Pretekle in sedanje tetovaže Angeline Jolie in njihov pomen

Imam trinajst tetovaž. Mislim, da so'vsi ste zelo kul (in zagotovo ne'ne izpolnjuje pogojev za "slaba kvaliteta").

Angelina

Angelina's "Billy Bob" tetovaža se je raztopila skoraj tako hitro kot njuna poroka

Angelina Jolie je igralka, ki je najbolj znana po svojih glavnih vlogah v Lara Croft: Tomb Raider, Gia, Girl, Interrupt, Heckers in incidentu, ko se je z bratom spopadla po oskarju za najboljšo stransko igralko leta 2000. Angelina je tudi velik oboževalec telesnih sprememb s pomočjo tetoviranja.

Osredotočenost na njene številne tetovaže se je začela, ko se je lotila viharne romance z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom. Oba sta imela izredno tesen odnos, strasten in intenziven, čeprav nekoliko ekscentričen. Govorilo se je, da so majhne viale, ki so jih nosile na verigah okoli vratu, vsebovale kapljice drug drugega's krvjo. Ko se je Angelina leta 2000 poročila z Billyjem Bobom (ki je 20 let starejši in dovolj star, da je njen oče), potem ko je skupaj z njim igral v Pushing Tin, se je odločila, da bo njuno zvezo obeležila s trajno oznako. Na zgornji levi roki si je tetovirala zmaja z imenom Billy Bob tik nad njim. Leta 2003 je po razpadu zakona spremenila tetovažo. Zmaj ostaja, toda Billy Bob'ime je bilo od takrat odstranjeno z lasersko operacijo; za popolno odstranitev črnila je trajalo pet sej.

Še ena tetovaža, ki je izginila, je bila ta podoba, ki sta jo ustvarila ona in Billy Bob; nihče od zunaj ga ni mogel razbrati. Angelina, ki se nahaja na notranji strani desne podlakti, je izbrisala to tetovažo, tako da jo je prekrila z arabskimi znaki za "moč volje."

angelina_jolie_celebrity_pics_tattoos

Nasproti te tetovaže, na notranji strani njene leve podlakti, je odlomek iz pesmi Tennessee Williams, ki se glasi, "Molitev za divje v srcu, shranjena v kletkah." Ta kos pokriva japonski simbol poguma, ki se ujema s tistim, ki ga je nosil njen nekdanji mož Jonny Lee Miller.

Na njeni levi podlakti so tudi črke "XIII," kar v rimskih številkah pomeni številko 13. Izbrala je številko 13, ki naj bi bila nesrečna, saj ne verjame v vraževerja.

Obstaja nekaj razprav glede tetovaže, ki jo ima Angelina na levem notranjem zapestju, male črke H. Govori se, da je H njen nekdanji fant Timothy Hutton; Angelina pa vztraja, da jo spominja na Jamesa Havena, njenega brata.

angelina_jolie_celebrity_pics_tattoos

Drugo pismo se nahaja na Angelini'dlan. Gre za veliko črko M v čast njene nedavno preminule matere Marcheline Bertrand.

angelina_jolie_celebrity_pics_tattoos

Medtem ko je bila pred nekaj leti pijana v Amsterdamu, se je Angelina prebudila s tetovažo čudaškega videza zmaja z modrim jezikom na levem boku. Seveda je tetovažo prezirala in obžalovala ter jo čez nekaj časa prekrila z debelim črnim križem. Dodala je besedno zvezo "Quod me nutrit me destruit," kar je v latinščini za "Kar me hrani, me tudi uniči" ob nagnjenem križu.

angelina_jolie_celebrity_pics_tattoos

Ena njenih najnovejših tetovaž so koordinate zemljepisne širine in dolžine na zgornji levi roki, ki predstavljajo, kje je posvojila svoje tri otroke, Maddoxa, Zaharo in Paxa, ter lokacijo, kjer sta ona in Brad Pitt'se je rodila hči Shiloh.

angelina_jolie_celebrity_pics_tattoos

Angelina'Prva tetovaža je bila japonski lik za smrt na levi rami. To grozljivo podobo naj bi si izbrala kot opomnik, naj vsak dan živi polno. Tudi to so sčasoma odstranili in/ali prikrili. Ko je Angelina iz Kambodže posvojila svojega prvega sina Maddoxa, je tat nadomestila budistična molitev, napisana v Kmerski v Kambodži'materni jezik. Tatoo, ki ga je naredil pravi budistični menih, je namenjen zaščiti nje in njenega sina pred nesrečo. Tetovaža pravi, "Naj sovražniki bežijo daleč od vas. Če pridobite bogastvo, naj ostane vedno vaše. Tvoja lepota bo Apsara. (nebesna plesalka iz kmerske mitologije) Kamor koli se odpravite, vas bo veliko obiskovalo, služilo in zaščitilo, obdalo pa vas bo z vseh strani."

