Japonske tetovaže koi

Raye ima številne modifikacije telesa, usposabljanje SFSI, nekdanje kredite CFR-D in desetletje dolg čas kot BellaOnline'urednica body arta pod pasom.

O tetovažah Koi

Zgodovina in mitologija koija segajo na Kitajsko pred več kot 2000 leti. Te podobe in zgodbe so se absorbirale v japonsko kulturo. Sto let so jih hranili kot ugodne hišne ljubljenčke. Bile so priljubljene podobe skozi zgodovino japonskih modelov tetovaž in so zdaj zelo razširjene v zahodni kulturi tetovaž.

V resničnem življenju so te ribe okrasni krapi, ki jih gojijo v ribnikih na dvorišču in v vodnih vrtovih. Vzrejene so bile iz navadnih rib, da bi razvile svoje posebne in fantastične vzorce in barve. Edine stvari, ki so bolj fantastične od vrste barv, ki jih imajo te ribe v resničnem svetu, so vzorci in barve, s katerimi so upodobljeni v tetovažah.

Zaradi te sorte je oblikovanje že desetletja priljubljeno pri vzhodnem in zahodnem tetoviranju. Oblike in oblike je mogoče prilagoditi kateremu koli delu telesa in skoraj vsaki barvni shemi in slogu.

  • Zakaj Koi tetovaža?

    Tu je osebni račun enega moškega'izbira za tetoviranje koi. Podrobno opisuje razloge za izbiro tega modela in kako se prilega njegovi osebni zgodovini.

Bleeding Koi Design

Koi s sejma Folsom Street, San Francisco, CA.

Koi s sejma Folsom Street, San Francisco, CA.

fotografija Relache/Rae Schwarz

Zgodovina Koi

Koi je japonska beseda za "brokatni krap" in se nanaša na velike, pisane ribe, ki so jih stoletja vzrejali in hranili v ribnikih. Njihovo uradno ime nishigikoi se prevede v "živi dragulji." Skrbna vzreja teh rib se je v 18. stoletju resnično uveljavila in je v letih po tem ustvarila mavrico barv in oznak.

So del japonske mitologije in so simbol moči, vztrajnosti in poguma. Te ribe so pod ustreznimi pogoji zelo dolgožive in prav to je prispevalo k tem razlagam in asociacijam. V mitu bodo zelo močni koi lahko plavali gorvodno in preskakovali slapove, na koncu svoje poti pa bodo nagrajeni s tem, da se bodo spremenili v zmaja.

Od skice do končane tetovaže

Zgodba o kristalu's Koi

Tetovaža, ki jo vidite tukaj, je na nogi moje prijateljice Crystal. Ona'd je imela prej nekaj manjših tetovaž, ko pa je prišel čas za nekaj velikega, je izbrala koi. Mislim, da simbolika vztrajnosti dobro ustreza njenemu počutju'je v svojem življenju premagala številne izzive.

Tetovažo je oblikoval in tetoviral Bill Liberty. Njegova trgovina Liberty Tattoo se nahaja v Sacramentu v Kaliforniji, kjer živi Crystal. Ona'je velika dama in se je odločila, da si to tetovažo natakne na stegno, tako da'je precej velika. Začne se tik nad njenim levim kolenom in sega do vrha stegna. Celotna tetovaža je trajala več sej. Velike, zapletene tetovaže se najpogosteje izvajajo v fazah, barve pa se dodajajo od najtemnejših do najsvetlejših. Najprej so bili narejeni črni obris in senčenje. Nato smo naredili vso modro vodno barvanje in senčenje. In končno so bile svetle ribe in cvet zaključeni.

Oglejte si Koija, ki oživi

© 2007 Raye

Komentarji o Koi tetovažah

Michael Adams iz ZDA 13. januarja 2012:

Nekega dne jaz'bom naredil tetovažo … samo ne'še ne vem kaj Čeprav so to lepi modeli!

FrugalandFab iz New Hampshira 13. januarja 2012:

Koi tetovaže preprosto obožujem. Imel sem srečo, da je imela moja draga prijateljica eno najbolj osupljivih tetovaž, ki si jo je med gledanjem postavil na hrbet neverjeten umetnik, odkar imam do njih veliko afiniteto. Tvoja objava je bila čudovita, hvala, ker si jo napisala.

David Stillwell iz Sacramenta v Kaliforniji 13. januarja 2012:

Relache: Kakšno čudovito majhno odkritje danes zjutraj. V tem vozlišču sem zelo užival. Obožujem tetovaže in zamisel o koi tetovaži sem imel v mislih. Mislim, da je najtežje pri tetoviranju najti umetnika, ki mu zaupaš. Podrobnosti vašega vozlišča so čudovite. Popolnoma zajema zgodovino rib in rib kot tatoo. Všeč mi je tudi, da ste vključili zunanje povezave do globljih informacij. Odličen primer, kako naj teče vozlišče. Hvala, ker ste to napisali.

kendall 19. oktobra 2011:

iv'imel sem zelo dobro pokritost z japonsko potonijo in koi obliko okoli moje spodnje desne roke. trenutno iv'e sem imel 2 sedenja's in približno še 3 in slabo storiti. ko bo slabo, pokažite dobro sliko. veselo tetoviranje in kmalu še več………

seousman iz Pakistana 6. julija 2011:

Res super tetovaže, lepe svetle in zelo lepe barve. njeno veliko središče

Raye (avtor) iz Seattla, WA 20. januarja 2011:

C, če si dejansko prebral moj Hub, ti'bom opazil, da ne vem't Yakuze sploh ne povežite s koi podobami. Kat Von D je znana po svojih umetniških delih, ne po možganih.

