Modeli tetovaže z listi: javorjevi listi, jesenski listi in drugo

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Preglejte nekaj idej za oblikovanje tetovaže, osredotočeno na liste.

Preglejte nekaj idej za oblikovanje tetovaže, osredotočeno na liste.

Slika 383299 s strani Pixabay

Tetovaže z listi

Modeli tetovaže z listi so bili veliko bolj zanimivi, kot sem mislil, da bodo, še posebej, ker jih je večina navdihnila jesenska sezona, zaradi česar jih je večina vključevala živahne oranžne, rdeče in/ali rumene barve.

Najbolj priljubljen list: javor

Najbolj zastopan drevesni list v tetovažah je verjetno javorjev list, ki ima seveda vse te čudovite barve, pike in žile, zaradi česar je idealen predmet za tatoo umetnike. To'je tudi najbolj znan drevesni list pri večini ljudi, kar povzroča večje zanimanje za to posebno zasnovo.

Vendar pa imamo druge liste prednost pred javorjevimi listi, tako kot mi'pogledam spodaj. Vsaka vrsta tetovaže listov lahko vključuje lepe barve, ki izstopajo za vse, ki jo vidijo.

Ker sem bil nekdo, ki je med odraščanjem preživel veliko časa na prostem, so mi te tetovaže z listi še posebej privlačne in dale so mi različne ideje za oblikovanje in podrobnosti, ki bi jih bilo zelo privlačno preizkusiti.

Široka raznolikost oblikovanja listov

Čeprav so bili nekateri lističi natisnjeni sami, so bili drugi, ki so vključevali druge ustvarjalne elemente, ki so jih okrepili in dopolnili. Nekateri med njimi vključujejo liste na vejah, plemenski videz in dodaten material, ki jim daje drugačen videz in občutek.

Pustiti'zdaj si jih oglejte, da vidite, kaj mislite.

  1. Tradicionalni jesenski javorjev list
  2. Leaf Tattoo Blowing in the Wind
  3. Plemenski javorjev list
  4. Javorjev list z raztrganim mesom
  5. Javorjev list s trni
  6. Tetovaža jesenskega lista peš
  7. Tetovaže z vejami in listi
  8. Hruškov list
  9. Tinkerbell plava na listu

1. Tradicionalni jesenski javorjev list

Ti dve tetovaži javorjevih listov imata očiten tradicionalni videz padajočega lista, ko spreminjata barvo.

Obe tetovaži sta videti super, spodnja pa je moja najljubša, ker se zdi, da sta bili po večmesečnem pritisku vzeti s strani knjige. Videz je zelo resničen, žile pa zelo prepričljive.

Zgornji javorjev list ni't tako podrobno, umetnik pa je očitno želel predstaviti več interpretacije, ki je več kot poskušala narediti realistično. Oba delujeta zelo dobro.

leaftreetattoodesignsgalleryphotos

vincewishart – flickr

2. Leaw Tattoo Blowing in the Wind

Všeč mi je, ko ima oblikovanje tetovaže dodatne težave, ki izboljšujejo umetnost, in ne't preprosto brezplačno. To'kako je bila narejena ta tetovaža, ki prikazuje javorjev list, ki piha v vetru, kot smo videli tolikokrat na jesenski dan.

Kaj me pri tej tetovaži najbolj navdušuje't list, ki je povprečno videti, ampak način upodabljanja vetra, kar je zelo težko narediti.

Veter, ki teče skozi sredino lista, je še posebej impresiven'Težko je narediti pregleden in se premikati, hkrati pa ohraniti podobo lista.

leaftreetattoodesignsgalleryphotos

atemyink

3. Plemenski javorjev list

Za tetovažo lahko vzamete skoraj vsako temo in jo spremenite v plemensko tetovažo, in to'Kaj je bilo storjeno s tem spodaj.

Ker je to manjša tetovaža, nameščena na zadnji strani spodnjega dela noge, bi bilo težko narediti zapletene oblike, povezane s plemenskimi tetovažami, kot lahko vidite.

To je zelo dobro narejena tetovaža, ki predstavlja plemensko interpretacijo priljubljenega javorjevega lista.

leaftreetattoodesignsgalleryphotos

rankmytattoos

4. Javorjev list z raztrganim mesom

Resda me je ta raztrgana tetovaža iz javorjevega lista presenetila, ker je'to ni nekaj, na kar bi sploh pomislil v žanru.

