Kako izbrati pravo tetovažo

Obožujem svojo tetovažo in upam, da boš tudi ti ljubil svojo! Prosimo, da si vzamete čas in se seznanite s tetovažami, preden greste ven.

Kako si narediti tetovažo, vam ne bo žal.

Kako narediti tetovažo, ki ste jo osvojili't obžalujem.

Janez v torek prek Flickra

Kako izbrati tetovažo za vas'Ljubil bom za vedno

Izbira tetovaže je lahko stresna, ker'Tako trajna in napačna odločitev je lahko boleča, draga in neprijetna. Preden se odločite za končno odločitev, morate upoštevati številne dejavnike, vključno z velikostjo, barvo, obliko, pomenom, slogom in umestitvijo, pa tudi, katerega umetnika izbrati, da bi si naredil točno tatoo, ki ga želite.

Bistvo je, da si vzamete čas in opravite vse raziskave, preden se odločite.

Tukaj ti'Našel bom seznam korakov, ki jih morate upoštevati pri izbiri oblikovanja tetovaže, in koristne nasvete za odločitev. Tukaj'vse sem jaz'sem se naučil iz lastnih izkušenj pri izbiri tetovaže in kaj sem'sem slišal tudi od drugih ljudi.

Obožujem svojo tetovažo in upam, da boš tudi ti ljubil svojo!

10 nasvetov za tetoviranje, ki ga imate radi

 1. Ko najdete idejo, ki vam je všeč, lahko spremenite ali spremenite kateri koli dizajn, ki ustreza vašemu osebnemu okusu. Morda boste na primer našli sliko tetovaže, ki vam je res všeč, morda boste želeli le delček ali pa spremenite barve.
 2. Če želite nekaj povsem izvirnega, je na voljo dober tetovator, ki vam ga bo oblikoval, če želite … don'ne bojte se prositi za pomoč pri ustvarjanju vašega edinstvenega dizajna.
 3. Vaša domišljija je meja! Ustvarite nekaj časa za ustvarjalno razmišljanje. Don'ne zadržite se na svojem prvem impulzu.
 4. Razmislite, kako bi lahko vašo tetovažo zaznali v različnih kulturah. Bo to koga užalilo? Ali njegova simbolika pomeni komu negativno?
 5. Seveda, če želite nekaj, kar je napisano z azijskimi črkami (na primer v hanzi, kanji ali hanji), izberite zelo previdno in dvakrat preverite svoj dizajn. Ne samo, da je vaša predstava o tem, kaj ta lik pomeni, popolnoma napačna, morda obstaja tudi dvojni pomen ali kakšen drug vidik, ki ga nimate'ni upoštevano. Najprej opravite raziskavo; don'ne zaupajte interpretacijam na stenah trgovine.
 6. Pomislite, kakšno tetovažo ali obliko bi dobili pred 10 leti in se vprašajte, če imate'zdaj bi mi bilo všeč. Če ne, potem to dejstvo resno upoštevajte. Ali se lahko pozneje izognete premisleku o svoji zasnovi? Kako lahko predvidevate svoje prihodnje okuse? Lahko se izkaže, da ste'ste preveč spremenljivi ali prefinjeni, da bi izbrali obliko, ki vam ustreza'bo všeč za vedno.
 7. Poleg domačih tetovaž so številke ena vrsta tetovaž, ki jih ljudje običajno želijo odstraniti ali prikriti, imena. Razen če ime pripada vašemu otroku ali mrtvi ljubljeni osebi, se izogibajte tetoviranju imena na koži!
 8. Morda bi si želeli narediti tetovažo z drugim družinskim članom (prijatelji so lahko preveč začasni), ki se ujema ali gre skupaj. Morda boste želeli tudi tetovažo družinskega simbola, na primer grebena ali priimka.
 9. Tvoja tetovaža ne'ne sme imeti globokega pomena. Don'Ne bojte se dobiti risanega junaka, če vam je res všeč!
 10. Ne pozabite, da je tetoviranje stopal, rok in obraza dražje, saj potrebujejo več popravkov in zahtevajo več časa in pozornosti za zdravljenje. Nekateri umetniki lahko tudi zavrnejo tovrstne tetovaže, še posebej, če jih ne'na vidnejših področjih že nimam tetovaž.

