Tetovaže Angeline Jolie

Raye ima številne modifikacije telesa, usposabljanje SFSI, nekdanje kredite CFR-D in desetletje dolg čas kot BellaOnline'urednica body arta pod pasom.

Zbirka razvijajočih se tetovaž na hrbtu

Angie's Back Tattoos: Rastoča zbirka

Angelina jolie'zbirka tetovaž na hrbtu je bila urejena in dodana k njenemu obsegu, če ne še bolj. Včasih je nosila japonski kanji, ki je bil preveden v "smrt" na njeni levi rami, toda ta tetovaža je bila prekrita z izdelano budistično molitvijo zaščite. To je sanskrtski blagoslov v kamboškem jeziku in rekla je, da je to v čast njenega prvega posvojenega sina Maddoxa.

Ona ima stavek "poznaj svoje pravice" tetovirano tik pod dnom vratu.

Njen spodnji del hrbta je najbolj dodan. Prvotno je imela na obeh straneh hrbtenice dva drobna modela v plemenskem slogu in majhnega zmaja. Vendar je na potovanju po Tajskem to delo dopolnila velika tigra. Umetniško delo tigra je v tradicionalnem tajskem slogu, tetovaža pa je bila narejena tudi tradicionalno. Umetnik je z roko delal z dolgimi iglami, ki so se pomaknile v votlo cev, tako da je na tisoče vbodov naenkrat.

Oglejte si evolucijo Angeline's tetovaže na rokah

Angelina's tetovaže na rokah

Igralka Angelina Jolie ima klasičen ameriški stil mešanih modelov brez ozadja na obeh rokah. Modeli so razporejeni in nameščeni tako, da se ne prilegajo skupaj. Prvotno je bilo ime tetoviranje na njenem levem bicepsu "Billy Bob" (Thorton, njen drugi mož) in črni plemenski zmaj tik pod tem. Nobene od teh tetovaž ni mogoče videti več, saj sta bili obe tetovaži podvrženi laserski odstranitvi. Preden je v istem prostoru dobila novo delo, ste lahko videli slabe sledi prvotnih tetovaž. Njena leva nadlaket je seznam koordinat zemljepisne širine in dolžine za rojstne kraje vseh njenih otrok: posvojencev Maddox (Kambodža), Zahara (Etiopija) in Pax (Vietnam) ter naravno rojeno hčerko Shiloh (Namibija) , in dvojčka Vivienne in Knox (Francija). Naštetih je šest nizov koordinat, pri čemer so številke v Nici, Francija podvojene dvakrat (enkrat za vsakega dvojčka).

Na desni notranji podlakti je citat Tennesseeja Williamsa. Vrstica se glasi "Molitev za divje v srcu, shranjena v kletkah." Ta tetovaža je prikrita za neko tetovažo japonskega kanjija.

O Angelini'na levi podlakti ima arabsko tetovažo, kar v prevodu pomeni "volja (odločitev)." Domnevno je ta del prikriti tatu drugega kosa črnila, ki ga je dobila med poroko s Thorntonom. Na isti roki je tudi tetovaža črke "H," v čast njenega starejšega brata Jamesa Havena in rimsko številko 13. Med novinarskimi nastopi za njen film "Sol," na njeni roki sta bila vidna dva nova razcveta. Ena je poleg rimske številke na spodnjem delu podlakti, druga pa ob zemljepisni širini in dolžini na nadlakti.

V začetku aprila 2011 so poročali, da je bila na Angelini tetovirana sedma črta koordinat'nadlakti, pod šestimi, ki označujejo rojstne kraje njenih otrok. Fotografije, ki so prišle v splet, niso't jasno prikaže celoten niz številk, vendar iz zemljepisne širine'Jasno je, da je lokacija nekje v Severni Ameriki, kar podpira govorice, da je bila rojstni kraj njenega partnerja Brada Pitta.

Angelina kot Fox "Želeno"

"Delo" in "Solze" sta le dve od ponarejenih tetovaž, dodanih filmskemu junaku.

