Tetovaže gospodarja prstanov: ideje, primeri in fotografije

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Ta tetovaža vključuje vilinsko pisavo pod belim drevesom Gondorja.

Ta tetovaža vključuje vilinsko pisavo pod belim drevesom Gondorja.

Fantazijske tetovaže in Gospodar prstanov

Ker je Gospodar prstanov verjetno moja najljubša serija vseh časov (tudi filmske priredbe so med mojimi najljubšimi filmi), sem želel preveriti, katere vrste tetovaž obstajajo v zvezi s franšizo.

Presenetilo me je, da jih ni bilo't toliko, kolikor sem mislil, da jih bo, najbolj priljubljena tetovaža, ki sem jo našel iz serije, pa je bila vilinska pisava, imenovana Quenya, ki je izmišljen jezik, ki ga govorijo visoki vilini J.R.R. Tolkienovo vesolje.

Ustvarjen scenarij je bil tako osupljivo lep, da ga mnogi imajo za umetniško obliko. To je verjetno razlog'To je najbolj priljubljena tetovaža Lord of the Rings (to je moje neuradno opazovanje).

Vključil sem glasbeno interpretacijo "Na zahod" v katerem je nekdo prevedel besedilo v Quenya, v primeru tebe'tega še nikoli nisem slišal. To'je kar dobro narejeno!

Oboževalci Gospodarja prstanov so tako kot vsi drugi oboževalci – oni'so zavezani in v nekaterih primerih že desetletja. In tisti, ki so bili zgodbi prvič izpostavljeni prek filmske serije, so hitro postali tudi besni oboževalci.

Za ljubitelje so modeli tetovaž, povezani z Gospodarjem prstanov, več kot le tetovaže; oni'so del legende in zgodbe, ki bo ostala priljubljena daleč v prihodnosti. O tem bodo poskrbeli navijači'tako je brez dvoma.

Ta tetovaža je Gollum v mesečini.

Ta tetovaža je Gollum v mesečini.

Black Line Gollum tetovaža

Ta tetovaža Gollum resnično ujame način, kako je bil upodobljen v filmski različici Gospodar prstanov. Razen tega, da so njegove oči morda preveč prijazne (čeprav je bil kratek čas, ko je bilo to res), se mi zdi'je njegova velika podobnost in interpretacija. Stolp z luno za njim v ozadju izgleda super.

Ta tetovaža je portret ustvarjalca Lord of the Rings, J.R.R. Tolkien.

Ta tetovaža je portret ustvarjalca Lord of the Rings, J.R.R. Tolkien.

Tetovaža J.R.R. Tolkien

J.R.R. Tolkien je bil ustvarjalni genij za svetom, jezikom in mitologijo Gospodarja prstanov. To'se spodobi videti to tetovažo po svoji podobi. To'To je precej nenavadno, saj je večina tetovaž likov, ki so jih ustvarili avtorji, ne avtorjev samih. Ta je verjetno najbolj prepoznavna fotografija Tolkiena, ki kadi pipo.

To je izredna tetovaža Aragorna.

To je izredna tetovaža Aragorna.

Odlična tetovaža Aragorn

Podobnost Aragorna je približno tako dobra, kot jo lahko dobite s tetovažo, in skoraj natančno ujame, kdo je in kaj predstavlja (skupaj z igralcem Viggom Mortensonom).

Všeč mi je, kako senčenje na obrazu daje občutek teže, ki jo je Aragorn vedno nosil, dokler se ni končno odločil, da bo postal človek, ki naj bi bil – človek, ki ga je vilinski kralj opozoril.

ta tetovaža Nazgul je zelo dobro narejena.

ta tetovaža Nazgul je zelo dobro narejena.

Nazgul tetovaža

Ta tetovaža Nazgul mi je zelo všeč. Nazgul nekaj glavnih likov na strani sence v zgodbi. Telo in krila bitja he'Jahanje je videti super, vključitev jahača pa doda občutek smrtonosne kombinacije, ki je iskala in skušala uničiti hobitske junake v boju med dobrim in zlim. Verjetno so med bolj nepozabnimi slabimi fanti v zgodovini filma.

Ta tetovaža orkov je zelo podrobna.

Ta tetovaža orkov je zelo podrobna.

Še ena tetovaža slabega fanta: Ork

Hej, to ni't kateri koli stari ork; ta tip je prepoznaven in oblikovalec in umetnik tatoo zelo dobro opravil. Če ti'Če iščete tetovažo orka od Gospodarja prstanov, bi ga bilo težko premagati. Podrobnosti na obrazu orka so izjemne in izražajo čisto zlo in sovraštvo, ki naseljuje njihova temna srca.

