Piramidne tetovaže: pomeni, modeli in ideje

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Piramidne tetovaže: pomeni, modeli in ideje

Piramidne tetovaže: pomeni, modeli in ideje

CC-BY Wikimedia Commons

Je piramidna tetovaža za vas?

Ena zanimiva tetovaža, ki bi jo morda morali razmisliti, je piramidna tetovaža. Ne veljajo za priljubljeno tetovažo, vendar bi bili popolnoma primerni za vsakogar, ki išče nekaj edinstvenega. Nosijo jih moški in ženske, oblikovani so na različne načine. Obstaja več različnih simbolov, ki jih je mogoče ustrezno prikazati v njihovih modelih, in imajo pogosto veliko vrednost za tiste, ki jih nosijo.

Ideje za oblikovanje piramidnih tetovaž

Pomeni tetovaže piramide

Piramida je že vrsto let simbol velikega dosežka človeka. Piramida je staroegipčanski simbol, ki na nek način opredeljuje velike sposobnosti egipčanske civilizacije. Piramida je lahko simbol enotnosti in odločnosti, dva dejavnika, ki pripisujeta njuno ustvarjanje.

Mnogi ljudje verjamejo, da so bile piramide uporabljene iz različnih razlogov, vendar so bile najpogosteje uporabljene za pokop egipčanskih faraonov. Egipčani so v svoji kulturi verjeli v različne bogove in v to, da bi pokojnik lahko stopil v nebesa iz svoje piramide. Tehnologija nam je pokazala, da so bile piramide postavljene in poravnane za določene lunine dogodke. Pravzaprav egipčanski'Poznavanje zvezd in vesolja je preprosto izjemno. Njihove študije zvezd in sonca so bile genialne za njihovo časovno obdobje (pred tisoč leti). Danes je še vedno skrivnost, kako so pridobili takšno znanje o sončnem sistemu.

Ideje za oblikovanje piramidnih tetovaž

Te tetovaže imajo pogosto globoko, pozitivno simbolno vrednost za tiste, ki jih nosijo. Ne pozabite pa, da bo na koncu vaša tetovaža predstavljala tudi tisto, kar si želite. S tem lahko spodaj najdete pomene, ki so pogosto povezani s piramidnimi tetovažami:

  • Zaščita
  • Odločnost
  • Vztrajnost
  • Enotnost
  • Duhovnost
  • Predanost
  • Dolgoživost
  • Inteligenca

Ideje za oblikovanje piramidnih tetovaž

Oblikovanje in videz tetovaže piramide

Modele piramidnih tetovaž lahko oblikujemo na nekaj različnih načinov. Eden najbolj priljubljenih modelov je Horusovo oko– staroegipčanski simbol. Čeprav je ta oblika piramidne tetovaže priljubljena, ima večina ljudi dejansko načrtovano običajno oko namesto dejanskega Horusovega očesa. Kakorkoli, ta oblika predstavlja duhovni vid in ena'notranji vid. To je znano tudi kot "Vse vidno oko," in nas lahko spomni, da nas Bog vedno opazuje, kar ga povezuje z našo sodobno duhovnostjo.

Modeli prikazujejo tako majhne kot velike piramide. Majhne piramidne tetovaže lahko vsebujejo ali ne vsebujejo velikih podrobnosti, večje pa pogosto. V mnogih primerih so oblikovani s kamni, oko pa je bolj osrednje. Vendar pa so nekateri modeli tetovaže piramid oblikovani z odličnimi podrobnostmi, ki prikazujejo korake, zastave ali druge egipčanske simbole.

Ne samo, da vam bo to dalo splošno predstavo o tem, kaj je na voljo, ampak vam bo dalo tudi nasvete in ideje za oblikovanje lastne piramidne tetovaže.

Ideje za oblikovanje piramidnih tetovaž

Preden se tetovirate

Nekaj ​​pomembnih stvari, ki si jih morate zapomniti, preden si naredite svojo tetovažo piramide ali katero koli tetovažo. Vzemite si čas za raziskovanje tetovaže. Preden se tetovirate, se prepričajte, da popolnoma razumete, kaj predstavlja in zastopa vaša tetovaža.

Don'ne mudi, da bi se narisal! Moški in ženske, ki dobijo impulz, običajno obžalujejo svojo tetovažo pozneje po cesti. Don'ne naredite iste napake. Ne pozabite, da boste to nosili do konca svojega življenja. Če niste prepričani ali razmišljate, počakajte. Naredite pravo izbiro prvič.

© 2012 Richard Ricky Hale

Komentarji

JeeZ dne 18. novembra 2018:

tetovaže si delam sam, delam roko in samo obrise, vendar si nikoli ne vzamem časa, da bi razmišljal o njih, in po tem, ko sem naredil, iščem njihov pomen, ponavadi mi pokaže, kje sem v svojem življenju in večina jih je skupaj, njihova oblika gre ves čas skupaj, vendar je njihov pomen. verjamem, da na vsako zavestno odločitev, ki se zgodi v zelo kratkem času, vpliva naša podzavest, ki ima dostop do večjega dela našega spomina (do katere lahko dostopamo s hipnozo), in naša podzavest nas žene k želji, ki si jo resnično želimo ali potrebujemo, kaj storiti misliš? tudi pomen je lahko odvisen od vaše kulture, razen stvari, kot je sonce, ki predstavlja dan in podobne stvari

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 17. septembra 2012:

Frank

Solardoll

Sueswan

Mhatter

Uči

Ciganka

Hvala vsem za vaš čas, komentarje in glasove 🙂

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach, Florida, 8. septembra 2012:

Čudovite tetovaže.

Dianna Mendez 7. septembra 2012:

lahko'ne predstavljam si, da bi tetovaža s piramido pokrivala tako veliko površino. Jaz bi se odločil za metulja, če bi ga naredil. Ker pa ste napisali, manjšim manjkajo podrobnosti, zato mislim, da je zato večji najboljši.

Martin Kloess iz San Francisca, 6. septembra 2012:

Povejte, kaj je komu všeč, to so odlične slike. Hvala

Sueswan 6. septembra 2012:

Živjo Ricky,

Všeč mi je, kaj predstavlja tetovaža piramide. Najljubši mi je tisti z morskimi konjički. Tisti z očmi se mi zdijo srhljivi. lol

Glasovano in super

Imej lep vikend. 🙂

solardoll24 iz Portsmoutha, VA, 6. septembra 2012:

No …… res? Piramida in vse vidno oko nekdo izraža simboliko iluminatov. Tudi na kaj Boga misliš, samo iz radovednosti?

Frank Atanacio iz Sheltona 6. septembra 2012:

zelo dobro ..'smešno je, da praviš, da razišči tetovažo s pirmidom, preden se napišeš .. to je odlično središče .. me kar zadeva pogled na slike 🙂 blagoslovljen bratec

About the author