Oglejte si mešanico resničnih in ponarejenih tetovaž v "Želeno" Prikolica

Tattoos in Wanted

Za svojo vlogo atentatorja svetovnega razreda v filmu Wanted je morala Angelina narediti nekaj, česar ne počne'vsega tega ne moreš početi. Morala je pustiti, da se pokaže vsaka njena tetovaža. Pravzaprav se je za svojo vlogo Fox odločila, da bi bilo primerno dodati še več. Tetovaže, ki jih vidite v filmu, so mešanica njenega dela in nekaj gledaliških ponaredkov.

Nekaj ​​njenega navdiha je dobil Winston Churchill in njegov citat, "'Ne moremo ponuditi nič drugega kot kri, trud, solze in znoj." Imela je besede "trud" in "solze" dodana notranjosti nadlakti.

Imela jo je tudi ona "poznaj svoje pravice" tetovaža, podvojena v latinščini, in "moč volje" ponavlja v več jezikih. Na levi roki je dodala cvetlični dizajn, ki se je spuščal po podlakti in na roko. Ustrezni modeli so bili uporabljeni za pištolo, ki jo uporablja njen lik, tako da so se vzorci, ko je držala orožje, združili v eno neprekinjeno obliko.

Angelina's tetovaže na trebuhu in stegnih

Jolie's tetovaže na želodcu in nogah

Angelina si je na trebuh naredila tri različne tetovaže, a ena je bila prikrivanje druge. Trdi, da je imela na levi strani trebuha modrega zmaja, ki je bil posledica neprespanega večera v mestu Amsterdam. Očitno se ne spomni, da bi si naredila to tetovažo in je imela pregovor "Pravkar sem se zbudil s tem" izkušnje. Nezadovoljna z zasnovo se je odločila, da jo prekrije z velikim, trdnim črnim križem, kasneje pa je pripomnila, da nekateri ljudje, ko vidijo vrh tetovaže, ki štrli iz pasu njenih hlač'nosi pištolo.

Njena druga tetovaža na želodcu je izraz v latinščini, ki se nahaja tik pod popkom. Prevod besedila "Kdo me netrit me uniči" je "Kar me hrani, me tudi uniči."

Ena stvar, ki jo mnoge ženske skrbijo s tetovažami na želodcu in nosečnostjo, je, da se lahko zaradi raztezanja kože poškoduje umetnina. jaz'o tem sem slišal tako dobra kot slaba poročila. Prvi je da, tetovaže lahko uniči raztezanje kože, zato morate biti pozorni na to, kako hitro pridobite težo. Drugič, vlaženje kože in pitje veliko vode sta vaša najboljša stava, da se izognete poškodbam tetovaže na želodcu. Vsakodnevno drgnjenje kakavovega masla na kožo je nujno! Če je koža dovolj navlažena in ne't prehitro se raztegnete, se lahko izognete strijam in zaščitite črnilo.

Na enem od Angie'Na notranji strani stegen je dodala tetovažo, ki jo je novinarjem razkrila kot takšno "za Brada."

© 2007 Raye

Kaj menite o Angelini in njenem črnilu?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 25. novembra 2014:

Sherry, glede na to, da ne'ne poznam tebe, niti ti nje, Angelina's tetovaža arena'ne bi smel imeti za vas nobenega pomena.

Sherry Hewins iz Sierra Foothills, CA 24. novembra 2014:

Mislim, da so zanjo pomembni, vendar so mi videti samo kot besedilo.

Aamir Raheem 18. februarja 2012:

Anglina je posebna izdaja drzne ženske, ki ima prvo kategorijo v tetovažah.

Sahara 9. decembra 2011:

Mislim, da ona'je pogumna ženska, ki resnično pozna sebe in je dovolj udobna sama s seboj, da v veliki meri govori o hudiču nadlegovalcem, ko gre za njeno body art. Od ene pisane ženske do druge se mi zdi izjemno lepa in kot so povedali drugi, se dobro obnese glede svojih tetovaž in vsaka ima zanjo poseben pomen. To je prvi in ​​najpomembnejši del pri pridobivanju tetovaže.