Če zaradi kakršnega koli razloga sploh oklevate, ne'ne gre skozi s tem!

Kako se odločiti za tetovažo

1. Vprašajte se, zakaj sploh želite tetovažo.

Ali to počnete za nekoga drugega? Ali sledite trendu? Ali samo uveljavljate svojo svobodo, da si končno naredite tetovažo brez dovoljenja staršev? Ali imate popust? Preden nadaljujete, premislite o svojih razlogih.

2. Razmislite o tetovaži's učinkom na delovnem mestu ali v drugih scenarijih.

Tetovaža ni vredna izgube službe. Preverite tudi, ali obstajajo pravila proti tetovažam v drugih organizacijah, v katerih sodelujete, na primer v športu ali prostovoljstvu.

3. Pazljivo izberite svoj dizajn.

 • Prepričajte se, da ima zasnova osebni pomen in da je odsev vašega jaza. Zasnova mora predstavljati nekaj, kar imate radi, uživate ali ste navezani. Morda bo v čast drugemu. Vprašajte se, zakaj so vam te stvari pomembne?
 • Še bolj previdno pristopite k tetovažam s pisanjem. Prepričajte se, da poznate in razumete pomen besed, njihov izvor in vse možne razlage. Če ti'Ko izberete ponudbo, se prepričajte, da vas v celoti predstavlja. In ne'Ne pozabite izbrati popolne pisave (ali pa si jo naredite sami) … pisave ustvarjajo razpoloženje in občutke.
 • Poglejte druge tetovaže in modele, ki že obstajajo, vendar ne'ne omejujte se na kaj'je že zunaj. Preverite knjige, plakate, pisalne potrebščine, nalepke in karkoli drugega, ne le modelov na stenah tatoo studia.

4. Pomislite, kje želite.

 • Postavitev tetovaže na telo je zelo pomembna. Ali želite, da se prikaže vsak dan ali želite, da je večino časa zakrit? Pomislite na oblačila, ki jih nosite, kako si oblikujete lase in dejavnosti, pri katerih sodelujete.
 • Poskusite natisniti obliko, ki jo razmišljate, da vidite, kako bo videti. Večina tetovatorjev bo tudi natisnila dizajn in ga začasno položila na kožo, da preverijo umestitev in uporabijo kot vodilo.
 • Poskusite si narediti tetovažo s kano svojega dizajna'premislite, preden dobite pravo stvar; kana je začasna (traja vsaj teden dni in do enega meseca) in čeprav ste zmagali'če ne morete dobiti barv in natančnih podrobnosti o tem, kaj želite, si lahko predstavljate, kako se počuti na določenem mestu pri določeni velikosti.

5. Izberite svojo tetovažo's barvo (e) pametno.

Ali želite svojo tetovažo v črni ali sivi barvi? Si želite barvno tetovažo? Bela? Ali bo barva na določenih mestih na telesu hitreje zbledela? Upoštevajte pigment vaše kože in kako dobro se barva ujema z njim. Razmislite, kako bodo barve neizogibno zbledele.

6. Ustvarite svoj dizajn.

 • Bodi ustvarjalen. Včasih potrebujete le malo vaje, da narišete svoj dizajn.
 • Ti ne'oblikovanja ni treba ustvariti sami; za to lahko zaprosite svojega tattoo umetnika. Večina je umetnikov, ki lahko interpretirajo katero koli idejo ali sliko, ki jo izberete. Prav tako lahko preoblikujejo katero koli risbo in jo začasno reproducirajo na kožo.
 • Upoštevajte velikost. Pomislite, kje je'gre in če želite, da se pokaže.
 • Upoštevajte stroške. Kako drago bo? Rokavi lahko stanejo do 300 dolarjev!

