Leprechaun tetovaže

Barnacle Bill se zanima za oblikovanje tetovaž in rad raziskuje različne vrste tetovaž.

Tetovaže leprechaun

Leprechauni so bili fascinantni junaki in legende, saj se drobne pršice irskega rodu obnašajo od grozljivega interpretacije irskega hudiča od tistega porednega dečka do razdeljevalca smrti..

Tako so lahko leprechauni predstavljeni kot zabavna, neškodljiva mala bitja, na videz na neskončni zabavi s pivom v roki in kajenjem lule z nekaj okusnega tobaka, varuhi lonca zlata na koncu mavrice ali zlobni morilec, ki se je uprl uničenju in zlom.

Nikoli ne veš, kakšno osebnost bodo pokazali ti zloglasni liliputski popindži, ko jih spoznaš, in upajmo, da bodo'smo samo hvalisavci, hvalisavci in čudaki, ne pa uničujoči mali liki, ki so lahko najslabši.

Ob upoštevanju vsega tega so tetovaže leprechaun ločena skupina, ki prikazuje paleto življenjskih slogov leprechaun, ki jih vsi vemo, da jih objemajo in izražajo.

Štirilistna deteljica Leprechaun

Štirilistna deteljica Leprechaun

Leprechaun drži tetovažo deteljice s štirimi listi

Na prvi pogled bi pomislili, če bi'spoznala boš pravega leprechauna, tako bi si želel, da bi bil videti; s tem prijaznim, nasmejanim obrazom in vam ponuja srečno deteljico s 4 listi. Bolj ko človek razmišlja o tem, bolj se sprašujete, zakaj on'predstavlja se s tem velikim nasmehom in pozitivno naravnanostjo.

Čeprav je to videti kot zelo preprosto oblikovanje tetovaže, če pogledate natančno'je pravzaprav zelo dobro narejeno z veliko podrobnostmi, ki jih je enostavno zaobiti, ker je vsebina tako duhovita in prijetna.

Kakor koli že, to je zabavna tetovaža, ki bi ustvarila veliko nasmehov in smeha, ko bi jih videli tisti, ki cenijo pretenciozno pixie.

Smučanje Leprechaun

Smučanje Leprechaun

foxfiresidechat

Leprechaun Smučanje

Ta tetovaža leprechaun smuča na pobočjih je odlična. Zasnova je fantastična, čeprav roka osebe s črnilom ni bila't spodbuja resnično jasno podobo.

Senčenje in detajli so fantastični in všeč mi je, kako konec smučarskih palic štrli za njegovim telesom in ustvarja iluzorni učinek njegovega gibanja. Gore, ki se zadržujejo v ozadju, je še en lep dotik.

leprechauntattoodesignsgalleryphotos

tetovaža22

Leprechaun Stražni lonec iz zlata

Ko pogledate na obraz tega leprikona, ki varuje lonec z zlatom, bi potreboval pogumen človek, da bi mu ga poskušal vzeti, kar je dobro prikazano na tetovaži.

Prevelika glava, veliki zalogaji, košate obrvi in ​​usta, ki držijo cev z zadnjim dimom, naredijo to čudovito tetovažo. Vse to na tem drobnem telesu je odličen primer karikature tega zamišljenega kolega.

Edini minus te tetovaže, čeprav precej velik, je prekrivanje zlate barve zlata na rokav skrbnika.

leprechauntattoodesignsgalleryphotos

tetovažeoblikovanje24

Leprechaun s strojnico

Tukaj'naš prvi pogled na tetovažo, ki prikazuje leprikona, ki prikazuje njegove prave barve, drži mitraljez, očitno pripravljen za uporabo v situaciji, ko ga ne'ne odobri.

Tukaj je prikazana resnična grda plat dirke leprechaun, čeprav lahko postane veliko intenzivnejša in hujša, saj'glej spodaj.

Kar zadeva kakovost zasnove, mi je zelo všeč, čeprav bi bilo videti nekoliko manjše, saj lahko vidite ukrivljenost slike, ko se ovije okoli ramena, natančneje v bližini cevi pištole, čeprav'je subtilna in ni lahko videti.

leprechauntattoodesignsgalleryphotos

galerija tetovaž

Leprechaun Holding pivska skodelica

Zdaj tukaj'to je leprechaun'ne čuti preveč bolečine, kot je lepo narejeno z očmi. Zdi se, da tudi ta višji kot običajno klobuk pomeni malega fanta, ki sodeluje v več kot njegovem deležu noči, napolnjenih z omamo.

Čeprav je zabavno, je'je še vedno zelo dobro narejen dizajn tetovaže, poln veliko podrobnosti, kot so vdolbine na klobuku, pa tudi členki. Všeč mi je tudi način, kako vidiš njegova oblačila skozi prozorno skodelico.

leprechauntattoodesignsgalleryphotos

tatookonvencije zdaj

Pivo s sodom za jahanje

Z nekaj pivi v roki, jahanjem na sodu in izrazom na obrazu ta gobček morda ni tako daleč kot fant nad njim, vendar je le korak od tega, da je dokončal ta dva piva bo nedvomno dokazal.

Moja dva najljubša dela te zasnove sta njegovo raztezanje na sodu in tisti smešni izraz njegovega obraza, ki smo ga mnogi med nami v življenju kdaj videli, ki je spil malo več, kot bi moral.

leprechauntattoodesignsgalleryphotos

2tattoodesigns

Zlobna tetovaža leprechauna

Verjetno ni'ni boljši način za oblikovanje zle tetovaže leprechaun od tistega, ki ga vidimo spodaj, saj ima veliko funkcij, ki razkrivajo zloveščo stran zmešanega bitja.

Od mnogih stvari, ki razkrivajo zlo v njem, so krempljasti prsti, demonske oči in nasmeh, ki ti pove'ponovno v težavah; takšnega, ki so ga od gub na obrazu do zaskrbljenosti in razburjenja videli drugi.

leprechauntattoodesignsgalleryphotos

strikethebox

Gasilec leprechaun

Zdaj pa nisi't s strahom ne pustim, da so vsi leprigani kot tisti zgoraj'se spodobi, da to galerijo tetovaž dokonča z leprikonom, ki svojim sočlovekom služi kot gasilec.

Tudi s tem srečnim prijateljem še vedno vidite nagajiv značaj teh malih bitij, ki jih preprosto zmorejo't tresti se, ko med službo kadi pipo.

Kakšen boljši način, da uživate v svojem delu, kot da hitete v nevarnost, medtem ko uživate v zadnjem vlečenju cevi? Pri tej tetovaži mi je všeč skoraj vse, vključno s čudovitimi čevlji, nasmehom na obrazu, sekiro v zraku in deteljico s 4 listi, ki visi s strani klobuka.

Tetovaže leprechaun

Zelo sem užival v ogledu te galerije tetovaž leprechaun. Čeprav vemo, da vemo'Videla bom zeleno obleko in pričakovani klobuk, ki so ga nosila mala bitja, vsaka od njih je bila videti popolnoma drugače, kar predstavlja široko paleto osebnosti in značilnosti, ki jih'sem slišal in videl kot oni'upodobljeni v literaturi, televiziji, na internetu in v filmih.

Zdi se, da je pri njih tako prepričljivo veliko njihovih plati, ki so v resnici razodetja napak, značilnosti in slabosti človeštva. Ni čudno, da se toliko nas lahko poveže z njimi.

About the author