Tetovaže gotskega križa

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Gotski, keltski, plemenski križi

Gotske križne tetovaže so fantastična izbira za tetoviranje, saj je raznolikost na videz neskončna, še posebej, če dodate majhne podrobnosti, ki so tako razširjene v gotskem oblikovanju.

Za križne tetovaže so najbolj priljubljeni gotski križi, čeprav imajo v žanru veliko vlogo tudi keltski in plemenski križi.

Pogosto lahko najdete hibride treh, pri čemer se mešata keltski in gotski jezik, pa tudi plemenske oblike, vključene v druga dva.

Zunaj teh treh izbir ni't veliko več možnosti, čeprav nekateri 3-D križi in krščanski križi vključujejo različne oblike.

Včasih se pri ogledu križnih modelov zdi, da se nekateri umetniki ne odločijo zavestno, da bi križ označili za določeno temo, ker bodo v eni tetovaži očitni številni vplivi.

Ugotavljanje, katera navzkrižna oblika je katera

Očitno vedno obstajajo izjeme od splošnega pravila, vendar na splošno to'ni težko prepoznati elementov gotske, keltske ali plemenske zasnove.

Keltski modeli imajo določen videz, ki ni'težko prepoznati. Prepleteni vzorci vrvi so značilnost.

Plemenske oblike je še lažje prepoznati, saj debele črne črte sledijo ukrivljenim, nazobčanim oblikam. Tudi če vključujejo različne druge elemente, potem ko veste, kako izgledajo plemenski modeli, so'jih je enostavno prepoznati. Gotski modeli so enaki.

Razlog, zakaj ne vem'Ne vstopajmo v to preveč natančno, saj ima vsak žanr veliko raznolikosti, čeprav temelj vsakega oblikovanja ostaja enak.

To'je ena tistih stvari, kjer je'lažje pokazati – kar mi'bom storil v tem članku – kot povedal.

Gotsko

Gotski križi vključujejo zelo prepoznavne elemente gotskega oblikovanja nasploh.

Vključujejo koničaste črte in konča mi'Vsi poznamo, pa tudi tisti srednjeveški, verski videz, ki ga je večina nas videla v obdobni umetnosti.

Tetovaža gotskega križa za noge

Kot sem omenil, je'Skoraj nemogoče je ločiti sloge, ki se prepletajo v številnih križih za tetovaže, toda spodnji je precej blizu temu, kar bi menil za čisto gotsko tetovažo. Po mojem mnenju izgleda res dobro.

Črte, krogi in koničasti robovi dodajajo gotski videz.

gotske križne tetovaže

Gotska tetovaža na hrbtu

To je edinstvena gotska tetovaža na hrbtu, tokrat z bolj ukrivljenimi črtami kot prejšnja tetovaža. Zanimivo je, da je ta oblika izbrala podkožni videz. To je včasih lahko prepričljivo, toda ta križna tetovaža je zelo dobro narejena in rad bi jo videl brez tega, kar menim, da je vmešavanje kože.

gotske križne tetovaže

Gotski hibridi: plemenska, gotska križna tetovaža

Spodaj je dober primer kombinacije plemenskega in gotskega križnega oblikovanja. Temnejša območja so plemenska oblika, križ pa je bolj subtilen gotski dizajn. Všeč mi je notranje senčenje križa, vendar se zdi, da je kontrast v barvah malo preveč. Z manj kontrasta med odtenki bi bilo videti bolje.

gotske križne tetovaže

Keltski, gotski križ

V spodnjem primeru mislim, da se umetnik morda ni namerno lotil oblikovanja keltsko-gotske križne kombinacije.

Glavni način za prepoznavanje keltskega elementa so prepletene črte znotraj križa. Temni, zašiljeni konci križa so gotski vpliv.

gotske križne tetovaže

Raznolikost gotskih križev je ogromna. Zaradi nagnjenosti umetnikov k oblikovanju križev, ki temeljijo na kombinaciji vplivov, je to'Težko je opozoriti na križ, ki temelji samo na gotski zvrsti.

Toda kot vidite, vsak od teh križev vključuje gotske elemente in postalo je bolj vprašanje, koliko tega vpliva želite pri oblikovanju tetovaže, ne pa, ali'je več čisti gotski dizajn.

Kakorkoli že, so odlična izbira, če vi'iščete privlačno tetovažo.

© 2012 MakinBacon

About the author