7. Izberite umetnika.

 • Za tabo'Odločili ste se, kateri slog tetovaže vam je najbolj všeč, nato pa poiščite tatui, ki je specializiran za ta slog. Čeprav večina umetnikov lahko doseže široko paleto videzov, imajo običajno posebnosti. Obstajajo naravni, azijski, črno-beli, komični in drugi tipi stilov.
 • Priporočila lahko resnično pomagajo! Poskrbite, da bo umetnik, ki ga obiščete, dobil dobre rekvizite od nekdanjih in/ali sedanjih strank; don'samo pojdi v najbližji salon. Poglejte tetovaže, ki so jih ljudje dobili od vas'ponovno razmišljaš, da bi šel pogledat, če imajo takšen izgled kot ti'greš za.
 • Upoštevajte cene. Pridobite ponudbo, preden začnete.
 • Razmislite o izkušnjah, ki jih ima umetnik. Ne gre'ne boli vprašati.

8. Don'ne bojte se vzeti časa.

Najpomembneje je, da ste zadovoljni s končnim izdelkom. Vzemite si čim več časa! To je nekaj, kar poudarjam.

jaz'Tetovažo sem si želel od svojega desetega leta, vendar sem vedel, da moram počakati. Vedno sem mislil, da želim svoje ime s korejskimi črkami, a ko se je približal čas, da si ga privoščim, sem si začel premisliti. Pogovarjal sem se z drugimi in si ogledal veliko drugih tetovaž, preden sem našel nov, boljši dizajn. Do 19. leta in v salonu sem si popolnoma premislil. Za odločitev sem potreboval več kot osem let, toda jaz'vesel sem, da sem si vzel čas.

To je tetovaža, ki sem jo izbral. To je fotografija mojih izkušenj s pridobivanjem tetovaž.

To je tetovaža, ki sem jo izbral. To je fotografija mojih izkušenj s pridobivanjem tetovaž.

Splošna tveganja tetovaže

 • Izberite model, ki vam je všeč, da vam ne bo všeč'ni treba poseči po odstranitvi tetovaže. Lasersko odstranjevanje tetovaže je zelo drago, boleče in dolgotrajno … in morda celo ne bo delovalo v celoti. Ne pozabite: don'Ne bojte se vzeti časa pri izbiri oblikovanja tetovaže, da boste zmagali'kasneje ne obžalujem!
 • Zakrivanje tetovaže je cenejše od odstranitve, vendar se prepričajte, da najdete umetnika, ki je za to specializiran.
 • Ker se tetovaže lahko okužijo, bodite posebno pozorni in poslušajte, kaj tatoo umetnik pravi o negi. Pogosto lahko ponudijo stran z navodili za vašo referenco.
 • Ko starate, lahko tetovaže izgubijo barvo ali kakovost in lahko zahtevajo popravke, pogosto po 10–30 letih, čeprav je to odvisno od območja. Nekateri deli telesa kažejo, da se tetovaže obrabijo hitreje kot drugi. Uporaba krem ​​za sončenje ali vlažilcev kože lahko pomaga ohraniti vašo tetovažo svežo.

© 2007 glassvisage

Komentarji

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 1. novembra 2019:

Odličen nasvet Edward! Hvala za vaše komentarje!

Edward J. Palumbo 31. oktobra 2019:

Na desni podlakti imam preprosto tetovažo, "Ameriški marinci", avgusta 1965, tik pred mojo napotitvijo v Južni Vietnam. jaz'Nikoli nisem obžaloval, vendar je čas to tetovažo razmazal, tako da je'je zdaj komaj berljivo. Opozoril bi druge, ki razmišljajo o tetovaži, da bi se izognili risankam ali logotipom izdelkov. Don'ne izberite ničesar, česar ne bi izbrali't umreti za ali s katerim bi se trajno identificirali (npr. krila v zraku, vojaške oznake, verski znaki itd.). Se strinjam s tabo, izbiraj previdno, ker je tako'tam bo še dolgo, dolgo. Na kratko, kaj želite drugim povedati o sebi?