Če tetovaža ne't za seboj nimajo osebnega pomena, potem je to samo kaos črnilo; Vendar pa dobro premišljeni modeli in umestitev tetovaže poleg osebnih pomenov za njimi niso le lepi, ampak podaljšek osebe'svoj ustvarjalni duh. Moje tetovaže imajo zame osebni pomen in so podaljšek tega, kdo sem, kje sem'sem bil in kam želim od tu skupaj z ljubeznijo svojih otrok. Na zgornjem levem zapestju imam triquatro v vijolični barvi (po meri), ki se spušča ob straneh zapestja. Notranji del trikvatre ima krog življenja. Trije ovali same trikvatre predstavljajo deklico (otroštvo), mamo (starost spočetja) in krono (babica/leta po rojstvu otroka). Predstavlja tudi moje dve hčerki in mene s krogom življenja v središču, da pokaže, da se življenje nikoli ne konča, preprosto se začne znova rojstvo, življenje, smrt in ponovno rojstvo itd … Na zunanjih robovih so vinske trte sivke , ki predstavljajo zdravljenje. Imam mod- do hud lupus (SLE), Sjogren's, Fibromialgija, slepota z zaznavanjem svetlobe & sposobnost videnja v 2-3 cm pred očmi s hudo izgubo perifernega vida, poškodbo sklepov, hudo osteoporozo, poškodbo vezivnih mišic, vneto roženico iz Sjogrena's Bolezen, huda utrujenost in nespečnost, če naštejemo nekaj zdravstvenih težav, s katerimi se vsakodnevno ukvarjam.

Na levem gležnju imam zapleten vijoličen metulj, ki predstavlja vsakega izmed nas z vsega sveta, ki vsak dan trpi za lupusom, a se kljub temu vstane in se bori za življenje, dokler ne najdemo zdravila – upam, da v našem življenju in še bolj upamo, da bo prišlo prej mnogi so na točki, ko bo zdravilo ustavilo bolezen šele, ko jo bo prebolelo'so vstopili v hudo fazo, kot je prišel razum. Tam'ne grem nazaj, zato si želim, da bi imeli čim več dostopa do zdravil, preden so podobni meni in stotinam tisoč drugih, ki bodo imeli le olajšanje, vendar se ne bodo vrnili v prejšnje zdravje pred Lupusom.

Sčasoma bi si rad imel tetovažo na zgornji lopatici s srcem ali metuljem, ustvarjenim iz posebnega diamantnega dizajna, ki bo dobesedno bleščal ob soncu zaradi pesmi, ki jo je Rob Thomas napisal za svojo ženo, ki lupus called Her Her Diamonds, ki mi je osebno ljubša akustična različica kot studijska b/c, dejansko zveni bolj resnično in ima več ugriza kot ogoljena čista studijska različica.

Nazadnje, jaz'rad bi imel tetovažo zmaja z napisanimi besedami pod njim, "Ljubite vse ~ Nekaj ​​zaupajte ~ Nikomur ne škodite"

jaz'Res bi mi bila všeč budistična molitev, ki jo ima Angela Jolie, a tam, kjer živim, je malo azijskih ali budističnih umetnikov črnila.'nočem izkoristiti priložnosti, da bi dobil dva ali le dva, da bi se naučil pisanja & pomeni niso takšni, kot bi morali biti. Nekateri pravijo jaz'sem preveč izbirčen, ko gre za to, komu dovolim, da se ukvarja z mojo umetnostjo & da zanj plačam veliko, vendar želim modele po meri, ki mi nekaj pomenijo, pa še to'Pomembno mi je, da so verodostojni & povej kaj mislijo.