C 7. januarja 2011:

Yakuze nimajo neposredne povezave zgolj s Koijem, čeprav to ne pomeni, da se ne predstavljajo v tej umetniški obliki. Tatoo Yakuza se v glavnem odraža v sodobnih oblikah umetnosti z uporabo močnejših in nevarnejših simbolov, kot sta tiger ali kača, ti pa so veliko bolj izraziti v oblikah tetovaže Yakuza. Pravzaprav je bolj pomemben slog japonskega bojevnika pri ubijanju japonskih mitskih zveri, ta slog je zelo priljubljen in veliko bolj izrazit kot v umetnosti koi fish.

Descartes iz velike prerije 5. decembra 2010:

Všeč so mi tetovaže Koi, ki naredijo vzorec Ying/Yang. Zanimive fotografije.

taipan 19. oktobra 2010:

naslednji teden dobivam koi tatt komaj čakam 🙂

tetovaža metulja iz Dallas Texas 19. septembra 2010:

Lepe barve. Vsekakor nekaj najbolj zanimivih modelov v ponudbi

cvetlični puff 4. septembra 2010:

obožujem barve v koi. tudi rože so lepe, jaz bi to dobil

wency5000 31. julija 2010:

super … imam japonsko koi tetovažo v mojem dvigalu armm..awesom….

preprostojo 23. julija 2009:

Neverjetne tetovaže .. obožujem jih in imam na desni roki tudi kitajsko – čeprav ni nič takega 🙂 lol

Reynolds_Writing iz Atlante, Georgia, 5. julija 2009:

Obožujem svetle barve v tetovažah Koi .. Odlična tema v središču.

muiomuio iz Portugalske, Lizbona 18. januarja 2009:

Pravkar sem končal z risanjem koi ribe na možno tetovažo, vendar sem imel napako pri koi'obraz 🙁

taylorblue iz Kanade 10. septembra 2008:

@relache … jaz'm v postopku pridobivanja tega rokava … imam opravljene tri seje. Ribo sem vzel od tukaj, vendar jo je zamenjal … jaz'slike bom objavil, ko bo'je končano. 🙂

Raye (avtor) iz Seattla, WA 19. januarja 2008:

Tetoviranje celega telesa nosi najmočnejše konotacije Yakuze. In tetovirane ženske včasih veljajo za last Yakaza. Vendar pa mlajši ljudje bolj kot modo sprejemajo zahodno dojemanje tetovaž in v eni ali dveh generacijah se bo tak odnos najraje spremenil.

Robinson Rex iz Lowell, MA 19. januarja 2008:

Ljudem bi bilo lahko koristno vedeti, da je tetovaža Koi (in večina totoojev na Japonskem) v javnosti povezana z japonsko mafijo. V javnih kopališčih so celo znaki, ki pravijo "Brez tetovaž". Morda je zato zmagala Kat Von D.'ne naredi jih.

ElatedState iz Edmontona 12. decembra 2007:

Očitno je to ena od edinih stvari, ki si jih Kat Von D. iz oddaje L.A. Ink ne bo tetovirala. jaz'nisem prepričan zakaj…

Kiz Robinson iz New Orleansa, Louisiana, 5. decembra 2007:

Zanimivost: Navadna zlata ribica je povezana s koi/krapom. Resnična zgodba.

Med drugimi novicami, odličen center vozil. I -love -tattoo pesto.

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 26. novembra 2007:

Patty, če se kdaj udeležiš tetovaže, to'kje si'Najdem tekmovanja za tetovaže.

trakker14 od franklina 26. novembra 2007:

Wow super tetovaže imam nekaj sam ampak so super..

Patty Inglish MS iz ZDA in Asgardije, prve vesoljske države 26. novembra 2007:

To'prava naložba! Včasih gledam Miami Ink – nekaj umetnikov v tej trgovini je izjemno profesionalno in se v svoje umetnine vložijo sami. Vso srečo s tem rokavom!

Ali obstajajo tekmovanja v tetovažah ali predstave, v katerih se lahko udeležijo in osvojijo nagrade – bolje bi bilo kot vsakoletno tekmovanje v bodybuildingu, ki ga imamo tukaj, imo.

taylorblue iz Kanade 25. novembra 2007:

Mislim, da bo moj rokav vsaj 1000 dolarjev..Tatu že imam 600 dolarjev tetovaže … 🙂

Volatto dne 25. novembra 2007:

Lepo vozlišče! Vedno sem hotel vedeti, kaj pomeni koi. Umetnost tetoviranja je tako lepa: D

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. novembra 2007:

Tetovaže ne'Ni nujno, da so drage, vendar zagotovo niso'tudi poceni ni!

Patty Inglish MS iz ZDA in Asgardije, prve vesoljske države 24. novembra 2007:

Kako ljubko umetniško delo! Ali je drago?

taylorblue iz Kanade 22. novembra 2007:

Nekaj ​​sem raziskal in nekaj sem jih izbral…

Raye (avtor) iz Seattla, WA 20. novembra 2007:

Ali imate že oblikovano zasnovo ali raziskujete?

taylorblue iz Kanade 20. novembra 2007:

To je super … junija dobivam koi rokav … lahko'ne čakaj!

About the author