Regratove tetovaže: modeli, pomeni, ideje in fotografije

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Regratova tetovaža: pomeni, ideje in & amp; Modeli

Regratova tetovaža: pomeni, ideje, & Modeli

Regratove tetovaže

Regratova tetovaža je priljubljena tetovaža, ki jo nosijo številne ženske in nekateri moški ali vsi, ki jih privlači njen dizajn in pomen. Regrat velja za navadnega in navadnega v primerjavi z razkošnimi cvetovi, kot sta vrtnica in lotos. Manjka subtilnih barv ali elegantnih linij, vendar to nadomesti s svojo edinstveno geometrijo. Ta tetovaža je lahko oblikovana z malo ali veliko podrobnostmi, zato jo je mogoče tetovirati skoraj povsod po telesu, čeprav'večinoma jih vidimo na rami.

V tem članku bomo pregledali simboliko regratove simbolike in razpravljali o modelih. Imeli boste priložnost videti fotografije različnih stilov. Upamo, da vas'našel bom ideje in navdih za vaš naslednji projekt tetoviranja.

regrat-tetovaže-in-pomeni-regrat-tattoo-modeli-in-ideje-regrat-tattoo-slike

fishermansdaughter prek Flickr Commons

regrat-tetovaže-in-pomeni-regrat-tattoo-modeli-in-ideje-regrat-tattoo-slike

Amy Duncan (uporabljeno z dovoljenjem)

Regratov simbol

Ko govorimo o simbolih za tetovaže, ki imajo pozitiven pomen, se tetovaža regrata prilega vsem. Regrat je bil skozi leta simbol različnih kultur in je bil priljubljen v folklori in legendah.

Regrat se razlikuje od drugih cvetov: velja za navaden in navaden v primerjavi z razkošnimi cvetovi, kot sta vrtnica in lotos, tisto, kar regratu primanjkuje v barvi in ​​očitni lepoti, ga nadomešča s svojo edinstveno geometrijo. Njegov poseben videz je tisto, zaradi česar je kot otrok nepremagljiv, in ker je večina nas v nekem trenutku razpihnila regrat, vemo, kako neverjetno in čarobno je gledati, kako puhasto regratovo seme leti po zraku. Čeprav gre za navaden plevel, če opazite, da eden raste, vas'bom opazil in se spomnil, kako je puh letel, ko si pihal nanj. Zato je regrat vizualni spomin na mladost in veselje.

Beseda "regrat" prihaja iz francoskega dent de lion, "lev's zoba," sklicujoč se na nazobčane, zobe podobne liste. Regrat'Latinsko ime je Taraxacum officinale, kar pomeni "uradno zdravilo za motnje." To je zdrava užitna plevela, ki jo mnogi uporabljajo za zdravljenje različnih manjših težav. Zgodnji naseljenci so rastlino pripeljali v Ameriko iz Evrope v prehrano in medicinske namene, kar je bilo pametno, saj regrat raste skoraj povsod in je poln vitaminov, ki jih je težko najti pozimi. Naseljenci so liste jedli kot solato, korenine pa pražili in mleli za pijačo, podobno kavi. Regratov tonik so ljudje uporabljali kot zdravilo za vse. Zdravstvene koristi regrata so morda tako spregledane kot rastlina sama. So odličen vir številnih vitaminov in mineralov in imajo v eni porciji dvakrat več vitamina A kot večina vitaminskih tablet.

V nekem smislu je lahko regrat simbol življenja. To je navaden in neopazen plevel, ki ga zaradi spektakularno močnih korenin skoraj ni mogoče odstraniti. Potem, ko gre za seme, je nenadoma lep, puhast in bel, ponosno stoji nad travo in plevelom. Potem pa bo končno zapihal en močan veter in njegove čudovite geometrije ni več. Regratova tetovaža vas lahko spomni, da uživate v vsakem trenutku, ki ste ga blagoslovljeni. To kaže, da je življenje vztrajno in občutljivo in imamo le eno priložnost, da ga kar najbolje izkoristimo.

Regrat lahko povezujemo tudi z upanjem in sanjami, ki se uresničijo. Ker ko otroci pihajo na regratov puh, zaprejo oči in si zaželijo željo. Ko zagledajo regratovo glavo, se spomnijo na vse, kar imajo in si bodo želeli. Nekateri imamo srečo, da uresničimo svoje sanje. V takih primerih lahko regratovo tetovažo simbolizira, kako so se sanje uresničile.

Z regratom so povezana različna vraževerja in čarobna prepričanja. Ena pravljica pravi, da ko otrok najde enega, velikost stebla pokaže, koliko bo zrasel v prihodnjem letu; druge zgodbe pravijo, da lahko regrat ugotovite, koliko časa boste živeli, v katerem letu se boste poročili in koliko otrok boste imeli. Velja tudi, da bosta nevesta in ženin, ko bo poročnemu šopku dodan regrat, imela veliko sreče. Če pihaš regrat in vse sadike odpadejo, si ljubljen. Če pihaš regratu in si zaželiš željo, če odpihne ves puh, se ti bo želja uresničila.

