Tetovaže jastoga

Bill je spletni pisatelj že več kot štiri leta. Njegovi članki se osredotočajo na široko paleto različnih tem, povezanih z oceanom.

jastogi

Umetniška galerija ErgsArt

Tetovaže jastogov

Za tiste, ki imamo radi vodo in morje, je tetovaža jastoga prepričljiva izbira. Mi, ki smo rojeni v bližini oceana, imamo edinstveno afiniteto do morja in z njim povezanih oblik življenja. Ne samo, da je smiseln, ampak tudi jastog ima veliko edinstvenih lastnosti, ki mu dajejo lepo umetnino, če je narejena dobro.

Pisani jastogi

Večina številnih tetovaž jastoga I'Videli smo barvno, običajno rdečo ali modro.

To je nenavadno, saj je običajno črno črnilo norma, barva pa izjema.

Moram reči, medtem ko sem'Vsekakor sem ljubitelj tetovaže temnega črnila, v primeru jastogov barva deluje zelo dobro.

jastogi

Tetovaža modrega jastoga

Tukaj'je primer modrega jastoga, ki je bil zanimiv v svetlejšem odtenku. Pri tem je lepo, kako si lahko ogledate podrobnosti teh malih nog, kar doda lep videz.

Tudi način, kako modro pustimo, da se koža pokaže kot barva, je zelo dobro narejen. To'ni vedno enostavno doseči. Raje bi imela veliko temnejšo modro, vendar še vedno ne črno.

jastogi

Tetovaža jastoga z rdečimi rameni

Ko govorim o tetovažah in si jih ogledujem, želim vključiti široko paleto stilov in kakovosti, medtem ko ta prva ne'ne izgleda preveč slabo'ni tisto, kar bi si želel. Zame pač ni'nisem dovolj realističen, da bi me navdušil. Če pa imate raje slog risanke, je to morda za vas.

jastogi

Jastog na nogi

Tukaj'še ena nekoliko dvomljiva tetovaža jastoga. Sprednji del jastoga izgleda zelo dobro, sredina in hrbet pa sta mi zelo neprijetna. Skoraj izgleda kot spredaj jastog z nekaj podobnega gosenici.

jastogi

Pisani jastog

jaz'presenečen sem, kako mi je to všeč, ker, kot sem že omenil, tetovaže z barvno areno'To me privlači in ponavadi ne't meriti s svojimi bratranci s temnejšim črnilom. Toda to je redek primer, ko ni le videti dostojno, ampak tudi izvrstno. Barva in detajli so živahni in izgledajo zelo lepo.

jastogi

jekleni studio

Ramenski jastog

Potem ko sem kljub barvi pohvalil prejšnjo tetovažo jastoga, imamo tukaj mojega najljubšega. Po mojem mnenju temnejše črnilo presega ostale, tudi ko'narejeno zelo dobro.

Tu je sijoča ​​lupina, odtenki barv in splošni detajli daleč najboljši od vseh prikazanih tetovaž.

jastogi

Knjižnica dediščine biotske raznovrstnosti

Tetovaže jastoga so bolj zaželene v regijah, kjer so'so del kulture. Kljub temu je kul videz samega bitja dobra izbira za tiste, ki iščejo nekaj bolj edinstvenega in drugačnega.

Kot pri vseh tetovažah, veste, kaj želite glede oblikovanja in barve, preden vstopite, saj igrajo pomembno vlogo pri kakovosti tetovaže, ki jo boste dobili.

About the author