Oblika in pomen tetovaže tulipanov

jaz'sem velik oboževalec vseh tetovaž in želim deliti svojo strast do sveta tetovažne umetnosti.

Pomen za tetovažami tulipanov

Tulipani so že stoletja izjemno priljubljeni s svojimi čudovitimi, živahnimi barvami, ki ponujajo izjemen prikaz – tako na domačih vrtovih kot na poljih, kjer'ponovno zrasla – navdihnila je mnoge ljudi, da so na svojem telesu narisali tetovažo tulipanov.

Ta neverjetna roža je bila v preteklosti simbol blaginje in slabih užitkov, saj je bila tako zaželena in povpraševana, da je pripeljala do depresije na Nizozemskem približno 40 let po tem, ko so jo tam vpeljali v drugi polovici 16. stoletja, kot ljudje bi prodali domove in zemljišča ali izčrpali svoje življenjske prihranke, da bi pridobili rože, za katere so napačno verjeli, da bodo še naprej rasle. Ko je mehurček počil, so ljudje izgubili vse, kar je privedlo do gospodarske depresije.

Zanimivo je, da so takratni tulipani skrčili mozaik, kar je privedlo do nekaj izjemno lepih cvetov, ki so bili videti kot tisto, kar se imenuje "plameni" ognja na cvetnih lističih, kar je povzročilo na tisoče edinstvenih modelov.

Vse to je privedlo do močnega cenjenja lepote tulipana, ki se nadaljuje še danes, saj po vsem svetu potekajo festivali v čast ljubljene rože.

Tetovaža na nogah

Zdaj pa pustimo'si oglejte nekaj modelov tetovaže tulipanov, da bi dobili predstavo o tem, kaj so ljudje na njih narisali in kako tetovatorji upodabljajo znamenito rožo.

Mi'Začel bom s tem preprostim dizajnom, ki prikazuje tulipan, ki se bo popolnoma odprl. Z besedami "najboljši prijatelji" ki je vključen kot del podobe, se zdi, da pomeni prijateljstvo, ki raste in bo kmalu še bolj cvetelo.

Tetovaža na nogah, ki brste tulipane

Tetovaža na nogah, ki brste tulipane

tetovaža najboljše kakovosti

Tetovaža tulipanov na strani

Odločitev za oblikovanje tetovaže tulipanov z več kot eno barvo na cvetu je bila dobra. Ta tetovaža mi je zelo všeč, saj se kremna in roza barva dobro zlijeta, da naredita zelo privlačen in lep cvet.

Vključitev rožnate barve na strateška področja ne samo, da izgleda odlično, ampak doda nekaj globine in teksture, zato kremna barva ne'se ne izgubi v naravni barvi kože.

velika, barvita tetovaža tulipanov na eni strani telesa

velika, barvita tetovaža tulipanov na eni strani telesa

Oranžna tetovaža rebrastih tulipanov

Tu imamo še en primer tulipana, ki bo kmalu popul, čeprav je ta upodobljen nekoliko dlje od prvega tulipana.

Svetlo oranžni cvet izgleda odlično, prav tako pa tudi rumeni poudarki, ki ga spremljajo.

oranžna tetovaža tulipanov na rebrih

oranžna tetovaža tulipanov na rebrih

checkoutmyink

Plemenska tetovaža tulipanov na rami

Pri iskanju tatoo modelov, ki navdihujejo, vključno s plemenskimi tetovažami pri tem iskanju, ne glede na temo, je vedno dobra ideja, saj'nikoli nisem našel teme, ki je ni'nimajo nekaj čudovitih plemenskih interpretacij, kot lahko vidite s spodnjimi tulipani.

V tej tetovaži je tako izjemna podrobnost'Skoraj nemogoče je komentirati, ker bi ga bilo treba razčleniti na majhne koščke, da se celotni del ustrezno upošteva.

Moj najljubši pomožni del cvetličnega oblikovanja so elementi v obliki kapljic na spodnjem središču tetovaže. Tudi drsenje nad vrhom tulipana izgleda fantastično, prav tako pa tudi subtilno senčenje. Odlična tetovaža.

plemenska tetovaža tulipanov na rami

plemenska tetovaža tulipanov na rami

arm-tattoo-designs.onsugar

Rdeča tetovaža tulipanov peš

Tehnično mislim, da ta odtenek ni't rdeča, čeprav'Težko ga je imenovati tudi roza. To res ne gre'vseeno, tako kot je'je lepa barva tetovaže, ki se lepo prikazuje's, ki se nahaja v listih, kar pomaga določiti obliko tulipana.

