Sezonski modeli in ideje za tetovaže: jesen

Moje tetovaže razkrivajo stvari o moji osebnosti, prepričanjih in otroštvu, ki jih običajno ne bi'ne omenjajte v pogovoru.

Jesenske barve in slike ustvarjajo čudovite tetovaže.

Jesenske barve in slike ustvarjajo čudovite tetovaže.

Številni navdihi oblikovanja tetovaž prihajajo iz lepote okoli nas. S tako široko paleto rastlin, živali, elementov in osupljivih slik je na izbiro'Ni čudno, da je mati narava ljubiteljica tetovaž'najbolj priljubljena muza. Njeni različni letni časi ponujajo čudovito zbirko umetniško navdihujočih podob.

Jesen'Barvni toni so topli in težki: robustne rdeče, drzne pomaranče, svetlo rumene in bogate kovinske odtenke (na primer zlato in bronasto) prevladujejo v jesenski paleti. Seveda nobeno platno žetvene lune ni popolno, ne da bi tukaj vlili iskrico chartreuse in tam bleščanje smaragda. Ta paleta živih odtenkov bo zagotovo naredila vašo kožo z jesenskim pridihom!

sezonski-tattoo-modeli-ideje-jesen

Menjava letnih časov

Jesen je narava'opomnik, da življenje ne stagnira. Stvari se spreminjajo in za preživetje se je treba naučiti prilagajati.

S spremembami, ki se zgodijo v našem življenju, bodisi pozitivne ali negativne, se naučimo postati boljši v življenju. In ta proces je vedno razsvetljujoča in poživljajoča izkušnja. Obstaja veliko različnih jesenskih modelov, ki vam lahko pomagajo predstaviti pomembne življenjske spremembe s črnilom.

Javorjevi listi, ognjeno grivna drevesa (in njihovi prebivalci) so odlična izbira za jesenske posnetke. Medtem ko lahko flora simbolizira spremembo okolja in/ali nepozabnih krajev, lahko favna predstavlja ljudi in/ali spremembe v enem's odnosi.

Čudovita možnost, kot je nebo, so tudi gozdni prizori, ki se jih dotika sončni zahod's hladni toni dobro dopolnjujejo jesenske odtenke. Presenetljiva vizualnost izžareva lepoto in čudenje, saj nikoli nisi prepričan, kaj lahko prinese noč.

Ideje za noč čarovnic

Ta praznični kostum in sladkarije ponujajo oblike, kot so okostnjaki, svetilke Jack-o, netopirji vampirji in zastrašujoče pošasti. Halloween tetovaže z odtenki strupene vijolične in strupeno zelene dajejo ljubiteljem oktobra priložnost, da pokažejo svoj praznični ponos.

Iščete kaj bolj subtilnega? Razmislite o čarovniku za nesrečo, na primer številka 13 ali črna mucka. Za več "bling," oblikujte okrašeno sladkorno lobanjo.

Če ti'so bolj navdušeni nad morbidnim in grozljivim, netopirji, pajki in škorpijoni naredijo odlične tetovaže, ki predstavljajo jesen.

Jesenske živali

Naši leteči prijatelji, veliki in majhni, so čudovita izbira za jesenski prizor. Ptice, sove in netopirji simbolizirajo inteligenco in samozavest.

Medtem ko lahko različne vrste ptic predstavljajo različne vidike življenja (vse od ljubezni do sreče), so sove dobro znane kot simboli modrosti in zaščite. Netopirji, čeprav niso tako cenjeni kot sove, predstavljajo intuicijo in zavedanje.

Gozdna bitja, na primer veverice in ježi, so tudi čudoviti kandidati za tetovažo na temo jeseni. Veverice so znane kot iznajdljivi mojstri priprave, ježi pa simbolizirajo vitalnost in zaznavo.

Rdeča lisica je tudi odlična izbira za tetovažo jesenskega prizora. Lisice s škrlatno oranžnimi krznenimi plašči so pogosto prikazane kot zviti in duhoviti zvijače.

Teme v izobilju

Jesen je čas žetve, čas velikega obilja, spoštovanja in velikodušnosti. To je čas, ko se z ljubljenimi zberemo, da proslavimo vse dobro v svojem življenju. Zato je jesensko tetoviranje odličen način, da skozi vse leto izrazite svojo hvaležnost.

Rog izobilja (rog, napolnjen s sadjem, cvetjem in zelenjavo) je tradicionalni simbol zahvalnosti, ki predstavlja obilje. Tetovaže roga izobilja lahko prilagodite tako, da predstavljajo živila in rože, ki imajo pomen v vašem življenju. Na primer, odkar sem'm s Havajev, bi izbrala lokalno sadje (t.i. lilikoi/pasijonka) in rože (t. i. puakenikeni), ki bi jih vključila v svoj dizajn roga izobilja..

Tetovaže boginje so tudi popolni simboli, ki predstavljajo obilje in radodarnost. Da ne omenjam, lepoto jeseni je mogoče z oblačili in živalskimi totemi zelo enostavno vključiti v oblikovanje boginje.

sezonski-tattoo-modeli-ideje-jesen

Upam, da vam je ta članek dal nekaj dragocenih idej, kako s črnilom pokazati svojo ljubezen do jesenske sezone. Ko tečejo ti ustvarjalni sokovi, te'bom lahko našel pravi dizajn za vas.

Ne pozabite, da bi morala imeti vsaka tetovaža, ne glede na temo ali obliko, velik pomen za nosilca. Preden se igla dotakne vašega dragocenega platna, se prepričajte, da ste popolnoma prepričani'Oblikoval bom v prihodnjih letih. Vse najboljše in veselo pisanje vsem!!

© 2012 TattooKitty

Komentarji

TattooKitty (avtor) 20. oktobra 2012 s Havajev:

Hvala, vedno raziskujem! Jesenska sezona je tako čudovita muza za tetovaže!!

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 18. oktobra 2012:

Te so res lepe!

TattooKitty (avtor) 17. oktobra 2012 s Havajev:

Živjo billybuc! jaz'trenutno delam na zimski različici tega vozlišča (s pomladjo & kmalu sledi poletje) … bom počakal 'do mraza, preden ga objavim. jaz'že kar nekaj časa me srbi, da bi si naredil jesensko tetovažo … utegnem se predati in obiskati svojega umetnika na moj rojstni dan. Toliko dizajnov, med katerimi lahko izbirate … ahhhhh !!! LOL! Hvala, da ste se ustavili & komentiranje!

Bill Holland iz Olimpije, WA 16. oktobra 2012:

Odlične slike in nekaj res lepih tetovaž, še posebej zadnja. Lepo opravljeno pri tem; ti in tekstopisec bi morala združiti svoja tetovaža … obema gre zelo dobro.

About the author