Oblika, pomen, ideje in slike tetovaže upanja

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

upanje-tetovaže-in-modeli-upanje-tetovaže-pomeni-ideje-in-slike

Hope Tattoos (Skriptne tetovaže besede "Upam")

Obstaja nekaj različnih štiričrkovnih besed, ki se v svetu tetovaž pogosto uporabljajo kot simbol navdiha. Ena od teh besed je "upam."

Kaj je torej upanje? Upanje po definiciji predstavlja občutek pričakovanja in želje, da se določena stvar zgodi. To lahko velja za številne stvari ali okoliščine v vašem življenju. Upanje je tesno povezano z zaupanjem, obljubami in pričakovanji.

Upam, da so tetovaže zelo priljubljene in jih nosijo tako moški kot ženske. Čeprav upanje tetovaže vedno vsebujejo besedo "upam," lahko so oblikovani z različnimi različnimi simboli. Nosijo se iz različnih razlogov in so lahko oblikovane tako, da ustrezajo in izražajo vaš osebni pomen.

V tem članku bomo razpravljali o modelih in pomenu tetovaže upanja. Pregledali bomo tudi različne načine njihovega oblikovanja. Na koncu upamo, da boste lahko našli navdih in ideje za lastno obliko tetovaže upanja.

Pomeni tetovaže upanja

Upanje predstavlja občutek želje in pričakovanja, da se bo kaj zgodilo. Spodaj boste našli različne razloge, zakaj se lahko nekdo odloči za takšno tetovažo. Običajno jih ljudje dobijo kot stalnega opomnika za upanje.

 • Vera: Nekateri se odločijo za to besedo, da predstavijo svoja prepričanja. Morda se bodo tudi počutili dolžne dati upanje tistim, ki jih srečajo.
 • Težave: Včasih ali drugače smo vsi preživeli težke čase. Nekateri se odločijo, da tatoo upanja predstavlja dejstvo, da so preživeli težke čase in preživeli. Zanje je ta beseda stalen opomin na njihovo močno voljo.
 • Zmaga: Tatu upanja lahko predstavlja tudi premagovanje nemogočega. To lahko velja za nekoga, ki se je izognil smrti, negativni situaciji, raku ali čem drugemu.
 • Rak: Mnogi, ki so imeli ali se trenutno borijo z rakom, se odločijo za ta podvig, ki predstavlja podvig, bolečino, boj in uspeh na njihovi težki poti.

Kaj počne "upam" ti pomeni? Vsak ima drugačno razlago, toda ena stvar, s katero se lahko vsi strinjamo, je dejstvo, da je pozitivna. Upanje je tesno povezano z ljubeznijo, navdihom, vero in vero.

upanje-tetovaže-in-modeli-upanje-tetovaže-pomeni-ideje-in-slike

Možnosti oblikovanja tetovaže Hope

Nekateri tako mislijo "upam" vse tetovaže izgledajo enako, vendar temu ni tako. Resnici na ljubo je nešteto načinov, kako je mogoče oblikovanje individualizirati. Da, mnogi upajo, da so modeli tatujev preprosti. To je zato, ker je beseda tako pomenljiv izraz.

Vendar pa obstaja nekaj zelo ustvarjalnih načinov, kako iz te preproste besede narediti privlačno tetovažo:

 • Naredite to v različnih pisavah in jezikih.
 • Naredite to v kitajskem kanji 希望.
 • Če želite izstopati, uporabite barve in senčenje.
 • Včasih ti'Videla bom besedo iz rožnatih trakov, ki označuje preživeli rak.
 • Vključite ga z drugimi simboli, kot so srca, zvezde, rože ali križi.
 • Vključite besede, izreke ali besedne zveze: takšne tetovaže boste morda videli z "Upam," "upanje je vse, kar imamo," ali "vera in upanje."
 • Uporabite ambigram vere in upanja; ambigram bere eno besedo ("upam") v eno smer, ko pa se obrne, se bere "vera." Zelo kul.
 • Besedo upanje upodobite z drugimi besedami, kot so ljubezen, vera, resnica in življenje.