Človek je svoboden v trenutku, ko želi biti.

– Voltaire

regrat-tetovaže-in-pomeni-regrat-tattoo-modeli-in-ideje-regrat-tattoo-slike

tinaxduzgen prek Flickr Commons

Nikoli vam ni dana želja, ne da bi dobili tudi moč, da jo uresničite.

– Richard Bach

Kaj pomeni regratova tetovaža?

Večina pomenov za regratovo tetovažo je pozitivnih. Čeprav vaša tetovaža simbolizira tisto, kar želite, je tukaj nekaj možnih interpretacij.

Nežnost

Otroštvo

Okretnost

Slastnost

Nedolžnost

Oblikovanje

Vztrajnost

Mladost

Svoboda

Odnos

Veselje

Krog življenja

Magija

Romantika

Notranja lepota

Vso srečo

Prilagodljivost

Upam

Možnosti oblikovanja tetovaže iz regrata

Ko gre za regratove tetovaže, lahko naredite nekaj različnih stvari.

  • Najbolj priljubljena regratova tetovaža prikazuje regrat s pihajočimi semeni. To oblikovanje je mogoče narediti na različne načine: včasih se semena spremenijo v ptice ali srca ali druge simbole.
  • Večina regratovih tetovaž je narejenih s črnim črnilom. Kljub temu verjamem, da z malo barve izgledajo odlično. Ne samo, da lahko dodate rumeno rožo, lahko tudi zasenčite v ozadju. Predlagam svetlo modro, roza in vijolično. Te barve se odlično podajo črnemu črnilu.
  • Regrat je mogoče oblikovati v različnih velikostih in ga postaviti skoraj povsod po telesu.
  • Vzemite si čas in si oglejte vse različne modele tetovaže regrata v tem članku. To vam bo dalo ideje in navdih za vaš lasten dizajn.

regrat-tetovaže-in-pomeni-regrat-tattoo-modeli-in-ideje-regrat-tattoo-slike

Jennifer Chernoff prek Flickr Commons

Nekateri vidijo plevel:

Vidim želje.

– Anonimno

Preden tetovirate

Preden si naredite tetovažo, morate narediti nekaj zelo pomembnih stvari:

  • Poskrbite, da si vzamete čas za raziskave. Preden se napišete, se prepričajte, da popolnoma razumete, kaj predstavlja vaša tetovaža.
  • Don'hiti! Tisti, ki jih ponavadi pozneje obžalujejo zaradi svoje odločitve. Poskrbite, da je to tisto, kar želite.
  • Vzemite si čas, raziščite in se prepričajte, da ste v celoti predani svoji izbiri.

Če menite, da tetovaža regrata ni za vas ali si želite ogledati več možnosti, prosimo, sledite spodnjim povezavam. Kot vedno, hvala za obisk.

Če bi regrat težko gojili, bi bili zelo dobrodošli na kateri koli trati.

– Andrew V. Mason

Človek se nenadoma začne spuščati po pusti, kamniti ulici, videti na ozkem pasu trave, tik znotraj železne ograje, sijoči regrat, ki sije v travi, kot iskra, ki je padla s sonca.

– Henry Ward Beecher

Komentarji

Michelle 17. avgusta 2019:

Regrat si tetoviram iz več razlogov.1 to je bilo moje najljubše igranje kot otrok. 2, ker sem opustil svojih 100 kg, ki sem jih izgubil. Gospa, ki je opustila vse slabe stvari, s katerimi sem se v življenju soočila. Osvobojen sem svoje preteklosti. ;

Lisa 13. maja 2018:

V petek sem imel opravljeno, pri mojem je prišlo 9 kosov za moje splave in črna ptica nad vsem za mojega fanta, ki se je še rodil.

proste ženske101 9. septembra 2017:

Na roki imam tetovažo regrata in razlog, zakaj sem jo dobil, je, ker simbolizira svobodo in moč, zaradi česar se počutim, kot da lahko naredim vse, da, to je plevel, vendar vidim lepoto, ki je drugi morda ne vidijo

Jillie1962 dne 02. oktobra 2015:

Regrat je res cvet. Mama mi je rekla, da je roža tista, za katero se misli, da je roža in se nikoli ni zmotila (no, morda nekajkrat).

pishco dne 10. aprila 2015:

In marihuana je tudi plevel! Torej?

Lordhavemercy 1. novembra 2014:

Regrat ni cvet, je plevel. Poznaš se'ponovno si tetoviraš travo.