BTW, moj zdravnik & celo Fundacija Lupus je podpirala moje črnila in moje piercinge. Zdravniki so mi pomagali ostati zdrav pred črnilom, med njim in po njem & piercing I'sem naredil. Od teh sem imel samo enega'sem že šel vstran in to je bilo bolj zato, ker nisem'ne vem, da sem bil alergičen na nikelj kot karkoli drugega. Ko sem izvedel ta majhen biser informacij, skupaj z dejstvom, da je približno 80% žensk alergičnih na nikelj, sem novico začel širiti med tiste, ki sem jih poznal, ki si želijo piercinga, da bodo vedeli vnaprej, pred operacijo, ker sem imel srečo. Moral sem na operacijo nekaj mesecev po tem, ko je moj prvi piercing postrani zaradi alergije. Mojemu kirurgu je pomagalo z uporabo opreme, ki ni vsebovala nikljeve zlitine, da ne bi povzročila več zdravstvenih težav, kot sem jih imela, kar je več kot dovolj. Operacija je bila nujna zaradi poškodbe Lupusa (SLE) in Sjogrena's Bolezen, ki uničuje notranji organ, brez katerega bi lahko živela, čeprav sem'Naučil sem se, da brez tega ni tako enostavno živeti, kot sem sprva mislil, vendar pri odstranitvi ni bilo možnosti. To je bilo življenje ali smrt in nadaljnja škoda za moje zdravstveno stanje, zato sem moral na operacijo, ne glede na stiske, ki so sledile in še vedno sledijo 4 leta kasneje.

Še naprej zibajte Angelino!

zdaj22 5. oktobra 2011:

Sooči se s tem, da je hudoben biath !! Ljubim jo!!!!!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 15. septembra 2011:

j3llyfi5h, pojma nimam. Ti'O tem bom moral raziskati nekaj pisav.

j3llyfi5h 14. septembra 2011:

v kateri pisavi je trud in solze ?

Amanda B 23. aprila 2011:

Ne maram tetovaž, vendar so te zelo posebne.

Karli 18. decembra 2010:

Obožujem njene tete !! Nekako vam omogoča, da pokukate v njeno zasebno življenje in to pokaže'človek je tako kot vsak izmed nas, ne nekdo z nadnaravnimi močmi, kakršnega gledamo na večino ljudi v Hollywoodu.

vian 5. avgusta 2010:

Angelino sem vedno občudoval. Menim, da bi, če bi imel priložnost, storil enako. moli za vso svojo družino

shelleen 24. maja 2010:

njeno telo je preprosto umetniško delo, ki ljubi pomenljivo črnilo…

Rachelle 3. marca 2010:

Obožujem njene tetovaže !! Predvsem tistega na trebuhu, v vratu in kmerskega!!

In ona je seksi!!

IdeaMorphist iz Chicaga 15. februarja 2010:

Z branjem o njeni body art sem jo dobil malo spoštovanja … omogoča, da vidite bolj človeško plat kot običajno.

tattoo_design 11. novembra 2009:

Oprosti, don'ti niso všeč! Lahko pa je odlična igralka, ki je včeraj gledala Changelina – težka tema, a odlična predstava za Angelino!

Na zdravje

Joe

zasebno2500 iz Kanade, ZDA, London 19. oktobra 2009:

…ok … končal sem tukaj s povezavo na eni od MOJIH strani.

To ni't o tatih; to je FanClub! ;}

halleyhoops z zahodne palmske plaže 26. septembra 2009:

imej jih rad!!!

amie50 20. avgusta 2009:

Obožujem angelino's tetovažami, mislim, da jih dobro nosi … in njene tetovaže res dodajo njeno seksualnost.

tatau 26. junija 2009:

Všeč mi je budistični blagoslov, ki si ga je tetovirala na rami!

Angela 24. junija 2009:

Angelina Jolie je prav vroča. Absolutno obožujem njene bleščeče oči, njene mehke ustnice in zelo definirano ličnico.

