Tetovaže s kockami: pomeni, modeli in ideje

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Tetovaže s kockami: pomeni, modeli in ideje

Tetovaže s kockami: pomeni, modeli in ideje

CC-BY Moonlight92 je prek Wikimedia Commons dodal besedilo in učinek

Tetovaža kock

Rekviziti vašega zanimanja za tetovažo kock, edinstvena izbira. Vsekakor to niso običajne tetovaže, vendar so še vedno redno zahtevane zaradi privlačnosti tveganih in ljubiteljev sreče. Prilagodimo jih lahko kateri koli temi, vključujejo različne elemente in simbole, da poudarijo pomen, nosijo pa jih tako moški kot ženske.

V tem članku bomo obravnavali tetovaže s kockami, njihovo zgodovino, njihov pomen, simboliko in mi'Ogledal bom 32 različnih modelov, ki vam bodo dali ideje in navdih za vašo naslednjo tetovažo.

12 pomenov tetovaž s kockami

1. Tvegalec

5. Srh

9. Drznost

2. Kockar

6. Na srečo

10. Brez ovir

3. Srečno

7. Sprejemanje možnosti

11. Rolling z udarci

4. Pojdi Getter

8. Maverick

12. Sreča

11 Idej za tetoviranje kock

Pomeni in ideje tetovaže kock

Simboličnih pomenov za kocke ni veliko, vendar imajo zelo močne povezave. Torej tisti, ki jih nosijo, običajno menijo, da je njihova simbolna vrednost zelo smiselna. Za oblikovanje kock je potrebna posebna osebnost. V zgornji tabeli najdete skupne pomene, povezane s kockami.

Čeprav je vmes za kockami malo vmes, ne manjka, ko gre za super modele. Ko so pravilno narejeni z ustreznimi simboli, so lahko nekateri najbolj edinstveni modeli. Prav tako je potrebna posebna osebnost, da se prilega tetovaži s kockami – to pa ne pomeni, da lahko'ti ne ustreza. Pravzaprav mnogi ljudje nosijo to tetovažo samo zaradi lepega videza. Kakorkoli, lahko naredite odličen edinstven dizajn, ki mu lahko rečete sami.

Kot ste že prebrali, lahko s kockami naredite veliko. Ena zelo priljubljena izbira med moškimi in ženskami so goreče kocke. Gre za preprosto zasnovo, a ko dodate plamen, je to na drugi ravni. Plameni pomagajo, da kocke bolj izstopajo in bodo zagotovo pritegnile oči drugih. Nekateri se odločijo, da bodo kocke prikazale sedem, drugi pa kačje oči. To je izraz, ki označuje, ko obe kocki prikazujeta samo eno piko. Kačje oči dejansko predstavljajo izgubo in negotovost. Lahko se simbolizira in vključi tudi v tetovaže.

Čeprav so tradicionalne kocke bele s črnimi pikami, so lahko kocke v različnih barvah. Nobena barva ne pride v poštev! Na primer, ženske lahko izberejo belo kocko z vijoličnimi ali rožnatimi pikami. Izbrali so lahko tudi rožnato kocko z belimi pikami. Moški se ponavadi odločajo za rdeče ali modre kocke z belimi pikami – nebo je meja pri barvah.

10 slik Datto Tattoo

Tetovaže s kockami in zgodovina

Verjemite ali ne, igre s kockami in kockami obstajajo že nekaj tisoč let. Ja – starinske kocke so bile najdene skozi večino naše dokumentirane zgodovine, ki sega pred tisočletja. Te starinske kocke so bile narejene iz različnih materialov, kot so kost, les, kamen, kovina in celo slonovina. Preden so kocke prišle na mize v kateri koli igralnici, so udarjale po tleh v nekaterih delih Evrope in Azije.

Ko gre za kocke, nič ne pride v poštev. Obstaja toliko različnih variacij tetovaž, stilov in različnih simbolov kock, ki jih lahko vključite v večje modele. Vsi vemo, da kocke najdemo v vsaki igralnici in v različnih družabnih igrah po vsem svetu. Kocke pogosto vidimo tudi kot vzvratno ogledalo, da okrasimo naše avtomobile. Kocke so se skozi leta uporabljale za različne namene, vendar so po vsem svetu prepoznane kot simbol naključja in sreče. Kocke in drugi modeli iger na srečo še naprej pridobivajo priljubljenost tako pri moških kot pri ženskah, ki radi pogumno živijo.

Večina nas ve, da so kocke kvadratne in da ima kvadrat šest strani. Vsaka stran kvadrata je oštevilčena od enega do šest. Vsaka črna pika na kocki predstavlja eno številko. V igralnici in številnih igrah s kockami se uporabljata dve kocki. Kockice pogosto prikazujejo dve kocki, ki imata vrednost sedem – srečno število, povezano z igranjem kock. Zaradi tega dejstvo, da kocka prikazuje sedem, predstavlja srečo. Številka enajst velja tudi za čar sreče in se kot taka predstavlja.

Večina vas je verjetno slišala besedno zvezo "vrzi kocko." Ta stavek simbolizira priložnost ali tveganje. Tako lahko simbolizirajo tveganega ali nekoga, ki uživa v nevarnosti. Mnogi ljudje imajo dejansko to osebnost, za katero se zdi, da jim ni vseeno, kaj se jim bo zgodilo, zdaj ali kasneje. Za te ljudi lahko njihova zasnova simbolizira te lastnosti v njih samih.

