Tetovaže s pištolo: pomeni, modeli in ideje

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Tetovaže s pištolo: pomeni, modeli in ideje

Tetovaže s pištolo: pomeni, modeli in ideje

CC-BY Elvert Barnes, Via Flickr-dodano besedilo in učinek

Modeli tetovaže pištole

Če ti'Če iščete tetovažo, ki bi ustrezala vašim nezakonitim načinom, je pištola zanesljiva pot. Obstajajo različni ljudje, ki so povezani s puškami. Vojaki, lovci, policisti in običajni vsakdanjiki uporabljajo orožje iz različnih razlogov, kot sta zaščita in lov. Vsako vrsto pištole je mogoče tetovirati, če pa imate raje določeno vrsto, se prepričajte, da veste, kaj je to'se imenuje. Modeli pištol lahko prikazujejo, da je pištola videti umetniška, realistična ali videti kot risanka. Kar zadeva modele pištol, so variacije neskončne.

Ko pogledamo primere, so pištole zlahka najpogostejša izbira med moškimi in ženskami. Pištole so v večini primerov majhne in tanke ter se lahko kot umetnina na telesu prilegajo na različne lokacije. 9 -milimetrski in Coltov revolver sta dve priljubljeni vrsti, ko gre za tetovaže s pištolo. Puške, mitraljezi, AK's, puške pa se lahko uporabljajo tudi pri oblikovanju pištol. Z vojsko, kot sta ameriška vojska in mornarica, vidite več modelov pušk.

12 idej za tetovaže s pištolo

18 odličnih pomenov tetovaže pištole

1. Moč

7. Zaščita

13. Zlo

2. Moč

8. Varnost

14. Maščevanje

3. Oblast

9. Nevarnost

15. Čast

4. Upor

10. Prestopnik

16. Tveganje

5. Drznost

11. Neumnost

17. Spoštovanje

6. Ustrahovanje

12. Svoboda

18. Svoboda

Kratka zgodovina simbolizma

Orožje je bilo kritizirano že stoletja, odkar so bili prvič ustvarjeni. V svetu tetovaž ni nič drugače. Mnogi jih povezujejo z nasiljem in zlom. To drži le delno. Ja, včasih predstavljajo tolpe in nasilje, vendar ne vsi. Služijo več namenom za tiste, ki jih nosijo v simbolične namene.

Čeprav jih nosijo predvsem moški, se vedno več žensk odloča za takšne modele. Ženske se običajno odločijo, da jih okrasijo z različnimi simboli, na primer s cvetjem in trto. Ženske niso same, saj tudi moški na podoben način okrasijo svoje tetovaže s pištolo, kar pomaga zmanjšati visoko razburjenje in kritiko okoli njih.

9 modelov tetovaže pištole

Pomeni tetovaže pištole

S puškami so povezani različni pomeni. Mnogi ljudje verjamejo, da je tetovažo s pištolo mogoče pritrditi le na negativnost, vendar temu preprosto ni tako – včasih je lahko tudi pozitivna. V zgornji tabeli so pomeni, ki so redno povezani s tetovažo pištole.

Moški in ženske se za različne modele odločajo iz različnih razlogov. Nekateri jih prepričajo, da se povežejo s svojim simboličnim pomenom, drugi pa iz osebnih razlogov. Drugi ga lahko nosijo samo zato, ker jim je všeč, kako izgleda. Kakorkoli, izgledajo odlično, če so narejene pravilno in z dobrimi podrobnostmi.

Običajno so v večini primerov izdelani v sivi, srebrni ali črni barvi. Vendar pa so nekateri umetniki ustvarili lastne zasnove, ki so zelo barvite in izrazite. Ker so pištole široke in dolge, so pogosto natisnjene na rokah, straneh, nogah in hrbtu. Ena priljubljena lokacija med moškimi in ženskami je na straneh trebuha. To daje vtis pištol v pasu. Nekateri od njih upodabljajo eno pištolo, drugi pa v kuburi. Kar zadeva oblikovanje, lahko storite veliko.

10 slik tetovaže pištole

Kaj morate vedeti, preden se tetovirate!

Preden se odločite za oblikovanje, si morate zapomniti nekaj zelo pomembnih stvari. Poskrbeti morate za lastno raziskavo in razumeti, kaj vaša predstavlja in pomeni. Želite izbrati tistega, ki ustreza vaši osebnosti, in tistega, ki simbolizira vas. Don'ne hitite v postopek, preden vse premislite. Ko hitiš, ponavadi dobimo nekaj, kar kasneje obžalujemo. Naredite lastno raziskavo, vzemite si čas in razumejte tisto, kar želite. Hvala za obisk in lepo se imejte!

