Oblikovanje sončničnih tetovaž

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Sončnične tetovaže

Sončnice so ena najbolj opaznih rastlin na vrtu ali dvorišču, s svetlo cvetno glavo, ki sedi na podolgovatem steblu, in navdušuje vse, ki si jih ogledate.

To je stoletja burilo domišljijo umetnikov in se preselilo v umetnost tetoviranja, kjer je priljubljeno cvetlično oblikovanje postalo nepogrešljivo za mnoge, ki imajo radi rožo.

Ker so sončnice v naravi, v svoj obstoj vključujejo tudi druga bitja, kot so čebele in metulji, zaradi česar so v oblikovanje tetovaže vključeni veliki pomožni predmeti.

Umetniki, ki so umetniki, obstajajo številne druge ustvarjalne poteze pri sončničnem tatuju, ki dodaja veliko privlačnih in privlačnih slik, med katerimi lahko uživate.'si bom ogledal v spodnji galeriji tetovaž sončnic.

Zanimivo je tudi, da so se ljudje, ki so se odločili za tetovažo sončnice, narisali na različne dele telesa; vse to po moji oceni deluje, čeprav je bil v nekaterih primerih poskus ohranitve resničnosti opuščen zaradi hladnega pogleda s sončnicami.

Sončnična in čebelja tetovaža

To je eden mojih najljubših modelov sončničnih tetovaž. Mislim, da's temnejša barva sončnične glave, ki je privlačna, in vključitev temnega črnila na dnu cvetnih listov pomaga predstaviti cvet na zelo prepričljiv način.

Temno senčenje območja, kjer se bodo razvila semena, se mi zdi tudi fantastično. Ta majhna čebela, ki bo pristala na roži, je tudi lep dodatek, ki ustvarja muhast videz.

sončnicatattoodesignsgaleryfotografije

avtor Shaun Christopher

Sončnica, tetovaža z metuljem

Ta tetovaža sončnice na nogi mi je zelo všeč. Barvna kombinacija deluje odlično, oranžna in rumena pa sta v čudovitem kontrastu s temnim črnilom.

Verjetno najboljši del je način, kako drsne črte povezujejo sliko. Tatoo res doda edinstven videz, črte pa vijugajo po sliki; od sončnice na enem koncu slike skozi metulja do sončnice na drugem koncu stopala. Dobro opravljeno.

Moj edini zaplet pri tem je vključitev modre barve na nekaj področij, ki zame samo odvračajo od umetniškega oblikovanja. Na srečo je'je bolj subtilno in ne't ne jemljete celotnega dizajna tetovaže, kar je super.

sončnicatattoodesignsgaleryfotografije

vsaka tetovaža

Sončnična tetovaža Celtic Knot

To'Fascinantno je videti, kako si umetniki predstavljajo določeno temo, še posebej, ko se odločijo, da jih združijo, kot to počne ta umetnik s keltskim vozlom in sončnico.

Meni deluje zelo dobro, saj je sončnica v središču zelo podrobnega keltskega vozla.

Moj najljubši del tega oblikovanja tetovaže so listi, še posebej tisti, ki kažejo spodnjo stran in imajo čudovite listne žile, ki štrlijo ven. Ta na vrhu dizajna je še posebej lepo videti, čeprav mislim, da so tudi ostali, vendar lahko'ne vidim v senčnem delu fotografije.

sončnicatattoodesignsgaleryfotografije

ratemyink

Vampirska sončnična tetovaža

Mislil sem, da bi bilo smešno pogledati zelo drugačno interpretacijo sončnice, ki je v tem primeru tista, ki prikazuje velikansko rožo kot vampirja.

Ker so vampirji trenutno eden bolj priljubljenih izmišljenih likov v našem pripovedovanju zgodb, se zdi, da imajo svoje mesto v skoraj vseh vrstah zanimivosti, vključno, kot vidite, v sončnicah.

Obraz je tukaj dobro narejen v smislu uporabe detajlov sončničnih semen za ustvarjanje vampirjevega obraza. Zanimiv je tudi način, kako sta lista prikazana kot roke vampirja.

To'smešna tetovaža, ki se dobro poda tistim, ki imajo radi malo več sončnic "ugriz" njim.

sončnicatattoodesignsgaleryfotografije

ratemyink.com

Vinovanje tetovaže sončnice na nogi

Čeprav sončnice ne't trta, to je zanimiva tetovaža na nogi; večinoma zaradi same trte in ne sončnice, čeprav je postavljena na osrednjo lokacijo na nogi.

To je primer, ko je umetnik vzel licenco za temo, da bi ustvaril učinek, ki sta ga on in prejemnik tetovaže želela.

To'ni slaba tetovaža, samo takšna, ki je gravitirala v trte, ne pa sončnična tetovaža, kolikor opaziš in kaj izstopa.

sončnicatattoodesignsgaleryfotografije

allfoottattoos

Sončnična tetovaža na rami

Ta oblika tetovaže je ena od dveh sončnic in tisto, kar se zdi marjetica v središču oblikovanja na vrhu.

Pri tem je fascinantno, kako je umetnik oblikoval tetovažo okoli peg na koži. Zanimiva izbira je bila videti marjetico, napolnjeno z barvo peg, ki jih je uporabila kot del črnila, namesto da bi s črnilom obarvala cvet.

Kar zadeva sončnice, izgledajo odlično, lep dotik pa prinaša tudi način, kako okoli njih tečejo pege.

Res nimam'nisem videl tetovaže, oblikovane tako, da deluje in uporablja pege na osebi'telo, da ustvari prepričljivo delo, kot je to. Zelo kul in dobro narejeno.

sončnicatattoodesignsgaleryfotografije

2tattoodesigns

Tatoo Sončnica piha v vetru na roki

Barve, vključene v to sončnično tetovažo, so čudovite, kontrastno svetlo rumena in oranžna izgledata odlično. Vse to na živahnem ozadju listov naredi to izjemno obliko tetovaže.

To bi bilo dovolj, da bi bila ta čudovita tetovaža sončnice, toda dodaten element občutka, ki ga dobite, da sončnico piha močan veter, po moji oceni to dvigne na še višjo raven.

sončnicatattoodesignsgaleryfotografije

kapetanmonkeypants.deviantart

Sončnične tetovaže

Kot lahko vidite iz te galerije modelov sončničnih tetovaž, je to odlična izbira za tiste, ki ljubijo rože ali za tiste, ki si želijo edinstveno tetovažo, ki vključuje sončnico, vendar želijo vanjo vključiti druge elemente, da ustvarijo prilagojen ali raznolik dizajn..

Sončnice so odličen predmet oblikovanja tetovaže zaradi višine rastline in neverjetne velikosti cvetne glave. Ker jih ljudje radi vidijo v resničnem življenju, kar pomeni umetnost, ki jo vsi cenijo.

© 2012 MakinBacon

Komentarji

Louise Powles iz Norfolka v Angliji 17. februarja 2017:

Oh, všeč mi je tisti z metuljčkom na sredini. To'res je lepa. Jaz ne bi'ne bi si privoščila majhne tetovaže sončnice. Oni'krasne rože so.

žabji lističi iz Christiansburga, VA, 4. maja 2012:

Obožujem sončnične tete! Moja naslednja bo sončnica!

About the author