Modeli tetovaže z vrvjo

Tom je spletni pisatelj že več kot sedem let. Navdušen je nad vsem, kar je povezano s kavboji, rodeji in zahodno zgodovino.

ropetattoodesignsgallery

checkoutmyink

Tetovaže z vrvjo

Vrv je eden izmed bolj uporabnih izumov, ki so jih kdajkoli naredili, in ima številne uporabe na ratarstvu ali kmetijstvu. Seveda podeželsko življenje še zdaleč ni edino mesto, kjer se uporablja vrv, saj ima pomembno vlogo pri športu, na morju in pri raziskovanju sveta.

Zdaj samo zato, ker je vrv utilitaristična'ne pomeni, da lahko'ne bo tudi estetsko prijeten. Pod vami'Našel bom tudi nekaj odličnih fotografij tetovaže z vrvjo.

Pleten ali zvit videz vrvi je dober material za umetnost tetoviranja in izgleda odlično, če ga naredi dober umetnik in ima dober dizajn.

Modeli tetovaže z vrvjo

Mi'Ogledal bom več različnih modelov vrvi, večinoma trakov, zapestnih trakov ali kakšnega pasu.'glej spodaj.

Drug močan element tetovaže z vrvjo je vključitev vozlov. Vrv bo krožila izbrani del telesa, v nekaterih primerih pa bo v zasnovo vključen vozel. Nekateri izgledajo res dobro.

Tukaj smo'Pogledala bom samo vrv in upam, da to'za vas bom ustvaril nekaj idej za oblikovanje tetovaže.

Tetovaža z zapestno vrvjo

Slika na vrhu tega članka prikazuje preprosto zvito vrv okoli zapestja. Čeprav je vrv dobro narejena, se sprašujem, zakaj bi nekdo imel težave, da bi dobil nekaj črnila za vrv in ga oblikoval le z ničemer drugim. Mogoče ima vrh zapestja nekaj dodatnih elementov, vendar nima'zdi se, da ni tako.

Kar se tiče same vrvi, je bilo to narejeno precej spodobno, senca pa ji je dala pravo teksturo.

ropetattoodesignsgallery

tetovaže99

Tetovaža z vrvjo

Ta je skoraj videti kot trak ali obrobljena vezalka, ne pa kot kos vrvi. To'je skoraj tako, kot da bi videl dva konca vrvi s kosom ploskega materiala vmes.

Ena značilnost tega dizajna je, da je zelo kul in dobro narejen vozel. Če prepoznate, za kakšen vozel gre, pustite komentar spodaj, da si ga lahko ogledajo ostali.

ropetattoodesignsgallery

speakkeasytattoo

Tetovaža vozla stegenske vrvi

Tukaj je še ena zanimiva tetovaža vozlov, tokrat kot bend na stegnu. To je zelo podroben del, ki ga umetnik zelo težko izvede. Senčenje ustvari lep učinek.

Edina težava je v tem, da je umetnik sence morda malo oddaljil in jo nekoliko zatemnil, kot je bilo potrebno, da bi dosegel želene rezultate. Ampak še vedno dobra tetovaža.

Ali s tem prepoznate poseben vozel?

ropetattoodesignsgallery

weheartit

Tetovaže z dvema vrvnima zapestnicama

To je res dober komplet tetovaž zapestnic, pri čemer kontrastne temne in svetle barve dobro sodelujejo, da ustvarijo odličen videz vrvi.

To'Prav tako je prijetno videti, kako se je umetnik odločil, da vsakemu zapestju da popolnoma drugačen dizajn. Na levem zapestju je vozel I'Prepričan sem, da kdo, ki ima nekaj znanja o vozlih, pozna ime. Še enkrat pustite komentar, če veste, kaj je to.

Pri tem mi je všeč način, kako se zdi, da vrv po ovitju okoli zapestja visi navzdol do sklepa palca.

ropetattoodesignsgallery

themuseuminc

Rope Tattoo visi za nit

Zdaj jaz'Nisem stoodstotno prepričan, da ta tetovaža aludira na idejo "visi za nit," je pa vsekakor primerno, čeprav je vrv vodoravno natisnjena. Enojni pramen vrvi na sredini res izgleda fantastično in bi lahko govoril o številnih področjih, na katerih čutimo'dobesedno visi za nit.

Čeprav sta mi zelo všeč ta tema in oblikovanje, so prav tako impresivni njeni izredni detajli. Bolj ko pogledate, bolj podrobno in vlaknasto izgleda, kot prava vrv na robu preloma pod obremenitvijo neke sile. Odlična tetovaža.

Modeli tetovaže z vrvjo

Vrv ni samo utilitaristična, ampak omogoča visokokakovostno obliko tetovaže, ki bi večinoma vsakdo, ki ima rad temo, ne'ne moti, če bi si tetoviral.

Za samostojne tetovaže z vrvjo prevladuje pas, nameščen na različnih delih telesa, in to'Razumljivo je, zakaj v kombinaciji z vozli in drugimi elementi ustvarimo odličen videz.

Ko si jih ogledate, nekateri morda ne boste več gledali na vrv, kot ste včasih, in se lahko odpravite k lokalnemu tetovatorju, da vidite, ali si lahko na telo natisnete zvito konopljo.

Tetovaže čolnov in ladij

  • Tetovaže čolnov in ladij

    Tetovaže z ladjo in ladjo so presenetljivo priljubljen dizajn za tiste, ki iščejo nekaj kul za prikaz na svoji koži.

Komentarji

Biš 21. junija 2017:

Enostavna vrv (črta) okoli zapestja je tetovaža, ki jo dobijo mornarji, ko postanejo del palube- priljubljena pri jadralcih

About the author