Kitajski simboli za

Kitajski simboli za "upam."

Beli vrtinec prek Wikimedia Commons

upanje-tetovaže-in-modeli-upanje-tetovaže-pomeni-ideje-in-slike upanje-tetovaže-in-modeli-upanje-tetovaže-pomeni-ideje-in-slike upanje-tetovaže-in-modeli-upanje-tetovaže-pomeni-ideje-in-slike

Stvari, ki si jih morate zapomniti

 • Preden si naredite tetovažo upanja (ali katero koli tetovažo), si morate zapomniti nekaj zelo pomembnih stvari.
 • Prosimo, da si vzamete čas za raziskavo. Želite biti prepričani, da popolnoma razumete, kaj predstavlja in zastopa. Ti ne'nočem se narisati in pozneje izvedeti, da tvoja tetovaža simbolizira nekaj povsem drugega od tistega, kar si sprva mislil.
 • Prosim, ne'ne hitite, da se napišete! Tisti, ki to počnejo impulzivno, običajno pozneje obžalujejo. Don'ne naredite iste napake!
 • Ne pozabite, da so tetovaže namenjene življenju. Ti ne'ne želim iti skozi postopek laserskega odstranjevanja in prikrivanja. Če to storite, je lahko res drago.
 • Vsekakor raziščite svojega tattoo umetnika. Pojdite k kakovostnemu umetniku, ki je profesionalen. Prosite, da si ogledate njihovo delo.

© 2013 Richard Ricky Hale

Komentarji

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 7. maja 2013:

Vera

Frank

Tom

Stari Albion

Hvala vsem za vaš čas in komentarje. To je in bo vedno zelo cenjeno. Tudi sam se učim delati tetovaže. Želim se prepričati, da lahko naredim katero koli tetovažo, preden naredim skok. Naredil sem nekaj tetovaž, vendar vse to delajo drugi umetniki.

Graham Lee iz Lancashira Anglija. 3. maja 2013:

Živjo Ricky. Nisem vedel ničesar o pomenu tetovaž, zdaj vem. Vaša vozlišča so odlična povsod. Predvidevam, da so prikazane tetovaže vaše delo. Če je tako, bravo, res ste nadarjeni.

Glasovali in vse.

Graham.

Thomas Silvia iz Massachusettsa 2. maja 2013:

Pozdravljeni, prijatelj moj, veliko upanja, tetovaže in fotografije, super !

Frank Atanacio iz Sheltona 2. maja 2013:

Všeč mi je preprostost besede upanje kot tetovaža .. še en zelo dober delež moj prijatelj 🙂

Faith Reaper z juga ZDA 1. maja 2013:

O, obožujem tetovaže Hope!

Vesel sem, da ste se vrnili in nadaljevali to serijo. Mislil sem, da vam je zmanjkalo!

Glasoval +++ in delil

Bog blagoslovi, Faith Reaper

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 1. maja 2013:

Alastar, vedno te slišim, prijatelj. Super, niti prej nisem pomislil nanje. Naletel sem na njih, ko sem raziskoval, in nisem'ne zavedajo se, kako priljubljeni so, vsaj v primerjavi z drugimi simboli tetovaže. Pisanje je tisto, kar me veseli, in občutek je, ko imam čas za ponovno pisanje. Kmalu se vidimo, prijatelj.

Alastar Packer iz Severne Karoline 1. maja 2013:

Mesto preprosto ne'ne izgleda enako brez tvoje serije tat moj prijatelj. Veselite se tudi vaših drugih novih zapisov, Ricky. Nikoli si ne bi mislil na upanje, toda zdaj, ko to vidim in preberem, mislim, da sem jih videl že prej. To'res super ljudje si lahko za to izmislijo lastne modele in stavijo, da obstaja nekaj prav posebnih za tiste, ki se borijo z rakom. Odlično in vedno dobro, da opomniš, da moraš premisliti, preden črniš!

About the author