angelina_jolie_celebrity_pics_tattoos

Angelina'Največje tetovaže so na spodnjem delu hrbta, kjer ima velikega bengalskega tigra, ki so ga naredili v Bangkoku. Ustvaril in blagoslovil ga je isti umetnik, budistični menih Sompong Kanphai, ki je opravil kmersko molitev.

angelina_jolie_celebrity_pics_tattoos

Tik pod tigrom je modri zmaj z oknom pod njim. Angelina je rekla, da okno simbolizira čas, ko je gledala od znotraj in si želela živeti življenje, ki ga ima zdaj. Okno je bilo mogoče odstranjeno. Ta tetovaža poudarjata dva črna plemenska modela na obeh straneh okna.

angelina_jolie_celebrity_pics_tattoos

Za konec še besede "Poznaj svoje pravice" so na hrbtu vratu med rameni napisane s črnimi črkami. Pomen tujcem ni jasen, vendar sem prepričan, da ima zelo oseben pomen za samo Angelino. Nadarjena ženska milosti, lepote in intenzivnosti, Angelina'Številne tetovaže se popolnoma ujemajo z njeno osebnostjo. So elegantni in drzni – tako kot ona!

Komentarji

renee 25. marca 2013:

owsome

biblijski citati 16. aprila 2012:

Jezus nam je naročil, naj sodimo pravično, še naprej beremo!

LuverOfLyfeNBodyArt 20. julija 2011:

Vsem, ki glasovno poslabšajo izbiro ljudi, kot sem jaz, ki se odločijo, da bodo trajno nosili naša prepričanja in simbole naše vere ljubezen in srečo, da svet vidi,'temu se reče svoboda govora !!!! Mnogi so umrli, da bi nam dali to pravico. Biblija pravi {Tvoj ne bo sodil}, to pomeni tebe.

Paggaw dne 12. julija 2010:

njene tetovaže so kakršne koli?

Koa dne 15. junija 2010:

petovrstno tetovažo na levi rami in velikega tigra je naredila tajska kmerska molitev, imenovana tudi Ajan Noo Karnpai, ki je zelo znana na Tajskem. Ima tudi veliko tetovaž, kot ste mislili in jih je naredil isti Tajec, vendar lahko'jih ne vidim, ker za tetoviranje uporablja olje.

kaj za vraga 7. marca 2010:

mislim, da so tetovaže smeti. črno in belo. grdo in grdo in skoraj nemogoče odpraviti. plus če narediš tisto, kar je naredila angelina, in naredil nekaj takega kot tvoj hubby'Ime in potem ločitev bi bilo skoraj nemogoče odstraniti, če nisi pokvarjen in bogat, kot sta angelina in brad ter ostala njena cirkuska družina. trashy trashy trashy ………… sesaj ga

nathalia 21. avgusta 2009:

eu acho bem legal eu imitei ela e fiz todas essas tatus

Rose Ella Morton iz Beverly Hillsa, Michigan, 25. julija 2009:

Mislim, da je tetovaža'so zasebne in le njihov ljubimec, naš zakonec, bi jih lahko pogledal. Spomnim se, ko je bil Brad Pitt na Oprah. on ne bi'ne pokaže svojega tetovaža na spodnjem delu hrbta, češ da je za oko njegove žene'samo.

Arabska tetovaža dne 30. maja 2009:

Angelina Jolie ima stil, ampak kaj'več – ona ne'ne delajo napak – njena arabska tetovaža je pravilna! Če iščete natančno arabsko tetovažo – preverite http://my-arabic-tattoo.com

rachaelc iz Austina 1. oktobra 2008:

zelo zanimivo in temeljito. hvala!

Lacey 6. avgusta 2008:

Najprej so tetovaže lepa umetniška oblika. Angeline so zelo pomembne za njeno življenje. Samo ljubosumen si, ker si verjetno star 12 let in jih še ne moreš imeti. Po drugi strani pa mislim, da so vroče. Verjetno bi morali vlagati v enega. Začnite varčevati v svoji kasici

Kai 1. aprila 2008:

The "Poznaj svoje pravice" tattoo je citat iz pesmi iz njene najljubše skupine The Clash.

elizabeth uno dne 27. novembra 2007:

angelina je izvirna osebnost brez neumnih pogledov na ta girl.don'natisni tisto, za kar boš obžaloval … naj ti bo druga resnica, drugače pametno'a je bistvo, da ni brazgotina? dobro ali slabo…

Vincent 5. septembra 2007:

Kdo tetovira zanjo.

Odlične tetovaže iz San Joseja 4. septembra 2007:

Lepo središče Angeline Jolie. Ima nekaj odličnih tetovaž, saj so ji zelo izvirne in edinstvene. Lepe slike in lepo hubpage.

About the author