Oblaki tetovaže vrbe

Tom je spletni pisatelj že več kot sedem let. Navdušen je nad vsem, kar je povezano s kavboji, rodeji in zahodno zgodovino.

Plavajoča vrba naredi neverjeten dizajn tetovaže na rami ali hrbtu.

Plavajoča vrba naredi neverjeten dizajn tetovaže na rami ali hrbtu.

Jokajoča vrba je med bolj edinstvenimi in lepšimi drevesi. Dobro rastejo v bližini ribnikov in potokov, njihove korenine pa preprečujejo erozijo. Njihove veje delujejo kot ovire za prekinitev močnega vetra.

Tem značilnostim dodajte neverjeten videz jokajoče se vrbe in dobili boste čudovito in praktično drevo. So predmet številnih umetniških del, tudi tistih umetnikov tetovaž.

Zaradi jokajočih se vrb je tako čudovita tema tiste čudovite, povešene veje, ki visijo na dan brez veliko vetra in brstijo, ko močnejši vetrovi potisnejo veje v veličasten prikaz.

Ko gre za oblikovanje tetovaže, je običajno poudarek na tem, kako so ta drevesa videti na miren dan brez vetra. Z nekaj izjemami jokajoče tetovaže vrbe prikazujejo drevo samostojno.

Tetovaža jokajoče vrbe na rami.

Tetovaža jokajoče vrbe na rami.

checkoutmyink

Namestitev ramen

Pri teh tetovažah je treba najprej omeniti, da so skoraj vse narejene s temnim črnilom. jaz'vesel sem, ker je to moj najljubši odtenek črnila. Večina tetovaž za tetovaže izgleda bolje, če uporabite temno črnilo, in to'vsekakor velja za jokajočo vrbo.

V zgornji tetovaži imamo zanimiv obrat na to temo. Umetnik in oblikovalec se je odločil za temno, široko deblo na sredini kosa. To'Pravzaprav je precej kul in ga dopolnjujejo veje, ki se razprostirajo na vrhu in ob straneh. To'je drugačna interpretacija drevesa kot jo uporabljajo mnogi drugi umetniki.

Jokajoča se vrba z lobanjo zgoraj.

Jokajoča se vrba z lobanjo zgoraj.

dreadlockssite

Postavitev reber z lobanjo

Ta tetovaža ima svoj fokus, od zadaj se pojavlja lobanja in temni, zlobni oblaki. Drevo samo po sebi je odlično, še posebej grlasto gledano območje debla in korenin. Dobro se ujema s temo lobanje. Prav tako so impresivni temni oblaki za lobanjo. To je temnejša jokajoča vrba od ostalih, prikazanih tukaj.

weepingwillowtreetattoodesigns

layoutjelly

Realistično drevo

V tem primeru so v središču pozornosti naravne lastnosti drevesa z vejami, ki se premikajo kot biči v vetru. Te funkcije je težko vključiti, saj lahko prizor postane preveč zaposlen in poln.

To drevo ima obraz in zdi se, da se celo upogiba kot stara oseba. V tem primeru je umetnik uporabil humor za ustvarjanje dela, kot je ilustracija za otroke'knjigo ali lik v animiranem filmu.

Komentarji

CraftingTime iz Spring Hill na Floridi 26. junija 2012:

Kje je bil ta blog pred tremi leti, ko sem iskal jokajočo podobo vrbe? Vse, kar sem si želel, je tetovaža jokajoče vrbe, vendar sem našel le pike, ki so poskušale spominjati na vrbo. Všeč mi je rebrasta vrba. Tam sem nameraval dobiti svojega. Dobro napisano vozlišče, dobro opravljeno!

About the author