Ideje za tetoviranje za žensko stran

Sem navdušen oportunist, podjetnik, življenjski sodelavec, večopravilnik, ustvarjalec nagajivosti in jill vseh poklicev.

tattoo-ideje-za-žensko stran

Žensko proti ženski

Obstaja že preveč člankov, ki poudarjajo veliko dekliških tetovaž, za katere pravijo, da so odlične tetovaže za ženske. Zato namesto tega pustimo'Govorimo o nekaj odličnih tetovažah, ki poudarjajo naše ženske strani, še posebej, ker je veliko moških, ki imajo radi bolj ženske tetovaže, in ni razloga, da bi te tetovaže uvrstili med moške ali ženske. Moški in ženski sta preprosto različna spola, pri čemer oba naroda vseh spolov potrebujeta ravnovesje v svojem življenju.

tattoo-ideje-za-žensko stran

Slon igra klavir

Mehkejše črte

Z vidika umetnice so mehkejše črte na splošno vedno povezane z ženskimi oblikami. Ko gre za tetovaže, to pogosto pomeni, da umetnik ne bo naredil črt okoli svojega dela tako drznih, kot bi to naredile z moško tetovažo, razen če izrecno zahtevate bolj ženstveno tetovažo, vendar z drznejšim delom. Nekaj ​​tako preprostega kot običajno narisan balon bi lahko imeli za bolj ženstveno tetovažo, preprosto zato, ker so pogosto narisane s tankimi mehkimi črtami in mehkejšimi barvami.

Levo ti'Ogledal bom dva primera odličnih tetovaž z mehkimi podlogami, ki vam bodo dali začetno mesto za razmislek, ko gre za vašo naslednjo žensko tetovažo.

tattoo-ideje-za-žensko stran

Golobica

Majhna in subtilna

Ženske tetovaže se pogosto razlikujejo od moških, preprosto zato, ker so bolj subtilne in delujejo bolj kot poudarki na določenih delih telesa in področjih. Moške tetovaže pa so ponavadi velike in drzne, pokrivajo čim več prostora, skoraj povsod po telesu. To ni'To je trdo in hitro pravilo in tako kot pri vsakem drugem lahko zagotovo ustvarite izjemo. Čeprav če vi'če se želite držati tetovaže, ki je resnično tradicionalna v ženskem smislu, potem vi'Želim si ogledati manjše, bolj subtilne tetovaže, ki poudarjajo določene lastnosti.

Dobri primeri tega so tetovaže na zadnji strani vratu, pod dojkami, na gležnjih, okoli popka ali na lopatici.

tattoo-ideje-za-žensko stran

Flora

Tradicionalno živali in orožje spadajo v moški spekter tetovažne umetnosti, medtem ko so rastlinstvo in geometrijske črte ponavadi razvrščene kot v ženski spekter. Torej, ko ti'Če razmišljate o tem, da bi si naredili bolj ženstveno tetovažo'če ne želite znova odkriti kolesa, začnite z modeli, ki vključujejo rože, rastline ali mandale. Od tam ti'Dobil bom veliko idej za naslednjo tetovažo.

Za začetek, če ste rože'Predvsem bi lahko prebrskali nekaj idej za tetoviranje, ki vključujejo sončnice, vrtnice, tulipane in lotosovo cvetje. Če imate raje rastline, poiščite modele s sivko, žajbljem, lobelijo ali bršljanom. Kar zadeva drevesa, se bodo skoraj vsa drevesa z briljantnim, barvitim listjem in po možnosti cvetjem najbolje prilegala drugim ženskim vzorcem.

tattoo-ideje-za-žensko stran

Boginja narave

Boginje

Kaj je bolj simbolično za žensko bistvo kot sama boginja? Izbirate lahko med številnimi, saj ima skoraj vsaka kultura svoj seznam boginj ali podob boginj. Ti'Odločiti se boste morali le, katere lastnosti želite vnesti v svoje življenje in jih ponazoriti na svoji koži; potem se lahko začne prava zabava.

Nekatere tradicionalne boginje za razmislek so: Venera, Brigit, Afrodita, Parvati, Ceridwen ali Diana.

tattoo-ideje-za-žensko stran

Besedila

To je zelo fina in zelo tehnična linija, za katero bi mnogi težko verjeli, vendar besedilne tetovaže ali tetovaže z več kot eno pisano besedo na splošno veljajo za bolj ženske kot moške. Ena ali dve besedi, ki sta super umetniški in nista preveč osredotočeni na besede same, sta bolj na moški strani. Vse, kar se bolj osredotoča na besedilo, na primer pesem ali odlomek iz najljubše knjige ali filma, bi se zagotovo bolj potopilo v žensko področje.

To je odlična stvar za vse, ki iščete bolj ženstveno tetovažo, saj lahko preprosto najdete veliko idej za tetovaže, ki vključujejo besedilo in odlomke. Pomislite samo na svojo najljubšo pesem, knjigo, film ali napisano modrost.

tattoo-ideje-za-žensko stran

Slog risanke

Zadnjih nekaj desetletij je v svetu tetovaž veljalo, da je slog risanke ali risanke bolj ženskast kot moški. Kot rečeno, z razvojem nove šole, neotradicionalnih in različnih obrob, umetnost v slogu risank postaja vse bolj moška. S tem v mislih risbe ali tetovaže v slogu animacije še vedno v veliki meri pripadajo ženski strani umetniške linije, zaradi česar je še eno odlično izhodišče za vašo naslednjo žensko tetovažo.

tattoo-ideje-za-žensko stran

Ženske živali

Čeprav mnoge živali na splošno veljajo za bolj moške, nič ni črno -belo, kar še posebej velja za živali. V kraljestvu je veliko favne, ki pripada kraljicam.

Za začetek naj'govorimo o mačkah. Kaj'je bolj žensko kot mačka? To še posebej velja za domače mačke z njihovimi občutljivimi lastnostmi in majhnimi telesi. Nato ti'na odru si bomo ogledali občutljivejše velike mačke, začenši s panterji in se preselili v cervalne, levinje in pume.

Poleg mačk bodo tudi ptice odlična izbira'iščete bolj ženstveno tetovažo živali. Golobi, papagaji, pavi in ​​ljubezenske ptice so odlična izbira, prav tako fazani, ščinkavci in utripajoči.

Ko gre za ženstvene živali, je res preveč možnosti, ki bi jih lahko naštevali, a da vam dam še nekaj idej, vi'Rad bi pokukal na nekaj želv, žiraf, polžev, rib, jelenov, kač in zajcev.

© 2015 PermissionGiver

Komentarji

Mel Carriere od Snowbound -a navzdol v severnem Koloradu 14. novembra 2015:

Čudovita umetnina. Obožujem slončke.

About the author