Razor modeli tetovaže

Tom je spletni pisatelj že več kot sedem let. Navdušen je nad vsem, kar je povezano s kavboji, rodeji in zahodno zgodovino.

Britvice z ravnim robom

Britvice z ravnim robom so prisotne že od 17. stoletja in sčasoma postale umetniško delo z okrasnimi ročaji, ki jih zbiralci še danes iščejo.

V nekaterih delih sveta so britvico z ravnim robom uporabljali do sredine 20. stoletja. Večina moških ni'Ne zaupajo si naravnost, zato so se šli postriči k brivcu.

Ko so bile predstavljene nove in varnejše britvice, so se moški začeli počutiti bolj udobno s postopkom, britvica z ravnim robom pa je počasi zastarala.

Vse to je privedlo do spomina na ravno britvico z njeno okrašeno umetnostjo in spomine na enostavnejše čase. Posledično je postala priljubljena izbira za tetovažo, s široko paleto modelov in okrašenega videza.

Razor Designs

Ena stvar, ki me je presenetila s tetovažami britvice, so bili številni elementi oblikovanja, vključeni v temo.

Ne samo, da obstaja nekaj zelo kul ročajev, ampak je bilo tudi več modelov, ki so vključevali stvari, kot so pajkove mreže, rože, zvezde in številne druge pomožne teme, ki dopolnjujejo britvice. Ko so te modele združili, je nastalo nekaj zelo čudovitih tetovaž britvic z ravnim robom.

Modra in oranžna britvica z ravnim robom

Prvi primer tetovaže britvice z ravnim robom je tisti, ki bi predstavljal, kako se je britvica sčasoma razvila in vključila zelo okrašen videz, ki presega le utilitarno uporabo.

Prikazuje eleganten dizajn, ki je postal del industrijskega standarda, ko je postal moški in brivci z orodjem nekoliko statusni simbol.

Všeč so mi oranžna in modra barva z ukrivljenimi linijami in 3-D videzom. Vidite tudi rezilo in kraj, kamor bi dali palec, da se odpre in drži rezilo na mestu. Precej kul tetovaža.

Britvica spodaj ima ročaj iz kačje kože z zanimivim oranžnim ščitnikom na zadnji strani rezila. Ne gre'se mi tudi ne pokaže preprosto zato, ker ni't open, ki je veliko bolj prepričljiv dizajn.

razortattoodesignsstraightedge

tattoonow

razortattoodesignsstraightedge

Razor tetovaža z listi in cvetovi

Ta ženska se je odločila za tetovažo britvice z ravnim robom, okrašeno s cvetjem in listi. To'je edinstven zaradi tematike in dejstva, da se premalo žensk za tetovažo odloči za britvico.

To'je lepo in barvito ter se odlično poda k tetovaži vrtnic v bližini. To'Težko je vedeti, kakšen je odnos med britvico in rožami, toda to imaš.

razortattoodesignsstraightedge

Razor Tattoo s pajkovim spletom

S to tetovažo britvice imamo na ročaju še eno lepo obliko. Črna in svetla barva se dobro združita, vrtinčaste črte pa dobro izgledajo. Tudi rdeča oblika na zadnji strani rezila izgleda lepo.

Ko vidite zarezane robove rezila skupaj s pajkovo mrežo ali pajčevino, se zdi ideja, da rezilo že dolgo sedi naokoli.

razortattoodesignsstraightedge

unionelectrictattoo

Britvica s kapljajočo se krvjo

Ta vijolična in modra britvica, ki kaplja kri, je edinstvena tetovaža, ki mi jo je težko ugotoviti, ker'Nisem prepričan, kaj je britvica zavita.

Sprva sem mislil, da je morda srce, ker se zdi, da rezilo zareže vanj, kot da bi bilo'je mehka. Ampak potem lahko't pojasnite ogenj, ki prihaja z vrha predmeta, kar bi nakazovalo'je kotliček. Seveda kot ne't pojasnite britvico, ki jo je zarezala, razen če je prišlo do napake umetnika tetovaže.

