Tetovaže čolnov in ladij

jaz'sem velik oboževalec vseh tetovaž in želim deliti svojo strast do sveta tetovažne umetnosti.

tetovaže čolnov

Mark Turnauckas

Tetovaže z ladjo in ladjo so presenetljivo priljubljen dizajn za tiste, ki iščejo nekaj kul za prikaz na svoji koži. Ne razumem'ne vem, če je's franšizo Jack Sparrow in Pirati s Karibov, zaradi katere so te tetovaže postale tako priljubljene ali če'Vedno so bili kul, vendar so v vsakem primeru prepričljiva, nepozabna in smiselna oblikovalska izbira.

Spodaj ti'našel bom veliko dejstev, idej, variacij in fotografij za navdih.

Rokav z različnimi navtičnimi elementi.

Rokav z različnimi navtičnimi elementi.

Tony Alter

Oblikovanje ladijskih tetovaž

Nobenega dvoma ni's stara plovila z jambori in jadri, ki so daleč najbolj priljubljena od vseh tetovaž čolnov ali ladij. Očitni razlogi so, da so sami po sebi fantastičen dizajn in se zelo dobro prevajajo s črnilom. Mislim, da'je ladja's plavajočimi jadri, zaradi katerih res deluje.

Drug razlog za priljubljenost tega dizajna je, da predstavlja občutek pustolovščine in nevarnosti, kar je zelo privlačno za prikaz.

Abstraktna tetovaža ladje stare šole.

Abstraktna tetovaža ladje stare šole.

Sarah-Rose

Tetovaža ladje Viking

Znotraj ladijskega žanra lahko izbirate med različnimi slogi, na primer zelo lepa vikinška ladja, ki jo vidite spodaj. Valovite vode, ki premetavajo plovilo in obraz v oblakih, ki bdijo nad okoliščinami, so fantastične. Obožujem tetovaže, ki so dobro narejene brez veliko barve: to je odličen primer.

Poglejte to čudovito senco. Podrobnosti in pomanjkanje barve ustvarjajo močan občutek, ki ga lahko'ne razumem z barvo.

Obožujem ladijske tetovaže brez barve: to je odličen primer.

Obožujem ladijske tetovaže brez barve: to je odličen primer.

Barvita tetovaža čolna

Čeprav ne vem'Ne maram barve, nekaj zanimivih stvari o pisani tetovaži spodaj. Prvič, temnejša barva na jadrih ladje se tukaj precej dobro obnese. Drugič, to, da voda izteka iz okvirja, je prijeten dotik.

tetovaže čolnov

Vlačilec vleče piškote

To je ena najbolj čudnih tetovaž I.'že kdaj videl. Kaj za vraga to pomeni? Je bil to del prizora iz filma ali kaj podobnega? Ne razumem'ne vem. Če želite, pustite sporočilo v spodnjih komentarjih, da nas razsvetlite.

Spet imate kombinacijo temnega črnila in barve. Ima svoje in je zelo drugačen.

tetovaže čolnov

Tetovaža brodoloma

To je čudovita tetovaža. Delo je vrhunsko in poševna ladja spredaj ob majhnem čolnu na boku res izgleda odlično. Kaj pa tisto skalnato plitvino v ospredju in zemljevid na vrhu v ozadju? Vse pri tej zasnovi je najvišje kakovosti.

tetovaže čolnov

Portret moškega, ki vozi čoln

Spodnja portretna tetovaža je nepozabna tako po vsebini kot po kakovosti. Ko čoln pelje, dobite občutek mehkobe in lenega, hitrega dne. Drug element, ki deluje, je subtilna mešanica rumene barve v ozadju s senco. Edina negacija zame je glasna rdeča barva. Ampak vseeno'je zelo lepo delo.

tetovaže čolnov

Umetnik: Jesse Rix

Čolni in ladje res dobro delujejo v različnih scenarijih. Starejše ladje so odlične teme in brezhibno in prepričljivo prevajajo obliko tetovaž. Vsekakor je vredno resno pogledati, ko raziskujete ideje za tetoviranje.

tetovaže čolnov

mmatins

  • Ladje in tetovaže morskega življenja

    Medtem ko pri pisanju tetovaž običajno uživam v ciljanju na določeno temo, sem bil motiviran predstaviti različne tetovaže, povezane z oceani, ladjami in morskim življenjem na splošno. Včasih pogled na različne modele tetovaž lahko sproži ideje, ki lahko…

  • Veličastne tetovaže ladij

    Kdo ni'o sanjarjenju o jadranju po morjih v starih časih, saj so bili takratni pomorščaki in kapitani ladij raziskovalci in največje tveganje svojega časa. Tam'vedno je nekaj o veličastnih ladjah in premetavanju morja, ki nas vznemirjajo…

tetovaže čolnov

Rusty Clark

About the author