© 2012 Richard Ricky Hale

Komentarji

usman 19. oktobra 2012:

zelo lepo

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 28. junija 2012:

Theredesense, hvala za komentar in vaš čas. Lepo, da ste uživali v tem članku. Poskrbite.

Theredesense iz Leeuwardena 25. junija 2012:

Odlično središče – všeč so mi vse te slike in nisem vedel, da bi lahko imele toliko različnih pomenov. Lepo 🙂

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 25. aprila 2012:

Amy, to je odlično vprašanje. Vse je odvisno od tega, s kom se pogovarjate. Vidite veliko tetovaž s pištolo, zlasti pištole, usmerjenih navzdol. To je zgolj za napoved, da ga držimo v kuburi. To simbolizira več umetnosti kot simbolni pomen pištole. Ko pa se enkrat lotite tetovaže tolpe, lahko predstavljajo kolesarske tetovaže itd "boj pripravljen" na recimo. To ne kaže na tolpe, motoriste itd. Še enkrat je odvisno od namena oblikovanja in od tega, kdo nosi takšne tetovaže. Odlično vprašanje. Za nekatere je zagotovo simbolična.

Amy 24. aprila 2012:

Ali je pomembno, da so sodi obrnjeni navzgor in ne navzdol?

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 24. aprila 2012:

Midnightbliss, hvala, ker ste si vzeli čas in se oglasili ter komentirali. Upam, da ste uživali in se vam je zdelo koristno.

Haydee Anderson z plaže Hermosa 18. aprila 2012:

Lep članek. Sam imam več tatov, pištol pa še nimam.

Richard Ricky Hale (avtor) iz Zahodne Virginije 12. aprila 2012:

Vsem skupaj velika hvala. Frank, absolutno. 100%se strinjam. Ženska, če je narejeno pravilno, lahko barva traja nekaj desetletij. Sčasoma bo zbledel, nekatere barve bolj kot druge. Vendar jih ni težko popraviti. HBN, Gypsy, Alocsin, Ardie, AE, Rosemay, hvala vsem. Vsem želim vse najboljše!

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach na Floridi 7. aprila 2012:

Pištola bo potovala. Škoda, da lahko't streljati 'em.

Sondra iz Neverlanda 5. aprila 2012:

Sprva sem bil nekoliko skeptičen, vendar je v tem vozlišču nekaj res lepih modelov. Nisem bil'Nisem prepričan, kakšen pomen bi lahko imel pištolo, toda to ste zelo dobro razložili.

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa 5. aprila 2012:

Vau, nikoli nisem videl tetovaže s pištolo, prinaša staro pesem, 'Pakiranje pištole Mama'..Res so zelo pisani..Živeli Ricky

Frank Atanacio iz Sheltona 5. aprila 2012:

Thelyric pisatelj, to ni bila Playboyeva tetovaža, vendar je bila dobra .. ženska s tetovažo dveh strelcev je bila vroča … LOL Mislim, tetovaža, ki jo je imela, je bila vroča 🙂 Frank

Aurelio Locsin iz Orange County, CA 5. aprila 2012:

jaz'To sem videl v črni barvi, barvnih pa prej nisem opazil. Glasovanje za Up and Beautiful.

femmeflashpoint 5. aprila 2012:

Besedilo,

Ne razumem'mislim, da jaz'osebno sem naletel na kakšno tetovažo s pištolo, vendar so bile te impresivne!

jaz'zanima me, ali črnilo ostane večinoma svetlo (večinoma), kot je prikazano na fotografijah.

Doslej nisem'nisem si tetoviral in verjetno zmagal't. Ampak, če sem bil tako nagnjen, sem'd upam, da bo pisano in naj tako tudi ostane. 🙂

ženska

Rožmarin Sadler iz zaliva Hawkes – Nova Zelandija, 4. aprila 2012:

Zelo zanimivo Ricky. Nikoli nisem videl tetovaže s pištolo, nekateri so precej zastrašujoči.

Še enkrat ste odlično opravili svoje delo

Gail Sobotkin iz Južne Karoline 4. aprila 2012:

Še eno odlično središče o tetovažah, ki je bilo temeljito raziskano in je bilo zelo zanimivo.

Ne razumem'mislim, da jaz'sem že kdaj osebno videl tetovažo s pištolo in vesel sem, da ste navedli toliko primerov.

Ti so ponavadi precej drzni in šokantni, zlasti pri postavitvi nekaterih od njih, vendar so tudi zelo umetniški.

Hvala, ker ste to delili.

About the author