Easton Memmott dne 26. novembra 2018:

Všeč mi je nasvet, ki ste ga dali pri izbiri barve tetovaže, ki deluje s pigmentacijo vaše kože. Z ženo si ta konec tedna za obletnico želimo obleči ustrezne tetovaže in za nas je pomembno, da dobimo barvo, ki bo ustrezala naši barvi kože. Zagotovo bom iskal barvo, ki se bo dobro prikazala s pigmentacijo moje kože, da bo videti čim bolje. http://dermtattoo.com/

Jasper Whiteside dne 12. oktobra 2016:

Všeč mi je vaš nasvet, da se pred tetoviranjem posvetujete s svojim delovnim mestom. Kakšno tetovažo si privoščite in kje je vaše podjetje, vendar predstavljate svojo organizacijo. Če delodajalec meni, da vaša tetovaža ne ustreza podobi, ki jo želi imeti, bo morda našel razlog, da vas pusti. To je v nekaterih državah povsem zakonito. Preprosta rešitev je, da se pred nakupom posvetujete s svojim delodajalcem. Kvote so, da vas bodo bolj spoštovali, ker ste vprašali.

http://www.gallerytattoo.org/tattoos-walden-ny.htm…

Gloriane dne 10. januarja 2015:

Ta kos je bil liajcfeket, ki me je rešil pred utopitvijo.

Terrence 1. januarja 2015:

Všeč mi je. To tetovažo sem resno prestrašil. Brutalna delitev, a subtilno poudarjanje človeške oblike preprosto jemlje. Mi'bom videl, če mi bo sploh kdaj uspelo, da se trajno črnim … xx, Claire

Catherine Taylor iz Kanade 17. septembra 2012:

To je zelo temeljito in dobro napisano vozlišče. Dobro branje za vse, ki razmišljate o tetoviranju.

aanarosey 9. julija 2012:

Vse vrste dodatkov izražajo osebnost osebe in tatu je eden najboljših dodatkov, zato moramo med tetoviranjem veliko razmišljati, da lahko raziskuje naše misli vzdolž lepote. Hvala, ker delite svoje mnenje. http://www.getyourtattoos.com/choosing-the-best-ta…

petealex 14. aprila 2012:

Tetovažo sem dobil pri 20 letih. Umetnik je poskušal prenesti moje izbire barv. jaz'vesel sem, da je bil z mano moj najboljši prijatelj, ki se mi je spomnil, da sem imel načrt, preden sem prišel tja, zato imaš prav, da izbereš tatu umetnika. Spremenil sem tudi lokacijo, ki sem si jo od začetka želel, ker se mi je zdelo bolj smiselno biti na rami v boku. nisem'nočejo oči tam, kjer ne bi smele'ne biti.

Dillan 7. februarja 2012:

Hej hvala lepa za info! jaz'Že dve leti razmišljam o tetoviranju, vendar nisem prepričan samo zato, ker si želim pravega. To je zagotovo pomagalo umiriti živce in mi dalo jasnejšo misel. Zelo cenjeno.

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 5. septembra 2011:

Hvala za skupno rabo povezave in čestitke pri izbiri dizajna!

Linda Oxford 5. septembra 2011:

Zelo v pomoč !! Hvala za tako uporabno središče !! končno sem se odločil, da si naredim tetovažo. za tattoo me je zdaj izbral dizajn. Bilo je težko izbrati, saj imajo več kot 4500 tatoo modelov! ampak jaz sem svojega dobil !! 🙂 tukaj je povezava mojega tattoo dizajna

http://a8111.18356.hop.clickbank.net

če obstaja več spletnih mest z veliko tatu modeli, prijazno objavite.

Najboljše želje!

Nick 2. julija 2011:

Hej fantje, samo gledam, da dobim koi pol rokav. Gledal sem po internetu in dobil veliko navdiha pri oblikovanju/barvah in senčilih. Slišal sem veliko dobrih ocen iz določene tetovažne trgovine in videl nekaj njihovih del, v katerih sem bil navdušen. Prelistala sem njihove galerije, a zatočišče'nisem bil ljubitelj njihovih modelov koi. Moje vprašanje je … Ali grem z umetnikom, za katerega vem, da dela dobro delo, ali umetnikom, kjer so mi njihovi koi modeli bolj všeč. Vsaka povratna informacija bi bila hvaležna

rayy s spletnega mesta tattoosiastic.com, 5. aprila 2011:

Zelo informativno in uporabno središče.

iriegirl z Jamajke 6. januarja 2011:

Kako enostavno je odstraniti tetovažo, zlasti tiste z več barvami.

