Tetovaže medveda Panda: pomeni, modeli, slike in ideje

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Tetovaže medveda Panda: pomeni, modeli, slike in ideje

Tetovaže medveda Panda: pomeni, modeli, slike in ideje

CC-BY Pixabay

Tetovaže medveda Panda

Če ti'iščete edinstveno tetovažo živali, ne glejte dlje od medveda pande. Običajno se to ne šteje za mainstream tetovažo, vendar je na nekaterih področjih postalo bolj priljubljeno. To'Nosijo ga tako moški kot ženske in predstavlja lastnosti in lastnosti živali. V tetovažah so pogosto sami, včasih pa jih opazimo z različnimi simboli in elementi, ki jih spremljajo. Ne glede na slog ima globoko simbolično vrednost za vse, ki ga nosijo.

V tem članku bomo razpravljali o medvedih pandah, vrednosti, ki jo imajo v različnih kulturah, ter si ogledali 38 različnih modelov tetovaž. Na koncu upamo, da boste našli ideje in navdih za naslednjo edinstveno tetovažo.

Ideje za tetoviranje medveda Panda

Pomeni tetovaže Panda

Te živali obkroža več različnih pomenov. Večina pomenov je pozitivne narave. Ne pozabite pa, da na koncu vaša tetovaža simbolizira tisto, kar želite. Ob tem je v spodnji tabeli najpogostejši pomen tetovaže medveda pande.

To je ena redkih tetovaž, ki predstavlja tako moškost kot ženskost. Poudarja ravnovesje, saj je običajno povezano s simbolom yin yang. Panda'Črne in bele barve prav tako kažejo ravnovesje in naj bi predstavljale različne kulture.

Če ti'Če iščete navdihujočo tetovažo, se bo morda kar ujemala, saj običajno predstavlja pozitiven pogled na življenje. Ali ti'poskušate doseči "zmorem" odnos ali poskušanje povedati "da" do življenja pogosteje lahko pomaga tetovaža pande. Lahko simbolizira dušo, telo in um. Ker je vrsta ogrožena, se moški in ženske, ki živijo svoje življenje za zaščito tega čudovitega bitja, lahko odločijo, da ga bodo počastili s tetovažo. Pogosto so zasnovani tako, da jedo travo ali bambus, saj pande toliko svojega življenja porabijo za uživanje teh dveh snovi.

Obstaja nešteto načinov za oblikovanje tetovaže, zato se pogovorite s svojim umetnikom in se prepričajte, da vam bo lahko dal tisto, kar iščete.

18 Pogosti pomeni tetovaže medveda Panda

1. Moč

7. Yin-yang

13. Znanje

2. Mirnost

8. Lepo

14. Duša, telo, um

3. Mir

9. Plemstvo

15. Čarovnija

4. Moškost

10. Optimizem

16. Srečno

5. Ženstvenost

11. Spokojnost

17. Okolje

6. Ravnotežje

12. Modrost

18. Moč

Slike tetovaže medveda Panda

Simbolika medveda Panda

Ko govorimo o globokih simbolnih simbolih vzhodne kulture, se panda uvršča med najvišje. To'Splošno znano, da je bila stoletja simbolična žival azijske kulture. To tetovažo lahko izberejo moški in ženske, ki delajo s to ljubljeno miroljubno živaljo, ali pa jo nosijo tisti, ki se nanašajo na edinstvene lastnosti, ki jih imajo pande. Ta žival je že vrsto let dolgoletni simbol mir in spokojnost.

Čeprav je medved panda pravi medved, ni podoben nobenemu drugemu medvedu na svetu – ima eno posebno neverjetno lastnost, ki jo večina ne nosi'ne vem za: mačje oči. Kitajci to imenujejo "Da xiong mao," kar pomeni "velikanska medvedja mačka." Čeprav so tehnično uvrščeni med mesojede živali, je 99 odstotkov njihove prehrane bambus. Oni'tudi po osebnosti se razlikujejo od drugih medvedov. Skoraj vsi medvedi so agresivni in zlobni, medvedi pande pa niso – njihova osebnost je zelo položen nazaj, zato jih mnoge kulture povezujejo spokojnost.

