Oblika, pomen in ideje tetovaže buldoga

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Vse o tetovaži buldoga.

Vse o tetovaži buldoga.

Ricardo Almeida prek Flickr Commons

Tetovaže buldoga: katero državo predstavljajo?

Tetovaže buldoga pogosto izberejo tisti, ki želijo predstavljati svoj angleški ponos in dediščino. V tem primeru lahko črnilo prikazuje tudi zastavo Anglije ali druge simbole, povezane z Anglijo, na primer sv's križem, rdečo vrtnico ali grebenom treh levov. Odkar je bil buldog prvotno vzrejen v Angliji, je postal nacionalni simbol. BBC jih je poklical "nacionalna ikona, ki simbolizira hrabrost in odločnost."

Buldog je lahko tudi simbol marinca Združenih držav Amerike. Med bitkami v prvi svetovni vojni so Nemci imenovali ameriške marince kot "hudičevi psi." Marinci so uživali v simboliki in začeli uporabljati buldoga pri pridobivanju oglasov za USMC. Zaradi tega je tetovaža buldoga običajna izbira ameriških marincev. Buldog USMC je eden najbolj priznanih vojaških simbolov.

Kaj pomeni ali predstavlja tetovaža buldoga?

Poleg Anglije in USMC lahko tetovaža buldoga predstavlja več drugih pomenov, na primer:

 • potrpežljivost
 • vztrajnost
 • kljubovanje
 • družina
 • moč
 • pogum
 • žilavost
 • odločnost

Ne pozabite pa, da na koncu vaša tetovaža simbolizira tisto, kar želite.

Od kod prihaja buldog?

Buldog je priljubljena pasma iz Anglije (Olde English Bulldogge), vendar obstaja veliko vrst buldogov, vključno z ameriškim, francoskim in avstralskim buldogom. Oni'smo vsi precej mišičasti, s sodimi prsmi in težki psi s kratkimi nogami, z nagubanim obrazom in značilnim potisnjenim nosom, ki je videti kot boksar's.

Preden si narediš tetovažo, ti'Želim si ogledati različne vrste buldogov in izbrati tistega, ki je najbolj privlačen.

Buldogi v športu

Buldog je tudi skupni simbol za različne športne ekipe po vsem svetu. V ZDA je buldog simbol Citadele, University of Georgia, Fresno State, Georgetown in Yale. Skupno obstaja več kot 30 različnih univerz, ki uporabljajo buldoga kot šolski simbol. Če greste v eno od teh šol ali ste ljubitelj ekipe, se lahko odločite za to obliko.

Kaj počne "Buldog" Pomeni?

"Buldog" je glagol, ki pomeni rvati in nekaj držati ob tleh. Beseda "bik" je bila uporabljena za opis te pasme, ker se je prvotno uporabljala v športu z igranjem iger na srečo. Psi z močnim, nabranim telesom in ogromnimi glavami in čeljustmi so se pri tem dobro odrezali "šport." Mnoge od teh psov bi spravili na privezanega bika v obroču. Zmagal je tisti, ki je bika pribil na tla.

Ideje za oblikovanje tetovaže buldog

 • Lahko bi si ogledali angleškega buldoga ali pa vam je všeč videz francoskega ali kontinentalnega. Preden se napišete, se prepričajte, da poznate razliko.
 • Lahko izberete realistično različico ali slog risanke.
 • Tetovaže buldoga pogosto prikazujejo psa, ki izgleda trdo, brez strahu.
 • Ti modeli pogosto vključujejo simbole in elemente Anglije, kot so vrtnice, zastave ali grb.
 • Tisti, ki prikazujejo USMC, lahko vključujejo ameriško zastavo, čin, razred ali celo orožje.
 • Lastniki ali rejci buldogov (vsi, ki imajo radi te čudovite pse) lahko na njih tetovirajo portret svojega cenjenega hišnega ljubljenčka. Morda imate v težkih časih za vas posebnega buldoga. Če ti'Če razmišljate o tej poti, se ne pozabite fotografirati s seboj.

Preden si naredite kakšno tetovažo, si vzemite čas in raziščite, kaj želite. Don'ne hitite, da se napišete! Tisti, ki se na impulz hitijo tetovirati, običajno pozneje v življenju obžalujejo. Če niste povsem prepričani, pustite čas. Hvala za obisk.

Komentarji

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 29. septembra 2012:

Bill

KJ

Uči

Rosemay

Tom

Alastar

Ciganka

Alocsin

Hyp

Hvala vsem, ki ste se ustavili in komentirali. Ne razumem'ne poznam KJ. Grem na celotno serijo. V mislih imam še približno 50 in verjetno še veliko več. Nameravam pomešati druge stvari in spet začeti s sanjami, zato ne'še ne vem Za zdaj naprej.

Brenda Barnes iz Amerike, zlomljene, a vseeno lepe, 4. septembra 2012:

Te so lepe. Obožujem buldoge in pravzaprav imam nečaka buldoga. On je moj človeški nečak'smešen pes in id. Hvala za to središče. Je zabavno in zanimivo.

Aurelio Locsin iz Orange County, CA 3. septembra 2012:

To'Zanimivo je, da čeprav so te tetovaže videti ostre, jih veliko prikazuje buldoge kot srčkane in včasih komične. Glasovanje za Up and Beautiful.

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach, Florida, 3. septembra 2012:

Čudovite tetovaže. Glasoval za.

Alastar Packer iz Severne Karoline 3. septembra 2012:

To je bilo nekaj dobrih informacij o zgodovini ameriške mornarice, Ricky. Angleški simbol, maskota U Gruzije, vabljenje bikov, vse skupaj. Prej je obstajala posebna pasma, imenovana Gruzijski tigrasti pes I'rad bi kdaj videl kaj takega. Ugotovite, kako vedno spominjate ljudi, naj ne hitijo k tatbravo prijatelj. Up uporabite n inter!

Thomas Silvia iz Massachusettsa 2. septembra 2012:

Pozdravljeni, moj prijatelj, odlično središče za tetovaže Bulldog, na fotografijah so bile vse tako lepe.

Bravo, glasujte in še več !!!

Rožmarin Sadler iz zaliva Hawkes – Nova Zelandija 1. septembra 2012:

Zanimiva dejstva Ricky, mislim, da je buldog popoln simbol za marince. Tetovaže so super

Glasovanje navzgor in še več

Dianna Mendez 1. septembra 2012:

To so zabavne, zlasti buldog na športnih fotografijah. Kako ljubek način, kako te ljubke pse izstopati.

kjforce 1. septembra 2012 s Floride:

thelyricwriter … Končno ste to storili … To vozlišče je bilo a " PAS "….WOW .. s svojimi informacijami razširjate mojo raven znanja … vseeno lepe slike in zahvaljujoč vam imam teme za pogovor za naslednjo večerjo, ki se je bom udeležil..

lepo delo..Kako dolgo misliš, da lahko nadaljuješ? Uživajte vikend

Bill Holland iz Olimpije, WA 1. septembra 2012:

Slišim petje Beatlov "Hej buldog" ko sem to prebral. Zelo zanimivo kot vedno. Bravo prijatelj!

About the author