 dne 12. decembra 2010:

Moj prijatelj mi je ravno posredoval to spletno stran, ker je tukaj moja slika moje tetovaže. Niso prepričani, kje so ga dobili. Ne'zame je zelo pomembno Ampak branje nesramnih sranj, ki jih ljudje pravijo, ko so anonimni, mi je smešno. Moja hči je Sweet Abbey in obožujem svojo tetovažo. Don'meni je vseeno, kaj si mislijo plitki o lokaciji.

Jary 3. decembra 2010:

Uau, lepo ' hočem eno od tega

Amy 11. novembra 2010:

Te arene't zelo lepo.

amanda 9. novembra 2010:

te so bolne

Ashley dne 22. oktobra 2010:

Po drugi strani pa … mislim, da je nerodno in lahko'ne predstavljam si, da bi dal hčer'ime na ledvenem delu. "Mami, otroci v šoli so rekli, da se tvoja tetovaža z mojim imenom imenuje žig tramp". Uf.

Ashley dne 22. oktobra 2010:

Žigi s potepuhom ne naredijo osebe neumne. Če so umazani in imajo slučajno a "potepuški žig" za začetek so bili verjetno trapasti. Samo komentiram osebo tam zgoraj, ki je to rekla. Ledveni del je lep del telesa. Žalostno je, da morajo ljudje nekoga zahtevati kot smešnega, ker želijo to poudariti.

relio 21. oktobra 2010:

jaz'Iščem ime svojih sinov, vendar bi rad, da je izvirno in nimam pojma, kaj naj naredim. Njegovo ime je Aurelio in je četrti.

Justin dne 15. oktobra 2010:

Če koga zanima me'na zadnji sliki (filmski kolut) sem svojo tetovažo posodobil, da sem vključil tudi svojega sina'ime in si ga lahko ogledate tukaj: http://bit.ly/8Y5n4y

briana olsen 3. oktobra 2010:

12. februarja sem izgubil svojo drago mamo, stara je bila le 52 let in takrat sem živel z njo s tremi hčerkami, ki jih je oboževala in ljubila, še posebej mojega 3 leta! Med odraščanjem se nisva tako dobro razumela, a ko sem postala starejša, sem spoznala, da sva si zelo všeč! Bila je moja najboljša prijateljica, edina, s katero sem se lahko pogovarjala in računala. Zaspala je in se nikoli ni zbudila, imela je depresijo in tudi njena smrt je bila naključna! Tako jo pogrešam in bi karkoli spremenila, samo da bi ji dala ug in ji zadnjič povedala, da jo ljubim! Poskušam se dotakniti tetovaže, ki jo v spomin na njo in moje tri čudovite hčerke sovražim! Res bi mi prav prišel kakšen nasvet, ker sem prvič dobil pri 18 letih in ga sovražim!

podvozje 1. oktobra 2010:

čudoviti modeli in ideje, ki še vedno iščejo nekaj za mamo & očka, nekaj za mojo bakico … ampak ti super komadi pokukajte…

Shawn dne 13. septembra 2010:

Pravkar sem dobil mamo za svoj 40. rojstni dan … dva mala čmrlja na nogi … Mojim hčeram je Hailey Bryn (vzdevek Hailey Bee), moj sin pa je Brett (čebelica). Izkazalo se je res srčkan kot način, da simbolizira mojo ljubezen do svojih otrok. (tudi ime moža se začne s črko B)

Mercedes 6. septembra 2010:

Dobil bom sina'ime (JADEN) z rojstnim datumom 08-03-06 ( "-" bodo mala srca, a), vendar imam težave pri ugotavljanju, kakšne črke želim. Tudi jaz si ga želim majhnega, morda kakšen palec, ko to počnem na notranji podlakti, tik pod komolcem. Vsem želim srečo, ker jaz'to počnem konec meseca kot darilo za rojstni dan.

cimet dne 2. septembra 2010:

imam eno na desni nogi, ki pravi mama v traku, toda majhna sem šla tako veliko, da pokažem, kako ljubim svojo mamo

Mike 20. avgusta 2010:

Nekateri od teh so grozni. Žalostno je videti, da nekdo ne želi porabiti denarja za dobro črnilo.

Alanna dne 12. avgusta 2010:

nekaj je dobrih's … lahko samo rečem, da so trampi žigosani in zakaj bi si želeli tetovažo za svoje otroke na najslabšem mestu doslej. Vsakdo ima žige potepuhov, ki si omislijo nekaj drugega. to'je samo moje mnenje.

Inas 9. avgusta 2010:

hej, bom dobil mamo'Ime je narejeno na roko, vendar želim z njim dobiti tudi manjši dizajn, mi pa pomaga kaj seksi, a edinstven sum1? 🙂

samantha 24. julija 2010:

kako bi bili na tvojem mestu začetnice otrok, če sta dva ista

leia 14. julija 2010:

nekaj lepih pikic!

nič, kar sem iskal 4 = (mislim, da potrebujemo še nekaj slik za pregled.

imam po majhnem dizajnu na nogi in želim mu dodati svoja čudovita imena lil fantov!

morda zvezda ali metulj sem razmišljal o kroni, ker so moj lil princ'hm ampak nisem prepričan! nadaljuj iskanje, mislim…

Ann 10. julija 2010:

Zagotovo so mi všeč tisti, ki so videti kot otroška umetnost. Kul !! 🙂 Iščem nekaj za mene in hčerko, da bi si postavila na nogo. Ne vem, kaj bi kdo imel tam zame.

roberohecha 6. julija 2010:

nekaj dobrih idej, mislim, da je treba objaviti več, lahko'ne najdem tistega, ki bi ga lahko postavil za ime svojih sinov

graham 6. julija 2010:

pozdravljeni ljudje, rabim pomoč … imam 2 sinova 11 in 8, na vsaki roki imata njihova imena in francoščino, ki pravi, da moji fantje imam vedno rad …. želim novo tetovažo kot citat o mojih fantih … … sem mislil kaj takega " ni samo meso in kri, ampak naše srce, zaradi česar smo očeti in sinovi" ima kdo kakšno dobro idejo za citate? prosim

Deanna 28. junija 2010:

Imel sem 3 splave in rejnika, ki se je po 4 letih z mano vrnil k očetu. Želim tetovažo, ki predstavlja te otroke, ki sem jih izgubila. Všeč mi je zamisel, da si nekdo prilepi srce s cvetjem na obeh straneh, vendar nisem cvetličar, zato bi rad še kakšno idejo. Šel mi bo sredi hrbta med lopatice. Vse ideje lahko pošljete na moj e -poštni naslov na [email protected]

Denna Lopez 23. junija 2010:

jaz'tudi jaz iščem nekaj edinstvenega, a precej preprostega'nekako težko so moji otroci 18,16,15,11,& 2 leti stara želim njihova imena z obliko ali obliko, ki jih predstavlja vse, če ima kdo kakšno idejo je moj e -poštni naslov [email protected] Njihova imena so Robert, Marcela, Katrina, RJ & Raymond.

Steph dne 22. junija 2010:

Če bi mi bilo ime moje matere trampstamp, sem'd spremenil.

Angela Michelle Schultz iz Združenih držav Amerike 17. junija 2010:

Imam prijateljico, ki si bo z lastno roko napisala imena svojih otrok, ko bodo dovolj stari za pisanje.

mike 14. maja 2010:

iwanaa imajo na hrbtu toatoo, posvečen mojim staršem, prosim, da mi na mojo pošto podaš nekaj idej

joser 6. maja 2010:

tačke so kul

Amie 04. maja 2010:

Te so ljubke. iv sem dobil odtis mojih 2 let starih sinov (ko je bil star 3 tedne) in njegovo ime in D.O.B, opravljeno, ko je bil star 6 tednov

werido 1. maja 2010:

ali imate kakšno idejo za besedo clare

bernie 19. aprila 2010:

wow, jaz'Ljubim tetovaže in tukaj so res navdihujoče. Imam 7 otrok, vendar sem imela do zdaj samo 5 tetovaž. rad imam odtise. mislim i'bom dobil nekaj. xxx

Carolin dne 16. aprila 2010:

Nekatere tetovaže so mi všeč, eno že imam, načrtujem pa drugo. Moja hči je stara 12 let in je navdušena nad oblikovanjem, zato bo nekje oblikovala mojo naslednjo tetovažo z njenim imenom. Lahko'ne čakam, da ga vidim !

elizabeth 8. aprila 2010:

res mi je všeč noah 1. sem nova mama in njegov je noah jeremiah leo proffitt in res sem si želel dobiti njegovo ime na vratu, a ne'res ne vem, kako želim, da to naredim, prav tako pa napišem dan njegovega rojstva in premišljevanja, zato, če ima kdo kakšno idejo, mi pišite na [email protected]

Mike 28. marca 2010:

obožujem bloke, a ime mojih hčera je predolgo. ime ji je kariana. ne razumem'ne vem, kaj bi dobil!

Jackie 21. marca 2010:

Imam dveletnega sina in iščem ideje za majhno elegantno tetovažo, ki bi jo vključila v njegovo ime. Pomislil sem na keltski simbol, ker je njegovo ime keltsko, vendar skrbite, da se bodo simboli zamenjali za proste. Všeč mi je tetovaža kroga življenja. Mislil sem, da je eleganten in močan.

Melisa 18. marca 2010:

Jutri imam tetovažo, ki predstavlja vseh 8 mojih otrok. Na spodnjem delu hrbta bo s srcem na sredini in 4 cvetovi z vinsko trto na vsaki strani. En cvet za vsakega otroka v barvi njihovega rojstnega kamna. Srce na sredini s transparentom "Vera upanje ljubezen" Za spodnji del hrbta sem se odločil, ker v mojem poklicu ni dobro imeti prikazanih tetovaž, vendar me vznemiri prejšnji komentar o žigah in drugi nesramni komentarji. Moj čudovit mož in oče naših 8 otrok je zelo ponosen, da to počnem v njihovo čast, in nikoli ne bi pomislil name kot potepuha!!

jake 6. marca 2010:

dobro povedano mike …. in 2 druga mikrofon, če misliš, da so tetovaže r tramp žigi, vsaka 2 imata svojo, ampak zakaj potem gledaš to stran!!!

Mike Litoris 1. marca 2010:

nekaj dobrega nekaj slabega.

Rachel 24. februarja 2010:

Natisnila sem posteljico, da je videti kot drevo življenja. Kmalu ga nameravam spremeniti v tetovažo.

About the author