Običajno pomislite na nekaj hudega ali zloveščega, ki bi se moralo prebiti izpod kože, ne na padajoč javorjev list. Mislim, kaj's povzroča raztrgano meso?

V redu. V redu. To'je samo oblikovanje tetovaže. Medtem ko se ne'ni smiselno, je ustvarjalno in zanimivo.

leaftreetattoodesignsgalleryphotos

db45

5. Javorjev list s trni

Ko pogledate ta javorjev list, se zdi, da je plapolal navzdol in pristal sredi nekaj trnov. To'je zelo realističen in ima nekaj najboljših listnih žil I.'že kdaj videl. Odlično senčenje daje žilam tridimenzionalni videz, obris listja, da bodo vsi uživali.

leaftreetattoodesignsgalleryphotos

izven hemaptata

6. Tetovaža jesenskega lista peš

Bilo je frustrirajuće videti to obliko tetovaže listov, ker sem'Jeseni sem že večkrat videl ta list, vendar lahko'ne spomnim se, kako ime drevesa raste. Če veste, napišite v komentar.

Oblika in jesenske barve tega lista lepo izstopajo in zelo natančno ujamejo tudi obliko lista.

Učinek sence je precej kul, vendar mislim, da bi bilo videti brez njega bolje, ker je bil list narejen tako dobro, medtem ko senca ni tako zelo.

leaftreetattoodesignsgalleryphotos

tattooexit

7. Tetovaže vej in listov

Moj odziv na to tetovažo, ko sem jo prvič pogledal, je bil mešan, ker je bil list zelo dobro narejen, prav tako veje.

Težava zame je bila v tem, da se zdi, da list skoraj ni videti na svojem mestu, in raje bi videl več teh velikih drevesnih vej. Verjetno je to upošteval, razlog je v notranji strani roke in ne na zunanji.

leaftreetattoodesignsgalleryphotos

samo nespečnost

8. Hruškov list

Nenavadno sem se zasmejal, ko sem si ogledoval to tetovažo, ker sem začel razmišljati o tem, kdo se zjutraj zbudi in reče "Želim si narisati tetovažo hruškovih listov."

Očitno nekdo to počne in to je dobro. Če ti'ko sem že videl hruškov list, bi vedel, da je to precej natančen prikaz in oblikovanje, ki mu daje lep videz, čeprav dejansko cvet ni't tako impresivno pri padcu z drevesa.

leaftreetattoodesignsgalleryphotos

tinkerbelltattoo

9. Tinkerbell plava na listu

Biti velik oboževalec Disneyja's Tinkerbell, res je bilo zabavno naleteti na to njeno odlično obliko tetovaže, ki plava po vodi v listu, očitno v globokih mislih ali utrujena od dnevnih dejavnosti.

Roka, namočena v vodo, ko list sedi ali drsi vzdolž, je videti veličastna, prav tako pa lasje, ki visijo navzdol, nakazujejo, da želijo skriti svoj obraz in zadržati svoje misli zase.

Galerija odličnih idej za tetovaže

V ljubezni do jesenske sezone in številnih pisanih, padajočih listov, ki jo spremljajo, je bilo vzpodbudno videti vse te modele tetovaže listov v tej galeriji.

Moj najljubši, čeprav ni bil't poudarjanje lista, je bil seveda Tinkerbell, vendar so vsi izgledali fantastično, čeprav sem'Še vedno se praskam po glavi po nabranem mesnem listu.

Ni važno, to ne gre'Ne odvzemi nekaj odličnih modelov tetovaže listov, ki bodo zagotovo ustvarili nekaj zanimivih idej za tiste, ki iščejo nekaj drugačnega v tetovaži.

Komentarji

Linda Crampton iz Britanske Kolumbije, Kanada, 9. februarja 2016:

Ne razumem'nimam tetovaže, če pa si jo kdaj naredim, bo to vsekakor povezano z naravo. Všeč so mi fotografije v tem članku, še posebej prve dve. Mislim, da so listi lepi kot umetnost in tudi tetovaže!

About the author