Tetovaže, ki nekaj pomenijo

Imam več tetovaž in verjamem, da se bom premišljeno odločil, ko gre za body art.

Naše tetovaže

Stalne izjave

Kako izbrati tetovažo? Kako se odločite, kaj boste trajno vtisnili v kožo? Zakaj se mnogi ljudje bolj posvečajo svoji telesni umetnosti kot osebi, s katero se poročijo?

Ko sem si ogledoval različne modele, mi je vedno znova padla na pamet ena stvar. Kaj poskušam povedati svetu? Ali dobim kaj trendovskega, kar se bo v letu ali dveh morda zdelo neumno? Ali grem za nekaj odkrito verskega, kar bi me lahko po nepotrebnem kategoriziralo?

Vedno znova sem slišal zgodbo o "tistega, ki ga obžaluješ." Mnogi se odločijo za obliko, ki jih najprej pritegne, nato pa jo kasneje sovražijo. To je jasen primer ljubezni na prvi pogled. Obožujejo tetovažo in kaj predstavlja. Ne da bi v tetovažo pomislili, tečejo v lokalno salonsko hišo, da se jim vtisnejo v kožo.

Tedne, mesece ali celo leta kasneje zdržijo ure in ure bolečih postopkov, da izbrišejo ta zbledeli opomnik na pretekla leta.

Še enkrat, mnogi ljudje najdejo obliko, ki jim je všeč, in se ne morejo odločiti, ali jo bodo dobili. Vedno znova govorijo sebi in svojim prijateljem, "Grem si tetovirati." Ampak to'tam, kjer to pustijo- obljuba in nič več. Kasneje, ko se starajo, imajo otroke in nato vnuke, nenehno prikazujejo tetovažo, ki so si jo tako zelo želeli.

No, katera oseba boš- tista, ki mimogrede spremeni svoje telo, ali posameznik, ki je prisiljen živeti v resničnosti "Kaj bi lahko'sem bil?"

Prepričajte se, da ste zmagali't Obžaluj!

Kako sem se odločil

Obliko sem iskal že pri 12 letih. Vedno sem užival v igranju s trajnimi označevalci. Malo preveč, ko se ozrem nazaj!

Kadarkoli bi dobil Sharpieja v roke, bi se začel risati na roki. Nisem preveč umetniški, vendar bi si lahko zamislil, kar se mi zdi dobro na moji roki ali nogi, in se potrudil, da bi to izvlekel. Sčasoma so mi postali všeč tribali in bendi. So bolj ali manj simetrični in dobro uokvirjajo moje roke. Vedno sem se ukvarjal s bodybuildingom in skoraj štiri leta tekmoval v powerliftingu, zato sem imel roke precej spodobne velikosti.

Odraščal sem v cerkvi, v svojih načrtih sem se nagibal k religioznim temam. Čeprav je večina cerkva izrecno prepovedala trajne spremembe telesa, je moj pogled na to temo temeljil bolj na strogi razlagi Biblije kot na ljudskem krščanskem prepričanju. Približno pri 16 letih sem naletel na obliko, ki je postajala vse bolj izrazita: trža trnova krona. To je zadovoljilo moje zanimanje za versko temo in mojo priljubljeno tetovažo v slogu skupine. Čeprav sem še naprej naletel na modele, ki so mi bili všeč, sem vedno vedel, da bo Trnova krona prva tetovaža, ki si jo bom naredil.

nisem'pod črnilo ne bom šel približno 5 let kasneje, po 21. rojstnem dnevu. Z ženo sva se zanimala za malce počitnic v Miamiju. Na poti tja sva se morala pogovoriti o tetovaži. Povedala mi je nekaj idej, ki so jo zanimale. Izvlekla je moj MacBook, me privezala na telefon in začela iskati salon. V mestu z veliko znanimi saloni za tetoviranje (vključno z Miami Ink) ni bilo'Seznam kandidatov ni težko sestaviti. Srebrno smo naleteli na tattoo salonu Mount v Hollywoodu na Floridi. Ta salon je imel veliko priznanj, vključno z Cleanest Tattoo Salonom v Miamiju, Best Value in številnimi drugimi. To nam je zagotovo pomagalo pri odločitvi, kam iti.

Tetovaže slavnih

Postopek

Ob prihodu smo imeli priložnost govoriti z lastnikom Vincem Mazurkevičem in našima umetnikoma Mikom Lopezom in Adamom Forerom. Dali so nam veliko povratnih informacij o tem, katere vrste tetovaž želimo dobiti. Ko smo izbrali modele, so si vzeli čas, da so ročno narisali predloge za oba modela. Vrnili smo se v hotel, da se za kakšno uro sprostimo.