Zaradi umestitve tetovaže Gandolfovega citata je še toliko bolj zanimiva.

Zaradi umestitve tetovaže Gandolfovega citata je še toliko bolj zanimiva.

Nepozabna tetovaža Gandalfovih citatov

Od vseh številnih pomembnih vrstic in izrekov v Gospodarju prstanov je to morda najbolj oboževalcem najbolj všeč in všeč. To's. super, da si je nekdo dal tetovirati v tej obliki. Pravi, "Ne bom rekel ne jokaj. Kajti vse solze niso zlo."

Ta popolnoma črna tetovaža Saruman je zelo presenetljiva.

Ta popolnoma črna tetovaža Saruman je zelo presenetljiva.

Sarumanova tetovaža

Nekaj ​​res dobrih tetovatorjev dela na tetovažah Gospodarja prstanov, tukaj pa je Saruman fantastično ujet. Saruman je postal glavni sovražnik Gandalfa in družine prstana pred njegovo smrtjo v filmu. V knjigi je bil dokončno poražen veliko kasneje.

Kot je Gandalf nekoč rekel o sebi, je postal tisto, kar naj bi Saruman postal. Mogoče je to bil čas, preden se je obrnil k senci.

Ta tetovaža vhoda v tetovažo Mines of Moria je bogata s simboliko.

Ta tetovaža vhoda v tetovažo Mines of Moria je bogata s simboliko.

Tattoo of Mines of Moria Vstop

Ta tetovaža Mines of Moria mi je zelo všeč, vendar me zanima, kaj'gre gor s spodnjimi grškimi besedami. Škoda, da se je odločitev, da bodo črke osvetljene, kot v filmu, zgodila't made, saj mislim, da bi to spremenilo iz dobre tetovaže v odlično. Ampak vseeno'Lepo oblikovanje tetovaže prikazuje enega ključnih trenutkov, povezanih s filmi Gospodar prstanov.

Ta tetovaža, na kateri Frodo pade v gostilno, je črna, razen obroča, ki je v barvi.

Ta tetovaža, na kateri Frodo pade v gostilno, je črna, razen obroča, ki je v barvi.

Frodo padel v gostilni

To je obvezna tetovaža, ko gre za katero koli galerijo tatoo Lord of the Rings'je eden pomembnejših dogodkov v celotni zgodbi. To'Resnično učinkovito je, kako je umetnik prinesel zlato prstana na črno -belo ozadje. Skoraj nevidnost roke spredaj je tudi zelo močna. To je izjemna tetovaža.

Odlična kakovost tetovaže Lord of the Rings

Bil sem zelo navdušen nad to zbirko in galerijo tetovaž Gospodarja prstanov. Ker sem tudi sam velik oboževalec'prepričan sem, da je prišlo do moje osebne pristranskosti. Toda po vseh meritvah so to res dobre tetovaže in se ne ujamejo'niti približno ne razkrije velikega števila likov v serijah filmov in knjig.

Komentarji

Kaan 28. marca 2012:

ali je pod drevesom pomen vilinske pisave? Vesel bom, če poznate pomen in odgovor.

radagast iz Anglije 04. maja 2011:

Pozdravljeni, vaše središče je bilo, zanimivo je bilo brati.

Ker ste ljubitelj gospodarja prstanov, sem mislil, da si boste morda želeli ogledati moje novo vozlišče, na katerem so tetovaže mojega gospodarja prstanov

Phil dne 27. aprila 2011:

Aragorn izgleda kot da ga je kap.

laura jalowiec dne 22. decembra 2010:

vaš'Tetovaže so bile najbolj kul, kar so jih kdaj videli, ljubezen ja sredina

zemljo

Krščansko 24. avgusta 2010:

nekatera dela tukaj so neverjetna. Imam dva kosa LOTR, enega so mi dejansko dali na roko pred približno enim tednom. Enega od njih imam na svojem facebooku, drugi pa bo kmalu upodobil.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=3212222&fbid = 259945026066&op = 4&o = globalno&pogled = globalno&subj = 624853371&id = 575601066

To'slaba slika, ampak nekaj je

Mark Bruno z New Jersey Shorea 13. avgusta 2010:

Čudovite tetovaže, zaradi katerih želim dobiti svojega

LeahPutz dne 2. avgusta 2010:

Vau, te tetovaže so neverjetne! Navdušujejo me, da naredim slepoto, ker je tako'bo popolnoma gospodar temen!

aisha1257 dne 10. januarja 2010:

Wow prva slika je tattoo i'dobivam! Odlično središče za!

Kari Poulsen iz Ohia 5. julija 2009:

To so izredne tetovaže, oči na Aragornu so čudne. Pesem je bila v Quenyi čudovita. Hvala za deljenje!

About the author