Ideje za tetoviranje risank iz 80 -ih

Imam trinajst tetovaž. Mislim, da so'vsi ste zelo kul (in zagotovo ne'ne izpolnjuje pogojev za "slaba kvaliteta").

Lenoba iz klasike osemdesetih let

Lenoba iz klasike osemdesetih let "Goonies" je ikoničen lik, ki je vsekakor vreden, da ga trajno natisnete v svoje meso

Osemdeseta so bila drugačna obdobja

Odraščali smo v 80. letih, zagotovo nismo'nimajo tehnologije in številnih možnosti, ki jih imajo danes otroci. Redno vidim svojega 12-letnega brata, ki na svojem Xboxu igra Call of Duty, klepeta z drugimi igralci po vsem svetu na slušalkah, nato pa igro začasno ustavi, da na svojem prenosnem računalniku prikaže videoposnetek YouTube. nisem't iPod ali iPad ali brezžični internet ali mobilni telefon. Nekateri moji najboljši spomini so igranje v škatli. Imel sem polno vrečo za smeti Barbik in še eno polno Mojih malih ponijev, ki so mi ponujali neskončne ure zabave z uporabo izključno moje domišljije. Spomnim se, da sem na televiziji gledala Rainbow Brite in Strawberry Shortcake, medtem ko je moja mama dražila svoje pernate lase v sobi poleg mene. Obstaja toliko ikon, ki so klasične osemdesete.

Filmske tetovaže 80 -ih

Ko sem videl E.T. prvič na spalni zabavi pri mojem najboljšem prijatelju'hiša. To je bil prvi film, ki me je spravil v jok. Tudi v tisti nežni mladosti se spomnim, da sem bil presenečen nad tem, kar ni bilo'res je lahko tako močno. Leta kasneje bi šel na E.T. vozite se v Universal Studios v Orlandu, FL in občutite isto poplavo čustev nad tem čudovitim malim zunajzemeljskim. Goonies je seveda brezčasen. Imeli smo ga na VHS (posneli smo ga s televizije, reklam in vse, hudič ja) in lahko'ne štejem, kolikokrat sem si ga ogledal. Kot večina ljudi mojih let imam še vedno zapomnjene vse vrstice. In labirint! Produkcija Georgea Lucasa, ki jo je režiral Jim Henson z Davidom Bowiejem v glavni vlogi, se sliši malce čudno, ko tako vse napišem, a domišljijski svet, upodobljen v filmu, me je vsekakor osupnil.

Tetovaže risank iz 80 -ih

Bil sem narkoman iz risank. Moj vzdevek kot deklica je bil Pucci (ja, italijansko smo ga izumili), ker sem bila predana risanki Poochie. Strawberry Shortcake, Rainbow Brite in She-Ra so bili drugi priljubljeni, standardna cena za deklico mojih let. Vendar sem bil enako obseden s He-Man in Thundercats in rad sem zbiral Transformerje. Fraggle Rock, Scooby-Doo, Pound Puppies, Popples, Gummi Bears, The Jetsons, poimenujte, gledal sem ga … versko.

Tetovaže video iger 80 -ih

Bil sem navdušen, ko je izšel prvotni Nintendo Entertainment System, ker so hitro začeli množično proizvajati igre, mnoge pa so temeljile na takratnih televizijskih oddajah. Bilo je Pitfall, Duck Tales, The Ghostbusters, Teenage Mutant Ninja Turtles, Donkey Kong itd.'m 29-letnik in še vedno občasno igram serijo Super Mario Bros. Vložil sem celo v emulator FC Twin, da sem lahko po potrebi igral svoje stare šolske video igre NES in Super NES. Megaman je bila ena izmed tistih iger, ki jih nisem nikoli obvladal, in vse do danes me poganja v banane. Super Mario Bros. tetovaže so zagotovo najbolj priljubljene. Ljudje se nagibajo k enemu od dveh načinov: reproduciranju pikslirane slike, ki je skladna s slogom, kako so bili liki prvič videti, ali hrustljavo, novo šolsko tetovažo v svetlih barvah.

Gremlins tetovaže

Čeprav lahko'če jih ne hranimo po polnoči, zagotovo se ne morejo zmočiti, gremlini so še vedno tako srčkani, da si zaslužijo svoj oddelek. Čeprav moja ljubezen do te ameriške grozljivke iz leta 1984 ni't tako močan, da sem'če si nadenem tetovažo Gizmo, se mnogi drugi počutijo drugače.

© 2011, ker živi

Komentarji

tebo z Nove Zelandije 9. julija 2011:

Nekaj ​​odličnih tetovaž. Umetniki tetovaže so res umetniki. Nekatera njihova dela so zelo zapletena. Hvala, ker delite vsa ta čudovita umetniška dela. David Bowie izgleda kul.

Eiddwen iz Walesa 7. julija 2011:

Odlično središče nekoga, ki resno razmišlja o tetovaži.

Tukaj'na veliko več vozlišč za skupno rabo.

Poskrbite

Eiddwen.

angie ashbourne 4. julija 2011:

Živjo! ker živite Good Hub! Všeč mi je Gremlin Tattoo. Angie

Matt v Jaxu iz Jacksonvillea, FL 3. julija 2011:

Vsekakor nekaj čudovitih tetovaž. Cenim jih, ampak ne'ne vidim, da bi ga kdaj dobil zase.

About the author