Tetovaže kolibri: pomeni, modeli, zgodovina in fotografije

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Tetovaže kolibri: zgodovina, pomen & amp; Oblikovanje

Tetovaže kolibri: zgodovina, pomen, & Oblikovanje

Tatoo kolibri velja za glavno tetovažo za ženske, čeprav jih imajo tudi nekateri moški. Oblikujejo jih lahko na različne načine in prikažejo z vrsto različnih simbolov in elementov, v različnih barvah in velikostih. Zaradi tega jih je mogoče tetovirati skoraj povsod po telesu.

V tem članku bomo obravnavali njihov pomen in različne zasnove. Imeli boste priložnost ogledati številne fotografije. Upamo, da boste našli ideje in navdih za naslednjo tetovažo.

kolibri-tetovaže-zgodovina-in-pomeni-kolibri-simbolika

Jen Schuetz (uporabljeno z dovoljenjem)

Bliskavica neškodljive strele, meglica mavričnih barvil, žarjeni sončni žarki, ki svetijo Od rože do rože leti.

– John Banister Tabb

kolibri-tetovaže-zgodovina-in-pomeni-kolibri-simbolika

Will Keightley prek Flickr Commons

Oblikovanje in pomen

Ptičje tetovaže postajajo vse bolj priljubljene, kolibri pa je eden najbolj priljubljenih med vsemi.

Kolibri živijo v Ameriki – vse do Aljaske in južno do Čila – in so bile upodobljene v indijanskih legendah, literaturi, folklori in mitologiji, kjer se pogosto uporabljajo kot simbol ljubezni. Močno so povezani tudi z Azteki, katerih kraljevski in verski voditelji so nosili perje in mrtve kolibri okoli vratu v majhnih vrečah. Azteki so verjeli, da so se mrtvi bojevniki reinkarnirali kot kolibri. Trinidad in Tobago sta znana kot "dežela kolibrij."

Kolibri je edinstvena in graciozna ptica. Lahko leti v vse smeri, celo nazaj in na glavo, do 25 milj na uro, nato pa se ustavi za drobiž. Zaradi stalnega izgorevanja energije poje do petdesetkrat na dan, samo da bi preživel. Kolibri je pogosto obarvan s cvetjem, saj brez rož ne bi mogel preživeti in rože ne bi mogle preživeti brez kolibrija.

Kot tetovaža je oblikovanje kolibri glava. Lepi tatoo modeli bodo pritegnili pozornost, tako kot kolibri v resničnem življenju.

Ker je kolibri tako majhen, se mora za preživetje zelo potruditi. Tetovaža kolibri lahko predstavlja to težavo in je lahko pomembna za osebo, ki je v življenju doživela veliko. Mnogi se lahko s tem povežejo in kolibri je postal simbol moči, ki jo potrebuje za dvig nad težavami in stiskami. Ja, res je, da gre skozi težke čase, vendar pomeni, da jih presega. Lahko predstavlja nekoga, ki živi polno in ljubi življenje in vsak dih. Pogosto nam rečejo, da uživamo v vsakem trenutku, toda ali živimo tako? Na to vas lahko spomni tetovaža kolibri.

Avtoportret z ogrlico iz trna in kolibri, (1940) avtorice Fride Kahlo

Avtoportret z ogrlico iz trna in kolibri, (1940) avtorice Fride Kahlo

kolibri-tetovaže-zgodovina-in-pomeni-kolibri-simbolika

Ish Frost prek Flickr Commons

Kolibri med letom je vodna iskra, žareča kaplja ameriškega ognja.

– Pablo Neruda

Slike tetovaže kolibri

Pomeni

Čeprav tetovaža kolibri pogosto predstavlja premagovanje težkih časov, ima tudi veliko drugih pomenov, vključno z ljubeznijo, veseljem, upanjem, življenjem in šarmom ter za številne različne kulture in ljudi je kolibri simbol miru.

Ena od glavnih značilnosti kolibri je, da so nenehno na poti in hodijo tako hitro. Ta tetovaža lahko predstavlja energijo in moč, trdo delo in neprestani napor. Morda ste oseba, ki si prizadeva narediti dobro delo in opraviti stvari. Vsak od teh pomenov je lahko dobro predstavljen s tetovažo kolibri.