Tetovaže te mirne živali najdemo v neštetem številu modelov. Pravzaprav, ko gre za tetovažo pande, nič ne pride v poštev. Žival lahko upodobijo z realnim videzom in občutkom ali pa na risanko. Nekateri modeli samo prikazujejo njeno glavo, drugi pa glavo spremenijo v "glava sladkorne pande" tetovaža. Oni'Pogosto so zasnovani tako, da so srčkani in miroljubni, ki ustrezajo osebnosti živali, hkrati pa jih lahko vidimo kot srečne, nori in celo zli. Vsekakor si oglejte vse različne modele tetovaž na tej strani, saj boste tako lažje predstavili vse, kar je na voljo na trgu. Poleg tega je možno pridobiti lastne ideje z ogledom modelov tetovaž.

Panda Bear Tattoo Designs

Preden se tetovirate!

Nekaj ​​pomembnih stvari, ki si jih morate zapomniti, preden se odločite za tetoviranje medveda pande ali katerega koli drugega. Vzemite si čas za raziskovanje tetovaže. Želite biti prepričani, da v celoti razumete, kaj predstavlja in zastopa vaša tetovaža. Ne želite se tetovirati in pozneje ugotoviti, da predstavlja nekaj povsem drugega. Don'ne mudi, da bi se narisal! Moški in ženske, ki hitijo s tetovažo, običajno obžalujejo svojo odločitev. Čeprav ne vsi, a velik odstotek si jih želi, da se nikoli ne bi narisali. Vzemite si čas in če niste prepričani, ne'ne naredite preskoka. Kot vedno, se vam zahvaljujem za obisk.

Komentarji

Kathryn Oleson 31. marca 2019:

Pravzaprav imam na desnem zgornjem delu prsnega koša srčkano majhno tetovažo Panda. Všeč mi je in zdi se, da to vidijo tudi vsi drugi, ki to vidijo. Ves čas dobivam komplimente.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 5. avgusta 2012:

Bill

Maks

Frank

Ruby

Rosemay

Ciganka

Hvala vsem za komentarje. Vsaka ženska, ki išče ljubko tetovažo, majhno ali veliko, panda je odlična. HBN in Rosemay, hvala za glasove in priznanje za trdo delo.

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach, Florida, 4. avgusta 2012:

Obožujem te tetovaže pande.

Rožmarin Sadler iz zaliva Hawkes – Nova Zelandija 3. avgusta 2012:

To so absolutno najbolj kul tetovaže, res čudovite in srčkane. Ljubezenske pande so vedno videti tako radovedne in nikoli nisem opazil, da so njihove oči kot mačke … ampak so.

Glasovanje po vsem svetu, vključno s smešnimi za tiste iz risank.

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 3. avgusta 2012:

Vsi so ljubki, zelo pisani…

Frank Atanacio iz Sheltona 3. avgusta 2012:

verzije risank so najbrž najboljše, a spet te pretresite, moj prijatelj 🙂

BeyondMax iz Sydneyja v Avstraliji, 3. avgusta 2012:

O, migoš. Lahko samo't nehaj se smejati. Tako srčkani so, a resno? … =)

Gail Sobotkin iz Južne Karoline 2. avgusta 2012:

Se strinjam z Billybuc, ti medvedi pande so res super. Nekateri so naravnost čudoviti, čeprav moram priznati, da sem'nikoli nisem videl tetovaže pande na nekom.

Ponovno ste pokazali, kako umetniške, barvite in ustvarjalne so lahko tetovaže.

Glasovali so po vsem svetu, vključno s smešnimi, ker so bili nekateri tako srčkani, da sem se nasmehnil.

Bill Holland iz Olimpije, WA 2. avgusta 2012:

jaz'spet se smejim …. ok, osvojila si me …. te tetovaže so res kul. Odlično središče in slike so mi bile všeč.

About the author

Adblock
detector