Klovnovske tetovaže: pomeni, modeli, fotografije in ideje

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Klovnovske tetovaže: pomeni, modeli, fotografije in ideje

Klovnovske tetovaže: pomeni, modeli, fotografije in ideje

CC-BY Danny PiG, prek Flickr-učinek in besedilo dodano

Grozljivke so tradicionalnemu klovnu dale povsem nov kontekst. Moški in ženske, ki se odločijo, da bodo te šaljivce natisnili na kožo, zagotovo niso priljubljeni v svetu tetovaž. Klovni imajo posebno simbolno vrednost za tiste, ki jih nosijo kot umetnost. Vesele, žalostne, grozeče, hudobne ali zlobne tetovaže klovnov vedno pustijo vtis. Spoznajte pomen te zanimive tetovaže in odkrijte ustvarjalne ideje za svoj edinstven dizajn.

Skupne sorte tetovaže klovnov

 • vesel
 • žalostno
 • grozljivo
 • hudoben
 • zlo
 • demon
 • lobanja
 • šaljivec
 • morilec

Ideje za tetovaže klovnov

Kaj pomenijo tetovaže klovnov?

S temi tetovažami je lahko povezanih več različnih pomenov. Pomeni so lahko odvisni od tega, katera različica je tetovirana. Ne pozabite pa, da na koncu vaša tetovaža simbolizira tisto, kar želite. Kot rečeno, spodaj je nekaj pomenov, ki so običajno povezani z vsako vrsto klovnovske tetovaže.

 • Vesel klovn: Sreča, smeh, veselje, igrivost, potegavščina
 • Gangsta klovn: Življenje na ulicah, kriminal, denar, struktura
 • Klovn morilec: Zapor, umor, zlo, obup
 • Žalostni klovn: Nesreča, beda, depresija, napake

Mnogi moški in ženske verjamejo, da te tetovaže simbolizirajo naše počutje ali osebo, ki smo. Za nekoga, ki rad pošali druge, boste morda želeli izbrati srečnega klovna. To lahko predstavlja tudi vaš brezskrben pristop k življenju. Če ti'naredil sem nekaj napak in se trudim najti pot, vam bo žalostni klovn morda ustrezal. Klovna morilca in klovna gangsta pogosto izberejo zaporniki ali tisti, ki ne upoštevajo oblasti. Te oblike tetovaže ne'ne pomeni, da ste slaba oseba – morda so vam všeč tudi zlobni modeli, ki so prikazani. Vendar morate vedeti, da boste zaradi tega verjetno deležni kritik.

Klovni so pogosto vključeni v različno besedilo, elemente in simbole, ki jim dajejo drugačen kontekst. V večini modelov je upodobljen samo obraz ali glava. Besedilo "Smej se zdaj, joči pozneje," je pogosto izbran za spremljanje klovnov – ta moto predstavlja, da boste uživali v življenju in živeli za trenutek. Vključno z denarjem, cigarami, dimom, plamenom, ognjem in orožjem prav tako poudarja različne pomene v zasnovi klovna. Vzemite si čas in si oglejte vse različne slike in ideje na tej strani, da boste lahko dobili predstavo o tem, kaj je na voljo, in našli navdih.

Slike tetovaže klovna

Zgodovina in simbol klovnovskih tetovaž

Kompleksne posameznike klovnov klovn pogosto pritegne, saj lahko hkrati simbolizira dobro in zlo – zlo klovn pa je ponavadi bolj priljubljena izbira. Modeli pogosto predstavljajo klovna samega, včasih pa jih spremljajo drugi simboli in elementi, ki dajejo nov kontekst njegovemu pomenu. Ne glede na to, ali želite oblikovati tetovažo s pol ali polnimi rokavi, bo zabava vaše nove tetovaže izhajala iz edinstvenega oblikovanja z izbranimi barvami, velikostjo, simboli in čustvi.

Simbol klovna sega stoletja nazaj. Znani tudi kot šaljivci, klovni so običajno zabavali kraljevska sodišča. Klovni bi zabavali svoje občinstvo tako, da bi jih nasmejali. Pogosto bi naredili vse, da bi se dobro nasmejali. Šalji simbolizirajo njihovi klobuki, ki imajo na konicah pikice z zvončki. Že takrat je bilo znano, da so klovni nosili barvita in živahna oblačila. Čeprav se je zdelo, da so klovni veseli med kraljevskimi člani, so se pogosto posmehovali kralju, kraljici in dvoru. Še danes predstavljajo klovni posmeh in ljubosumje.