Za nekaj sekund se lahko pojavi čudovit kolibri, zaradi česar se počutimo srečni; če pa jim pustimo hrano zunaj in se počutijo varne in ne ogrožene, lahko postanejo redni obiskovalci. S tem združenjem bi lahko kolibri oblikovali z golobicami ali drugimi simboli miru. Kolibri predstavlja tudi skrb, privlačnost in srečo, ljudje v odnosih pa pogosto dobijo tetovaže dvojčkov kolibri – ujemajoče se tetovaže ali dva kolibri, ki predstavljata njuno razmerje. Nekateri dobijo ime na tetovaži, njihov partner's ali ljubljeno osebo's.

Ta tetovaža lahko predstavlja tudi svobodo. Čeprav je kolibri pogosto povezan z privlačnostjo in naklonjenostjo, je samoten popotnik. Kolibri so neodvisne ptice, ki večino časa preživijo same. Tetovaža kolibri lahko simbolizira to neodvisno svobodo.

Držite se sanj, kajti če sanje umrejo, je življenje ptica zlomljenih kril, ki ne more leteti.

– Langston Hughes

Modeli in slogi

Kolibri so lahko ustvarjalna oblika za delo, z veliko barvnimi možnostmi in jih običajno spremljajo rože, oblaki, mavrice, metulji, kačji pastirji in rastline.

Kar se tiče lokacije takšnih tetovaž, je res odvisno od velikosti. Kolibri se lahko spremeni na nekaj različnih načinov: kratko ali dolgo repno perje, krila iztegnjena ali vtaknjena v dolg ali kratek kljun. Potem ga seveda lahko pobarvamo v različne barve. Nekatere barve so lahko zelo živahne, druge pa so z naravnimi barvami bolj realistične.

Majhna tetovaža kolibri se lahko prilega na vse vrste različnih mest na telesu: vrat, želodec, gleženj, zgornji del prsnega koša ali za ušesom. Pri večjih izvedbah hrbet, ramena, spodnji del hrbta, stranice in zgornji del hrbta dobro delujejo.

Preden se odločite za obliko kolibri, si oglejte številne fotografije in razmislite o vsem, kar lahko storite, da prilagodite svojo tetovažo. Bodite ustvarjalni in se zabavajte.

Nobena ptica se ne dvigne previsoko, če se dvigne s svojimi krili.

– William Blake

Preden tetovirate

Ne glede na to, ali je tetovaža kolibri za vas ali ne, raziščite vse možne oblike, sloge in pomene. Želite se prepričati, da veste, kaj predstavlja. Ne hitite s tetovažo. Vzemite si čas in se prepričajte, da ste izbrali dizajn, v katerega ste prepričani. Ljudje, ki hitijo tetovirati, običajno dobijo nekaj, česar si ne nadenejo'kasneje ni všeč. Če si vzamete čas in pogledate vse različne sloge in oblike, boste z izbiro veliko bolj zadovoljni. Ne pozabite preveriti drugih stilov in modelov na spodnjih povezavah. Hvala za obisk.

kolibri-tetovaže-zgodovina-in-pomeni-kolibri-simbolika

Alexander Lawrence (uporablja se z dovoljenjem)

"Ko ugotovite, da ne morete iti nazaj ali naprej, ko odkrijete, da ne morete več stati, sedeti ali ležati, ko so vaši otroci umrli zaradi podhranjenosti in so vaši starejši starši poslani v revnico ali plinsko komoro, ko se zaveš, da ne moreš niti pisati niti ne pisati, ko si prepričan, da so vsi izhodi blokirani, ali verjameš v čudeže ali pa stojiš pri miru kot kolibri."

– Henry Miller

© 2012 Richard Ricky Hale

Komentarji

Pooblastila 29. novembra 2019:

Precej časa sem preživel na mestih, kjer nisi'če ne kupujete tetovaž, jih zaslužite. In brez dvoma lahko rečem, da lahko kolibri velja za eno najnevarnejših tetovaž, ki jih človek lahko naredi. V azteški mitologiji je kolibri predstavnik boga vojne. Ne razumem'Ne vem natančno, kaj potrebujem, vendar že več kot desetletje živim v Kaliforniji z najbolj neusmiljenimi morilci'Zapori z najvišjo stopnjo varnosti in še nisem videl niti enega južnega športnika … torej razen vas'če sem pogodbeni morilec za eme, bi bil previden, preden ga oblečem.