Potem je zraven ventilatorja ali kar izgleda tudi kot puranovo perje, skupaj s pajkovo mrežo, ki vse skupaj'zdi se, da nima smisla.

To'očitno gre za neko izjavo, ki je očitno neko osebno.

Skupaj skupaj'Zanimivo in oblikovanje tetovaže britvice, ki bo zagotovo del pogovora iz razloga, ki ga preprosto ne razumete'ne vem, kaj je in kaj predstavlja.

Kar zadeva obliko britvice, je'To je zelo kul ročaj, na katerem je videti kot nemški križ. Všeč mi je barva ročaja in rezila, vendar ne'ne gre dobro s svetlo modro pajkovo mrežo in oranžnimi plameni.

razortattoodesignsstraightedge

tattooodonkey

Raztrgana tetovaža britvice iz mesa

Ker imam raje videz tetovaž, narejenih s temnejšim črnilom, mi je ta bolj všeč, čeprav bi bila tema privlačna za manjše število ljudi.

Tetovaže z raztrganim mesom postajajo vse bolj priljubljene in tista z britvijo z ravnim robom, ki gre skozi kožo, je prva te vrste, ki sem jo videl.

Bolje bi bilo videti, če bi bila velikost raztrganega mesa le malo večja od rezila. Ta ima med vrhom in dnom rezila preveč prostora, da bi bil na kakršen koli način videti realen, kar je pomembno pri oblikovanju raztrganega mesa za obliko tetovaže.

In čeprav videz raztrganega mesa prevladuje nad to tetovažo, to'ročaj britvice z ravnim robom, ki mi je najbolj zaželen. To'je zelo podrobno, oblika na vrhu in na dnu ročaja pa se odlično ujema z notranjo zasnovo.

razortattoodesignsstraightedge

mornar-roman

Razor Tattoo na kolku

Ponovno je temno črnilo, uporabljeno pri tej tetovaži britvice, videti fantastično. Oblikoval je dobro, s senčenjem in praznimi mesti na koži, da bi ustvaril 3-D učinek.

To'ni samo očitno senčenje, ampak prehod iz temnih barv v le nekoliko temnejše barve, kar ni lahka naloga.

Ročaj je bil narejen tako, da je videti kot vdolbinica, videti pa je, da ima rezilo izbočeno stran. To'meni se zdi zelo kul.

Postavljeno na ozadje nekaj zvezd'fantastična tetovaža.

Kar bi lahko bilo malo boljše, bi bilo, če bi imeli v zasnovi malo več svetlobe, da bi bolje videli podobo. Senčenje je narejeno tako dobro, da ne't ne omogoča resnične jasne slike. Včasih moraš za boljši pogled začasno ustaviti resničnost.

razortattoodesignsstraightedge

tetovaža

Razor modeli tetovaže

Britvice z ravnim robom so odlična tema za tetovažo, kot lahko vidite zgoraj. Okrašeni modeli, ki jih je vplivala preteklost, so bili vključeni v nekatere od teh tetovaž in se končajo z nekaj čudovitimi podobami.

Če k temu dodate še druge elemente, so na voljo številne možnosti za tiste, ki se odločijo za uporabo britvice kot tetovaže tetovaže..

Kakor koli že želite, so tetovaže z britvijo z ravnim robom odlična izbira za tiste, ki želijo na svoji koži prikazati nekaj drugačnega.

Komentarji

Angela Brummer iz Lincolna v Nebraski 21. junija 2012:

Res lep članek! To bom delil!

Zakaj se je to zgodilo 21. junija 2012:

Vau, kak kul trend tetoviranja. Nisem imel pojma in nikoli nisem razmišljal o tem kot o oblikovanju, hvala!

About the author