Če ste opazili, je bila oblikovalka zanimiva izbira, da so listi na levi strani tulipana videti popolnoma drugače kot listi na desni. Zaradi tega je nenavaden dizajn. Najraje bi imela eno ali drugo. Najbolj so mi všeč vitki listi na desni.

rdečkasto-roza tetovaža tulipanov na nogah

rdečkasto-roza tetovaža tulipanov na nogah

larktattoo

Skupina tulipanov na hrbtu

Všeč mi je koncept oblikovanja tetovaže skupine tulipanov, vendar se uporaba vijolične in modre kot del izbranih barv verjetno nekoliko oddalji, saj bi rdeča in rumena bolj izstopala.

Mogoče ima oseba s tetovažo razlog za izbiro teh barv, zato je tako'če ni tako, ni nič hudega'je primer.

Tudi tako je'je dobra tetovaža, čeprav to steblo na levi strani ni't resničnost in na svoji poti izgleda nekoliko čudno; zaradi česar je videti tako'raste iz dopusta. Kar se tiče pomikanja, sem'ne vem, kaj to pomeni ali pomeni. Sprva sem mislil, da je to merilni trak, zdaj pa sem'nisem prepričan.

skupina pisanih tetovaž tulipanov na hrbtu

skupina pisanih tetovaž tulipanov na hrbtu

  • Gotske cvetlične tetovaže

    Obstaja veliko stvari v zvezi z gotsko kulturo, ki me zanimajo in očarajo, eno od tistih področij, ki imajo veliko izraza, pa je oblikovanje tetovaž. Tako kot pri sami gotski kulturi tudi nihče ne opredeljuje načina za opis…

Zadnji del tulipana

Slojevit in teksturiran videz tega tulipana je po mojem mnenju izjemen in je med mojimi najljubšimi. Senčenje rože je neverjetno dobro narejeno, kar daje zelo lep pogled na podrobnosti cvetenja.

To'V zvezi s tulipanom ni tako tesen, kot bi si mislili, toda leni zunanji cvetni listi mu dajejo edinstven videz, ki je zaželen med ljubitelji tetoviranja.

teksturirana tetovaža tulipanov na hrbtu

teksturirana tetovaža tulipanov na hrbtu

fattyscustomtattooz.

Življenje Isn't a Prst skozi tulipane

Za tiste, ki ste dovolj stari, da se spomnite, ali pa ste veliki ljubitelji glasbe, boste zgornji stavek morda prepoznali kot pesem, ki jo je pred desetletji prepeval čuden kolega z imenom Tiny Tim. Pesem so poimenovali Tiptoe Through the Tulips, predvajano ob spremljavi ukulele vseh stvari. Bilo je tako slabo, da je bilo dobro; vsaj tistim, ki so to takrat slišali. Ne razumem'ne vem, če je'za vaše veselje ob poslušanju, vendar sem ga moral za nekaj smeha vključiti spodaj.

V redu, glede tega, kako se nanaša na spodnjo tetovažo'se vrti nad besedami pesmi z izrekom, "Življenje ni't na prste skozi tulipane."

Zelo mi je všeč ta oblika tetovaže, še posebej način, kako padajoči cvetni list gre ob poslanem sporočilu. Sodelujejo zelo lepo. Prav tako je bilo pametno, da ima tetovaža temnejše in sive barve, ne pa barve, saj krepi tisto, kar se poskuša prikazati.

tetovaža roke, ki pravi,

tetovaža roke, ki pravi, "življenje ni't na prste skozi tulipane"

checkoutmyink

Tetovaže tulipanov so čudovita izbira za tiste, ki iščejo rožnato tetovažo, ki je vsestranska in jo je mogoče oblikovati v številnih barvah. Zaradi edinstvene oblike cvetenja, njegovega zgodovinskega pomena in trenutne priljubljenosti je ta tetovaža možnost, ki nikoli ne bo naklonjena tistim, ki se odločijo, da bodo na svoje telo narisali tulipane.

About the author