Candice Ramos dne 27. septembra 2019:

Imam tetovažo kolibri, ki predstavlja mojo babico, ker bi ju skupaj gledali skozi okno, ko je umirala. Dobil sem tudi okoli 4 rožice za svoje otroke in pol brsta, kar pomeni otroka, ki sem ga izgubil. Vem, da moja babica še vedno prihaja v obliki kolibri. Moja tetovaža torej pomeni materinstvo in ona pazi na moje otroke

anonimno 30. marca 2019:

Prihajam iz stare šole. Obisk kolibri je vedno pomenil, da se ljubljeni, ki je umrl, vrne na obisk.

D'Wayne 24. marca 2019:

Hvala za članek in slike. jaz'm v postopku izbire sloga in postavitve tetovaže kolibri v spomin na mojo nedavno umrlo mamo. To mi bo pomagalo pri odločanju in raziskavah.

alfi dne 24. maja 2018:

samo imam svojo tetovirajočo ptičo in mi je všeč..ne vedoč za pomen..mislil sem samo na svoja dva otroka v trenutku, ko sem se odločil za oblikovanje..oprav ko sem prebral pomen, me preseneti, saj mi ustreza osebnost in dojemanje življenja..neodvisno in živi življenje, kot da jutri ni na pozitiven način..življenje je tako pisano 🙂

Niamh dne 20. aprila 2018:

Zanimiv članek. Trenutno načrtujem tetovažo kolibri v spomin na svojega očeta. Na počitnicah v Orlandu sva ga slučajno videla, za nas pravljično'na Irskem jih nimam. Poskušam se odločiti, kje na telesu, da to naredim, čeprav se mi zdi izziv, saj jih že imam.

Charez 10. februarja 2017:

Živjo! Zelo zanimiv članek .. ja, mi'z mojim najboljšim prijateljem Jeanom sem dobil prvo tetovažo s klavirjem kolibri. In nikoli nisem spoznal, da je kolibri tako priljubljena tetovaža..

sladkarije dne 30. aprila 2015:

Brneče ptice so moje najljubše. Spomni me na moje zdaj pokojne posvojene stare starše … Vedno jih pozdravi vsakič, ko pride kolibri

nekaj n daleč so tukaj v Albuquerqueju, NM, zato se jih samo nasmehnem … moj naslednji tat bo b 3 D kolibri svetel n barvit.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 12. februarja 2014:

Mala ptička, kako lep komentar! Všeč mi je ta globok pomen v tvoji tetovaži. Zame je simbolika tako bogata in smiselna. Če boste kdaj našli čas, pridite in objavite sliko. jaz'rad bi videl vaš hrbet !! Hvala, ker ste si vzeli čas za delitev!

Majhna ptica 3. februarja 2014:

Hvala za slike in zgodovino simbolike. Imam popolno podlago, ki so jo v različnih fazah naredili ločeni umetniki. Na levi rami do sredine hrbta je pav. Po moji levi strani do spodnjega dela hrbta so rože; vrtnice, orhideje, češnjevi cvetovi. Vse to je bilo storjeno pred leti v črni opremi v slogu z eno iglo. Od desne do sredine hrbta je super zmaj, večinoma črn in siv; le s pridihom rdeče. Rodil sem se v letu zmaja in vedno sem ljubil rože in pave (moške) zaradi njihove eksotične lepote in edinstvenosti. Sem tip štiri na Eanneagramu. Artipi so romantični, individualistični, mistični. Osebnost tipa štiri'Ljubezen je edinstvena in edinstvena. Obožujejo čudovite predmete in okolico. So globoko intuitivni in občutljivi. Zanimivo je, da je moja numerološka življenjska številka 5. Glavna značilnost 5's čutiti svobodo. Kolibri je moj duhovni totem/krilati' in vsa simbolika mi odmeva. Tip 4'Znano je tudi, da si težave in jih preoblikujejo ali uporabljajo kot orodje za preobrazbo. Zadnja štiri leta sem trpel zaradi sistemske avtoimunske bolezni, ki me je psihično in celo do duše prestrašila. Sedaj sem star 61 let in počutim se opravljenega s tetovažo ali brez nje's imam. (spodnji del hrbta je lotos, obdan s pisanjem "Ljubljeni me ljubi z večno ljubeznijo" Toda ta štiri leta v "puščava" kliče me, naj kolibrija nanesem na kožo, da simbolizira trajno moč za to najtežje življenje's preizkušnjami. Prihaja nova zora.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 12. oktobra 2013:

Acaetnna, hvala, ker ste si vzeli čas za komentar. To'to učim. Vem, da nekateri nikoli ne bodo pisali ali razmišljali o tem, vendar jih umetnost in pomen naredita posebne. Tetovaže kolibri so vedno pisane in zelo lepe.

acaetnna iz Guildforda, 7. oktobra 2013:

To so neverjetne, zelo cenim umetnost tukaj. Nikoli ne bi imel tetovaže, vendar cenim njihovo lepoto, no vseeno te posebne oblike.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 3. oktobra 2013:

Dave, hvala za delitev in odlično vprašanje. Osebno ne vidim nič slabega v tem, da moški nosi kolibrija. Simbolična vrednost te ideje je na ta način veliko bolj smiselna. jaz'videl sem na desetine kolibrijev, ki jih nosijo moški, vse v temi ali z drugimi simboli. Od tistih, ki jih poznam, ne vidim moškega, ki bi ocenjeval to tetovažo, vsaj nihče od tistih, ki poznajo simboliko tetovaže. Simboli, ki prikazujejo snov in vašo barvno temo. V tem ne vidim nič slabega. Ljudje vedno sodimo, a s takšnim pomenom jim povejte, kaj predstavlja in jaz'sem prepričan, da so'Dvakrat bom premislil, preden bodo spet kaj rekli, Dave.

Dave h. 3. oktobra 2013:

Imam idejo za oblikovanje tetovaže kolibri/vrtnica kot simbol moje ljubezni in se s svojim zaročencem spopada. Moje vprašanje je? Kako bi se kaj takega vzelo z moškim, ki ima to?

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 5. septembra 2013:

Hvala za komentar Peggy! Zanimivo se mi zdi tudi to, da ima vsaka tetovaža poseben pomen. Razumem, tetovaže niso za vsakogar. Da, tetovaže so zelo priljubljene in za ta zagon so zaslužne mornarica, vojska in vojska. Hvala še enkrat!

Peggy Woods iz Houstona v Teksasu 5. septembra 2013:

Zanimivo spoznavanje pomena tetovaže kolibri. Osebno si nikoli ne bi naredil tetovaže, a zdi se, da je danes bolj priljubljena kot kdaj koli prej. Ko sem bil še mlad, so se ljudje v mornarici zdeli predisponirani za tetovaže. Med njimi je bil tudi moj brat!

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 4. septembra 2013:

Lisa, LOL. Kako ne bi ljubil vaše lepe poezije 🙂 Hvala za glas in delite Lizo, lep dan 🙂

Lisa J Warner AKA Lisa Luv iz Connecticuta, ZDA, 4. septembra 2013:

WOW !!! ODLIČNO !!! Tako sem vesel, da ste se ustavili in obiskali moje spise … Kakšno čudovito središče! Glasujem in delim!

PS. Napisal sem pesem o FANCY HUMMINGBIRD o ženski, ki me je spomnila na čudovito brnečo ptico … 🙂 Naj bo čudovit dan!!!

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 2. septembra 2013:

Kim, hvala, ker si si vzameš čas za obisk, komentiranje, glasovanje in skupno rabo. Cenim ta poseben komentar. Uživam, če učim druge, da so tetovaže veliko več kot le oznaka'lepa umetnost, smiselna umetnost. Večina tetovaž predstavlja nekoga ali nekaj posebnega za to osebo. Kim, če bi te to razveselilo, ti rečem. Si tako dolgo želite imeti tetovažo'Verjetno se bom počutil veliko bolje, če ti bo uspelo. Še enkrat hvala lepa.

ocfireflies iz Severne Karoline 1. septembra 2013:

Spoštovani pisatelj telic,

Najprej mi je všeč ime vašega vozlišča. Drugič, vaša vozlišča so prav spektakularna. Moj načrt je bil vedno, da bi si pri 40. letih naredil majhno tetovažo posvetlne žuželke, ko pa je prišel čas, sem se zbežal. Prav tako nisem prepričan, ali je tukaj nekdo, ki bi dejansko lahko naredil tetovažo kot posvetlitvenega hrošča in ne le nekaj 'ol hrošč. Ko sem prebral to središče in nekatere druge, se mi zdi, da bom morda spet pogum. Glasoval za! Odlično! V skupni rabi! Ne vem, ali je katero od vaših vozlišč prejelo HOTD, vsekakor pa bi morali.