Ko smo se vrnili, so pripravili področja, ki smo si jih tetovirali (zgornja roka zame, zgornji levi hrbet moje žene). Ko je bilo vse pripravljeno, smo lahko šli! Moja žena je bila s stola v približno 45 minutah. Na drugi strani sem moral ostati na stolu več kot šest ur, preden sem končal (s 5-minutnim premorom vmes). Zapletenosti moje tetovaže so morda trajale dlje, vendar je zagotovo izgledalo dobro, ko je bilo vsega konec!

Zavili so nas in rekli, naj povoje hranimo do naslednjega dne, če je mogoče. Tisti večer smo morali iti na večerjo in odstraniti povoje, da smo prišli v oblačila. Moja tetovaža je na koncu iztekla črnilo, a na srečo si je Mike vzel čas, da je med vrsticami dobil veliko barve črnila. Naslednje jutro sem se zbudil z rjavimi madeži na postelji. Prepričan sem, da se je gospodinjstvo spraševalo, kaj se je dogajalo tisto noč!

Zdaj se je tetovaža lepo namestila. Lahko porjavim, ne da bi skrbel, da bo preveč zbledel, in zatočišče'V prvih nekaj nočeh ni bilo izgubljenega črnila. Imam eno ali dve mesti, ki bi ju lahko zapolnili, vendar tudi te točke niso opazne, razen če jih iščete posebej.

Moja družina, čeprav je na splošno proti tetovažam (tam'to versko vzgojo), zdaj precej podpirajo in so se navadili videti tetovaže.

Še enkrat- ko izbirate dizajn za tetovažo, se prepričajte, da je to nekaj, kar vas bo razveselilo. Če bo to negativno vplivalo na vas pri vašem delu ali karieri, ga skrivajte! Če ga boste čez pet let sovražili, naj bo majhen! In predvsem- naj bo na varnem!

Naslednji koraki

No, jaz'tetovažo imam že kar nekaj časa. verjamem'čas je, da vzamete še enega. jaz'pogledal sem nekaj modelov in razmišljal o tetovažah, za katere sem si vedno želel, da bi jih lahko dobil 'v starih časih'.

Doslej se poskušam odločiti, ali bom nadaljeval z versko temo ali dodal nekaj, kar je bolj umetniške narave. Na rokah imam veliko nepremičnin in morda bom dobil še kakšen bend okoli desnega bicepsa.

To je miselni proces, ki vsekakor traja nekaj časa, saj kasneje v življenju ne želim dvomiti v svojo odločitev. Ena tetovaža, ki sem jo'Vedno sem si želel dobiti, bom moral počakati, dokler ne bom upokojen, ali pa zaslužiti milijone na področju, ki ne gleda na telo s telesno umetnostjo. Je "Golob Sveti Duh" oris, ki teče v plamen, in jaz'Želim si ga na spodnji strani leve podlakti, zaenkrat moram ohraniti poklicni videz, kar bi verjetno prestrašilo nekatere moje stranke. Oh, koncesije, ki jih moramo narediti, da ostanemo v poslu!

Razen tega mi sporočite, kaj mislite!

Komentarji

Dr. Crimson 16. avgusta 2010:

Prekleto, tetovaže nisem videl. Ima kdo lokacijo slike? In Stan, naj prvi predpišem nekaj STFU.

Caterina 9. septembra 2009:

trenutno poskušam ugotoviti, kaj točno želim (to bo moja prva tetovaža) in vaša zgodba mi je zelo pomagala, hvala!!!

zaposlovanje (avtor) z Floride 19. junija 2009:

Denise- hvala za povratne informacije! Doslej imam samo svoj plemenski bend (tistega na sliki na vrhu. I'razmišljam o tem, da bi si na obeh ramenih dobil ustrezne tetovaže. Ti'bom moral počakati, da jih vidim!

DinaB- To'veliko črnila! Lepo je videti več ljudi, ki se izražajo s body artom. Če pogledate umetnike, je to odličen način, da vidite, katere vrste modelov so možne. Če pogledate staro umetnost in kiparstvo, lahko odprete tudi domišljijo..

DinaB 8. junija 2009:

Imam 23 tetovaž in vsaka od njih ima zame poseben pomen. Odločitev o oblikovanju je včasih težka naloga. Za raziskave porabim ure. Za navdih iščem tudi svoje priljubljene umetnike.

Denise 25. maja 2009:

To'lepo je prebrati to središče! jaz'že nekaj mesecev načrtujem tetoviranje. Od takrat'to je spominska tetovaža, ne'ne želim, da bi bil na zelo očitnem mestu, kjer bi ga ljudje zlahka opazili. Ko berem to zvezdišče, vem, da'sem se pravilno odločil, kaj sem'dobivam. To'je majhna in vem, da mi nikoli ne bo žal. Ste se že odločili, kaj boste'dobivate?

zaposlovanje (avtor) 5. aprila 2009 s Floride:

Hvala za komentar. Didn'Ne zavedam se, da je samoizražanje znak idiotizma. jaz'Vedno sem vedel, da je nevednost, toda to je zame nekaj novega.

Stan dne 30. oktobra 2008:

Ste idioti

About the author