Včasih so tovrstni modeli opremljeni samo s kockami, v mnogih primerih pa so del večjega dizajna tetovaže, ki lahko vključuje različne simbole.

Redno vključeni simboli vključujejo:

 • Igranje kart
 • Denar
 • Poker žetoni
 • Podkve
 • Srca
 • Diamanti
 • Plameni
 • Lobanje
 • Lastovke
 • Osembol
 • Črne mačke
 • Gospa sreča

Nekateri modeli lahko vsebujejo velik del vseh teh simbolov, kar vam daje prednost, če razmišljate o takšni zasnovi. To vam omogoča, da lahko te simbole vključite v eno veliko edinstveno tetovažo. Možnosti je neskončno. Ko gre za vašo zasnovo, ste lahko zelo ustvarjalni.

11 kock tatoo modelov

Preden se tetovirate!

Preden se odločite za oblikovanje, si morate zapomniti nekaj zelo pomembnih stvari. Poskrbeti morate za lastno raziskavo in razumeti, kaj vaša predstavlja in pomeni. Želite izbrati tistega, ki ustreza vaši osebnosti, in tistega, ki simbolizira vas. Don'ne hitite v postopek, preden vse premislite. Ko hitiš, ponavadi dobimo nekaj, kar kasneje obžalujemo. Naredite lastno raziskavo, vzemite si čas in razumejte tisto, kar želite. Hvala za obisk in lepo se imejte!

© 2012 Richard Ricky Hale

Komentarji

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 10. avgusta 2013:

Paul, ki daje vaš pomen, je popolnoma smiselno. Glavni cilj, to'je za vas pomembno in na koncu to'vse kar je pomembno. Pomembne tetovaže bodo vedno zasenčile tiste, ki so natisnjene brez namena. Sliši se kot popoln načrt, pojdi! Če ne, se vrnite in objavite svojo sliko't moti. Preprosto, a smiselno in to mi je všeč. Želite tetovažo, ki jo imate radi, jo spoštujete in ima pomen. Vznemirljivi elementi o tetovažah, zanimivo je ustvarjalno. Nikoli ne veš, tvoja tetovaža lahko začne trend. Paul, če si tega resnično želiš, pojdi! Hvala za komentarje in dobrodošli kadarkoli!!!

Paul G. dne 10. avgusta 2013:

Všeč mi je bila tetovaža s kockami s srcem in želela sem narediti prvo tetovažo kocke s srčki, ki bi nadomestila pike, vendar bodo srca predstavljala pomemben datum. Npr. 3 srca na eni strani, 5 src na drugi strani, 6 na drugi strani. 3/5/06. Dobiti drugo kocko bi mi bilo brez pomena, saj ne bo predstavljalo nič, zato sem se spraševal, ali je dejansko smiselno, da jo dobim sam.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 10. avgusta 2013:

Za to tetovažo prodajte v povprečju okoli 600 USD ali več. Zaradi velikosti in podrobnosti dvomim, da bi bilo pod 600 USD. Paul, občasno jih vidim. Večina tetovaž s kockami seveda prikazujeta dve, na koncu pa je to vaša tetovaža s kockami. Osebno, če bi šel samo z eno kocko, bi k tej naravi dodal še druge povezane elemente, kot so poker karte, češnje, denar, poker žetoni, zajec, podkve. Kaj iščete ali kakšna je vaša ideja za eno kocko? Hvala obema za komentarje.

Paul G. 9. avgusta 2013:

Živjo, spraševal sem se, ali je smiselno imeti samo eno kocko..

SelleV 18. maja 2013:

Koliko je bilo tistih 8 kroglic s krono?

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 19. aprila 2012:

*Frank, vedno te slišim slišati. Hvala, ker ste si vzeli čas za obisk.

*Alocsin, hvala, ker ste si vzeli čas in si ga ogledali. Pisane kocke se jim odlično podajo. Zelo ustvarjalno in zagotovo daleč od norme.

*AE, vedno veseli vaše podpore in obiskov. To je kreativno oblikovanje. Tudi meni je všeč. Najboljše želje.

*Kash, hvala, ker si si vzel čas za branje, prijatelj. Zelo sem hvaležen. Poskrbite.

*Cigan, draga moja, upam, da je vse v redu. Vaša pravica, velika raznolikost za preprost simbol tetovaže.

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach, Florida 11. aprila 2012:

Te so mi res všeč. Lepa sorta.

Thomas Silvia iz Massachusettsa 10. aprila 2012:

Pozdravljeni, prijatelj, še eno lepo narejeno pesto na tetovažah s kockami, poudarjeno s številnimi lepimi fotografijami.

Glasujte za in še več !!!

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 10. aprila 2012:

Te so tako pisane. Všeč mi je tisti s ptico..Živeli

Aurelio Locsin iz Orange County, CA 10. aprila 2012:

To vidim veliko, vendar na splošno ne v barvah, ki jih imate tukaj – večinoma v črno -beli barvi. Glasovanje za Up and Beautiful.

Frank Atanacio iz Sheltona 10. aprila 2012:

te tetovaže na kockah so super, prijatelj, hvala za delitev, bratec .. 🙂

About the author