Tey dne 16. junija 2009:

Angelino vedno ljubim, tudi če so novinarji že prej rekli, da je čudna (vsa črna), da je super! O vampirju in smrti mi je všeč VSE, njene oči, čelo in ustnice so WOW. In tatoo'res je kul sovražim ljudi, ki imajo tetovažo, ki ni smiselna. Angelina res si "lep angelček." = str

jez 26. aprila 2009:

kakšne lepe tetovaže so mi všeč

Tetovaža 26. februarja 2009:

Ponavadi mi ni'ni všeč, ko se ljudje toliko tetovirajo. Nekaj ​​jih je na pravih mestih, kar mi ustreza. Toda z Angelino Jolie je drugače. Ima razred, slog, pa ne'Ne glede na to, koliko tetovaž si bo naredila, bo vedno videti pametno in čudovito!

zoey 23. februarja 2009:

…:))

Amber Saltsgiver 11. februarja 2009:

Obožujem azijskega tigra Angelinas, popolnoma razumem

Tetoviran svet 2. februarja 2009:

Na ogled nekaj zelo lepega dela

Lyv 29. januarja 2009:

Angelina je seksi, nora, spontana in verjetno. najlepše bitje, ki je kdajkoli živelo. Ko sem gledal film Wanted, sem hotel biti bolj odhoden, seksi in hudoben, kot je njen lik. Dekleta ji zavidajo, fantje si jo želijo, poročevalci novic o slavnih pa želijo vedeti celotno zasedbo o njej 24 ur na dan, vseeno pa z vso to pozornostjo na njej preprosto prijazno priznava'to je in gre naprej.

Ona je košček nebes

anonimno 28. januarja 2009:

obožujem njeno črnilo. mislim, da ji je to pomagalo pri karieri. igra veliko nevarnih likov, ki so bada **, njena podoba zunaj zaslona pa prikazuje njen svoboden duh, njeno individualnost in tako kot je rekla Megan Fox o svojih tetah, ji je vseeno, kaj si drugi mislijo o njih, kar je popoln vklop. Všeč mi je zgornji članek, ki pravi, da nekateri mislijo, da nosi pištolo, ko ji želodec požene iz hlač, to je super. brad pitt še nikoli ni bil z žensko, kot je angie, in pristala je najbolj seksi moški v življenju, zdaj pa ima nekaj črnila. ženske so imele radi badboye, ki imajo tetovaže, zakaj je pri ženskah drugače. Johnny Depp brez svojih tetovaž ne bi imel iste privlačnosti. na enak način sta oba pirata. če ga ne razumete, je to samo prednost. tako razumem-ona je rock zvezda.

mike dne 17. januarja 2009:

Mislim, da sem tukaj manjšina. Prišel sem po ogledu "Želeno" da preveri, če ima res toliko tetovaž in kaj pomenijo.

Mislim, da je to osebna želja, toda zame so tetovaže ogromne.

Vseeno hvala za dobre informacije.

Alison dne 12. januarja 2009:

Všeč so mi vse njene tetovaže, vendar jih ima veliko.

kava livelove iz Gruzije 24. decembra 2008:

Ne morem vam povedati, kako dolgo sem poskušal ugotoviti, kaj predstavljajo njene tetovaže. Delček jih vedno ujamem na slikah, ostale pa pogrešam. Včasih sem mislil, da pravi tisti na njenem hrbtu "zdaj imaš pravico" b/c njena oblačila so vedno pokrivala ostalo dovolj … in čutim. tako velika – hvala

SHANNON 18. septembra 2008:

ANGELINA JE ODLIČNA! ONA'S TAKO LEPA IN LJUBIM jo, ker ji je'PODARITE SREČKO, KAJ MNORI VSI. LJUBIMO TATS ANGIE!

naučiti se kitare 15. julija 2008:

Všeč mi je tetovaža iz njenega filma – Wanted. Poglej zelo lepo.

mitchmetal dne 10. julija 2008:

Želim si imeti več tetovaž od tistega, kar ima ona! arrrggghhh imam že 7 tetovaž pa ji še vedno zavidam! želim si več tetovaž! pravkar imam problem glede tega, kje jih postaviti, ker so moji tako prekleto veliki, da mi pokrivajo celoten hrbet! Želim si takšno, kot je Angelina'je na levem zgornjem delu hrbta, vendar želim, da je v tajskih znakih. Prekleto!