Ben Jenkins dne 20. novembra 2010:

Ja, rad vidim, da nekdo dobi poln rokav za 300 dolarjev. jaz'če bi bilo res, bi imel rokave na obeh rokah

STRAH 26. septembra 2010:

Končno sem se odločil, kakšno tetovažo naj naredim … in jaz'bom dobil v približno dveh tednih … končno sem dobil živce za sestanek … jaz'prepričan sem o vsem … samo sovražim igle … dobil bom pava na gleženj … vse nasvete, kako premagati strah pred iglami?

potovanje 23. septembra 2010:

Nisem prepričan in še razmišljam o tem, da bi si naredil tetovažo, pa ne vem, kje naj začnem iskati, sem izbirčna oseba in se ne želim odločiti napačno. JE ZELO STRESNO,

tetovaža metulja iz Dallas Texas, 22. septembra 2010:

Vsekakor priporočam ta članek vsem, ki razmišljajo o tetoviranju. Tudi pri laserski operaciji ni zagotovila, da se bo koža vrnila v normalno stanje.

ta članek je ocenil kot super in kmalu bom prebral preostale članke.

Drood dne 15. septembra 2010:

po branju vašega vozlišča se mi je zdelo malo, y'veš, plitvo. zato sem obnovil in postavil novo: tattoo: sveta koža. bi ga lahko pogledali in mi povejte, kaj mislite, morda? tudi jaz sem se poskušal povezati z vašim vozliščem, pa lahko'ne ugotovim kako.

Drood dne 13. septembra 2010:

to je odlično središče! jaz'malo nova in navdušena sem nad to vsebino. ti'boš moj vzor hvala.

neumni 8 letniki 19. avgusta 2010:

sploh sprašujete, kakšno tetovažo bi radi imeli pri 8 letih, če bi v tej starosti sploh zahteval 1'ov me je premagal oče moj kolega.

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 2. maja 2010:

Plemenski se sliši zelo lepo! Spomnim se, da sem svojega načrtoval, ko sem bil star 10 let, do 20. leta pa sem si premislil 🙂

Ni potrebno dne 30. aprila 2010:

jaz'm 8, bi moral dobiti plemensko zapestnico na desno mišico ali izbrati nekaj manjšega. jaz'sem prepričan, da sem'meni bo všeč, če bom'm starejši, ker je mojemu bratu še vedno všeč in on's 17.

blabak dne 16. decembra 2009:

to je tako .. res .. če bi moj hrbet naredil 9 let nazaj .. sem imel težave s tem na dan, ko se je zacelil .. črnilo se ni't ostati v koži (dober dizajn, dober umetnik, slab stroj in črnilo) .. zdaj sem imel na hrbtu ta velik križ naslonjen na prazno mesto Jezusa .. moji freni so rekli'jaz hudič's sin .. lol .. lepo vozlišče .. pomisli več kot 2x, preden narediš enega .. lol..

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 23. julija 2009:

Hvala vsem! Winston, super citat 🙂

winston churchil 21. julija 2009:

"Če je vaše telo tempelj, zakaj ne'če želite okrasiti stene?"

Steve W 29. maja 2009:

Obožujem to HUB. Veliko dragocenih informacij in nasvetov!

qual7868 iz Kanade, 8. maja 2009:

Odlično delo na HUB -u … veliko dobrih nasvetov … Imam enega podobnega, vendar ne tako podrobnega z videoposnetki!

Dale G. Holmes iz Brentwooda, CA, 6. marca 2008:

Ljudje, ki si želijo tetovažo, bi morali to dvakrat prebrati in upoštevati nasvet – tako bodo'zagotovo se odločijo za nekaj, kar imajo'bom zadovoljen!

Whitney iz Gruzije 28. novembra 2007:

Super info! To bo zagotovo pomagalo tistim, ki si ne želijo tetoviranja.

About the author