Klovn je pravzaprav lik, ki ga poznajo po vsem svetu. Tudi zdaj klovni še vedno zabavajo moške in ženske po vsem svetu. Klovnovske predstave pogosto uživajo na karnevalih in rojstnodnevnih zabavah. Eden znanih uglednih elementov klovnov je, da si pogosto naslikajo obraz. Mnogi ljudje verjamejo, da klovni pobarvajo njihov obraz kot način, da simbolizirajo njihovo osebnost in značaj. Klovni lahko narišejo svoj obraz, da prikažejo, da so're vesel, žalostno, nor, ali kakšno drugo čustvo, ki ga čutijo.

Ker obstaja toliko načinov za prilagoditev vašega dizajna, bo njegov rezultat v celoti odvisen od tega, kaj iščete. Ne glede na to, ali ste srečni, jezni, žalostni ali zli, boste ugotovili, da sta dve najpogostejši različici tetovaže gangster klovn in morilec klovn. V mnogih primerih gre za dve različici istega. Gangsterski modeli pogosto prikazujejo klovna z orožjem, na primer nožem ali pištolo. Lahko so upodobljeni s cigaro, denarjem ali nakitom. Klovne morilce je mogoče upodobiti tudi z istimi simboli, pa tudi lobanje in kri. Ta dva veljata za priljubljena med tolpami in zaporniki. Morda boste o tem pozorno razmislili, če vas skrbi, kako vas vidijo drugi ljudje. Na enak način je mogoče razvrstiti tudi tetovažo zlobnega šaljivca.

Tetovaže z veselimi klovni se pogosto vidijo z a nasmeh, z otroki, oz zabavno. Žalostni klovni so pogosto prikazani z solze ali z a Nasmeh na njihovem obrazu. Če razmišljate o katerem koli od teh, se prepričajte, da razumete konotacije vsakega modela.

Klovnovski tetovažni navdih

Pred tetoviranjem si vzemite čas

Preden si naredite tetovažo, se morate spomniti nekaj zelo pomembnih stvari. Vzemite si čas za raziskovanje tetovaže. Želite popolnoma razumeti, kaj predstavlja in predstavlja vaša tetovaža. Ti ne'ne želim si tetovirati in pozneje ugotoviti, da predstavlja nekaj drugačnega od tistega, kar ste sprva mislili. Don'ne mudi, da bi se narisal! Moški in ženske, ki hitijo s tetovažo, običajno obžalujejo svojo izbiro. Don'ne naredite te napake. Tudi z odstranitvijo lazerja in prikrivanjem lahko vse tetovaže'ne bo popravljeno! Kot vedno, hvala za obisk.

Komentarji

James 8. oktobra 2015:

Klovnovske tetovaže pomenijo, da je oseba morilec policajev ali pa jo bo ubila

I.W. McFarlane iz Philadelphije 6. avgusta 2012:

Moram dati kredit tam, kjer je zapadlo! Kar vidim tukaj, je vsekakor umetniško delo. Čeprav so nekateri od teh modelov tetovaž nekoliko strašljivi, moram reči, da so nekaj likovnega dela.

Dianna Mendez 4. avgusta 2012:

To samo potrjuje "klovni so strašljivi" misli mnogih ljudi. Zanimiva tema in ni'ne vem, da so klovne ponujali kot tetovaže.

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach na Floridi 3. avgusta 2012:

Ja, samo zlobni klovni. lol

BeyondMax iz Sydneyja v Avstraliji, 3. avgusta 2012:

To je res osupljivo, res! V otroštvu sem imel rad klovne, a s časom, ko so mi začeli dajati jeze LOL Vse na tem svetu se zdaj obrača na glavo…

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 2. avgusta 2012:

Strinjam se s Frankom, tvoje tetovaže so najboljše, te so zelo pisane, čedne..

Aurelio Locsin iz Orange County, CA 2. avgusta 2012:

Mislim, da me te klovnovske tetovaže bolj ustrašijo kot tiste, ki prikazujejo lobanje in smrt. Glasovanje za in zanimivo.

Frank Atanacio iz Sheltona 2. avgusta 2012:

veš, ko delaš ta vozlišča're sekunda nikomur. Veliko sem jih videl, toda tvoji so vrhunski !!! 🙂 Frank

Alastar Packer iz Severne Karoline 2. avgusta 2012:

Hudobno zlo, o fant. Nekateri od teh so visoki umetniški- nekateri ne tako zelo. Hej Ricky, ali misliš, da se ljudje, ki dobijo ta slog, zavedajo, da bi lahko resno prestrašili precejšnjo količino ljudi, ki imajo kulorofobijo- strah pred klovni?

About the author