Pomeni, modeli in ideje tetovaže “Smej se zdaj, jokaj kasneje”

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Tetovaža dramskih mask, pogosto imenovana a

Tetovaža dramskih mask, pogosto imenovana a "smej se zdaj, pozneje joči" tetovaža.

Amber Rudd prek Flickr Commons

"Smej se zdaj, joči pozneje" Tetovaže

"Smej se zdaj, pozneje joči" tetovaže prikazujejo dva obraza ali dve maski z izrazi, ki predstavljata nasprotujoča si ali različna čustva. Ta oblika je včasih povezana z tolpami in jo imenujejo tetovaža tolpe. Čeprav je morda res, lahko dizajn predstavlja tudi veliko več.

Izraz "smej se zdaj, pozneje joči" je zaslovel raper Ice Cube, vendar je zasnova precej starejša od njega. Lahko bi mu rekli tudi dramska maska, oz "maske komedije in tragedije," "Nogavica in Buskin," ali samo gledališke maske, saj jih pogosto vidite upodobljene v starih gledališčih. Pravzaprav so morda precej stari: tragičen obraz je lahko muza Melpomena's, srečni pa bi lahko predstavljal muzo Thalia iz grške mitologije.

"Smej se zdaj, pozneje joči" tetovaže lahko predstavljajo povezavo dobrega in slabega, vendar imajo različne interpretacije in pomen. Na primer, nekdo lahko izbere eno od teh tetovaž, ki predstavlja duševno bolezen, nekdo drug pa jo lahko uporabi za predstavitev svoje gledališke izkušnje. Nikoli ne veš, dokler ne vprašaš.

Ali je to negativen simbol?

Morda je v človeku simbol dobrega in slabega. Vsi delamo napake in nihče ni popoln. Včasih se odločimo za napačno pot in lahko se pojavijo situacije, ki vplivajo na nas do konca našega življenja. Mnogi ljudje ne'Ne želim se spominjati slabih časov, vendar se je treba naučiti iz teh napak, da bi rasli kot oseba.

Ta tetovaža vas lahko opomni na težave'ste v svojem življenju med drugim premagali. Po drugi strani pa lahko predstavlja dobro ali pozitivno situacijo.

Modeli tetovaže z masko drame

Obstaja veliko različnih načinov za oblikovanje te tetovaže. Tukaj je nekaj stvari za razmislek:

 • Dramska maska, oz "smej se zdaj, pozneje joči" image, lahko tudi pokličete "nasmehni se zdaj, pozneje joči," saj to pogosto počneta oba obraza. Lahko pa izberete druga na videz nasprotna čustva: na primer jezo in umirjenost ali obraze hudiča in svetnika.
 • Lahko dodate simbolične besede ali besedne zveze ali imena, da povečate ali dodate pomen.
 • Večinoma ti'Videla bom dve maski ali dva obraza: En obraz se smeji, drugi pa je zasnovan z namrščenostjo in morda solzo. Dodate lahko tretji obraz in čustva.
 • Običajno jih vidite v črni in sivi barvi, vendar bi lahko delovala katera koli barva.
 • Ta zasnova se lepo prevaja tako v risanem kot realističnem slogu. To lahko storite tudi v starem šolskem, akvarelnem ali katerem koli drugem slogu.

"Smej se zdaj, joči pozneje" Pomeni tetovaže

Tetovaža dramskih mask lahko simbolizira tako pozitivne kot negativne lastnosti. Na primer:

 • Težave
 • Resnica
 • Živi življenje
 • Ljubezen
 • Uspeh
 • Premagovanje ovir
 • Smrt
 • Izguba
 • Življenje's pomen
 • Upam
 • Moč

Ne pozabite pa, da na koncu vaša tetovaža predstavlja tisto, kar želite.

Ta različica tetovaže vsebuje smejočo masko in resnično jokajočo osebo.

Ta različica tetovaže vsebuje smešno masko in resnično jokajočo osebo.