Mickey dne 30. oktobra 2014:

Regrat s trosenjem semen je tudi simbol za ljudi, ki so

" brats "

kot pri vojaških bratah

Barb R. 21. julija 2014:

Vedno moja najljubša roža-tako briljantna, cvetela je pred mnogimi vrtnatimi rastlinami. Močna & vzdržljiv, kljub strupom & nenehno izkoreninjenje & košnje, ki jih proti njej prinašajo zgolj ljudje.

Linda Conner dne 10. aprila 2014:

Ta čudovita roža ima zame poseben pomen. To je simbol vojaških bratov. Vse življenje smo se ves čas gibali. jaz'grem si tetovirat.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 12. novembra 2013:

Anneke, hvala za komentar. Absolutno, to'ima velik pomen za regratovo tetovažo. Cenite vaš obisk. Regrat lahko predstavlja odpuščanje, morda iz nemirne preteklosti ali situacije. Odpuščanje in nadaljevanje kaže rast, napredek. Zelo kul perspektiva.

Anneke 11. novembra 2013:

Zame predstavlja opustitev. Všeč so mi ti drugi pomeni, oni'super ste!!

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 27. septembra 2013:

@Kaela, hvala za komentar in deljenje svoje zgodbe. Všeč mi je, novi začetni pomeni. jaz'vesel sem, da imata oba to povezavo'je zelo poseben. Nikoli ne pusti te ljubezni.

@Mels, hvala, ker ste si vzeli čas, da delite svojo modrost. V redu, semena, ki so ostala na regratu, predstavljajo laži v Italiji, število preostalih semen je toliko laži. Glej, jaz'slišal sem podobne izreke, noben pa ne kaže na Italijo. Všeč mi je, ko drugi delijo svoje znanje, iz tega članka naredimo članek, ki ga lahko drugi pridejo naučiti in dobiti nasvet o tetovažah. Hvala Mels!

Mels dne 27. septembra 2013:

V Italiji semena, ki ostanejo, pomenijo, koliko laži ste povedali. Toda druga sredstva so mi všeč!!

kaela dne 22. marca 2013:

Imam tetovažo regrata in zame predstavlja preživetje, odvzeti preteklost in jo odpustiti ter začeti novo življenje. Odkar imam to tetovažo, moj mož hodi okoli vsakega regrata, ki ga vidi'ker ga spominja name.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 13. avgusta 2012:

Moonlake, hvala, ker ste si vzeli čas za obisk in komentar. Cenite tudi glasove. To je lep simbol, obožujem pomene in zasnove 🙂

moonlake iz Amerike 11. avgusta 2012:

Vojaški bratiji uporabljajo regrat kot svoj simbol. To'tako lepo je preprosto všeč. Užival sem v vašem vozlišču. Glasovali in še več.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 7. avgusta 2012:

Bill

Hyp

Frank

Ryem

Alocsin

Ciganka

Ruby

Maks

Verjamem, da smo vsi v nekem trenutku svojega življenja pihali regrat. Sčasoma ne posvečamo pozornosti. Pri tem članku grem zdaj mimo njih in jih moram razstreliti. Verjamem, da lahko predstavlja, kako izgubimo svojega notranjega otroka. Poiščite svojega notranjega otroka! Hvala vsem.

BeyondMax iz Sydneyja v Avstraliji, 3. avgusta 2012:

Fascinantno! Joj, kako jih imam rad!!!

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 1. avgusta 2012:

To'tako smešno, vsakič, ko na svojem dvorišču vidim regrat, ga moram izkopati. Ha..To so precej esp. tista na gležnju,,

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach na Floridi 1. avgusta 2012:

Ni zelo pisano, a vseeno zanimivo.

Aurelio Locsin iz Orange County, CA 31. julija 2012:

Ne razumem'mislim, da jaz'sem že videl to tetovažo. Všeč so mi tiste, kjer sadike postanejo nekaj drugega, ko odplavajo. Glasovanje za Up and Beautiful.

Ryem iz Marylanda 31. julija 2012:

Obožujem simboliko in skrite pomene v tetovažah. Verjamem, da je vsak moj edinstven zaradi tega. Te regratove tetovaže so lepe in tudi vaše besede. Jaz nisem'Regratu sem do zdaj še pogledal.

Frank Atanacio iz Sheltona 31. julija 2012:

thelyricwriter kje najdete te to je super ljubezen regrat tats je glasoval super!!!!

Brenda Barnes iz Amerike zlomljene, a vseeno lepe 31. julija 2012:

Vsakič, ko mislim, da ti je zmanjkalo lepih idej za tetovaže, mi dokažeš, da se motim. Te so tako sladke in ljubke. Do sedaj je po tebi celo telo prekrito s tetovažami (tako rekoč seveda).

Bill Holland iz Olimpije, WA 31. julija 2012:

V redu, res se začenjam ukvarjati s tem … modeli so neverjetni … morda boste imeli novo pretvorbo v to serijo. 🙂 Odlično, prijatelj.

About the author