Možnosti oblikovanja tetovaže pajka

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Zelo kul 3D tetovaža pajka na rami

Zelo kul 3D tetovaža pajka na rami

Realistične tetovaže pajkov

Tetovaže pajkov postajajo neverjetno realistične in presenečen sem nad tem, koliko ljudi jih je narisalo. Zasnova 3D pajka lahko izgleda nenavadno. Ne le dobro izgledajo z vidika oblikovanja in umetnosti, ampak izgledajo tako resnično, da bi si predstavljal, da se pri ljudeh, ki jih nosijo, pojavijo številni zaskrbljeni navzoči in kričijo: "Pazi! Tam'je pajek na tvoji roki!" Lahko ga celo poskušajo odtrgati, zlasti tiste na ramenih in vratu.

Ti'Ko pogledate te fotografije, se boste sami prepričali, da so'so tako dobro narejeni in realni, da bi jih zlahka zamenjali za prave pajke, kar je verjetno del razloga, da jih dobimo.

Realistična tetovaža pajkov Tarantula na hrbtu

Realistična tetovaža pajkov Tarantula na hrbtu

3D modeli tetovaže pajkov

Niso vsi modeli tetovaž pajkov tridimenzionalni, a veliko jih je in najlepše tetovaže pajkov zagotovo skočijo nate.

3D tetovaže pajkov vključujejo senčenje telesa in/ali nog pajka, da bi vas zavedle oči'mislim, da bitje s črnilom res stoji na koži in meče sence.

Tetovaža s pajkom na celotni strani.

Tetovaža s pajkom na celotni strani.

Velika tetovaža pajka na hrbtu

To je neverjetno velika tetovaža pajka, ki je med vsemi tukaj prikazanimi edinstvena. Kot lahko vidite, se razprostira od zadaj do reber in ustvarja čudovit dizajn. Všeč mi je temna barva črnila, ki še dodatno vpliva na celoten videz. Prav tako kul izgleda tudi napis kanji v telesu pajka.

Tetovaža pajkovih nog in telesa z žensko glavo.

Tetovaža pajka'noge in telo z žensko's glavo.

Pol-pajek, pol-ženska tetovaža

To je ljubka tetovaža pajka z obrazom ženske. jaz'Nisem prepričan, če je bil namenjen prenašanju ideje o ženski kot črni vdovi pajek, ki ubije svojega partnerja, toda'je drugačen videz oblikovanja.

Čeprav je to edina tetovaža pajka s spletom, vključenim v to galerijo, kaže nekaj potenciala uporabe pajkove mreže kot dela oblikovanja.

Tetovaža velikega rebra v obliki črnega črnila

Tetovaža velikega rebra v obliki črnega črnila

Ali mora biti tetovaža pajka črno črnilo??

Uporaba temnega črnila v body artu je odlična izbira. To'primer je s tem velikim rebrnim pajkom, ki je bil zelo lepo narejen z mojo najljubšo barvo črnila. Lahko bi bil celo temnejši odtenek, da bi še bolj izstopal, a tako kot je'še vedno je zelo lepo videti.

Ste opazili fascinantno uporabo nohta na konici stopala pajka? Zelo ustvarjalno.

Majhna 3D tetovaža pajka črne vdove na ženskem vratu

Majhna 3D tetovaža pajka črne vdove na ženski's Vrat

Pajekova tetovaža na vratu

Če imate tetovažo na vratu, je to dobra izbira'je narejeno previdno. Zapomni si, ti'Vedno si želim možnost prekrivanja tetovaže vratu. V tem primeru lahko pajka enostavno prekrijete z dolgimi lasmi, da ga skrijete, kadar je to potrebno'ni ovira za nekatere družbene situacije, kjer bi lahko bile škodljive, na primer službe ali posebni dogodki, ki zahtevajo manj drame in izjav skozi body art.

Sposobnost prikrivanja tetovaže je pomembna in nanjo bi morala pomisliti večina ljudi, ki se napišejo.

Kakovost 3D tetovaže pajka

Eno je zagotovo, kakovost 3D tetovaž pajkov je pomembna. Potreben je izkušen in nadarjen umetnik, da senčenje naredi ravno prav, odličen umetnik pa ga lahko ustvari'prisegel sem, da je to prava stvar. To'je kar dosežek.

Na splošno imajo tetovaže pajka edinstven videz, ki bo zagotovo pritegnil pozornost in ustvaril komentarje in pogovor. In ko pomislite, to'To sta verjetno dva glavna razloga, zakaj ste dobili črnilo.

Tetovaža pajka peš

Tetovaža pajka peš

© 2009 MakinBacon

Komentarji

edwin 26. februarja 2012:

lepa 3d tetovaža, kje imaš to? Obožujem to!

sarah 9. oktobra 2011:

Pozdravljeni, tatantula na rami je res super, odlično delo!

Mami Jorje 24. avgusta 2011:

OMG, zgornja slika je natančna oblika I'že nekaj let želim dobiti! To's tarantula Brachypelma smithi (mehiški redknee), ki je prva vrsta, ki je začela mojo zbirko. Kopam pajke in bi rad to predstavil.

About the author