A.T Tattoo prek Flickr Commons

Preden tetovirate

Preden si naredite tetovažo, morate vedno upoštevati nekaj stvari.

Tako kot ste zdaj, si vzemite čas in raziščite svojo tetovažo. Bodite prepričani, da v celoti razumete, kaj predstavlja in zastopa. Ti ne'nočem se narisati in pozneje izvedeti, da simbolizira nekaj drugačnega od tistega, kar ste sprva mislili.

Brskajte po stotinah modelov – več jih je, tem bolje. Zapomni si, ti'to nameravate nositi do konca svojega življenja. Vzemite si čas in poiščite obliko, ki vam ustreza'vsekakor vam bo vedno všeč. Ti ne'nočem iti skozi postopek prikrivanja in laserskega odstranjevanja, verjemite mi.

Komentarji

Smash 13. februarja 2016:

Morda bi rad omenil, da je to v mnogih primerih tudi tetovaža, povezana s tolpami, in priljubljen zaporniški tat.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 25. avgusta 2013:

Genna, najlepša hvala, ker ste si vzeli čas in se oglasili. Obožujem umetnost tetoviranja in jo tudi cenim. Nekateri tetovator bi lahko bil profesionalni umetnik, o tem ni dvoma. Tudi smeh zdaj jok kasneje tetovaža, it'neverjetno je, kaj zmorejo. Še enkrat hvala Genna in se vidimo kmalu.

Genna East iz Massachusettsa, 25. avgusta 2013:

Vedno sem presenečen nad neštetimi slogi in oblikami tetovaže body art. To'res neverjetno, tako kot to vozlišče. Zelo zanimivo!

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 25. avgusta 2013:

@Faith, cenim tvoje komentarje, obiske in vse ostalo Vera, VEDNO !! Smej se zdaj joči pozneje so tetovaže precej simbolične, pravzaprav so me presenetile, a marsikdo se lahko poveže s smejo, ki zdaj joka, poznejšo frazo. Ker mnogi med nami preživljajo težke čase, postane za vse nas simbolni simbol. Hvala Faith 🙂

@Rosemay, najlepša hvala za komentar 🙂 Absolutno, smej se zdaj joči poznejši modeli tatujev nosijo različne različne simbolne pomene. To'Zanimivo je, da ima lahko ena oblika toliko različnih pomenov. Hvala še enkrat:)

@AE, ja Ruby, všeč mi je pozitiven pomen smeha, zdaj jok kasneje tetovaža. Mislim, da je mnogim postal bojni krik'Pogosto ga imenujejo zaporniška tetovaža ali tetovaža tolpe. Tudi s to negativno asociacijo se smej zdaj ljubi tetovaže'ne pomeni vedno, da je nekdo šel v zapor. LOL, zdravo, se vidimo okoli Ruby 🙂

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 24. avgusta 2013:

Ponavljam druge komentarje, še nikoli nisem videl te vrste tetovaže, vendar mi je všeč sporočilo, ' Jutri je nov dan ' Moj najljubši film, ' Oditi z vetrom. ' Na zdravje Ricky…

Rožmarin Sadler iz zaliva Hawkes – Nova Zelandija 24. avgusta 2013:

Zelo zanimivo Ricky, teh še nikoli nisem videl niti vedel, da takšna tetovaža obstaja. Vsekakor nosijo sporočilo.

Faith Reaper z juga ZDA 24. avgusta 2013:

Wow lirika,

Nikoli si ne bi mislil, da obstaja tetovaža za takšno temo, vendar očitno obstaja! Odlično. Ti dajo enemu, da se ustavi glede močnega sporočila, ki ga pošljejo. Zdi se, da so vse tudi velike tetovaže.

Zdaj sem že videl tetovaže mask z nasmejanimi/žalostnimi obrazi, vendar nikoli nisem vedel, kako se imenujejo.

Glasoval ++++ in delil

Bog požegnaj. Lepo te objem na ta lep dan, Faith Reaper

About the author