Anjellyca 28. junija 2008:

Bože, samo ljubim Angelino Jolie !! Obožujem vse o njej. Tetovaže so popolnoma super !! Všeč mi je, kako edinstvena je z vsemi svojimi tetovažami.

OBdržite ROCKIN' ANGELINA !! 🙂

Blaque Bastard 26. junija 2008:

Prolly SAMO Mršava bela ženska, ki bi je ne bi brcnil v posteljo .. Your A Lucky Guy Bradley U've Dobil sem celoten paket toliko kot minx..Kot je materinska..& Zdi se precej inteligentno za zagon.

Gen 4. junija 2008:

Všeč mi je sanskrt, vsekakor si želim enega od njih…

Angelina 23. maja 2008:

Tako je sladka, ampak tudi jaz se mi zdi malo nora. to je odlično središče z veliko informacijami. bi se ta stran posodobila? mislim, da se angelina vedno bolj tetovira 🙂

Maja 17. maja 2008:

Ljubim tetovaže tako grozno in lepo, tvoje takooooooooooooo lepo … ampak ne dobi več

RYUE dne 15. aprila 2008:

LJUBITE ANGELINO TAKO … LJUBITE VSE O NJI…

shash 29. marca 2008:

vroča je in vroča, sprašujem se, kdaj bo na voljo. ljubim jo ljub jo ampak ne njene tetovaže oprosti angie

bryan 7. marca 2008:

,,,,gledaš gud!

Poceni glasba 22. februarja 2008:

vau, LJUBIM. Zelo seksi tetovaže. Odlična izmenjava fotografij. Hvala

Raymond Philippe z Nizozemske 22. januarja 2008:

Tako je Angeline obiskala našo državo zaradi tetovaže. To mi resnično polepša dan. Raymond iz Nizozemske

Hector Herrera iz Dominikanske republike 15. januarja 2008:

Samo za dodajanje k pogovoru. Angelina Jolie je bila v Dominikanski republiki, kjer je skupaj z Mattom Damonom igrala v filmu Dobri pastir. Film je režiral Robert Da Niro. Vzela si je nekaj časa za obisk revnih otrok po otoku.

Hector

ipnomad dne 22. novembra 2007:

Kdo je rekel Angelina Jolie'je precenjeno. Lahko bi zaprl oči in stavil, da je zavidljiva ženska. Ona'je vroče.

Katy dne 12. oktobra 2007:

V resnici ni njen oboževalec, vendar mi je tetovaža s križem zelo všeč, čeprav je prikrivanje.

MissAmyBlogs 5. oktobra 2007:

Moram se samo zahvaliti za to stran. Angelino absolutno obožujem kljub (in morda tudi zaradi) njenih nenavadnosti & Mislim, da ona'je osupljivo. Želim si le, da bi bil lahko tako navdušen nad vsem, kot je ona glede svojih vzrokov.

romeo dne 20. septembra 2007:

yo imam 2 reči, da si videti resnično seksi in všeč mi je tvoja ustnica's soo sexy holla at me ma!!!

jennifer 25. julija 2007:

Zelo je ocenjena. Ni tako lepo videti.

Ali križ kaj pokriva? Upam, da zakaj, zakaj bi nekdo dobil tako veliko črnino

Laura in Sam! dne 27. aprila 2007:

Prekleto! jaz in moj prijatelj sam mislita, da angelina jolie tolče! obožujem tetovaže! * kašelj kašelj* Ne hudobno mesto! ali kdo ve, kdaj se bosta z Bradom razšla? in ali ima še vedno rada dekleta? adijo!

About the author

Adblock
detector