Tetovaže ladijskih koles – modeli in pomeni

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Kolo ladje ostaja eden najbolj priljubljenih pomorskih simbolov. Ladja'tetovaže s kolesi so že vrsto let priljubljene med mornarji in ribiči, zdaj pa jih nosijo moški in ženske na vseh področjih življenja. Lahko so samo dekorativni ali simbolični in navdihujoči.

Ker ladja'Kolesa lahko povlečete velike ali majhne, ​​natisnjene so lahko skoraj povsod po telesu. Vendar po mojem mnenju velika ladja'tetovaže s kolesi izgledajo veliko bolje kot majhne. Vzemite si čas za ogled vseh različnih modelov v tem članku in poberite ideje in navdih za svojo tetovažo.

Pomeni

Ladja'tetovaža s kolescem je lahko tako dekorativna kot simbolična. Za osebo, ki jo nosi, ima lahko veliko osebnega pomena.

Na jadrnici krmar zagotavlja smer, ne pa tudi moči. Narava se odloči, ali mu bo veter in valovi pomagal na njegovi poti. Ladja'Kolo lahko predstavlja nekoga, ki poskuša najti pot skozi razburkano morje, ki mu pravimo "življenje." Uporabnika opomni, da se moramo vsi odločiti za pot, prav ali napačno, skozi nevidne nevarnosti, medtem ko smo na milost in nemilost mogočnih sil, ki so nam izpod nadzora. V življenju smo na nenehnem potovanju, da bi našli pot in iz življenja kar najbolje izkoristili's priložnosti.

Tako ladja'tetovaža s kolesom lahko predstavlja različne pomene; tukaj je nekaj.

  • Navigacija
  • Namen
  • Smer
  • Potovanje
  • Življenje's pot
  • Usoda
  • Priložnost
  • Odkritje

Izbira oblikovanja

Ladja'tetovaža s kolesom lahko vključuje različne elemente in simbole. Kot pomorski simbol se lahko kolo kombinira s sidrom, pinup punco, jadri, zvezdami, valovi, nevihto, vrtnico kompasa, svetilnikom ali morsko deklico. Zasnova bi lahko vključevala živali: morskega psa, stigra, lastovko ali drugo morsko ptico, morsko želvo ali hobotnico. S toliko različnimi možnostmi bi morali najti pravo kombinacijo za svojo tetovažo.

Preden si naredite kakšno tetovažo, si vzemite čas in jo raziščite. Prepričajte se, da v celoti razumete, kaj predstavlja in zastopa vaša tetovaža. Don'ne mudi, da bi se narisal! Moški in ženske, ki se naglo tetovirajo, običajno obžalujejo. Vzemite si čas, raziščite in se prepričajte, da ste popolnoma predani svoji izbiri.

Komentarji

Adormson Albert Okley 27. maja 2019:

Tetoviranje ladijskega kolesa me vedno spominja na življenje kot na potovanje. Menim, da sem kapitan na morju in ne glede na to, ali piha veter, naj bo močan ali počasen, morate najti pot ven. Življenje je morje, moje telo je ladja in moj um je kolo … tudi spominja me na pametne odločitve v času večje nevihte.

Hvala.

Svoboda morja dne 10. junija 2018:

Hvala dober članek

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 23. avgusta 2012:

Bill

Hyp

KJ

Rosemay

Snežinke

Prasetio

Grobnice

Tom

Frank

Ruby

Ciganka

Alocsin

Maks

Moja beseda, najlepša hvala vsem. Še enkrat zaostajam za vsemi ostalimi 🙂 Najlepša hvala vsem za vse! Bill in Hyp, absolutno! Nikoli prestar in zabavno se je učiti novih stvari. Lahko'se nikoli ne nauči dovolj. Hip, veliko pomeni 🙂 Najlepša hvala No, verjetno poznate več pomorskih simbolov kot jaz. LOL Hej, s tem ni nič narobe !! KJ, vedno imam rad tvoj humor. Hvala še enkrat. Rosemay, popoln pomen 🙂 Tvoje mesto na. Rosemay, hvala za glasove! To je nagrada za trdo delo! Grobnice, tukaj je enako. Moj je preveril in tudi jaz vam ne sledim. Vsekakor bom poskrbel za to in hvala! Frank, tam si od začetka, to cenim. Vesel sem, da si lahko kaj odvzel. Ciganka, še enkrat hvala draga. Max, Tom, Snowdrops, Pras, Alocsin, Ruby, še enkrat hvala za vse vaše komentarje. Vsi mi dajo nasmeh.

