Simpatične in sladke ali temne in zvijačne ideje o tetovažah pravljic

Kitty sicer ni strokovnjak za tetovaže, ima pa nekaj svojih. Uživa v izmenjavi idej o tetovažah, ki jih navdihujejo različne teme.

Edinstvena in ljubka pravljična tetovaža.

Edinstvena in ljubka pravljična tetovaža.

Wikimedia prek CC

Simpatične pravljične tetovaže

Kakšno dekle ni storilo'ne ljubiš vil, ki odraščajo? Bil sem tisti, ki je bil popolnoma obseden z idejo o vilah, zato sem si seveda, ko sem postaral, želel prikupno pravljično tetovažo!

Na izbiro je toliko možnosti:

  • Prvi (in najljubši deklet po vsem svetu) je Disney'ljubek zvonček Tinker Bell, čeprav je ta zasnova morda nekoliko razigrana, zato boste morda iskali bolj edinstven in zrel dizajn. Ni problem!
  • Če ste tako obsedeni s vilami kot jaz, vi'Imel bom posebno priljubljenega pravljičnega umetnika. Nekatere ideje so Amy Brown, Brian Froud, Selina Fenech, Jasmine Beckett-Griffith ali celo Meredith Dillman. Vsi ti čudoviti umetniki' delo lahko najdete na internetu, zato ga morate res preveriti, da dobite nekaj idej o vrsti stilov. Moj najljubši je Brian Froud!
  • Razmislite o pozi. Bo vaša vila sedela na roži ali morda na krastački? Lahko bi ga namestili na vejo, ga ujeli v mehurčku, jahali na ptici ali igrali na glasbilo. Kaj pa, če ima vila krila metulja ali ptice? Uporabite svojo domišljijo in vključite nekaj svoje osebnosti! Druge oblikovalske zamisli so lahko vaše astrološko znamenje, vaša ali vaša hči'ime ali začetnice ali vrstica iz vaše najljubše pravljice ali pesmi.

Možnosti so neskončne, zato ne'Ne zapravljajte denarja za dizajn, ki ga najdete na steni tetovažne trgovine. Za več slik se pomaknite navzdol.

Temne pravljične tetovaže

Za 180 ° glede na zgornji nasvet je ta razdelek za gotske ali bolj uporniške dame, ki iščejo kaj drugega. Mogoče imate radi vile, a ne'ne želim, da bi bilo na tvojem telesu tetovirano kaj preveč srčkanega. To'super, saj je na izbiro ogromno temno modnih modelov.

  • Amy Brown in Brian Froud imata čudovita temno -pravljična umetniška dela, ki bi jih lahko uporabila kot navdih, in tudi Selina Fenech. Poiščite jih v Googlu, da vidite, kaj počnejo.
  • Druga možnost je, da greste z vilo, ki je malo manj znana od tipičnega krilatega tipa. Kaj pa dryad ali naiad (vodna vila)? Bi se lahko odločili za tistega, ki je v bistvu čarovnica? Lahko se je vozila na metli s tekočo črno obleko in koničastim klobukom.
  • Če ti'ste v pin-up dekleta, morda bi se vaša temna vila predstavljala kot pin-up punca in oblečena kot Bettie Page s bičem v roki? Da, prosim.
  • Ali pa, če ste po srcu pravi oboževalec Tinker Bell -a, lahko razmislite o gotski različici pixie.
  • Saj ne veste, da morajo biti vse vile srčkane. Naj bo vaše tako deviantno in zvito kot vi'rad bi zrcalil vašo osebnost.

Za več idej temnih vilinskih tetovaž se pomaknite navzdol.

Temne pravljične tetovaže

Sodelujte v anketi:

© 2011 Kitty Fields

Komentarji

Moda 19. decembra 2011:

Dobre tetovaže.

S spoštovanjem;

Najnovejše modne tetovaže preverite na:

http://fashion2012-13.com

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 22. septembra 2011:

Hvala, felicitylovespari!

felicitylovespari 22. septembra 2011:

Gor in super. Obožujem tetovaže.

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 16. septembra 2011:

Meisjunk – Da, Amy Brown'Vile so neverjetne. Vsekakor imam rada njene sezonske vile. Brian Froud'še vedno je moj najljubši!

BallisticJW – Slišim te. Mislim, da bi vseeno moral! … to'je samo koža.

Chatkath – Najlepša hvala! Tudi meni so temne vile zelo všeč. Še posebej temna pravljična tetovaža z vilo, ki poljublja gargojlo. Odlično.

Kathy iz Kalifornije 15. septembra 2011:

To so lepe Kitty, meni je temna vila najbolj všeč, drugačna in brezčasna. Dobro opravljeno, zdaj imate res veliko dobrih tatoo vozlišč!!

BalističniJW iz Atlante, GA 15. septembra 2011:

Lepa. Imam kožo, ki zlahka sledi brazgotinam, zato sem zmagal'ga kmalu ne bom dobil, a si ga vseeno želim!

Jennifer Kessner iz Pensilvanije 15. septembra 2011:

Obožujem Amy Brown'je delo! = D Ona'mi je bila vedno najljubša.

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 15. septembra 2011:

TH – To'd bi bila dobra tetovaža zate! Pojdi na to!

tom hellert od doma, 15. septembra 2011:

Kitty,

Nimam nobenega tetovaža- Vedno sem razmišljal, da bi si na ramo priskrbel nič takega tako čudnega in zapletenega, kot so na sliki- nobenih imen ali obrazov ljudi i'd dobim modri javorjev list ali tml kot na dresih moje najljubše hokejske ekipe-

Toronto Maple Leafs

ampak to'samo jaz sem

TH

Kitty Fields (avtor) iz Summerland 15. septembra 2011:

Ddraigcoch – Se strinjam, ja'nisem ravno v pravljičnih tetovažah risanega tipa y; moji absolutni favoriti so zgoraj tetovaže Brian Froud. Obožujte vile Briana Frouda! Hvala, da ste se ustavili.

Emma iz Združenega kraljestva 15. septembra 2011:

Tukaj je nekaj dobrih idej. obožujem pa tetovaže in simbolika je zame kar močna. Torej, čeprav obstajajo lepi takšni " goth Tinkerbell" Še vedno bi se odločil za nekaj več pomena, na primer "vila dryad" z drevesom življenja. Čeprav se mi zdi, da tetovaža ni zelo dobra, ima močan simbolni pomen.

About the author