Najlepše za vas,

ocfireflies aka Kim

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 24. avgusta 2013:

Sgbrown, hvala, ker ste se oglasili. Razumem, tetovaže niso za vsakogar, vendar cenim dejstvo, da ste pripravljeni izvedeti o njih. Hvaležen kot vedno, se vidimo in še enkrat hvala.

Sheila Brown iz južne Oklahome 24. avgusta 2013:

Tudi sam nisem tetovator, vendar sem užival v spoznavanju pomenov tetovaž kolibri. Tukaj je nekaj res lepih modelov. Glasovanje o tem in zanimivo! 🙂

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 19. avgusta 2013:

Faith, hvala, ker si si vzela čas in se oglasila. Modeli tetoviranja kolibri so zelo lepi, osupljivi in ​​barviti. Tetovaže kolibri so odlična tetovaža za vse ženske. Pomeni tetovaže kolibri so zelo simbolični in predstavljajo številne pozitivne lastnosti. Hvala za odličen komentar Faith, upam, da imaš super in hvala še enkrat!

Faith Reaper z juga ZDA 19. avgusta 2013:

Kako ljubki modeli, tako lepi in barviti … dizajn kolibri. Tega sem zamudil, zato sem vesel, da ste ga tukaj poudarili.

Vsaka predstavljena je tako edinstvena in zelo lepa. Vau, tisti na nogah in za ušesom so morali boleti, saj poznam vrh'noge so tako občutljive. Vendar sta oba lepa modela.

Kolibri so zame eno najbolj fascinantnih njegovih malih bitij s svojo lebdečo lepoto in hitrostjo!

Resnično mi je všeč, da predstavljajo nekoga, ki je v svojem življenju preživel veliko, a še naprej vztraja. Odlično

Glasovali smo navzgor in navzgor ter delili!

Bog vas blagoslovi. V svoji ljubezni vedno, vera žetev

Kellee Bowman 19. februarja 2013:

zelo lepo

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 20. septembra 2012:

Dani, hvala, ker si si vzel čas, da me obiščeš. Ta slog je odlična izbira, ker daje tetovaži videz gibanja. Vedno so priljubljena izbira. Poleg tega dobite odlično kombinacijo barv in umetnosti.

Dani 19. septembra 2012:

LJUBITE Kolibri. Dobim ideje za moj tatt. Najbolj mi je všeč ta, ki izgleda kot da leti ali maha s krili, a vse so čudovite.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 4. septembra 2012:

CC, hvala za obisk. Imel sem srečo z nekaj svojimi članki. Cenite kompliment vedno CC. Če želite, ga lahko uporabite. Hvala in pazi nase.

Cynthia Calhoun iz Western NC 22. avgusta 2012:

Moram te pohvaliti! jaz"raziskujem dejstva in simboliko kolibri za prihajajoče vozlišče, vaše središče pa je prišlo visoko v Googlovih rezultatih iskanja! jaz'Vsekakor se bom moral povezati z njim! Te slike so lepe in všeč so mi vaše razlage. Lepo!

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 6. julija 2012:

Moonlake, hvala za obisk. LOL. Obožujem te. Zdelo se je, da je preskočilo generacijo. Danes so bolj priljubljeni kot kadar koli po vsem svetu. Vaša pravica, zlasti vojska.

moonlake iz Amerike 29. junija 2012:

Tetovaže so lepe. Ne razumem'nimam tetovaže, vendar ima nekaj mojih otrok in vnukov tetovaže. Moj oče'S generacija je imela tetovažo, še posebej, če so bili v vojski. Zagotovo so zdaj priljubljeni. Užival sem v vašem vozlišču.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 8. junija 2012:

Maran, najlepša hvala za komentar! Lepo vabljeni. Vesel sem, da se vam je zdel koristen. Ko bi ga končali, bi ga rad videl. Najboljše želje.

maran 8. junija 2012:

Imejte najljubšo, ki bo krasila mojo nogo 🙂 najlepša hvala za čudovit navdih in informacije o teh posebnih živahnih in pisanih objemih ptičk s Švedske

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 23. januarja 2012:

Billips, hvala za komentar in komentar. Vesel sem, da se vam je zdelo zanimivo. Upam, da imaš dober dan. Poskrbite.

billips iz osrednjega Teksasa 22. januarja 2012:

Zelo zanimivo vozlišče – pomen tetovaž je prav tako zanimiv kot razlogi, zakaj jih ljudje dobijo – slike so čudovite – B.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 20. januarja 2012:

AE, hvala, da ste se ustavili in za komentar. Lepo, da vam je bilo všeč. So kul ptice.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 20. januarja 2012:

Bobbi, hvala, ker si prišel mimo, za tvoj čas in komentar. Pravim, pojdi. Mnogi od njih so simbolični. Morda boste našli tistega, ki vam popolnoma ustreza.

