Tetovaže s peščeno uro: oblikovalske ideje in pomen

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Peščena ura je priljubljen simbol v tetovažah in se lahko črni samostojno ali z drugimi elementi. Tetovaže peščene ure so priljubljene v tematskih tetovažah in rokavih. Ta članek vključuje različne modele tetovaže peščene ure in obravnava njihov pomen. Upamo, da boste tukaj našli ideje in navdih za naslednjo tetovažo.

Simbolika

Ljudje nosijo tetovaže peščene ure zaradi svoje dekorativne vrednosti in simbolične vrednosti. Peščena ura, ki je veliko starejša od ure, je že stoletja simbol časa.

Čas je dragocen in je tudi omejen. Mnogi od nas ne'ne cenimo časa, kot bi morali, dokler ni prepozno. Nekoč bo čas, tako kot pesek v peščeni uri, potekel. Resnica je, da čas teče kot bi mignil. Včasih nas bo morda treba spomniti, kako dragocen je naš čas. Tetovaža peščene ure je popoln opomnik in je odlična izbira za vsakogar, ki ceni življenje. Mnogi med nami jemljemo življenje kot samoumevno in pozabljamo, da je življenje res privilegij in ne pravica.

Pomeni

Tetovaža peščene ure lahko simbolizira čas in tudi veliko več. Vaša tetovaža peščene ure lahko predstavlja vse, kar želite, vendar ne pozabite, da se bo svet na splošno spomnil na spodnje pomene.

  • Življenje. Ker smrt daje življenju smisel.

  • Smrt. Peska zmanjka.

  • Neizogibnost. Don'mislim, da pesek ni zmagal'tudi tebi ne zmanjka.

  • Energija in moč. Pesek se premika navzdol in ničesar ne pusti ustaviti.

  • Ravnotežje in novi začetki. Peščeno uro lahko obrnete.

  • Življenje's cikli. Vsak cikel ima začetek in konec.

  • Prehodnost in konec. Tudi to bo minilo; ne veselje ne beda nista trajna.

Modeli tetovaže za peščene ure

Tetovaže iz peščenih ur so lahko oblikovane na različne načine in jih je mogoče povezati z različnimi simboli, elementi in okraski. Izdelamo jih lahko s trdnim črnim črnilom ali s čopiči žive barve. Peščena ura sama je lahko les, jeklo, pihano steklo ali kateri koli drug material, na katerega se spomnite. Čeprav peščene ure običajno držijo pesek, lahko s tetovažami peščene ure vidite tudi vodo ali celo kri.

Modeli tetovaže peščene ure lahko vključujejo ure. Pogosto vključujejo rože in ne samo zato, ker so rože lepe. Rože, tako kot človeško življenje, so prehodne in lepe le za kratek čas. Oblikovanje tetovaže lahko vključuje lobanje ali napol zgorelo svečo, kar kaže, da se bomo vsi kdaj soočili s smrtjo. Peščena ura ima lahko krila ptice ali netopirja, ki prikazujejo čas, ki leti, in nas opomnijo, da cenimo, koliko časa imamo. Druga različica je zlomljena peščena ura, ki lahko predstavlja bolečino, jezo, motnje, zgodnjo smrt ali sanje o begu pred časom.

Tetovaže iz peščenih ur so lahko oblikovane tudi z narekovaji ali navdihujočimi besedami. Lahko vključujejo transparente z napisom, "Don't Naj vam čas mine," "uživaj dan," "Tempus Fugit," ali "Čas zdravi vse bolečine."

S toliko različnimi možnostmi bi morali najti obliko tetovaže peščene ure, ki ustreza vaši osebnosti. Različni modeli v tem članku vam predstavijo, kaj je na voljo. Uporabite jih kot navdih, da poberete nekaj idej za svojo tetovažo peščene ure!

Don't Pohitite, da se obogatete!

Preden se odločite za tetovažo peščene ure (ali katero koli tetovažo), si vzemite čas in jo raziščite. Poskrbite, da popolnoma razumete, kaj predstavlja in zastopa. Ljudje, ki dobijo impulz, včasih obžalujejo svojo tetovažo. Ti ne'nočem narediti te napake. Ne pozabite, da boste to tetovažo nosili do konca svojega življenja.

Komentarji

j l s xox dne 16. januarja 2013:

Kool

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 23. septembra 2012:

Bill

Nanderson

Rosemay

KJ

Ciganka

Zahvaljujem se vsem, ki ste si vzeli čas za komentar in ogled tega članka. KJ, jaz sem za tabo. Želim si, da bi bil tukaj, da me vodiš skozi vse to. Vseeno se vam iskreno zahvaljujem. Čas je velika vrednost, kar mnogi od nas priznavajo. Vedno ga pametno uporabite, peščena ura.

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach, Florida 31. avgusta 2012:

Zdaj so te pisane in zanimive.

kjforce iz Floride 27. avgusta 2012:

thelyricwriter …. Lahko domnevamo, da so to izvedene v a " pravočasno" način….

vseeno so lepe fotografije in jaz jih ne razumem'ne misliš osvetliti središča … odlično se ukvarjaš s to temo … še vedno pravim" Kavna mizica" knjiga .. ohranite svoje spise za nadaljnjo uporabo … iskreno…

Rožmarin Sadler iz zaliva Hawkes – Nova Zelandija 27. avgusta 2012:

Vau, tako raznoliki in barviti modeli.

Res je, pozabljamo, kako dragocen je čas, prehitro mine in zdi se, da s starostjo gre še hitreje.

To je dobra tetovaža, ki nas spominja na to, kako dragocen je čas.

Odličen Ricky

nanderson500 iz Seattla, WA 27. avgusta 2012:

Strinjam se, izgledajo zelo kul. Odlične slike! Glasovano in zanimivo.

Bill Holland iz Olimpije, WA 27. avgusta 2012:

Zdaj so kul! Dobijo pečat odobritve billybuc, prav tako vaše vozlišče. 🙂

About the author