Slike in pomena plemenskih tetovaž

jaz'Vedno sem imel službo v tetovaži kot piercer (na strani).

Tattoo by Tacho, Thou Art Tattoo and Piercing Studio, Sheffield, Anglija.

Tattoo by Tacho, Thou Art Custom Tattoo and Piercing Studio, Sheffield, Anglija.

Večinoma plemenske tetovaže izhajajo iz starodavne plemenske umetnosti. V mnogih kulturah je bilo tetoviranje (in še vedno) obred.

Sodobne plemenske tetovaže temeljijo na starodavnih modelih. Nekatere izvorne kulture so Borneo, Azteške kulture, Indija, Havaji, Maori na Novi Zelandiji, Samoi in Polineziji. Te kulture uporabljajo svojo umetnost za prikaz obredov prehoda, družbenega statusa in identifikacije družine. Nekatere tetovaže se celo uporabljajo v medicinske namene. Vsaka kultura ima svoje tehnike in posebne oblike, vendar je večina plemenskih tetovaž trdno črnih. Nekateri umetniki vključujejo različne odtenke in barve, da razbijejo obliko.

Vrste plemenskih tetovaž

  • Borneon: To je najbolj priljubljena oblika plemenskega tetoviranja, čeprav je večina Borneonovih tetovaž kopiranih iz plemen kajanskih kenij in bakatanov. Te tetovaže se sčasoma dobro obdržijo. Imajo drzne črne črte in preprosto barvanje. V primerjavi z drugimi slogi so manj nagnjeni k bledenju in zamegljenosti.
  • Havajski: Havajske tradicionalne tetovaže pred zahodnim kolonialnim vplivom imajo veliko geometrijskih elementov in so predvsem črne. Najpogostejše podobe so rože, palme, sonce, zvezde in oceanski valovi.
  • Maori: Prvobitni prebivalci Nove Zelandije so nekoč ustvarili nekaj najbolj edinstvenih tetovaž na svetu. Njihov slog se je razvil iz obraznih tetovaž in je še danes sveta oblika družinske in osebne identifikacije. Pripovedujejo zgodbo o osebi'družino, dosežke in spretnosti.

Izbira plemenske tetovaže

Plemenske tetovaže so priljubljena izbira za prve tetovaže. Oni'so preproste za oblikovanje in večina tatoo umetnikov je v svoji karieri naredila vsaj enega. Ker so običajno črni le s črno barvo, se s starostjo in obrabo ponašajo dobro. Hkrati jih je zaradi istega razloga težko odstraniti in pokriti, še posebej, če vključujejo debelejše črte in večje oblike.

Pridobivanje plemenske tetovaže

© 2008 jaymz

Komentarji

Zora dne 20. aprila 2013:

wow fantje c'pon. to naj bi bile misli o tatih ne drug o drugem. Kakorkoli že, vse pravilno opravljene tate so odlične !! Imam nekaj plemenskih in nekaj ne. vse moje pripovedi pripovedujejo zgodbo o meni in mojem življenju, in če to pomeni, da dobim pleme, ki ima pomen, ki ni zame, kot to pomeni zame,'je v redu to je moje platno in všeč mi je. in upam, da se vsi tako počutite glede svojega. različne kulture in slogi so tisto, zaradi česar smo tako različni in naredimo svet tako velik!!!

jpuck dne 2. septembra 2011:

Tribali res nekaj pomenijo. Strinjam se, da se večinoma uporabljajo pri večinoma belih smetih. Toda močnim Havajcem, kot sem jaz, veliko pomenijo. Na strani imam plemena za dedka, ki je umrl. Nekaj ​​pomenijo, če'ponovno zakonit. Ne samo na vas, ker ste mislili, da plemenski trak ne bo'da ne boste videti kot vrečka.

TattooFanAlex dne 22. junija 2011:

Prav smešno je brati te komentarje, eden pravi svoje mnenje, kot da je resnica vseh (verjetno živi še vedno s svojo mamo …), eden grozi ljudem po internetu (stavim, da je mali frajer "Napoleonov kompleks"). po mojem mnenju se plemena pogosto vidijo, videti so super, če so narejeni dobro, a kljub temu ne bom dobil … tetoviral sem se in jih dobil le s pravim pomenom. Toda v celoti sprejemam vsa ta druga mnenja in upam, da bi tudi drugi storili enako! ampak ja, upam, da s tem ne bo zamere in tudi upam, da bodo ljudje nehali pošiljati takooo žaljive komentarje ¤ ___ ¤

Eva 5. junija 2011:

sranje.

Evan-B 3. aprila 2011:

Živjo. Zelo rada imam plemenske tetovaže in si jih želim narediti, ker se mi zdijo kul! Ali kdo ve, če nekateri simboli pomenijo določene stvari, ker ne vem'nočem si samo naključno tetovirati in nimam pojma, če je za tem smisel!

Dante Reeder 3. februarja 2011:

Moje ime je Dante in me lahko najdete v Temeculi, seveda večina vas s srednjezahodne in vzhodne obale ne'ne vem nič o tem slogu tetovaže. Verjetno je grozno videti na tvoji bledi koži, ki ti je prikrajšala sonce LOL..Reci kaj, stavim, da si zmagal'ne delam NEVARNO..I'd Ali ste se stresli in vaša moškost bi se skrhala v strahu, negativni mali punk./

Dante Reeder 3. februarja 2011:

No, morda se vam zavirajo, toda večina ljudi, ki so jim všeč. Iskreno povedano, imejte pri sebi mlada mlada mnenja in jih navpično razrežite, to bo opravilo opravilo … Na lažji način so te tetovaže odlične, če jih naredi prava oseba. to, toda od vašega debelega telesa, kot večina teh pritožnikov v odboru, ne't get them, Če telovadite z utežmi in tečete v živo Aktivni življenjski slog Ja, pojdite in Tribal Tattoos imajo Pomen Moje Povprečje Če me ne spoštujete, Streljam za vsak del vaših ust!

kaysei 2. februarja 2011:

F ** K vata' žalitev! aborigonalni ljudje Nove Zelandije … mislim, kaj za vraga! kako trdna so lahko vaša dejstva, če lahko'sploh ne dobite pravega državljanstva za državo, o kateri pišete. ABORIGANIE so zakoniti ljudje Avstralije in MAORI so zakoniti ljudje NOVE ZELANDIJE. sramota ow fulla ow bay ow!…

Genna 1. decembra 2010:

Morda bi morali bolj skrbeti, da bi koga užalili, če bi rekli retardiran, kot pa, da bi se obrnili na to osebo glede njenega črkovanja. jaz'prepričan sem, da si'sem napisal, da se je v življenju kaj poslabšalo in to'ni tako, da ne razumete, kaj hočejo povedati.

Plemenski oboževalec 23. novembra 2010:

Vem, kaj misliš, stari, moraš delati na ur spellin n shyt 4real …. toda plemenske tetovaže so odličen dizajn, odvisno od tega, kdo to počne

J stalin 04. novembra 2010:

ste grozen pisatelj in očitno v tem članku nimate nobenih referenc ali res kaj bistveno veljavnega. Plemenske tetovaže so zaostale tudi vi. "Vem, kje lahko zmotite plemensko tetovažo?" kot ste dejali, gre za nesmiselne modele, ki so videti, kot da bi jih znal narisati vsak visok 8-letnik. Vem, da je to kruto, ampak prekleto, da je to sranje

About the author