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 19. januarja 2012:

Tetovaže kolibri so lepe. Kolibri je moja najljubša ptica..hranim jih vso sezono .. sovražim, da odidejo … hvala … še eno zanimivo središče…

Barbara Purvis Hunter 19. januarja 2012 s Floride:

Pozdravljeni tekstopisec,

Obožujem Kolibri in želel sem si eno, pred leti, majhno tetovažo, pa nisem'ne dobim-ker je moja družina o tem spregovorila. Lahko pa še vedno dobim enega-HA!

Bobbi

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 19. januarja 2012:

Franki, cenim obisk. Resnično želim, da ga dobite. Toliko modelov, pomenov in stilov bi lahko našli "prava" zate. sem samozavesten.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 19. januarja 2012:

Sofs, hvala za vaš čas in komentirajte, prijatelj. Tetovaže niso za vsakogar, a lepo vas je ceniti za vaš trud in predanost, zato se vam najlepše zahvaljujem Sofs. Veliko mi pomeni, res.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 19. januarja 2012:

B Malin, hvala za obisk in komentar. Veseli me, da ti je všeč. Rad jih gledam, kako letijo. Tako so ljubki in očarljivi. Tudi zelo usposobljen. Najlepša hvala in lepo dekle.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 19. januarja 2012:

Ciganka, hvala, da si si vzela čas in hvala za komentar. Cenim, da ste v koraku z vsemi in navajate svoje priljubljene. Vesel sem, da uživate v njih in hvala za nadaljnjo podporo.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 19. januarja 2012:

Nell, hvala, da si prišla in prebrala ta članek. Zanimiva zgodba in izpostavljate zelo pomembno dejstvo. Toliko ljudi hiti v postopek tetoviranja in konča s tetovažo, ki jim je sprva všeč, kasneje pa obžaluje. Zelo pomembno je, da si raziščete, si vzamete čas in si nato naredite tetovažo. Če je tako, obstaja velika verjetnost, da boste dobili nekaj, kar vam je všeč.

Frank Atanacio iz Sheltona 19. januarja 2012:

Ne maram tetovaž in jih dobivam..LOL te so mehkejše .. hvala za čudovit delež še enkrat 🙂

Sophie 18. januarja 2012:

Ne maram tetovaž in nikoli jih ne bom dobil .. ampak tvoje središče je tako lepo .. modeli so neverjetni. To je vizualna poslastica, to je odličen kompliment, ki prihaja od mene, ki mrzi tetovaže … in tako zelo govori o vašem vozlišču !! Imej čudovit dan.

b. Malin 18. januarja 2012:

Ti'zdaj sem res prehitel sebe "Besedilo" kako boš to postavil na vrh? I Love Humming Birds, dobimo jih na obali Jerseyja in so prava poslastica … Če utripaš, jih pogrešaš, so tako hitri. Čudovite, čudovite tetovaže!

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach na Floridi 18. januarja 2012:

Glasovali ste in kakšne čudovite tetovaže. Ljubite kolibri. Spremljam svoje priljubljene. Moral bi reči, če bi kdaj znorel na tetovažo, česar ne razumem'ne načrtujem, če pa'd do zdaj našel prostor za metulje, kolibre in vile.

Nell Rose iz Anglije 18. januarja 2012:

Živjo, kako čudovite tetovaže! Nikoli se nisem zavedal, da je kolibri tako priljubljen. Osebno mi je všeč prva tetovaža stopal, ki jo imaš zgoraj, druge pa so res lepe. Popolnoma se strinjam s tabo, da se mi ne mudi tetovirati, spomnim se, da sem bil na počitnicah ob obali, in brskal sem po slikah v tetovažnem salonu, ko je vstopila mlada punca s prijatelji in tam stala in gledala slike, so jo vprašale prijateljice, kaj dobiš? in je odgovorila, ne vem, to mislim! potem je šla in naredila! Bil sem presenečen in nekoliko zmeden, prehitro! odlično vozlišče! zdravo Nell

About the author