BeyondMax iz Sydneyja v Avstraliji 23. avgusta 2012:

Resnično mi je všeč pomen, vendar nisem prepričan, ali mi je všeč dejanski dizajn. Kljub temu so res zelo močni.

Brenda Barnes iz Amerike zlomljene, a vseeno lepe 22. avgusta 2012:

Z zanimanjem se moram veseliti vaših tetovirnih vozlišč. Zdi se, da so vaše zamisli in ugotovitve neskončne in na nekatere od njih nikoli ne bi pomislil. Vseeno sem hodil z mornarjem. Samo pravim………..

Aurelio Locsin iz Orange County, CA 21. avgusta 2012:

To je zagotovo še ena lepa in podrobna tetovaža, čeprav mislim, da je kolo s "mama" in "oče" na tem je malo čudno. Glasovanje za Up and Beautiful.

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach na Floridi 21. avgusta 2012:

Fantastične in barvite tetovaže.

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 20. avgusta 2012:

Všeč mi je tvoj komentar o kolesih življenja. Te so lepe!

Frank Atanacio iz Sheltona 20. avgusta 2012:

Toliko sem se naučil o tatih prek tvojih vozlišč in pomenov, kot je sidro … zdaj ladja'Kolo zelo zabava prijatelja 🙂

Thomas Silvia iz Massachusettsa 20. avgusta 2012:

Še eno odlično tetovirno središče z nekaj lepimi fotografijami !

Glasujte za in še več !!!

Terrye Toombs od nekje med nebom in peklom brez zemljevida. 20. avgusta 2012:

Besedilo, ne razumem'ne vem, kako mi je uspelo prenehati slediti tebi in meni'oprosti. Ampak jaz'm nazaj, kot slab izpuščaj. Všeč mi je ta serija tetovaž, vedno se naučim nekaj fascinantnega in slike so vedno lepe. Nadaljujte z odličnim delom!

prasetio30 iz Malang-Indonezije 20. avgusta 2012:

Lepo in res uživam v vseh zgornjih slikah. Hvala za pisanje in delite z nami. Glasoval za!

snežne kepe od Druge zvezde na desni 19. avgusta 2012:

Moram reči, da so bile tetovaže zelo zanimive. obožujem tvoja vozlišča

Rožmarin Sadler iz zaliva Hawkes – Nova Zelandija 19. avgusta 2012:

Oh Ricky, všeč mi je prva fotografija. Predvidevam, da je to izjava, da sta mama in oče svojega sina uspešno vodila skozi nekaj težavnega časa. Kakšen poklon zanje.

Všeč mi je simbolni pomen ladijskega kolesa.

Tukaj pritisnem vse gumbe, razen smešnega 🙂

kjforce iz Floride 19. avgusta 2012:

thelyricwriter … jaz " Wheely " všeč so mi … Predvidevam, da bodo te všeč vsem, ki živijo na vodi, čolnarje itd. … vaše raziskave in slike so osupljive….

Brenda Barnes iz Amerike, zlomljene, a vseeno lepe 19. avgusta 2012:

Te so tako edinstvene in barvite. Sem z billybuc, z veseljem se učim od vas in zaupam vašim raziskavam. Trdo delate na teh tetovažnih središčih in to se pokaže.

Bill Holland iz Olimpije, WA 19. avgusta 2012:

Nocoj tečem na prazen prijatelj, toda tukaj si tudi jaz!

Obožujem modele in uživam v tem izobraževanju, ki mi ga dajete. Mislim, da nikoli nismo prestari za učenje?

Se vidiva jutri; odlično vozlišče!

About the author